Battlefield: Bad Company 2 | PC

دیدم تاپیکی از بازی تو بخش PC نیست گفتم افتتاحش کنم.

بخش 1: اطلاعات کلی بازی:
سازنده: EA DICE
ناشر: Electronic Arts
سبک: تیراندازی اول شخص
پلتفرم: PC/PS3/Xbox360
تاریخ انتشار: March 2, 2010

بخش 2: پیش نمایشی از بازی (به نقل از bazicom):

picture.php

بازی Battlefield: Bad Company زمانی که در سال 2008 عرضه شد، جزو آن دسته از بازی هایی بود که در این نسل نو آوری های زیادی را به بازی های اول-شخص اضافه کرد. بعد از موفقیت های بسیار خوبی که این بازی به دست آورد شرکت DICE کار ساخت نسخه دوم این بازی را آغاز کرد. البته این مسئله کاملا هم مشخص بود، چون خط داستانی بازی در نسخه اول ناتمام ماند. به تازگی دموی چند نفره قابل بازی این عنوان برای کنسول PS3 عرضه شده است. البته برای انجام این نسخه باید کدی را داشته باشید که بتوانید از PSN این بازی را دانلود کنید.

در واقع این دمو به صورت عمومی عرضه نشده است. سازندگان بازی این قول را داده اند که نسخه عمومی این دمو چند ماه آینده برای Xbox 360 ، PS3 و PC عرضه کند. دموی قابل بازی این عنوان فعلا یک نقشه بسیار بزرگ به نام Arica Harbour را در بر می گیرد. این نقشه در نسخه نهایی بازی در PC و Xbox 360 نیز وجود خواهد داشت. در نسخه دموی این بازی از 24 بازیکن به صورت همزمان پشتیبانی می شود و بازیکنان می توانند در دو تیم دوازده نفره مشغول بازی شوند. نقشه بازی فضای بسیار بزرگی است که به زیبایی طراحی شده است. وسایل نقلیه نظامی مانند تانک ها، جیپ ها و... تفاوت چندانی با نمونه های واقعی ندارند. در کنار این مسائل بازیکن این امکان را دارد که سلاح خود را به هر صورتی که دوست دارد درست کند.

picture.php

می توانید رنگ آن را عوض کنید یا وسایل مختلف به آن اضافه کنید. همانند نسخه های قبلی چهار کلاس مختلف در بازی وجود دارند که عبارتند از: Medic (امدادگر)، Engineer (مهندس)، Recon (تک تیرانداز) و Assault (نیروهای مهاجم). شما از بین این گروه ها می توانید یکی را انتخاب کنید. این امکان در بازی قرار گرفته است که شما بتوانید ظاهر سربازی را که انتخاب می کنید را هم تغییر دهید و به شکل و شمایل دلخواه خود در آورید. همین مسئله باعث می شود تا ظاهر این سربازان از حالت یک نواخت خارج شود. هر گروه علاوه بر اینکه یک سلاح اصلی دارند یک سلاح مخصوص را هم دارند. به طور مثال گروه امدادگر یک دستگاه شوک به همراه دارند تا افرادی که در حال مردن هستند را نجات دهند. گروه تک تیرانداز می توانند درخواست توپ خانه کنند و منطقه های مختلف را مورد هدف قرار دهند. مهندسین با سلاح مخصوص خود می توانند وسایل نقلیه را تعمیر کنند.

picture.php

تیم حمله کننده در این حالت وظیفه دارد تا مواضع تدافعی تیم مقابل را از بین ببرد تا به پیروزی برسد. تیم مدافع هم باید بر عکس تیم حمله کننده عمل کند. آن ها هم وظیفه دارند تا از پیشروی تیم مقابل جلوگیری کنند. در بعضی مواقع هنگامی که تیم حمله کننده موفق می شود تیم مدافع را شکست دهد، محل جدیدی در نقشه باز می شود. در این حالت بازیکنان باید به آن محل بروند و بازی را به پایان برسانند. اولین بخشی که در این حالت آزاد می شود یک بزرگراه بسیار طولانی است که پایگاه های متعدد تیم مدافع در آن قرار گرفته اند و شما باید آن ها را از بین ببرید. در آخر این بزرگراه یک پادگان قرار دارد که اگر تیم حمله کننده موفق، آن را هم از بین ببرد بازی را برده است. دومین بخشی که در این حالت آزاد می شود یک شهر بزرگ است که تیم حمله کننده برای رسیدن به آن باید از خط لوله های زیادی عبور کند.

picture.php

اگر در این قسمت تیم مدافع یک تک تیرانداز داشته باشد، می تواند آن را در ساختمان های بلند این قسمت قرار دهد تا او بتواند یک حال اساسی به تیم حمله کننده بدهد! همچنین تک تیزانداز می تواند با درخواست توپ خانه نیز به هم تیمی هایش کمک کند. در حقیقت این بازی شما را به معنای واقعی در یک میدان نبرد قرار می دهد. شرکت بازی سازی DICE با ترکیب تکنولوژی های جدید با یک گیم پلی بسیار خوب قصد ساخت یکی دیگر از بهترین بازی های اکشن اول-شخص را دارد. شرکت DICE با تجربه خود تعادل خوبی میان گیم پلی و تکنولوژی ها جدید ایجاد کرده است. بازیکن می تواند از جدیدترین دستاوردهای نظامی در بازی استفاده کند بدون آن که در استفاده از آن ها دچار مشکل شود. این بازی بسیار زیبا در تاریخ 2 مارچ 2010 برای PS3, Xbox 360 و PC عرضه خواهد شد.

picture.php

آخرین ویرایش:
این مشکلاتی که شما تو قسمت قبل گفتین والا ما که ندیدیم. در ضمن فکر کنم بیشتر مشکلات شما بر میگرده به رمتون
" هر چند که از لحاظ تکسچرها مشکل داره و به نظر من تکسچرها کم هستند "---> آقا من این حرفمو پس گرفتم(ایراد بی مورد گرفته بودم) ولی بقیه مواردی که اشاره کردم کاملا صادقه، تازه ایراد خاص دیگه ای هم نگرفتمه فقط خود بازی رو هدف قرار دادم، البته به قول شما رمم هم کمه که تو بقیه بازیا هم رو اعصابه ولی نمی خوام دیگه پول پای این سیستم بدم....

منتظر یاری سبزتان هستیم

میخوایم اگه بشه یه سرور واسه bfbc2 (البته اورجینال) بگیریم .دوستانی که میخوان اورجینال بگیرن یا دارن یه آی دی ایکس فایر یا یاهو بزارن;)
n90z2pfkngo5rwdlulz.jpg

نظر من پس از پایان دور اول:

اولا من خیلی انتظارم از این بازی بالا بود، انتظار داشتم که یه چیز خیلی توپ در بیاد ولی بعد از شروع بازی دیدم اونی که انتظار دارم نیست، مثلا طراحی سلاح ها و نحوه به دست گرفتنشون واقعا مزخرفه، همچنین HUD بسیار ساده و ابتدایی بازی هم که خیلی توی ذوق میزنه، ولی صداگذاری بسیار عالی و سنگین بازی دلیلی برای رها کردن میادین جنگ باقی نمیزاره، شلیک و پیچیدن صدای آتش در کوه ها و یا داخل ساختمان ها بسیار حیرت انگیزه، به یاد ندارم بازی که قبل از BC2 همچین صداگذاری واقع گرایانه ای داشته باشه، اما روند بازی ایراداتی داره مثلا سومین مرحله که داخل جنگل اتفاق میوفته چندان جالب نبود و یه جورایی تو ذوق من زد چون هیچ حس و حال خاصی نداشت و بازی رو از نام Battlefield دور کرد، همچنین اون قسمتی که باید در جنگل با سلاح تک تیرانداز همزمان با رعد و برق شلیک کنید صدای رعد و برق واقعا فاجعس همچنین دیالوگها هیچ جذابیتی ندارن و کلا از لحاظ کارگردانی مرحله ضعیفی محسوب میشه، البته باید گفت که از لحاظ کارگردانی BC2 در مقابل MW2 عددی نیست ولی خوب مبارزه ها در BC2 نقطه عطف و برتریش نسبت به MW2 هستند همچنین بازی مثل MW2 100% اسکریپت شده نیست که البته از همون اول معلوم بود که با فضاهای باز و تقریبا آزادانه ای طرفیم، شخصیت ها و داستان پردازی هم که در مقابل MW2 هیچی نیست، چون علاوه بر شخصیت های کاملا سطحی، داستان جالبی هم نداره، از لحاظ گرافیکی واقعا بازی زیباست هر چند که از لحاظ تکسچرها مشکل داره و به نظر من تکسچرها کم هستند و وجود یکسری باگ هر چند کم کمی به گرافیک صدمه زده، ولی انفجارها و پاشیده شدن شن بعد از انفجار نارنجک (در مراحل بیابانی) به اطراف و همچنین متساعد شدن بسیار زیبای دود از زیر و اطراف تانک پس از هر شلیک واقعا به زیبایی بصری بازی کمک کرده، کلا افکت دود و گرد و خاک بسیار زیبا و عالی کار شده
در کل بازی زیبایی است هر چند اشکالاتی داره ولی باعث نمیشه که بازی رو حداقل یک بار تموم نکنید، امتیاز من:

گرافیک: 9.0
صداگذاری: 10
گیم پلی: 8.5
داستان و شخصیت پردازی: 7.0
امتیاز کلی: 8.6
راستش بازیهایی که خیلی از اینور و اونور کپ می زنن معمولاً خیلی خوب از آب در نمیان. مثلاً من Hell's Highway رو خیلی دوست نداشتم چون نصف قابلیتهاش رو از Rainbow 6 کپی کرده بود.
ولی در مورد این بازی با این که خیلی چیزیهاش به وضوح کپی از روی Modern Warfare 2 هستن، این موضوع خیلی اذیت نمی کنه.
خراب شدن تک تک ساختمون ها و نکات فیزیکی و صوتی بازی واقعاً جذاب هستند.

همون طور که گفتین، چیزی که بیشتر از همه چیز بازی رو خراب کرده، اینه که برخلاف MW2 اصلاً حس خاصی رو به آدم القا نمی کنه. آدم هیچ احساس خاصی نسبت به گروه نداره و محیط بازی آدم رو در بر نمیگیره.
یعنی همون چیزی که Call of Duty و Medal of Honor: Airborne رو به یاد ماندنی میکنه.

(پ ن: این که به داستان پردازی 7 میدین خیلی عجیبه. 7 نمره خیلی خوبیه و قاعدتاً باید خیلی پایین تر از اینها بگیره)

آخرین ویرایش:
راستش بازیهایی که خیلی از اینور و اونور کپ می زنن معمولاً خیلی خوب از آب در نمیان. مثلاً من Hell's Highway رو خیلی دوست نداشتم چون نصف قابلیتهاش رو از Rainbow 6 کپی کرده بود.
ولی در مورد این بازی با این که خیلی چیزیهاش به وضوح کپی از روی Modern Warfare 2 هستن، این موضوع خیلی اذیت نمی کنه.
خراب شدن تک تک ساختمون ها و نکات فیزیکی و صوتی بازی واقعاً جذاب هستند.

همون طور که گفتین، چیزی که بیشتر از همه چیز بازی رو خراب کرده، اینه که برخلاف MW2 اصلاً حس خاصی رو به آدم القا نمی کنه. آدم هیچ احساس خاصی نسبت به گروه نداره و محیط بازی آدم رو در بر نمیگیره.
یعنی همون چیزی که Call of Duty و Medal of Honor: Airborne رو به یاد ماندنی میکنه.

(پ ن: این که به داستان پردازی 7 میدین خیلی عجیبه. 7 نمره خیلی خوبیه و قاعدتاً باید خیلی پایین تر از اینها بگیره)

شما مطمئن باش اگر قسمت مولتی پلیر بازی را انجام دهید حس بهتری خواهید داشت نسبت به بازی چون در اون قسمت اکشن نفس گیر بازی تازه مشخص میشه وگرنه قسمت سینگل فقط جنبه داشتن صرفا یک داستان ساده و بقول شما بدون حس را دارد! ;)

ما اگر قسمت سینگل و مولتی پلیر بازی را با هم انجام ندیم نمی تونیم نظر قاطع بدیم!

شما مطمئن باش اگر قسمت مولتی پلیر بازی را انجام دهید حس بهتری خواهید داشت نسبت به بازی چون در اون قسمت اکشن نفس گیر بازی تازه مشخص میشه وگرنه قسمت سینگل فقط جنبه داشتن صرفا یک داستان ساده و بقول شما بدون حس را دارد! ;)

ما اگر قسمت سینگل و مولتی پلیر بازی را با هم انجام ندیم نمی تونیم نظر قاطع بدیم!
کجای انلاینش نفس گیره؟
والا من هیچی به جز کمپرها و بازی فوق العاده خشک که اصلا 2 تا ادمو میکشی میخوای بری 3 رو بکشی باید 4 کیلومتر راه بری تا پیدا کنی تازه اخرشم به خاطر تاخیری که مدیون ایران هستیم میکشنمون چیزی ندیدم
الکی تعریف نکنید از بازی
اگه شما دیدی بیا بگو یا یه بار از صحنه اکشن و نفس گیرش فیلم بردار

کجای انلاینش نفس گیره؟
والا من هیچی به جز کمپرها و بازی فوق العاده خشک که اصلا 2 تا ادمو میکشی میخوای بری 3 رو بکشی باید 4 کیلومتر راه بری تا پیدا کنی تازه اخرشم به خاطر تاخیری که مدیون ایران هستیم میکشنمون چیزی ندیدم
الکی تعریف نکنید از بازی
از نفس گیرم 5 درجه اونورتر

بازی به این قشنگی و با این جو تو عمرم ندیدم

وقتی درگیریا به اوج میرسه که غالباً در Base آخر در مد Rush بیشتر میشه آدم واقعاً بودن در میدان نبرد رو حس میکنه

منم اوایل Death هام از Kill هام بیشتر بود اما رفته رفته عادت کردم و بازیم بهتر شد

دراز نکشیدن تو بازی هم خیلی خوب شده که حذف شده و واقعاً کمپ رو کمتر کرده

در بین مدها Conquest از همه سختتره و من باهاش مشکل دارم.

مهمتر از همه اینکه دیگه خبری از Wall hack یا Aimbot (که شما اون روز که داشتیم MW2 بازی میکردیم میزدی :biggrin1:) نیست

مپها هم با دقت تمام و با هوشمندی ساخته شدند و اگر این بازی فقط مولتی بود و سینگل نداشت حتماً میانگین امتیازاش بالای 9.5 بود

سلام

کجای انلاینش نفس گیره؟
الکی تعریف نکنید از بازی

http://www.xfire.com/video/255141/
دیدم جایه این خالیه:biggrin1:
255141-4.jpg

آخرین ویرایش:
از نفس گیرم 5 درجه اونورتر

بازی به این قشنگی و با این جو تو عمرم ندیدم

وقتی درگیریا به اوج میرسه که غالباً در Base آخر در مد Rush بیشتر میشه آدم واقعاً بودن در میدان نبرد رو حس میکنه

منم اوایل Death هام از Kill هام بیشتر بود اما رفته رفته عادت کردم و بازیم بهتر شد

دراز نکشیدن تو بازی هم خیلی خوب شده که حذف شده و واقعاً کمپ رو کمتر کرده

در بین مدها Conquest از همه سختتره و من باهاش مشکل دارم.

مهمتر از همه اینکه دیگه خبری از Wall hack یا Aimbot (که شما اون روز که داشتیم MW2 بازی میکردیم میزدی :biggrin1:) نیست

مپها هم با دقت تمام و با هوشمندی ساخته شدند و اگر این بازی فقط مولتی بود و سینگل نداشت حتماً میانگین امتیازاش بالای 9.5 بود
اتفاقا از اون اول کیل هام از death هام بیشتر بود من حرفم چیه شما حرفت چیه
بحث mw2 را اینجا نیار که دیگه.......
who need persians to play with
بازی که یکم خوب میشه میگی aim یا wall؟اصلا تا حالا اسمشونم شنیده بودی یا عشقی میگی واسه خودت؟اصلا میدونی چین؟بیخیال کسی علاقه به بازی با ایرانیها نداره همون tdm همیشه بالای 10000 تا player داره
تازه ایندفعه میخوام godmode بزنم در کنار aim و wall
lol lol lol
میخوای من واست هم aim بزنم هم wall بزنم؟تو همین بتلفیلد؟
===========
http://www.xfire.com/video/255141/
دیدم جایه این خالیه:biggrin1:
255141-4.jpg
این الان منظورت چی بود اگه میخوای بگی اکشن و نفس گیر بود که.....شما همون اولش اینقدر این کاراکترت دویدن کرد رکورد مسابقات ماراتون شکسته شد بعد اونم که بیننده خوابش میبره لگم داشت
این ویدیو کاملا نشون میه که حرف من چقدر درسته

اتفاقا از اون اول کیل هام از death هام بیشتر بود من حرفم چیه شما حرفت چیه
بحث mw2 را اینجا نیار که دیگه.......
who need persians to play with
بازی که یکم خوب میشه میگی aim یا wall؟اصلا تا حالا اسمشونم شنیده بودی یا عشقی میگی واسه خودت؟اصلا میدونی چین؟بیخیال کسی علاقه به بازی با ایرانیها نداره همون tdm همیشه بالای 10000 تا player داره
تازه ایندفعه میخوام godmode بزنم در کنار aim و wall
lol lol lol
میخوای من واست هم aim بزنم هم wall بزنم؟تو همین بتلفیلد؟
===========

این الان منظورت چی بود اگه میخوای بگی اکشن و نفس گیر بود که.....شما همون اولش اینقدر این کاراکترت دویدن کرد رکورد مسابقات ماراتون شکسته شد بعد اونم که بیننده خوابش میبره لگم داشت
این ویدیو کاملا نشون میه که حرف من چقدر درسته

میبخشی شما همون کال اف بازی کن واسط بهتره

میبخشی شما همون کال اف بازی کن واسط بهتره
:confused::confused:
کسی صحبت از کال کرد؟من فقط طرف صحبتم بتلفیلد بود.نمیخواد شما مصلحت منو بهم بگی بیا حرفتو ثابت کن اکشن و نفسگیر
من جفتشو میزنم شما بتل بزن.به احتمال زیاد اولین بازی اریجتون همینه از روی عکس اواتار میگم و اینکه هی میاین تو تاپیک انلاین بازی عکس از کیلاتون میزارین

سلام

:confused::confused:
کسی صحبت از کال کرد؟من فقط طرف صحبتم بتلفیلد بود.نمیخواد شما مصلحت منو بهم بگی بیا حرفتو ثابت کن اکشن و نفسگیر
من جفتشو میزنم شما بتل بزن.به احتمال زیاد اولین بازی اریجتون همینه از روی عکس اواتار میگم و اینکه هی میاین تو تاپیک انلاین بازی عکس از کیلاتون میزارین

این اولیش نیست :biggrin1:
1:شما چیکار به اواتار داری
2:عکس دختر همسایه بزارم؟:blushing:
3:یادم رفت:biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or