Battlefield Hardline | PC

hl1wi9io5jh8ro32n2c3.jpg

عنوان بتلفیلد که حتما همگی با آن آشنا هستید! عنوانی متعلق به شرکت EA که با انجین قدرتمند Frostbite ساخته میشود!
امسال Battlefield Hardline معرفی شد و این بار تفاوت زیادی با نسخه های قبل دارد! اینکه داستان بازی در مورد دزد و پلیس هست و همینطور مولتی پلیر بازی!
نسخه های قبل مانند BF3 و BFBC2 توسط DICE ساخته میشد اما این نسخه متعلق به Visceral Games میباشد!

10 خصوصیت جدید که به نسخه جدید اضافه شده:

۱. کم کردن فرکانس انفجار ها: در قبل فرکانس بالای مواد منفجره باعث میشد که بازی آسان شود و با چالش کمتری روبه رو شویم. تغییرات به این بخش باعث میشود که لذت استفاده از مواد منفجره نگاه داشته شود و در عین حال استفاده ی مناسب تری از آن ها بشود تا بتوان بر روی بازی اصلی تمرکز بیشتری داشت.

۲.تغییر دادن اسم و بالانس کردن کلاس Mechanic: تغییرات اضافه شده به این بخش باعث میشود که بتوان استفاده های بهینه تری از این کلاس در موقعیت های مختلف کرد بدون آن که تنها تمرکز پلیر ها روی از بین بردن وسایل دیگر باشد.

۳. تغییر در HUD بازی

4. تغییر در صفحه ی Customization: تغییر های ایجاد شده باعث میشود که استفاده و کنترل از امکانات داخل بازی راحت تر شود.

۵. تغییر در دنیا ی بازی: این تغییرات باعث میشود که دنیا ی اطراف و خود بازی جلوه دار تر شود و با اضافه کردن امکاناتی جدید سعی بر این است که بتوان استفاده ی بیشتری را از محیط بازی برد.

۶. طولانی تر کردن هر راند بازی: خیلی از شکایات مبنی بر کوتاه بودن هر بازی بود که باعث میشد بازیکنان لذت کافی از بازی را نبرند به همین دلیل تغییراتی اعمال شده که بازی رو طولانی تر میکند.

۷. بالا برن میزان جان وسایل نقلیه

۸. بهبود صدای بازی در موقعیت های مختلف

۹. Medkits و Ammo Box ها دیگر جلوی راه شما برای revive کردن را نخواهند گرفت

۱۰. بهبود در صحنه های بازجویی: این تغییرات باعث میشود که در صحنه های بازجویی تنها مظنونان و پلیر های اطراف آنها نشان داده شود.

‌‌‌‌‌‌Battlefield: Hardline در ماه اکتبر سال جاری منتشر خواهد شد.
با تشکر از parsa.rts

تاپیک تصاویر بازی:
http://forum.bazicenter.com/thread89305/

بازی Battlefield: Hardline برای Xbox One, Xbox 360, PS3, PS4 و PC در سال 2015 عرضه خواهد شد.

دوستان ی بازی شسته رُفته مثل بتل 4 رو ول کردن چسبیدن به ی بازی که حالا حالاها باید منتظر آپدیت های عظیم و باگها ریز و درشتش باشن
البته این رو خطاب به اون سری از دوستانی میگم که قصد خرید BF HL رو دارن .
قطعا با بازی نکردن BF HL چیزی رو از دست نخواهید داد . منظور بخش مولتیش بود .
در مورد تایتان فال هم قطعا ارزش خرید داره هر چند که اینجا جاش نیست اما بعد از FREE شدن DLC ها و اپدیت ها خیلی بهتر شده هرچند که هسته گیم پلی ش همونه و یکم خسته کننده میشه اما باز بین TF و BF4 من BF4 رو پیشنهاد می کنم

من نمیدونم چرا دوستان اینقدر دارن این بازی رو میکوبن؟؟!!
من واقعا راضی هستم.گیم پلی که مثل سری های قبلی عالی هست
گرافیک مثل bf4 هست ولی حتی یه ذره لگ ندارم من با بالاترین تنظیمات
داستان سینگل هم جالبه.واقعا تنوع خیلی خوبه
دیگه تقریبا جنگ های مثل call of duty و شماره های قبلی بتل تکراری شده بود و اشباع شده
اما این یه سریه کاملا جدید با ایده های جالبه
من که با دزد و پلیس مشکلی ندارم و واقعا دارم لذت میبرم
ارزش 160 تومن رو داره

خسته نباشید:d اما باید بگم که کرک این بازی ممکنه تا ماه ها طول بکشه همه چیز بستگی به 3dm داره

مرسی:d این همه منتظر بمون اخرشم بیاد کرک نشه خیلی سخته بخدا
حداقل بتل اصلی اینطوری نشه
lord of fallen هم گویا با همین قفل کرک نشد بدبخت شدیم رفت

فعلا 2 3 روزیه در گیر PLANET VS ZOMBIES GARDEN WARFARE م در نقش کاکتوس :)) چقد کشت و کشتار یکم فان بد نیست :d بتل هم باشه برای خودشون

یعنی رضا پول پای همچین بازی دادی اصل خریدیش؟ تا جایی که یادمه این بازی فقط انلاینه کرکی هم نداره

سلام من بازی رو تهیه کردم حدود 23 ساعت هم بازی کردم . اول بگم که من هیچ وقت حوصله مپ های بزرگ رو نداشتم و مثلا armored shield که مال bf3 بود رو اصلا بازی نمی کردم و بیشتر طرفدار infantry هستم . تنها وسیله ای که دوست داشتم جت بود که تو bf4 نابود شد واسه همین تو bf4 فقط locker بازی می کردم . برای همین چند تا ویدئو که از بازی دیدم و بقیه هم گفتن که بازی مشکل حادی نداره ( مثل کرش های BF4 ) بازی رو گرفتم و باید بگم که از نظر من ارزش خریدن رو داره . طراحی مپ ها عالیه درسته تخریب پذیری بالایی نداره ولی واقعا طراحی مراحل خوبی داره و از همه جای مپ می تونید استفاده کنید . مودهای جدید اضافه شده مثل BLOOD MONEY خیلی خوب جواب میده البته بیشتر مناسب 32 نفره هست و کلا 64 نفره جواب نمیده واسه همین بیشتر سرورها هم 32 نفره هستن . مثل همیشه Assault rifle ها قوی ترین اسلحه های بازی هستن ولی ایندفعه زیادی قوی هستن که به احتمال زیاد nerf میشن چون تقریبا همه m416 , m16a3 استفاده می کنن .
با این همه قیمت بازی بنظرم زیاد بود ، درسته مپ ها و مودهای جدید خوبی داره و بازی خیلی روون تر و بهتر از bf4 هست ولی در صورتی یه بازی کامل هست که شما bf4 رو قبلا نخریده باشید . دوستانی که موندن بین bf4 و bfh ، من قطعا bfh رو پیشنهاد می کنم البته در صورتی که پینگ خوبی داشته باشید .

کسایی که از نسخه های قدیمی بتل (1942 و BF2) همراه این سری بودن حتما یادشونه که مُد سینگل در همون مپ های مولتی اما با AI قابل بازی بود. اما از BF:BC بود که با حذف سینگل قدیمی و جایگزینی یه کمپین چرت و آبکی ملت رو مجبور کردن که اورجینال بخرن! وگرنه از نود درصد امکانات BF نصیبشون نمیشه. این روند از آن زمان ادامه دارد.

کسایی که از نسخه های قدیمی بتل (1942 و BF2) همراه این سری بودن حتما یادشونه که مُد سینگل در همون مپ های مولتی اما با AI قابل بازی بود. اما از BF:BC بود که با حذف سینگل قدیمی و جایگزینی یه کمپین چرت و آبکی ملت رو مجبور کردن که اورجینال بخرن! وگرنه از نود درصد امکانات BF نصیبشون نمیشه. این روند از آن زمان ادامه دارد.

من که از همه ی سینگل هاش تا الان راضی هستم کلا fps بازم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or