Battlefield : Bad Company | PS3

• Thread starter Thread starter GlaDOS
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
نسخه Gold بازي هم رسيد .

badCompnayGold.jpg

http://www.dcinpc.com/ShowNews.asp?ID=131

اره منم خوشم نيمود بيشتر به كمدي شبيه بود تا جنگي
مثل haze به نظر من
اینو با Haze مقایسه میکنی ؟؟؟؟ haze از IGN نمره ی 4.5/10 گرفته یعنی واقعا از بازی چیزی سر در نمیاری دوست عزیز، در مورد شوخی های داخل بازی هم اگه یه کم انگلیسی بلد بودی فرق جوک های داخل BC:BD رو با حرفهای مسخره ی توی Haze میدونستی و همچین مقایسه ای نمیکردی

به به .. :biggrin1: منم Gold Edition گرفتم.

2hxng9u.jpg

گیم پلی :

فیزیک خوب خود تنهایی باعث شده که جذابیت بازی رو چند برابر کنه. بعد از مدتی خسته کننده . ولی در کل ارزش بازی کردن رو داره.

گرافیک : رنگ بندی در بازی خوب کار شده. افکت گرافیکی عالی ( بدون افت فرم ) فیزیک فوق العاده . همه و همه خوب کار شده .

صدا : صداگذاری به صورت واقعی گرایانه عالی کار شده تفکیک صدا محیط با اسلحه کاملا واضح است.

حالا مولتی پلیر بازی خوب هست؟
توی مولتی پلیر COD4 بهتره یا bCOMPANY ؟؟؟؟؟
من آنلاینشو تست زدم.باید بگم فوق العادست.گیم پلی آنلاینش معتادت می کنه.چون به دو بخش حمله کننده و مدافع تبدیل می شین و کلا خیلی باحاله خنده ایم هست.من پیشنهاد می کنم یه فروشنده رو بگیم بره یه 20 تا ریجن 2 بیاره بگیریم تا آخر تابستون کلی حال میده ولی کو گوش شنوا هر کی میره پی خودش یکی j می گیره یکی uc می گیره یکی ریجن 4 می گیره!:-"

10$ گرونتره.
T Shirt داره.
جاسوییچی داره.
نارنجک داره. :دی ( پلاستیکی )
جعبش فرق میکنه...

راستش ما تا حالا باز نكرديم ببينيم توش چي داره ولي فكر نكنم تي شرت داشته باشه ( چون بظاهر تو اين جعبه جا نميشه ) روش هم چيزي ننوشته
فقط نوشته 5 تا اسلحه تو بازي بيشتر داره - پشت صحنه داره و 1 پوستر
ولي جعبه اش خدا وكيلي خيلي قشنگ تر است

بازی فوق العاده هست بینظیر هست همینطور تا الان Cod4 مارو معتاد کرده بود الان این بازی معتادمون کرده واقعا محشره !!
صداگزاری بازی که حرف نداره ادم روانی میشه !! :cheesygri
فعلا دمو بازی میکنیم رنک میگیریم تا Gold پال قیمت خوب برسه بگیرم !!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or