Battlefield: Bad Company 2 | PC

دیدم تاپیکی از بازی تو بخش PC نیست گفتم افتتاحش کنم.

بخش 1: اطلاعات کلی بازی:
سازنده: EA DICE
ناشر: Electronic Arts
سبک: تیراندازی اول شخص
پلتفرم: PC/PS3/Xbox360
تاریخ انتشار: March 2, 2010

بخش 2: پیش نمایشی از بازی (به نقل از bazicom):

picture.php

بازی Battlefield: Bad Company زمانی که در سال 2008 عرضه شد، جزو آن دسته از بازی هایی بود که در این نسل نو آوری های زیادی را به بازی های اول-شخص اضافه کرد. بعد از موفقیت های بسیار خوبی که این بازی به دست آورد شرکت DICE کار ساخت نسخه دوم این بازی را آغاز کرد. البته این مسئله کاملا هم مشخص بود، چون خط داستانی بازی در نسخه اول ناتمام ماند. به تازگی دموی چند نفره قابل بازی این عنوان برای کنسول PS3 عرضه شده است. البته برای انجام این نسخه باید کدی را داشته باشید که بتوانید از PSN این بازی را دانلود کنید.

در واقع این دمو به صورت عمومی عرضه نشده است. سازندگان بازی این قول را داده اند که نسخه عمومی این دمو چند ماه آینده برای Xbox 360 ، PS3 و PC عرضه کند. دموی قابل بازی این عنوان فعلا یک نقشه بسیار بزرگ به نام Arica Harbour را در بر می گیرد. این نقشه در نسخه نهایی بازی در PC و Xbox 360 نیز وجود خواهد داشت. در نسخه دموی این بازی از 24 بازیکن به صورت همزمان پشتیبانی می شود و بازیکنان می توانند در دو تیم دوازده نفره مشغول بازی شوند. نقشه بازی فضای بسیار بزرگی است که به زیبایی طراحی شده است. وسایل نقلیه نظامی مانند تانک ها، جیپ ها و... تفاوت چندانی با نمونه های واقعی ندارند. در کنار این مسائل بازیکن این امکان را دارد که سلاح خود را به هر صورتی که دوست دارد درست کند.

picture.php

می توانید رنگ آن را عوض کنید یا وسایل مختلف به آن اضافه کنید. همانند نسخه های قبلی چهار کلاس مختلف در بازی وجود دارند که عبارتند از: Medic (امدادگر)، Engineer (مهندس)، Recon (تک تیرانداز) و Assault (نیروهای مهاجم). شما از بین این گروه ها می توانید یکی را انتخاب کنید. این امکان در بازی قرار گرفته است که شما بتوانید ظاهر سربازی را که انتخاب می کنید را هم تغییر دهید و به شکل و شمایل دلخواه خود در آورید. همین مسئله باعث می شود تا ظاهر این سربازان از حالت یک نواخت خارج شود. هر گروه علاوه بر اینکه یک سلاح اصلی دارند یک سلاح مخصوص را هم دارند. به طور مثال گروه امدادگر یک دستگاه شوک به همراه دارند تا افرادی که در حال مردن هستند را نجات دهند. گروه تک تیرانداز می توانند درخواست توپ خانه کنند و منطقه های مختلف را مورد هدف قرار دهند. مهندسین با سلاح مخصوص خود می توانند وسایل نقلیه را تعمیر کنند.

picture.php

تیم حمله کننده در این حالت وظیفه دارد تا مواضع تدافعی تیم مقابل را از بین ببرد تا به پیروزی برسد. تیم مدافع هم باید بر عکس تیم حمله کننده عمل کند. آن ها هم وظیفه دارند تا از پیشروی تیم مقابل جلوگیری کنند. در بعضی مواقع هنگامی که تیم حمله کننده موفق می شود تیم مدافع را شکست دهد، محل جدیدی در نقشه باز می شود. در این حالت بازیکنان باید به آن محل بروند و بازی را به پایان برسانند. اولین بخشی که در این حالت آزاد می شود یک بزرگراه بسیار طولانی است که پایگاه های متعدد تیم مدافع در آن قرار گرفته اند و شما باید آن ها را از بین ببرید. در آخر این بزرگراه یک پادگان قرار دارد که اگر تیم حمله کننده موفق، آن را هم از بین ببرد بازی را برده است. دومین بخشی که در این حالت آزاد می شود یک شهر بزرگ است که تیم حمله کننده برای رسیدن به آن باید از خط لوله های زیادی عبور کند.

picture.php

اگر در این قسمت تیم مدافع یک تک تیرانداز داشته باشد، می تواند آن را در ساختمان های بلند این قسمت قرار دهد تا او بتواند یک حال اساسی به تیم حمله کننده بدهد! همچنین تک تیزانداز می تواند با درخواست توپ خانه نیز به هم تیمی هایش کمک کند. در حقیقت این بازی شما را به معنای واقعی در یک میدان نبرد قرار می دهد. شرکت بازی سازی DICE با ترکیب تکنولوژی های جدید با یک گیم پلی بسیار خوب قصد ساخت یکی دیگر از بهترین بازی های اکشن اول-شخص را دارد. شرکت DICE با تجربه خود تعادل خوبی میان گیم پلی و تکنولوژی ها جدید ایجاد کرده است. بازیکن می تواند از جدیدترین دستاوردهای نظامی در بازی استفاده کند بدون آن که در استفاده از آن ها دچار مشکل شود. این بازی بسیار زیبا در تاریخ 2 مارچ 2010 برای PS3, Xbox 360 و PC عرضه خواهد شد.

picture.php

آخرین ویرایش:
در کل این نسخه پره ایراده ! از افت فریم اساسی بگیر تا Crash !

یه چیز هم بگم که این MAP کلا حال نمیده . یعنی آدم هیچی نمیبینه . همش کوران هستش .

ولی اگه مشکل افت فریم رو حل نکنن خیلی احمقا ! حالا فعلا میگزرون تا کاملش بیاد . من بعید میدونم بازی رو اورجینال بخرم .
دقیقا بتا واسه همین میدن که نظرت نسبت به بازی مشخص بشه :دی
منم قصد اورجینال خریدن داشتم که پشیمون شدم ;)

این Sniperها هم تو همین یه مپ خیلی رو اعصاب می‌رن،‌ کمپ میکنن لای درختا بیا و درستش کن :biggrin1:
بله یه زمانی می گفتن تو BC2 نمیشه کمپ کرد که "به به" داریم می بینیم :دی

اتفاقا من آنلاین اینو از مدرن وارفر بیشتر دوست دارم، چرا ؟ چون اولا بتلفیدیه بتلفیلدیه :دی دیگه One Man Army درکار نخواهد بود، کار کاملا Team Basedـه، تو مدرن وارفر یه نفر که خوب باشه تیم رو راه میبره،‌ تو این بازی سوپرمن هم تنهایی کاری نمیتونه بکنه... اما قضیه فریم ریت رو نمی‌گیرم،‌ بچه‌ها تو فوروم بازی با یه 8800GT SLI دارن رو بهترین کیفیت 30 تا 60 فریم میگیرن یه عده با شاخ‌ترین کارتا داغونن. مشکل مثکه از پورت افتضاحه... اما نکته جالب اینه که خیلیا میگن اگه از تو settings.ini، توی فایل بازی تو My Document حالت DirectX رو از روی auto به 9 تغییر بدین،‌ پارامتراش میشن DxVersion=auto به DxVersion=9، به طرز عجیبی بعضیا فریم ریتشون میره بالا.
البته بتاست به هرحال و امیدواریم که افتضاحاتی مثل این عکس رو شاهد نباشیم. من صبر می‌کنم ببینم کی درست می‌کنند قضیه FPS رو، چون گفتند داریم سعی میکنیم درستش کنیم،‌ اگه به بتا رسید حل مشکل که بلافاصله میگیرم، اگه نرسید میزارم ببینم تو بازی حل شده یا نه... کلا خیلی لذت بخش خواهد بود اگه ملت یاد بگیرند که وقتی مدیک هستند باید بقیه رو ریوایو کنند نه اینکه بالای سرشون تانگو برقصند :دی
پ.ن: جواد همه جا میشه کمپ کرد، همه جا :دی
ویرایش، بعله... در بتا قرار نیست اوپتیمایز بشه بازی... زور نزنیم :دی

window-gun-855.JPG

آخرین ویرایش:
من هر کاری میکنم بازی به سرور های EA وصل نمیشه که کی‌کد رو وارد کنم. راه حلی چیزی براش هست؟ :((
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=26921 مشکلت حل می شه

ولی جالبه، من اصلا مشکل افت فریم ندارم چرا اصلا!؟!؟!!!!؟!؟:confused: GTX 275 رو رزولشین 1920X1080 و همه تنظیمات رو High داره بهم 60-70 فریم می ده!!!!! و یکی دیگه از دوستام هم GTX 275 داره اونم هیچ مشکلی نداره، و یکی دیگه هم با 4670 رو رزولشن 1024X768 داره 40-50 فریم می گیره!!!!:confused:

در کل که بازی شاهکاره و کاملا ارزش اورجینالو داره!:cheesygri و دوستان یه چیزو تو بعضی پست ها فراموش کردن، بابا این بتاست!!!
واقعا سر تر از MW2!:cheesygri

دقیقا بتا واسه همین میدن که نظرت نسبت به بازی مشخص بشه :دی
منم قصد اورجینال خریدن داشتم که پشیمون شدم ;)

بله یه زمانی می گفتن تو BC2 نمیشه کمپ کرد که "به به" داریم می بینیم :دی

اصولا اسنایپر باید کمپ کنه دیگه. نمیتونه بدوه اسنایپ بزنه که. بعدشم اسنایپ زدن تو BC2 به راحتی بقیه بازیا نیست. درمورد مشکلات افت فریم هم خودشون گفتن این beta build یه early pre-beta build ـه یعنی این کلاینت بتا مدت ها قبل حاضر شده. الان خیلی ها مشکل افت فریم دارنبا سیستم های خفن پس اگر بخاطر این موضوع میخوای منصرف شی تجدید نظر کن.

من دیروز بازیم آپدیت شد. ورژنش از 511270 به 52 بقیه اعداد رو یادم نیست ارتقا یافت. نه رو سیستم خودم نه رو سیستم پسر عموم که کارت گرافیکش 8400 GT هستش مشکل فریم نداریم. الان مشکل اینه که به خاطر مشکلات مملکی مایی که مشکل پینگ نداشتیم هم دارای این مشکل عزیز شدیم. خدا به دست اندرکاران این مشکل بهشت برین دهاد.(جمله دعایی). در تایید پست Lord Anubis باید بگم که من بقل دستم یک مدیک بود من مردم ولی ایشون ترجیح دادن با ماشین گانشون دشمن غاصب رو از پا در بیارن و بگزارند ما بمیریم. البته BF باز کهنه کارم مشاهده شده من تا حالا چندین بار توسط مدیک به عرصه حیات برگشتم.

آخه ملتی که الان دارن بازی میکنن خیلیاشون BF باز نیستند . فقط برای این که باز مجانی هست الان میخوان یه دستی هم به این بازی بزنن ! بعدم هنوز خیلی از بازیکنا جو گیرن میخوان همه چی رو تست کنن توی باز . اینا حل میشه .

اصولا اسنایپر باید کمپ کنه دیگه

منم با این موافقم. کلا نمیفهمم ملت منظورشون از کمپ چیه ! کجای دنیا Sniper پا میشه میدوه ! ولی Sniper اشم دقیق نمیزنه . سخته باهاش کار کردن . مخصوصا اینکه همش داره برف از جلوی چشمای آدم رد میشه !

دقیقاً sniper باید کمپ کنه...کلا معنی نمیده که کمپ نکنه...ناراحت هستید برید sniper بشید:دی
ولی تو mw همه کمپ میکنن...کاری هم به کار هم ندارن!
ولی bad company فرق میکنه...2 رو که هنوز تست نکردم به دلیل مشکلات درسی(:sick:) ولی نسخه اول اصلا بر پایه ی noob بازی و کمپرینگ! نبود! هر تیمی هم که الله بختکی بازی میکرد می باخت!
باید درست حمله کرد و درست دفاع!
میگم کسی با joystick هلیکپتر رو کنترل کرده‍؟! آخه یه جا خوندم که میشه از joystick استفاده کرد...!×؟

الان خیلی ها مشکل افت فریم دارنبا سیستم های خفن پس اگر بخاطر این موضوع میخوای منصرف شی تجدید نظر کن.
سیاوش جان واقعا این افت فریم با روح و روان آدم بازی میکنه...اگر که توی نسخه اصلی حل شده باشه که خبر خوبی هست میشه یه تجدید نظری کرد...در کل من نمیگم بازی بدی هست...مشکل من با این افت فریم ها هست.

میگم کسی با joystick هلیکپتر رو کنترل کرده‍؟! آخه یه جا خوندم که میشه از joystick استفاده کرد...!×؟
آپشن داره برای این حرکت ولی خوب من joystick درست حسابی ندارم تست نکردم :دی

ویرایش
اما نکته جالب اینه که خیلیا میگن اگه از تو settings.ini، توی فایل بازی تو My Document حالت DirectX رو از روی auto به 9 تغییر بدین،‌ پارامتراش میشن DxVersion=auto به DxVersion=9، به طرز عجیبی بعضیا فریم ریتشون میره بالا.
امیر همین الان این روش رو تست کردم به طرز عجیبی افزایش فریم داشتم @_@
الان تازه میشه بازی کرد...
فریم از 20-25 اومده روی 45-60...الان تازه Playable شد :دی

آخرین ویرایش:
سیاوش جان واقعا این افت فریم با روح و روان آدم بازی میکنه...اگر که توی نسخه اصلی حل شده باشه که خبر خوبی هست میشه یه تجدید نظری کرد...در کل من نمیگم بازی بدی هست...مشکل من با این افت فریم ها هست.

آپشن داره برای این حرکت ولی خوب من joystick درست حسابی ندارم تست نکردم :دی

ویرایش
امیر همین الان این روش رو تست کردم به طرز عجیبی افزایش فریم داشتم @_@
الان تازه میشه بازی کرد...
فریم از 20-25 اومده روی 45-60...الان تازه Playable شد :دی

خودت حساب کن اگر این مشکل تو نسخه نهایی بازی باشه EA و DICE با هم میترکن :دی

آخه ملتی که الان دارن بازی میکنن خیلیاشون BF باز نیستند . فقط برای این که باز مجانی هست الان میخوان یه دستی هم به این بازی بزنن ! بعدم هنوز خیلی از بازیکنا جو گیرن میخوان همه چی رو تست کنن توی باز . اینا حل میشه .

منم با این موافقم. کلا نمیفهمم ملت منظورشون از کمپ چیه ! کجای دنیا Sniper پا میشه میدوه ! ولی Sniper اشم دقیق نمیزنه . سخته باهاش کار کردن . مخصوصا اینکه همش داره برف از جلوی چشمای آدم رد میشه !

نه آقا، ببین میگیم یه اسکواد داریم،‌ متشکل از کلاس‌های مختلف، خب تیمی کار می‌کنند دیگه، یکی اسنایپ میکنه کاور میده باقی راش میکنن، اما الان از هر 10 نفر 11 نفرشون اسنایپر دستشونه، من حداقل 10 تا گیم دیدم که تیم حمله کننده از همون کوه اول مپ پایین نیومده چون همشون اسنایپر بودند و واستاده بودند خوشحال اسنایپ می‌کردند.

دوم اینکه ملت اصلا نمیدونند جریان این کلاس‌ها چیه، یارو از ماشین‌گان خوشش میاد میره دکتر میشه... (من رو این کلاس حساسم :دی) آقا جان دکتر میشی 23434 نفر کنارت میفتن لااقل یکیشون رو Revive کن دیگه... اون Med kit رو سوغات با خودت میبری ؟ بندازش ملت Heal شن. آقای مهندس عزیز، با اون RPG راش نده تو دل جمعیت، تانک رو بزن باهاش... این‌که درست نمیشه با بقیه ارتباط برقرار کرد یکم سخته... این Q زدن خیلی وقتا جواب نمیده، چون حتما باید مثلا به مهندسه نگاه کنی بگی Repair میخوای، بابا تو BF 2 ما همینجور رندوم عربده میزدیم برا خودمون :دی آقای Sniper جای اینکه اون C4ها رو بچسبونی به Quad Bike راش بدی فرگ‌نمایی کنی، برو بندازشون کنار Objective دشمن که اومد بترکونشون...

این بلای فرگ‌پرستی رو امثال COD سر ملت آوردند، خودشونم به شرش موندند، داریم Demolition میزنیم هرکی برای خودش میدوه فرگ فرگ فرگ... اینجا هم همین وضعه، من بارها دیدم طرف دور ماموریت میدوه که ملت رو بکشه، 20 بار میتونست بمب بزاره، اگه می‌خوای خوب باشی خوشبختانه تو این بازی میتونی با انجام وظایفت به عنوان سرباز بهترین باشی، من چندبار با 2تا Kill سرجمع بهترین بازیکن شدم، بخاطر مسئولیت‌‌های یک پزشک :دی

یکی یه راهنمای خلبانی بزاره :دی من از زمان BF 2 هنوز نتونستم سوار یه وسیله پرنده بشم تو این بازی و بعد از 10 ثانیه بصورت انتحاری با بیس خودمون برخورد نکنم :دی

آخرین ویرایش:
نه آقا، ببین میگیم یه اسکواد داریم،‌ متشکل از کلاس‌های مختلف، خب تیمی کار می‌کنند دیگه، یکی اسنایپ میکنه کاور میده باقی راش میکنن، اما الان از هر 10 نفر 11 نفرشون اسنایپر دستشونه، من حداقل 10 تا گیم دیدم که تیم حمله کننده از همون کوه اول مپ پایین نیومده چون همشون اسنایپر بودند و واستاده بودند خوشحال اسنایپ می‌کردند.

دوم اینکه ملت اصلا نمیدونند جریان این کلاس‌ها چیه، یارو از ماشین‌گان خوشش میاد میره دکتر میشه... (من رو این کلاس حساسم :دی) آقا جان دکتر میشی 23434 نفر کنارت میفتن لااقل یکیشون رو Revive کن دیگه... اون Med kit رو سوغات با خودت میبری ؟ بندازش ملت Heal شن. آقای مهندس عزیز، با اون RPG راش نده تو دل جمعیت، تانک رو بزن باهاش... این‌که درست نمیشه با بقیه ارتباط برقرار کرد یکم سخته... این Q زدن خیلی وقتا جواب نمیده، چون حتما باید مثلا به مهندسه نگاه کنی بگی Repair میخوای، بابا تو BF 2 ما همینجور رندوم عربده میزدیم برا خودمون :دی آقای Sniper جای اینکه اون C4ها رو بچسبونی به Quad Bike راش بدی فرگ‌نمایی کنی، برو بندازشون کنار Objective دشمن که اومد بترکونشون...

این بلای فرگ‌پرستی رو امثال COD سر ملت آوردند، خودشونم به شرش موندند، داریم Demolition میزنیم هرکی برای خودش میدوه فرگ فرگ فرگ... اینجا هم همین وضعه، من بارها دیدم طرف دور ماموریت میدوه که ملت رو بکشه، 20 بار میتونست بمب بزاره، اگه می‌خوای خوب باشی خوشبختانه تو این بازی میتونی با انجام وظایفت به عنوان سرباز بهترین باشی، من چندبار با 2تا Kill سرجمع بهترین بازیکن شدم، بخاطر مسئولیت‌‌های یک پزشک :دی

یکی یه راهنمای خلبانی بزاره :دی من از زمان BF 2 هنوز نتونستم سوار یه وسیله پرنده بشم تو این بازی و بعد از 10 ثانیه بصورت انتحاری با بیس خودمون برخورد نکنم :دی
بسی فیض بردیم ز این پست ، قربون آدم چیز فهم ، یعنی فیض بردیما .... شدیدا حرفات تایید میشه چه بسا فراتر ، حرف دل مارو زدی :biggrin1:
راستی الان bf2 بیشتر حال میده یا این ؟ مدتی است نزدیم

فریم از 20-25 اومده روی 45-60...الان تازه Playable شد

منم تست کردم . هیچ تفاوتی نکرد !

ما الان از هر 10 نفر 11 نفرشون اسنایپر دستشونه، من حداقل 10 تا گیم دیدم که تیم حمله کننده از همون کوه اول مپ پایین نیومده چون همشون اسنایپر بودند و واستاده بودند خوشحال اسنایپ می‌کردند.

خوب منم هیمون میگم دیگه . من خودم تا الان خیلی به تیم و جریان بازی کاری نداشتم . کلا فقط میخواستم محیط رو ببینم و اسلحه های هر کلاس رو تست کنم و ....

خیلی ها الان مثل من بازی میکنن . درست میشیم ! :cheesygri

خوب منم هیمون میگم دیگه . من خودم تا الان خیلی به تیم و جریان بازی کاری نداشتم . کلا فقط میخواستم محیط رو ببینم و اسلحه های هر کلاس رو تست کنم و ....

خیلی ها الان مثل من بازی میکنن . درست میشیم ! :cheesygri

نه بابا ملت خیلیاشون درست نمیشن یارو دکتره(باید پروانشو لغو کنن) تو این چند روز به لول 9 رسیده هنوز کارش اینه که با ماشین گان بره تو دل دشمن. یک نفر رو هم احیا نمیکنه.
راستی منم درخاست راهنمایی وسایل پرنده رو دارم هنوز نتونستم با هلیکپتر پرواز کنم همش فرت میشم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or