Battlefield: Bad Company 2 | PC

دیدم تاپیکی از بازی تو بخش PC نیست گفتم افتتاحش کنم.

بخش 1: اطلاعات کلی بازی:
سازنده: EA DICE
ناشر: Electronic Arts
سبک: تیراندازی اول شخص
پلتفرم: PC/PS3/Xbox360
تاریخ انتشار: March 2, 2010

بخش 2: پیش نمایشی از بازی (به نقل از bazicom):

picture.php

بازی Battlefield: Bad Company زمانی که در سال 2008 عرضه شد، جزو آن دسته از بازی هایی بود که در این نسل نو آوری های زیادی را به بازی های اول-شخص اضافه کرد. بعد از موفقیت های بسیار خوبی که این بازی به دست آورد شرکت DICE کار ساخت نسخه دوم این بازی را آغاز کرد. البته این مسئله کاملا هم مشخص بود، چون خط داستانی بازی در نسخه اول ناتمام ماند. به تازگی دموی چند نفره قابل بازی این عنوان برای کنسول PS3 عرضه شده است. البته برای انجام این نسخه باید کدی را داشته باشید که بتوانید از PSN این بازی را دانلود کنید.

در واقع این دمو به صورت عمومی عرضه نشده است. سازندگان بازی این قول را داده اند که نسخه عمومی این دمو چند ماه آینده برای Xbox 360 ، PS3 و PC عرضه کند. دموی قابل بازی این عنوان فعلا یک نقشه بسیار بزرگ به نام Arica Harbour را در بر می گیرد. این نقشه در نسخه نهایی بازی در PC و Xbox 360 نیز وجود خواهد داشت. در نسخه دموی این بازی از 24 بازیکن به صورت همزمان پشتیبانی می شود و بازیکنان می توانند در دو تیم دوازده نفره مشغول بازی شوند. نقشه بازی فضای بسیار بزرگی است که به زیبایی طراحی شده است. وسایل نقلیه نظامی مانند تانک ها، جیپ ها و... تفاوت چندانی با نمونه های واقعی ندارند. در کنار این مسائل بازیکن این امکان را دارد که سلاح خود را به هر صورتی که دوست دارد درست کند.

picture.php

می توانید رنگ آن را عوض کنید یا وسایل مختلف به آن اضافه کنید. همانند نسخه های قبلی چهار کلاس مختلف در بازی وجود دارند که عبارتند از: Medic (امدادگر)، Engineer (مهندس)، Recon (تک تیرانداز) و Assault (نیروهای مهاجم). شما از بین این گروه ها می توانید یکی را انتخاب کنید. این امکان در بازی قرار گرفته است که شما بتوانید ظاهر سربازی را که انتخاب می کنید را هم تغییر دهید و به شکل و شمایل دلخواه خود در آورید. همین مسئله باعث می شود تا ظاهر این سربازان از حالت یک نواخت خارج شود. هر گروه علاوه بر اینکه یک سلاح اصلی دارند یک سلاح مخصوص را هم دارند. به طور مثال گروه امدادگر یک دستگاه شوک به همراه دارند تا افرادی که در حال مردن هستند را نجات دهند. گروه تک تیرانداز می توانند درخواست توپ خانه کنند و منطقه های مختلف را مورد هدف قرار دهند. مهندسین با سلاح مخصوص خود می توانند وسایل نقلیه را تعمیر کنند.

picture.php

تیم حمله کننده در این حالت وظیفه دارد تا مواضع تدافعی تیم مقابل را از بین ببرد تا به پیروزی برسد. تیم مدافع هم باید بر عکس تیم حمله کننده عمل کند. آن ها هم وظیفه دارند تا از پیشروی تیم مقابل جلوگیری کنند. در بعضی مواقع هنگامی که تیم حمله کننده موفق می شود تیم مدافع را شکست دهد، محل جدیدی در نقشه باز می شود. در این حالت بازیکنان باید به آن محل بروند و بازی را به پایان برسانند. اولین بخشی که در این حالت آزاد می شود یک بزرگراه بسیار طولانی است که پایگاه های متعدد تیم مدافع در آن قرار گرفته اند و شما باید آن ها را از بین ببرید. در آخر این بزرگراه یک پادگان قرار دارد که اگر تیم حمله کننده موفق، آن را هم از بین ببرد بازی را برده است. دومین بخشی که در این حالت آزاد می شود یک شهر بزرگ است که تیم حمله کننده برای رسیدن به آن باید از خط لوله های زیادی عبور کند.

picture.php

اگر در این قسمت تیم مدافع یک تک تیرانداز داشته باشد، می تواند آن را در ساختمان های بلند این قسمت قرار دهد تا او بتواند یک حال اساسی به تیم حمله کننده بدهد! همچنین تک تیزانداز می تواند با درخواست توپ خانه نیز به هم تیمی هایش کمک کند. در حقیقت این بازی شما را به معنای واقعی در یک میدان نبرد قرار می دهد. شرکت بازی سازی DICE با ترکیب تکنولوژی های جدید با یک گیم پلی بسیار خوب قصد ساخت یکی دیگر از بهترین بازی های اکشن اول-شخص را دارد. شرکت DICE با تجربه خود تعادل خوبی میان گیم پلی و تکنولوژی ها جدید ایجاد کرده است. بازیکن می تواند از جدیدترین دستاوردهای نظامی در بازی استفاده کند بدون آن که در استفاده از آن ها دچار مشکل شود. این بازی بسیار زیبا در تاریخ 2 مارچ 2010 برای PS3, Xbox 360 و PC عرضه خواهد شد.

picture.php

آخرین ویرایش:
مگه کارت شما جی تی ایکس 280 نیست؟
من هر چی فکر می کنم نمی دونم چرا با این گرافیک افت فریم دارین!اونم DX9 :eek:
دیگه بازی اگه اینطوری یا خیلی سنگینه یا ضعف داره موتور گرافیکی اش!
خب چرا دیگه ، الان مشکل منم همینه ، وقتی من با این گرافیک 26 فریم میگیرم ، با چه گرافیکی می تونم فریم بالاتر بگیرم :دی
می خواستم ببینم تنظیم خواصی ، چیزی ، تغییری .... نداره درست بشه ؟

آقا واقعا که یکی بیاد جواب منو بده دیگه؟
یکی اینکه این نشانه هدف گیری رو نمیشه یه کم کوچک کرد؟
و یکی اینکه جریان مرحله اول چی بود واسه چی یه مرحله از جنگ جهانی رو نشون داد؟

نه crossheire رو نمیشه کوچیک کرد

منم دیروز بازی رو نموم کردم

تو بخش single هیچ حرفی در برابر mw2 نداشت

درسته گرافیکش و فیزیکش خیلی خوب بود
اما
mw2 یه حس و حال دیگه به ادم میده

خب چرا دیگه ، الان مشکل منم همینه ، وقتی من با این گرافیک 26 فریم میگیرم ، با چه گرافیکی می تونم فریم بالاتر بگیرم :دی
می خواستم ببینم تنظیم خواصی ، چیزی ، تغییری .... نداره درست بشه ؟

من هم یکی از دوستانم که 280 داشت اونم مثل شما26فریم می گرفت!
با5850می تونی فریم خوب بگیرید!
البته280با 5850زیاد فرقی نداره ولی به هر شکل 5850کارایی خیلی بهتری داره در این بازی! ;)
البته من بازی را ندارم دقیق بهت بگم ولی دوستان می گفتن یک خواصی داشت خاموشش کنی فریمت بهتر می شد!ماله نور پردازی بود مثل اینکه! :biggrin1:

نه crossheire رو نمیشه کوچیک کرد

منم دیروز بازی رو نموم کردم

تو بخش single هیچ حرفی در برابر mw2 نداشت

درسته گرافیکش و فیزیکش خیلی خوب بود
اما
mw2 یه حس و حال دیگه به ادم میده

دقیقاً موافقم ! فقط نمیدونم چرا بعضی از دوستان عصبی میشن وقتی این نظرات رو میبینن...

دقیقاً موافقم ! فقط نمیدونم چرا بعضی از دوستان عصبی میشن وقتی این نظرات رو میبینن...
بچه ها کاری به سینگل ندارن دیگه همه اینو قبول دارن که هیچ بازی تا حالا به سینگل و گیم پلی call of duty نتونسته نزدیک شه بحث سر مولتیشه که اینجا جاش نیست اما تو مولتی مسلما این خیلی بهتر از اون کال هستش اما تو سینگل عمرا

مشکل اینجاست که شما بازی MW2 رو با بازی battle از یک نظر مقایسه میکنین.هر کدام از این بازی ها برتری های نسبت به دیگری دارن.دوستان هم برای این عصبی میشن که شما قضاوت نا درست رو در باره ی بازی به عمل میارین :cheesygri . همچنین bc2 نمای واقعی از یک جنگ رو در بر داره و تخریب پذیر بودن هم کمک زیادی به جو بازی می کنه.همه ی اینها یک طرف این بازی از آخرین تکنولوژی دایرکست هم بهره می بره که محیط بازی رو واقعی تر میکنه

بنده وقتی تریلر این بازی رو دیدم به جای Mw2 بازی bc2 رو سفارش دادم.دلیلش هم نزدیک بودن بازی به وقعیات

وسلام :p

دوستامون راست میگن نمیدونم بخاطر نام بزرگ call of duty هست یا یه چیز دیگه ولی این همه اکشن اومد medal of honor.flashpoint.battlefield. حالا من خوباشو گفتم ولی هیچکدوم حال call of رو نداشتن
نمیدونم از بالا رفتن از قلعه تو call of duty 1 بگم یا ترکوندن برج بزرگ تو call of duty 2 یا کشتن خالد ال سد تو call of duty 4 یا فتح کاخ برلین تو call of duty 5 و یا بالاخره از جنگ تو رودخونه و کشتن اون نامرد خیانتکار تو call of duty 6
در هر حال نظر من اینه که با این که بازی فوق العاده ای هست ولی هیچوقت نمیتونه جای call of duty رو بگیره
یعنی هیچ بازی نخواهد توانست جای اونو بگیره
کال آف یه عنوان جاودانه هست :love:

واقعا ما این فلسفه مقایسه این بازی با کال آف رو نفهمیدیم ، هرکسی میاد تو تاپیک اول دوساعت از کال آف میگه ، بعد میگه این بازی فلان این بازی بیسار ، آخه چه وجه شباهتی دارن باهم ، چه ربطی به هم دارند ، نمی گیم مقایسه نشه ، ولی نه اینطور ، این بتل از اولش هم اینطوری بوده ، کال آف هم اونطوری ، فن های مخصوص به خودشون رو هم دارند هر کدوم . بعد طرف تو کل عمرش فقط کال آف زده ، میاد بازی رو نصب می کنه میگه مثلا خوب بود یا نه ...
دوستان خواهشا از این به بعد این بازی رو به این صورت با کال آف مقایسه نکنید .
این بازی خیلی چیزها داره که کاد نداره و بلعکس ، همچنین مولتی این بازی رقیب سر سختی برای کاد هست. کلا این بازی رقیبی برای کال آف هست ... اگر هم قصد مقایسه باشه به این صورت یک جانبه نباید برخورد کرد.

آخرین ویرایش:
متاسفانه دوستان میاند یه مبنایی را قرار میدند و از روی اون بازی را مقایسه میکنند که این کاملا اشتباهه(یادمه چندسال پیش یه عده دوستان می اومدند میگفتند کرایسیس عجب گیم پلی مزخرفی داره cod 4 بهتره هرچی ما میگفتیم اخه چه ربطی داره میگفتند نه ربط داره)
درسته سبک mw2 عامه پسند تره اما این دلیل برتری نیست و متاسفانه دوستان انگار نشستند یه سری محاسن mw2 را نوشتند گذاشتند جلوشون و bc 2 را بازی میکنند و مقایسه میکنند هر کدوم از محاسن را نداشت یه ضربدر میزنند جلوی نمره bc 2
البته با اون سری از دوستان هم مخالفم که میگویند نبا 2 تا بازی را باهم مقایسه کرد چون وقتی خود سازنده میگه اومدیم رقیبی برای mw2 باشیم پس وارد عرصه رقابت شدن مقایسه را هم در بر داره البته نه ناعادلانه و این شکل مقایسه دوستان.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or