Battlefield: Bad Company 2 | PC

دیدم تاپیکی از بازی تو بخش PC نیست گفتم افتتاحش کنم.

بخش 1: اطلاعات کلی بازی:
سازنده: EA DICE
ناشر: Electronic Arts
سبک: تیراندازی اول شخص
پلتفرم: PC/PS3/Xbox360
تاریخ انتشار: March 2, 2010

بخش 2: پیش نمایشی از بازی (به نقل از bazicom):

picture.php

بازی Battlefield: Bad Company زمانی که در سال 2008 عرضه شد، جزو آن دسته از بازی هایی بود که در این نسل نو آوری های زیادی را به بازی های اول-شخص اضافه کرد. بعد از موفقیت های بسیار خوبی که این بازی به دست آورد شرکت DICE کار ساخت نسخه دوم این بازی را آغاز کرد. البته این مسئله کاملا هم مشخص بود، چون خط داستانی بازی در نسخه اول ناتمام ماند. به تازگی دموی چند نفره قابل بازی این عنوان برای کنسول PS3 عرضه شده است. البته برای انجام این نسخه باید کدی را داشته باشید که بتوانید از PSN این بازی را دانلود کنید.

در واقع این دمو به صورت عمومی عرضه نشده است. سازندگان بازی این قول را داده اند که نسخه عمومی این دمو چند ماه آینده برای Xbox 360 ، PS3 و PC عرضه کند. دموی قابل بازی این عنوان فعلا یک نقشه بسیار بزرگ به نام Arica Harbour را در بر می گیرد. این نقشه در نسخه نهایی بازی در PC و Xbox 360 نیز وجود خواهد داشت. در نسخه دموی این بازی از 24 بازیکن به صورت همزمان پشتیبانی می شود و بازیکنان می توانند در دو تیم دوازده نفره مشغول بازی شوند. نقشه بازی فضای بسیار بزرگی است که به زیبایی طراحی شده است. وسایل نقلیه نظامی مانند تانک ها، جیپ ها و... تفاوت چندانی با نمونه های واقعی ندارند. در کنار این مسائل بازیکن این امکان را دارد که سلاح خود را به هر صورتی که دوست دارد درست کند.

picture.php

می توانید رنگ آن را عوض کنید یا وسایل مختلف به آن اضافه کنید. همانند نسخه های قبلی چهار کلاس مختلف در بازی وجود دارند که عبارتند از: Medic (امدادگر)، Engineer (مهندس)، Recon (تک تیرانداز) و Assault (نیروهای مهاجم). شما از بین این گروه ها می توانید یکی را انتخاب کنید. این امکان در بازی قرار گرفته است که شما بتوانید ظاهر سربازی را که انتخاب می کنید را هم تغییر دهید و به شکل و شمایل دلخواه خود در آورید. همین مسئله باعث می شود تا ظاهر این سربازان از حالت یک نواخت خارج شود. هر گروه علاوه بر اینکه یک سلاح اصلی دارند یک سلاح مخصوص را هم دارند. به طور مثال گروه امدادگر یک دستگاه شوک به همراه دارند تا افرادی که در حال مردن هستند را نجات دهند. گروه تک تیرانداز می توانند درخواست توپ خانه کنند و منطقه های مختلف را مورد هدف قرار دهند. مهندسین با سلاح مخصوص خود می توانند وسایل نقلیه را تعمیر کنند.

picture.php

تیم حمله کننده در این حالت وظیفه دارد تا مواضع تدافعی تیم مقابل را از بین ببرد تا به پیروزی برسد. تیم مدافع هم باید بر عکس تیم حمله کننده عمل کند. آن ها هم وظیفه دارند تا از پیشروی تیم مقابل جلوگیری کنند. در بعضی مواقع هنگامی که تیم حمله کننده موفق می شود تیم مدافع را شکست دهد، محل جدیدی در نقشه باز می شود. در این حالت بازیکنان باید به آن محل بروند و بازی را به پایان برسانند. اولین بخشی که در این حالت آزاد می شود یک بزرگراه بسیار طولانی است که پایگاه های متعدد تیم مدافع در آن قرار گرفته اند و شما باید آن ها را از بین ببرید. در آخر این بزرگراه یک پادگان قرار دارد که اگر تیم حمله کننده موفق، آن را هم از بین ببرد بازی را برده است. دومین بخشی که در این حالت آزاد می شود یک شهر بزرگ است که تیم حمله کننده برای رسیدن به آن باید از خط لوله های زیادی عبور کند.

picture.php

اگر در این قسمت تیم مدافع یک تک تیرانداز داشته باشد، می تواند آن را در ساختمان های بلند این قسمت قرار دهد تا او بتواند یک حال اساسی به تیم حمله کننده بدهد! همچنین تک تیزانداز می تواند با درخواست توپ خانه نیز به هم تیمی هایش کمک کند. در حقیقت این بازی شما را به معنای واقعی در یک میدان نبرد قرار می دهد. شرکت بازی سازی DICE با ترکیب تکنولوژی های جدید با یک گیم پلی بسیار خوب قصد ساخت یکی دیگر از بهترین بازی های اکشن اول-شخص را دارد. شرکت DICE با تجربه خود تعادل خوبی میان گیم پلی و تکنولوژی ها جدید ایجاد کرده است. بازیکن می تواند از جدیدترین دستاوردهای نظامی در بازی استفاده کند بدون آن که در استفاده از آن ها دچار مشکل شود. این بازی بسیار زیبا در تاریخ 2 مارچ 2010 برای PS3, Xbox 360 و PC عرضه خواهد شد.

picture.php

آخرین ویرایش:
4 ماه پیش که اصلا امکان درخواستی وجود نداشت !

بعدم من تا بحال ندیدم DEMO پولی باشه ! آخه DEMO رو میدن که طرف بگیره ببینه که بازی رو دوست داره یا نه !

نره 50 $ بده بعدش حالش گرفته شه . بعدشم مگه میشه برای PS3 و 360 مجانی باشه و نیاز به پیش خرید نباشه ، بعدش روی PC داستانش فرق بکنه ؟

ضمنا من رفتم توی سایتشون نوشته بود :

The number of keys is limited!
We currently have 0 keys left.

More keys will be available Friday 12:00 CET

یعنی منظورش دیروز جمعه بود .
منم با شما موافقم کاملا!! ولی اینا واسه PC اینکارو کردن!!:confused:
چرا، 4ماه پیش صفحه بود عزیز، من Email که بدش بهم دادن که درخواستم ثبت شد هم دارم هنوز...........
اینم Demo نیست! Beta هست!:cheesygri
من با یه Email دیگه هم پریروز درخواست دادم، ولی هنوز خبری نیست........:(
Reserve your copy of Battlefield: Bad Company 2 to gain access to the PC beta"
اولین جمله سایت اینه!!
PC Beta access with participating retailers only. Visit the blog for participating retailers
اینم جاهایی که key رو بعد از Pre-Order میدن!

آخرین ویرایش:
KEY ها 28 ژانویه تموم شده، خیلی امید وار نباش چون من 4ماه پیش تو این قسمت درخواست KEY کردم که موقع BETA بهم بدن، هیچ خبری نشد. بازم می گم که KEY ها Public نیستن و فقط برای کسایی که Pre-Order کردن!!!!!! اگرم دنبال KEY هستین از اون دوستمون بپرسین که حرف منو رد کردن اون بالا!!!!!!!!!!!

شما مثل اینکه هنوز هم از مشکل درک و فهم پایین داری رنج میبری. :
Reserve your copy of Battlefield: Bad Company 2 to gain access to the PC beta*. Or sign up here for a chance to get a PC Beta Key.

اگر یه مقدار به اون مغز مبارک فشاری بیاری(که فکر میکنم ازش بی بهره موندی) متوجه میشی که گفته pre order کنید تا به نسخه بتا دسترسی پیدا کنید یا اینجا عضو بشید برای اینکه این شانس رو داشته باشید که بتا Key دریافت کنید.

تو اول بگو ببینم باهوش جان! مغز خفن! KEy گرفتی ادعا؟؟؟؟؟
Or sign up here for a chance to get a PC Beta Key
این یعنی Public با سواد؟؟؟!؟!؟

بعدشم اگه Public هست چرا هیشکی تو این سایت KEY نداره و چرا هیشکی نمی تون PC BETA بازی کنه عقل کل؟

آخرین ویرایش:
دوستان دلیلی برای بی احترامی به هم وجود نداره . حالا آخرش یا به ما Key میرسه یا نه که 1 ماه دیگه هم صبر میکنیم .

تا اونجا که من متوجه شدم اونایی که Pre Order کردن 100% تا الان Key هاشون رو دارن . ولی ماها باید صبر کنیم اگه خدا بخواد بهمون Key برسه .

واقعا متاسفم برا خودم که میام اینجا بحث میکنم. معنی کلمه پابلیک و فهمیدی: چیزی یا کاری که فقط در بازیسنتر انجام بشه معنای پابلیک و عمومی به خودش میگیره.
89d30f769e.gif

پ.ن:در ضمن دوستان عینک های خود را استفاده کنید و ببینید که من توی پست های قبلی گفتم بتا کی رو از طریق مجله گرفتم.:laughing:

من از همه معذرت می خوام اگه بی احترامی کردم. ولی اگه به پست های قبا رجوع کنین می بینین که کی این بی احترامی رو شروع کرد!!!!!
جناب بچه های بازی سنتر جزء Public هستن، پس باید شرایط ما با بقیه فرقی نکنه اگه چیزی Public هست! اگه غیر منطقی می گم بهم بگین!:confused:
من به شخصه نمی خوام 1500 تومن پول بازی بدم، می خوام ارجینال بگیرم واسه همین جز جیگر می زنم!:biggrin1: 50000 تومان پوله!!!

بچه ها رعایت احترام موقع بحث ضروریه. ضمن اینکه ممد درست میگه برای انجام بتا یعنی برای شرکت قطعی در بتا باید بازی رو پیش خرید کنید. یک راه دیگه هم هست اگر بهتون برسه تو سایت خود Battlefield قسمت بتا میتونید اسم و مشخصات بدید شاید بهتون بتا کی بدن. در غیر اینصورت باید حتما تا 25 فوریه پیش خرید کنید بازیو. من خودم پیش خرید کردم الانم دارم کلاینت بتا رو با استیم میگیرم.

برای دانلود بازی(نسخه بتا) میتونید از لینک های زیر استفاده کنید ...

2r43m1j.jpg

[PC Game] Battlefield: Bad Company 2 (2010/ENG/Beta)

Battlefield: Bad Company 2 (2010/ENG/Beta) | PC | 1.4 Gb

Developer: EA Digital Illusions Creative Entertainment
Publisher: Electronic Arts
Genre: Action (Shooter) / 3D / 1st Person
Platform: PC
Language: ENG

Excellent network game Battlefield: Bad Company has made a lot of noise, has won an incredible army of fans the players on consoles, but terribly offended PC owners: in this platform game is not ported. But there is justice in the world! PC owners, rejoice: your attention is the game Battlefield: Bad Company 2.Velikolepny network shooter will appreciate our excellent balance, polished a game command and unsurpassed graphics. Beautiful special effects and sound makes the game more realistic.

System requirements:
Minimum:
Processor: Core 2 Duo@2.0GHz;
Memory: 2GB;
Video Card: GeForce 7800 GT / ATI X1900 256MB;
Hard disk (free space): 15GB for the digital version, 10GB for DVD-version.

Recommended:
CPU: Quadcore;
Memory: 2GB;
Video card: GeForce GTX 260 512MB;
Hard disk (free space): 15GB for the digital version, 10GB for DVD-version.

Instructions:
1. After you install the game client, click enter. You will be prompted to sign in to your account (account) EA. If you do not have an account EA, then you can create it directly in the same window installation BFBC2
2. Enter a unique beta-key, to authenticate your access to the beta-testing BFBC2.
3. Create a nickname for your soldier (the name will remain for your soldier and the full version of the game you can play under that nickname (the name) Key here – Fileplay

117g0th.jpg

fwha0x.jpg

Hotfile.com: One click file hosting

پسوورد فایل زیپ : www.ali-senator.com

سناتور جان لینک زیاده ، Key نیست !

من دیگه دارم میمیرم از صبر کردن ! :((
بله درسته ...
اگه این تاریخ ریلیز درست باشه ، هم زمان در کشورهای دیگه باید در ایران هم با کرک در تاریخ 11اسفند بازی منتشر بشه ...
اگه شما اطلاعات دیگه ای دارید به ما هم بگید (برای ساخت کرک که دیگه نباید معطل بشیم .؟.)
((درضمن خداییش ما در این چند وقت هست که برای این بازی ها تاخیر خورده دیگه به این صبوری ها عادت کردیم ...
1-Assassin's Creed II حدود 5/5تا6ماه تاخیر
2-Splinter Cell Coviction حدود 2تا3سال تاخیر
3-........

لازم بیام یه کمی دلتون رو آب کنم. به به.. فوق العاده است. من خیلی شیک سرورارو بروز میکنم، سرور میاد با لیتنسی 125، میری تو حالشو میبری. اشکتم در نمیاد عین بعضی بازی ها تا یه گیم پیدا کنی. این تازه بتاـه، یک مپه، یه گیم مود داره ته لیست سرورها مشخص نیست...

البته من یه مقدار افت فریم دارم که اذیتم میکنه، انشاء النرزول اونهم برطرف میشه. خلاصه اگر میتونستم MW2 رو مفتی میدادم به هوملس سر کوچمون اما چه کنم که لینک تو اکانتم :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or