Battlefield Hardline | PC

hl1wi9io5jh8ro32n2c3.jpg

عنوان بتلفیلد که حتما همگی با آن آشنا هستید! عنوانی متعلق به شرکت EA که با انجین قدرتمند Frostbite ساخته میشود!
امسال Battlefield Hardline معرفی شد و این بار تفاوت زیادی با نسخه های قبل دارد! اینکه داستان بازی در مورد دزد و پلیس هست و همینطور مولتی پلیر بازی!
نسخه های قبل مانند BF3 و BFBC2 توسط DICE ساخته میشد اما این نسخه متعلق به Visceral Games میباشد!

10 خصوصیت جدید که به نسخه جدید اضافه شده:

۱. کم کردن فرکانس انفجار ها: در قبل فرکانس بالای مواد منفجره باعث میشد که بازی آسان شود و با چالش کمتری روبه رو شویم. تغییرات به این بخش باعث میشود که لذت استفاده از مواد منفجره نگاه داشته شود و در عین حال استفاده ی مناسب تری از آن ها بشود تا بتوان بر روی بازی اصلی تمرکز بیشتری داشت.

۲.تغییر دادن اسم و بالانس کردن کلاس Mechanic: تغییرات اضافه شده به این بخش باعث میشود که بتوان استفاده های بهینه تری از این کلاس در موقعیت های مختلف کرد بدون آن که تنها تمرکز پلیر ها روی از بین بردن وسایل دیگر باشد.

۳. تغییر در HUD بازی

4. تغییر در صفحه ی Customization: تغییر های ایجاد شده باعث میشود که استفاده و کنترل از امکانات داخل بازی راحت تر شود.

۵. تغییر در دنیا ی بازی: این تغییرات باعث میشود که دنیا ی اطراف و خود بازی جلوه دار تر شود و با اضافه کردن امکاناتی جدید سعی بر این است که بتوان استفاده ی بیشتری را از محیط بازی برد.

۶. طولانی تر کردن هر راند بازی: خیلی از شکایات مبنی بر کوتاه بودن هر بازی بود که باعث میشد بازیکنان لذت کافی از بازی را نبرند به همین دلیل تغییراتی اعمال شده که بازی رو طولانی تر میکند.

۷. بالا برن میزان جان وسایل نقلیه

۸. بهبود صدای بازی در موقعیت های مختلف

۹. Medkits و Ammo Box ها دیگر جلوی راه شما برای revive کردن را نخواهند گرفت

۱۰. بهبود در صحنه های بازجویی: این تغییرات باعث میشود که در صحنه های بازجویی تنها مظنونان و پلیر های اطراف آنها نشان داده شود.

‌‌‌‌‌‌Battlefield: Hardline در ماه اکتبر سال جاری منتشر خواهد شد.
با تشکر از parsa.rts

تاپیک تصاویر بازی:
http://forum.bazicenter.com/thread89305/

بازی Battlefield: Hardline برای Xbox One, Xbox 360, PS3, PS4 و PC در سال 2015 عرضه خواهد شد.

لعنت بر شیطان پس چی شد؟
من ps3 رو فروختم گفتم رو pc بزنم گرفیکش بهتره ای بابا.
بد موقع اومد بازیش!
وقتی نزدیک انتشار GTA بازی رو منتشر کنی همین میشه دیگه :دی الان فک کنم دوستان 3DM هنوز روی کرکای بعدی GTA کار میکنن تا این :دی
مگه اینکه گروه های Scene مثل ریلودد و ... برن تو کار این بازی.

قفل این بازی بسیار پیشرفته تر از سری قبل هست در حقیقت اپدیت شده باگ هاش برطرف شده کسی هم جز 3dm از پسش بر نمیاد اگر این داستان ادامه پیدا کنه بازی های بعدی ea هم خیلی سخت تر کرک می شن حتی بعید نیست ناشرهای دیگه هم به فکر استفاده از همین قفل بکنن که رسما این نسل بدبخت می شیم کنسول های نسل جدید هم که از دستی گرفته تا رسمی هیچ یک هک نشدن حتی خبری از هک شدنشون هم در کار نیست شبیه سازها هم که خوابیدن دنیای پایرت داره محدود می شه:((

من احتمال میدم بیشتر بحث GTA بحث وقت خریدنه، والا این بازی هم عنوان کوچکی نیست که راحت ازش بگذرن، از طرفی هم چالش اصلی 3DM همین Denuvo DRM هستش.
تاخیرم اتفاق تکراری سر Dragon Age هستش، به نظرم هنوز کرک کردنه این سیستم کار داره

خود 3dm تو سایتش چیزی ننوشته که کی میخوان کرک کنن؟
من که دیگه آخرای دانلودشم میخوام بگیرم فقط منتظر کرک بمونم هنوز بیاد بریزم پلی کنم :|

دو ماه گذشت هنوز هم دریغ از خبری که معلوم بشه اصلا میخوان کرک کنن یا نه
با این حساب bf5 هم عمرا کرک بشه

نه نمیشه اینجوری حساب کرد ، BF HL اصلا استوری جالب و زیادی نداره و به نظرم کرک هم بشه زیاد جالب نیست ، اما BF5 داستانش فرق میکنه ، البته این نظر شخصی بنده ـست .

دهنت سرویس ea با این قفل های مسخرت

منم باهات موافقم ولی از اون طرف هم اینو باید در نظر داشته باشیم که شرکتی که بازی رو با زحمت درست میکنه اجازه نده که اون رو مجانی استفاده کنن. امیدوارم که استفاده از این قفل بین شرکتهای دیگه باب نشه.

کرک کردن این بازی مساوی می شه با اپدیت بعدی قفل برای بازی جدید ea

احتمالا تا عرضه ی بازی بعدی که ارزششم بیشتر باشه صبر می کنن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or