Battlefield Hardline | PC

hl1wi9io5jh8ro32n2c3.jpg

عنوان بتلفیلد که حتما همگی با آن آشنا هستید! عنوانی متعلق به شرکت EA که با انجین قدرتمند Frostbite ساخته میشود!
امسال Battlefield Hardline معرفی شد و این بار تفاوت زیادی با نسخه های قبل دارد! اینکه داستان بازی در مورد دزد و پلیس هست و همینطور مولتی پلیر بازی!
نسخه های قبل مانند BF3 و BFBC2 توسط DICE ساخته میشد اما این نسخه متعلق به Visceral Games میباشد!

10 خصوصیت جدید که به نسخه جدید اضافه شده:

۱. کم کردن فرکانس انفجار ها: در قبل فرکانس بالای مواد منفجره باعث میشد که بازی آسان شود و با چالش کمتری روبه رو شویم. تغییرات به این بخش باعث میشود که لذت استفاده از مواد منفجره نگاه داشته شود و در عین حال استفاده ی مناسب تری از آن ها بشود تا بتوان بر روی بازی اصلی تمرکز بیشتری داشت.

۲.تغییر دادن اسم و بالانس کردن کلاس Mechanic: تغییرات اضافه شده به این بخش باعث میشود که بتوان استفاده های بهینه تری از این کلاس در موقعیت های مختلف کرد بدون آن که تنها تمرکز پلیر ها روی از بین بردن وسایل دیگر باشد.

۳. تغییر در HUD بازی

4. تغییر در صفحه ی Customization: تغییر های ایجاد شده باعث میشود که استفاده و کنترل از امکانات داخل بازی راحت تر شود.

۵. تغییر در دنیا ی بازی: این تغییرات باعث میشود که دنیا ی اطراف و خود بازی جلوه دار تر شود و با اضافه کردن امکاناتی جدید سعی بر این است که بتوان استفاده ی بیشتری را از محیط بازی برد.

۶. طولانی تر کردن هر راند بازی: خیلی از شکایات مبنی بر کوتاه بودن هر بازی بود که باعث میشد بازیکنان لذت کافی از بازی را نبرند به همین دلیل تغییراتی اعمال شده که بازی رو طولانی تر میکند.

۷. بالا برن میزان جان وسایل نقلیه

۸. بهبود صدای بازی در موقعیت های مختلف

۹. Medkits و Ammo Box ها دیگر جلوی راه شما برای revive کردن را نخواهند گرفت

۱۰. بهبود در صحنه های بازجویی: این تغییرات باعث میشود که در صحنه های بازجویی تنها مظنونان و پلیر های اطراف آنها نشان داده شود.

‌‌‌‌‌‌Battlefield: Hardline در ماه اکتبر سال جاری منتشر خواهد شد.
با تشکر از parsa.rts

تاپیک تصاویر بازی:
http://forum.bazicenter.com/thread89305/

بازی Battlefield: Hardline برای Xbox One, Xbox 360, PS3, PS4 و PC در سال 2015 عرضه خواهد شد.

70 درصد بازی در حال قدم زدن یا ماشین سواری یا قایق سواری هستید اما 30 درصد دیگش که اکشن هست خوبه در PC به لطف فریم بهتر کنترل بهتر با گرافیک بهترش بازی لذتش به مراتب بیشتره اما در کل خیلی جاهاش خوابتون می گیره لعنتی عین قرص خواب اوره

منم الان قمست اولو تموم کردم، از نظر بهینه بودن واقعا محشره کوچکترین افت فریمی نداره و با همین سیستمم روی Ultra و با Api ـه Mantle راحت بالای 40-50 فریم میده، جز بهینه ترین بازی های امسال هست در صورتی که گرافیکش هم عالیه، گرچه بنظرم خیلی نسبت به BF4 افت داشته مخصوصا تکسچراش ولی در کل نسبت به بقیه بازی ها هم عالی محسوب میشه و آدمو به وجد میاره.
گیم پلی ـم خیلی نرم و عالی هست اما نکته ای که میمونه بازی کوچکترین شباهتی به Battlefield نداره :|

بتلیفیلد یعنی جنگ و اکشن و محیط شلوغ جنگی ولی حالا شروع بازی مثل فارکرای شده: C رو بزن سنگ پرت کن گوشه اتاق تا حواس طرف پرت بشه بعد از پشت برو TakeDown ـش کن :| آخه بتلفیلدو مخفی کاری؟ :|
تازه اگه همونم به نحو درست و جذاب پیاده میشد همراه با یک اکشن خفن میتونست خیلی جذاب باشه ولی من توی این اپیزود اول رسما خوابم گرفت :| 90% ـش داشت حرف میزد و رانندگی میکرد 10% ـش فقط تیر اندازی بود :|
اگه بقیه اپیزوداشم همینطوری باشه همون نمراتی که گرفته بنظرم حقشه.
بتلفیلدی که Dice نسازه بتلفیلد نمیشه :دی

BattleField Review and 4K Ultra Graphics Screenshots

خوب با اینکه نت ـمون نزدیک 30 گیگ رو دانلود کرده بود در آخرین لحظات با قطع شدنش سورپرایزمون کرد و نتونستم بازی رو دانلود کنیم و به لطف دوست عزیزم نوژن جان بازی رو گرفتم و الان تونستم تست کنمش ، بازی از نظر گیم پلی که فکر کنم خیلی وقت پیش مورد بررسی قرار گرفت که مراحل پلیسی خوبی داره اما خوب به پای بقیه نسخه های این سری نمیرسه قسمت استوری و اپیزودیش اما آنلاینش واقعا قشنگه ، اما از نظر گرافیکی خوب اولین چیزی هست که در مقایسه اجرای بازی ها در پلتفرم های مختلف در نظر گرفته میشه ، خوب بازی اصلا از نظر گرافیکی قابل قیاس با نسخه پلی استیشن 3 نیست اما نسخه پلی 4 هم به نظرم در بعضی نقاط بهتره و خوب رزولوشن و ... سبب این تمایز فوق العاده شده. بازی در رزولوشن الترا اچ دی واقعا دلچسب هست ، تعدادی اسکرین شات از بازی قرار میدم شامل تنظیمات گرافیکی اعمال شده در بازی و همچنین چند اسکرین شات از مراحل اولیه بازی :x :

تنظیمات گرافیکی اعمال شده در بازی :

=====
تا الان تا پایان اپیزود 7 و اول 8 رفتم ، میتونم بگم داستان بازی قشنگه و جذاب و مثل یه سریال 10 قسمتی آدم رو جذب میکنه...;)

یعنی هرچی تو Top 10 هست عالیه :| ؟

من بیشتر منظورم این بود که فروش نسبتا خوبی داشته پس باید اصولا اونایی که خریدن بازی کنن دیگه پس همونطور باید پلیر توی بخش آنلاین زیاد باشه

و جواب سوال شما خب بنظرم وقتی اسم top میاد یعنی خوبه که تونسته بره اونجا وگرنه اسمش top نمیزاشتن:d (محض شوخی بود)

من بیشتر منظورم این بود که فروش نسبتا خوبی داشته پس باید اصولا اونایی که خریدن بازی کنن دیگه پس همونطور باید پلیر توی بخش آنلاین زیاد باشه

و جواب سوال شما خب بنظرم وقتی اسم top میاد یعنی خوبه که تونسته بره اونجا وگرنه اسمش top نمیزاشتن:d (محض شوخی بود)

سلام
شما یک سر به battlelog قسمت BFH بزنید و سرور ها و تعداد بازیکن هارو ببینید متوجه قضیه میشید

من میخواستم این بازی رو بخرم و مود heist و blood money ش رو بازی کنم که وقتی اوضاع سرور هاش رو دیدم کلا بیخیال شدم

همه فقط TDM بازی میکنن

نمیخوام بحث الکی درست کنم :دی ولی اونایی که خریدن بیشتر فن بازی بودن یاسرشون کلاه رفته :دی ! من خودم BF4 رو پیش خرید کردم ولی دلیل نمیشه از بازی خوشم بیاد . وقتی بازیش کردم هزارتا فحش به خودم دادم :دی

میشه درمورد داستان این بازی توضیح بدید

مثل سری های قبل خوبه؟ ارزش بازی کردن داره؟

Sent from my LG-D802 using Tapatalk
به نظر من داستان بازى خيلى خوبه حتما تجربه كن ، من بازيو تموم كردم از داستانش لذت بردم

مولتی که مد conquest large نداشته باشه به هیچ دردی نمیخوره
کانتر استرایک هم که از اول Team death match داشت ،
از این لحاظ پیشنهاد نمیشه ،
سینگل هم که ی داستان ابکی داره ، همیشه پای یک زن ( از نوع چینی یا اسیای جنوب شرقی ) در میان بوده و هست :))

میشه درمورد داستان این بازی توضیح بدید

مثل سری های قبل خوبه؟ ارزش بازی کردن داره؟

Sent from my LG-D802 using Tapatalk
داستان دزد و پلیسیه دیگه :دی از این سریالا پلیسی دیده باشی کپی هموناس :دی

کوچکترین شباهتی به نسخه های قدیمی نداره، خبری از جنگای عظیم و موشک و جت و اینا نیست همش پلیسیه باید دونفری بری دنبال دزدا :| وارد ساختمونشون بشی، مخفیانه یا اکشن دستگیرشون کنی.
تا اپیزود سومش رفتم جذابیتی نداشته واسم و بنظر من تا اینجا خیلی خسته کننده بوده، اما گیم پلی جذاب و گرافیک خیلی خوبی داره، ولی طراحی مراحل اصلا بهم نچسبیده خیلی آروم پیش میره.

داستان دزد و پلیسیه دیگه :دی از این سریالا پلیسی دیده باشی کپی هموناس :دی

کوچکترین شباهتی به نسخه های قدیمی نداره، خبری از جنگای عظیم و موشک و جت و اینا نیست همش پلیسیه باید دونفری بری دنبال دزدا :| وارد ساختمونشون بشی، مخفیانه یا اکشن دستگیرشون کنی.
تا اپیزود سومش رفتم جذابیتی نداشته واسم و بنظر من تا اینجا خیلی خسته کننده بوده، اما گیم پلی جذاب و گرافیک خیلی خوبی داره، ولی طراحی مراحل اصلا بهم نچسبیده خیلی آروم پیش میره.

بالاخره جذاب هست یا نه؟!؟!:d

بخریم یا نه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or