Battlefield: Bad Company 2 | PC

دیدم تاپیکی از بازی تو بخش PC نیست گفتم افتتاحش کنم.

بخش 1: اطلاعات کلی بازی:
سازنده: EA DICE
ناشر: Electronic Arts
سبک: تیراندازی اول شخص
پلتفرم: PC/PS3/Xbox360
تاریخ انتشار: March 2, 2010

بخش 2: پیش نمایشی از بازی (به نقل از bazicom):

picture.php

بازی Battlefield: Bad Company زمانی که در سال 2008 عرضه شد، جزو آن دسته از بازی هایی بود که در این نسل نو آوری های زیادی را به بازی های اول-شخص اضافه کرد. بعد از موفقیت های بسیار خوبی که این بازی به دست آورد شرکت DICE کار ساخت نسخه دوم این بازی را آغاز کرد. البته این مسئله کاملا هم مشخص بود، چون خط داستانی بازی در نسخه اول ناتمام ماند. به تازگی دموی چند نفره قابل بازی این عنوان برای کنسول PS3 عرضه شده است. البته برای انجام این نسخه باید کدی را داشته باشید که بتوانید از PSN این بازی را دانلود کنید.

در واقع این دمو به صورت عمومی عرضه نشده است. سازندگان بازی این قول را داده اند که نسخه عمومی این دمو چند ماه آینده برای Xbox 360 ، PS3 و PC عرضه کند. دموی قابل بازی این عنوان فعلا یک نقشه بسیار بزرگ به نام Arica Harbour را در بر می گیرد. این نقشه در نسخه نهایی بازی در PC و Xbox 360 نیز وجود خواهد داشت. در نسخه دموی این بازی از 24 بازیکن به صورت همزمان پشتیبانی می شود و بازیکنان می توانند در دو تیم دوازده نفره مشغول بازی شوند. نقشه بازی فضای بسیار بزرگی است که به زیبایی طراحی شده است. وسایل نقلیه نظامی مانند تانک ها، جیپ ها و... تفاوت چندانی با نمونه های واقعی ندارند. در کنار این مسائل بازیکن این امکان را دارد که سلاح خود را به هر صورتی که دوست دارد درست کند.

picture.php

می توانید رنگ آن را عوض کنید یا وسایل مختلف به آن اضافه کنید. همانند نسخه های قبلی چهار کلاس مختلف در بازی وجود دارند که عبارتند از: Medic (امدادگر)، Engineer (مهندس)، Recon (تک تیرانداز) و Assault (نیروهای مهاجم). شما از بین این گروه ها می توانید یکی را انتخاب کنید. این امکان در بازی قرار گرفته است که شما بتوانید ظاهر سربازی را که انتخاب می کنید را هم تغییر دهید و به شکل و شمایل دلخواه خود در آورید. همین مسئله باعث می شود تا ظاهر این سربازان از حالت یک نواخت خارج شود. هر گروه علاوه بر اینکه یک سلاح اصلی دارند یک سلاح مخصوص را هم دارند. به طور مثال گروه امدادگر یک دستگاه شوک به همراه دارند تا افرادی که در حال مردن هستند را نجات دهند. گروه تک تیرانداز می توانند درخواست توپ خانه کنند و منطقه های مختلف را مورد هدف قرار دهند. مهندسین با سلاح مخصوص خود می توانند وسایل نقلیه را تعمیر کنند.

picture.php

تیم حمله کننده در این حالت وظیفه دارد تا مواضع تدافعی تیم مقابل را از بین ببرد تا به پیروزی برسد. تیم مدافع هم باید بر عکس تیم حمله کننده عمل کند. آن ها هم وظیفه دارند تا از پیشروی تیم مقابل جلوگیری کنند. در بعضی مواقع هنگامی که تیم حمله کننده موفق می شود تیم مدافع را شکست دهد، محل جدیدی در نقشه باز می شود. در این حالت بازیکنان باید به آن محل بروند و بازی را به پایان برسانند. اولین بخشی که در این حالت آزاد می شود یک بزرگراه بسیار طولانی است که پایگاه های متعدد تیم مدافع در آن قرار گرفته اند و شما باید آن ها را از بین ببرید. در آخر این بزرگراه یک پادگان قرار دارد که اگر تیم حمله کننده موفق، آن را هم از بین ببرد بازی را برده است. دومین بخشی که در این حالت آزاد می شود یک شهر بزرگ است که تیم حمله کننده برای رسیدن به آن باید از خط لوله های زیادی عبور کند.

picture.php

اگر در این قسمت تیم مدافع یک تک تیرانداز داشته باشد، می تواند آن را در ساختمان های بلند این قسمت قرار دهد تا او بتواند یک حال اساسی به تیم حمله کننده بدهد! همچنین تک تیزانداز می تواند با درخواست توپ خانه نیز به هم تیمی هایش کمک کند. در حقیقت این بازی شما را به معنای واقعی در یک میدان نبرد قرار می دهد. شرکت بازی سازی DICE با ترکیب تکنولوژی های جدید با یک گیم پلی بسیار خوب قصد ساخت یکی دیگر از بهترین بازی های اکشن اول-شخص را دارد. شرکت DICE با تجربه خود تعادل خوبی میان گیم پلی و تکنولوژی ها جدید ایجاد کرده است. بازیکن می تواند از جدیدترین دستاوردهای نظامی در بازی استفاده کند بدون آن که در استفاده از آن ها دچار مشکل شود. این بازی بسیار زیبا در تاریخ 2 مارچ 2010 برای PS3, Xbox 360 و PC عرضه خواهد شد.

picture.php

آخرین ویرایش:
اقا منم همین مشکل رو دارم که هیچ وقتی هم که میخام حرکت کنم کاراکترم یه طرف دیگه حرکت میکنه توی فولدر کرک هم فقط یه فایل txt هست که اونم سریالشه که با کپی کردن اونم مشکل بر طرف نشد لطفا میشه راهنمایی کنید با تشکر:love:
http://rs749tg2.rapidshare.com/files/356501643/cbb2-co.rar
از این کرک استفاده کن

گرافیک بازی خیلی خوبه ولی فریم مناسبی نمیده.به نظرتون احتمال داره از کرکش باشه؟من وقتی نصبش کردم انتظار فریم بالای 60 رو داشتم ولی الان کمتر 60 رو میگیرم و بیشتر روی 40 تا 50 فریم هست

گرافیک بازی خیلی خوبه ولی فریم مناسبی نمیده.به نظرتون احتمال داره از کرکش باشه؟من وقتی نصبش کردم انتظار فریم بالای 60 رو داشتم ولی الان کمتر 60 رو میگیرم و بیشتر روی 40 تا 50 فریم هست

شما ماشاءالله چقدر سخت گیر هستین.40و50فریم خیلی خوبه اونم در همچین بازی ای که خیلی افت فریم داره!بعضی ها در همین بازی به سختی30فریم می گیرن! :cool:
حالا کارت گرافیک شما چیه؟ :-"

انیمیشن بازی در مقابل عنوانی مثل MW2 هیچ حرفی برای گفتن نداره واقعا ضعیفه برای همچین بازی ای!
باگهای خوشگلی هم داره بازی ولی زیاد باگ تاثیر گذاری نداره!
ولی جو بازی 20ـه!
خیلی هم بازی سنگینه متاسفانه!
من یه مشکل دارم بعضی موقعها صدای شلیک ادامه پیدا میکنه به مدت 2-3 ثانیه در حالی که همین مقدار زودتر شلیک متوقف شده!کسی همچین مشکلی داشته؟

ای آقاا دیگه واقعا شورش در اوردید من نمی دونی این جا تاپیک MW2 هست یا بتلفیلد 2بس کنید دیگه صد دفعه گفتم اگه کسی توی گرافیک یا دود باگ مشکلی داره یا از کارت گرافیکش یا از dvd هست
برید ستاب اصلی بازی بگیرید .:evil:

یه سری نکات و پست های از طرف نوب های اصیل که احتمال میدیم از نظر سنی هم قابلیت درک این بازی رو ندارن باعث شد این پست رو بدم !

اول اینکه چطور یه همچین بازی رو با MW2 مقایسه می کنید ؟ فیزیک ساختاری این بازی کلا فرق میکنه . اصل این بازی یعنی یه محیط بزرگ با سلاح ها و وسایل نقلیه و ... جنگ برای بازی مولتی پلیر ! اما یه سری گیمر نوب ( البته شرمنده اینطوری میگم ولی وقتی کسی به خودش اجازه میده بازی به این جذابی رو بدون اینکه اطلاع کافی داشته باشه با چند پست اونم تو یه سایت عمومی که ممکنه بیشتر 2000 نفر از پستش دیدن کنن زیر سوال ببره آدم رو وادار میکنه بهش بگه نوب ) یه سری گیمر نوب نمی تونن درک کنن مولتی پلیر این بازی با MW2 اصلا قابل قیاسه نیست ! در MW2 چندتا اسلحه میدن دستت تو یه مپ کوچیک باید هی بچرخی و تیر اندازی کنی و هی بمیری و ... اما این بازی اینطوری نیست بلکه میشه به صورت گروهی با برنامه ریزی و شیوه های مختلف پیش بری با استفاده از این همه سلاح و وسایل نقلیه , امکانات و ... اصلا این بازی با توجه به سبکش نباید انتظاری از کرافیکش داشته باشید اما با این حال گرافیک این بازی بسیار عالیه . همچنین گیم پلی ! اما MW2 یه بازی اول شخص معمولیه مثل همه بازیها البته نمی گم بازی خوبی نیست بلکه بازی عالیه اما اصلا قابل مقایسه با ویژگی های بی نظیر نسخه های این بازی نیست . یکی که ارزش قائل شده برای بازیش و سبکی متفاوت رو ارائه کرده یه عده نوب که دوست دارن یه اسلحه بدن دستشون تا آخر بازی با همون بکشن و برن جلو میان به این بازی میگن اصلا قابل قیاسه با MW2 نیست که واقعا خننده داره در این حال اعصاب خوردکنه ...

پس لطفا یه بازی بکش برو جلو ( MW2 ) با یه سری ویژگی های بهتر از بازیهای هم سبکش رو با بازی متفاوت میدان نبرد مقایسه نکنید ...

ببینید من خودم از طرفدارهای Battlefield هستم، و تمام نسخه‌هاش هم بازی کردم، پس فکر نکنید شما فقط علاقه مند به این بازی هستی که سریع جبهه گیری می‌کنی و حتی به خودت اجازه توهین کردن رو هم می‌دی!
اولآ وقتی راجع به سن صحبت می‌کنی یک نگاه به پروفایل مخاطبت بنداز بعد صحبت کن!
دوما من عذر می‌خوام از تمام دوستان ولی شما دوستانی که می‌گید نمیشه قسمت سینگل پلیر این بازی رو با سینگل پلیر MW2 مقایسه کرد طبق چه ملاکی این حرف رو می‌زنید؟!
سومآ مثل اینکه شما علاقه وافری به لفظ گیمر نوب دارید و هر کس که طبق علاقه‌تون نظر نده براش این لفظ رو به کار می‌برید! هر چند بگذریم از این موضوع که معنی این لفظ رو می‌دونید یا نه!
بعدشم من نمی‌دونم کدوم گیمر نوبی!! مولتی پلیر بازی Battlefield رو با MW2 مقایسه کرده که شما اینجور مولتی پلیر مولتی پلیر و دنیای بزرگ با وسایل نقلیه می‌کنید! هر انتقادی وارد بود به بخش سینگل پلیر این بازی هست!

از عزیزانی هم که می‌خوان هی نشون بدن این بازی عاری از مشکل بوده ازشون می‌خوام دیگه حداقل کم لطفی نکنند و مشکلات رو بپزیرند!
نمونه‌اش همین افت فریم ها هست یا همون نموندن جای رد پا روی برف که واقعآ دیگه توی این دوران همچین چیزی واسه یه بازی اول شخص شوتر زشته!

ببینید من خودم از طرفدارهای Battlefield هستم، و تمام نسخه‌هاش هم بازی کردم، پس فکر نکنید شما فقط علاقه مند به این بازی هستی که سریع جبهه گیری می‌کنی و حتی به خودت اجازه توهین کردن رو هم می‌دی!
دوما من عذر می‌خوام از تمام دوستان ولی شما دوستانی که می‌گید نمیشه قسمت سینگل پلیر این بازی رو با سینگل پلیر MW2 مقایسه کرد طبق چه ملاکی این حرف رو می‌زنید؟!
سومآ مثل اینکه شما علاقه وافری به لفظ گیمر نوب دارید و هر کس که طبق علاقه‌تون نظر نده براش این لفظ رو به کار می‌برید! هر چند بگذریم از این موضوع که معنی این لفظ رو می‌دونید یا نه!
بعدشم من نمی‌دونم کدوم گیمر نوبی!! مولتی پلیر بازی Battlefield رو با MW2 مقایسه کرده که شما اینجور مولتی پلیر مولتی پلیر و دنیای بزرگ با وسایل نقلیه می‌کنید! هر انتقادی وارد بود به بخش سینگل پلیر این بازی هست!

از عزیزانی هم که می‌خوان هی نشون بدن این بازی عاری از مشکل بوده ازشون می‌خوام دیگه حداقل کم لطفی نکنند و مشکلات رو بپزیرند!
نمونه‌اش همین افت فریم ها هست یا همون نموندن جای رد پا روی برف که واقعآ دیگه توی این دوران همچین چیزی واسه یه بازی اول شخص شوتر زشته!

ببین دوست من ما که بازی تموم کردیم هیچ مشکلی توش ندیدم

من نمی دونم از نظر شما چی این بازی مشکل داره ایا شما تمام خوبی ها ی این بازی را ول کردی چسبیدی به موندن رد پای بازیکن توی برف .
در مورد فرم بازی هم ما که هیچ مشکلی نداریم شاید از کارت گرافیک شما هست شاید
چون انتظار داری وقتی توی مودرن وارفر فرم زیاد می گرفتی اینجام فرم خوب بگیری
نه داداش از ااین خبر ها نیست

هر کی نظری داره
و با شما موافقم که نباید توهین بشه

شما میگی رد پا روی برف نمیمونه

خب من هم میگم فیزیک بازی mw2 افتضاح بود

به در با شاتگان تیر میزدی اخ نمیگفت (یعنی نمیشکست)

به درخت ها تیر میزدی هیچی نمیشد:confused:

اما تو bc2 همه این مباحث رعایت شده

در مرود فریم هم من به راحتی50-55 فریم دارم میگیرم

جو بازی هم که عالیه

خوب جوابش رو دادی حال کردم

هه هه هه :laughing:

ولی از نظره من سینگل پلیر MW 2 از BC 2 جلوتره

مولتی پلیرشون هم به هم هیچ ربطی ندارن و هر دوتاش عالی هستن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or