Battlefield: Bad Company 2 PC -Multiplayer

با سلام

دیدم هنوز قسمت مولتی بازی Battlefield: Bad Company 2افتتاح نشده.گفتم افتتاحش کنیم!

در این تاپیک درباره چگونگی بازی کردن مولتی پلیر بازی صحبت خواهیم کرد.

از قبیل -پچ ها-حاشیه ها-مشکلات و ...

این تاپیک به جهت نظر اکثر دوستان به تاپیک "دارندگان نسخه اورجینال بازی" تبدیل شده است!

فقط خواهشا دوستان در این تاپیک اصلا mw2را با این بازی مقایسه نکیند. :blushing:

با تشکر

------------------------------------------------------------
نام سرباز افرادی که انلاین بازی می کنند!(ویرایش22/5/90)
AmirMahmood
MANHATAN
SEYYED
ACA AJAX
ELDERWOLF
FI JEY
HEAVY BHD
KIANX2
BIG ROOZI
RAMBO00
MSH1582
PROJECT 99
EBIRAM
KHAMIR
+DJMD+
SLIPKBOY
MD_SPARROW
COMISER
EZTECH
fousion008
hootan-gofi
jackelol
Kianoosh
MayyTheXeng
DR.Punisher
demon dan
koroush010
nucxX
White.Renard
FragileIllusion
xK4RM4P0L1C3x
King Mohamad
pds/black tiger
pds|vergil
PDS|WALKING DEAD
xXx619
DEXON777
Danzukuka
Nooshmak
Crystal Vamp
Cold Body
Hamoon
BloodyXombie
akbarnia
EhsanGreen(IRAN
IR-VIKI
masoud
SiavashRC
bandit_king2010
xmen4kill
Tn1k/Ninja-ir
the-Armor
AMiN...ENGiNE
Garrett(pooria(
Azeri Cobra
Kourosh021
KING MOHAMAD
saeed_star
MASOUD-BC2
Aapep
DEZMOND
O M I D
Taher01
Saeed_Swat
amir.pinki
HRN7
XxDaniaLxX
A.D.00
AlirezaGalaxy

M4T1N
spiderferi
cyru3
Ajdar-002
Aid3U
shiphoo
Killer
FIGHTOUT
heler
Amirmahdi007
-
------------------
دوستان بخاطر داشته باشند فقط 20 نفر از این افراد را می تونید در لیست دوستانتون داشته باشید!
--------------------------------------------

txb3h8n9mch5z0z3946e.jpg

اعضای تیم بازی سنتر(کلنPERSIAN):
PERSIAN=AmirMahmood
PERSIAN=DyaOkO
PERSIAN=Slipkboy
PERSIAN=Kianoosh
PERSIAN=xXx619
PERSIAN=SiavashRC
PERSIAN=AMiN...ENGiNE
PERSIAN=HEAVY BHD
PERSIAN=DEXON777
PERSIAN=
BIG ROOZI
دوستانی که مایل به عضویت در تیم هستند باید ClanTagشون را در بازی به PERSIANتغییر بدهند!

-------------------
کسانی که می خواهند این بازی را انلاین بازی کنند باید اخرین پچ را دانلود کنند! (البته کسانی که CD-KEYیاPACKاورجینال بازی را دارند!)
لینک دانلود پچ جدید:
این پچ برای سپتامبر2011هستش!

------------
کسانی که می خوان بازی را بدون کرک اجرا کنن اموزش این پست را بخونن!

با تشکر از Amin...Engine

-------------------------
جدیدترین نسخه برنامه ea download managerبرای دوستانی که cd-keyاورجنیال دارن و می خوان نسخه اصل بازی را دانلود کنند!

با تشکر از MASOUD_MW2

----------------------------
نحوه اپدیت PUNK BUSTER.
ابتدا برنامه PBرا دانلود کنید!
برای دانلود اینجا کلیک کنید!
سپس برنامه را نصب کرده و بازی BC2را به ان اضافه می کنید!
و در اخر هم CHECK FOR UPTADESرا می زنید تا فایل های مورد نیاز را دانلود کنه!

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: HERO7293
سلام دوستان
یه سوال داشتم.
آیا من میتونم با یه cd-key دو تا اکانت بسازم برای بازی کردن؟
آخه هر کاری کردم نتونستم برای برادرم بسازم.
ممنونم.

سلام عزیز
اتفاقا من هم از مانیاسافت خریدم و الان دارم راحت بازی می کنم
Setup بازی مانیاسافت که اصله.ستاپ رو ران می کنی و تو مرحله ی سریال کی سریال اریجینال رو نصب می کنی, در پایان ستاپ ازت می پرسه می خوای بازی به صورت انلاین با سریال کی چک بشه یا توسط دیسک, من گزینه ی چک کردن انلاین رو زدم بعد از نصب PunkBuster و 2.5گیگ پچ و یه راست بدون کرک رفتم تو بازی!اصلا نیازی به کرک کردن نداره.و اصلا هم نباید کرکی نصب بشه.
احتمالا شما چک کردن توسط دیسک رو زدی و به همین دلیل مجبور به نصب کرک شدی.
مججدا بازی رو نصب کن تا به این مشکل نخوری.
در مورد اون مشکل موس و کیبورد, نه من تا حالا اصلا مشکلی نداشتم با بازی های این شرکت, همشون عالی کار می کنن.
امیدوارم مشکل حل شه.

نه نصب کردم.یعنی به نظرتون اون پچ 2.5 گیگی رو نصب کنم درست میشه؟
راستی من cd key اورجینال خریدم،ولی بازم برای اینکه بره تو بازی باید کرکش رو کپی کنم.چرا؟؟؟

کاریی که این دوستمون گفتند رو انجام بده پچ رو که ریختی مشکل حل میشه.

نیازی هم به کرک نداره. فقط توی این حالت همیشه وقتی میخوای ویندوز عوض کنی یا فرمت کنی باید BC2 رو Uninstall کنی و گزینه Deauthorize رو انتخاب کنی چون اونجوری فقط میزاره 9بار(فکر کنم) نصب کنی.

آیا من میتونم با یه cd-key دو تا اکانت بسازم برای بازی کردن؟
آخه هر کاری کردم نتونستم برای برادرم بسازم.

میتونید با یک اکانت 2 تا سرباز بسازید و هر کدومتون میخواد بازی کنه وارد اکانت بشه و اسم سربازش رو انتخاب و لاگین کنه.

میتونید با یک اکانت 2 تا سرباز بسازید و هر کدومتون میخواد بازی کنه وارد اکانت بشه و اسم سربازش رو انتخاب و لاگین کنه.
ممنون دوست عزیز.
ممکنه طریقه ساختشو برام بگید؟:d
من الان مخم هنگ کرده نمی تونم خودم بفهمم.:d
ممنون.

ممنون دوست عزیز.
ممکنه طریقه ساختشو برام بگید؟:d
من الان مخم هنگ کرده نمی تونم خودم بفهمم.:d
ممنون.

وقتی وارد اکانتت میشی یک صفحه میاد که توش اسم سربازی که ساختی نوشته پایینش سه گزینه داره یکی Login دومی Create و سومی Remove شما روی دومی(Create) کلیک کن و اسم سرباز دوم رو انتخاب کن.

حالا هر موقع هر کدومتون خواست بازی کنه اسم سرباز خودش رو پررنگ میکنه و دکمه Login رو میزنه.

وقتی وارد اکانتت میشی یک صفحه میاد که توش اسم سربازی که ساختی نوشته پایینش سه گزینه داره یکی Login دومی Create و سومی Remove شما روی دومی(Create) کلیک کن و اسم سرباز دوم رو انتخاب کن.

حالا هر موقع هر کدومتون خواست بازی کنه اسم سرباز خودش رو پررنگ میکنه و دکمه Login رو میزنه.
ممنون دوست عزیز.

سلام
من دوتا سوال داشتم...
اول اینکه چطور میشه با کیت اسالت c4 داشت؟ من دیدم این مسئلرو!
دوم اینکه اونایی که هک میکنن به جز اینکه لول 50 میشن دیگه چه ویژگی هایی دارن نسبت به بقیه؟
ممنون میشم اگه جواب بدین...با تشکر...

سلام به همگی
اقا من میشینم چند ساعت بازی میکنم رنکم میره بالا اسلحه انلاک میکنم لگ ات که میکنم مچی بر میگرده
دهنم....شد ببخشید البته هااا
راهی نیست این مشکل حل بشه؟؟؟
ایکس باکس لایو اینطور نبود بخدا...

سلام
من دوتا سوال داشتم...
دوم اینکه اونایی که هک میکنن به جز اینکه لول 50 میشن دیگه چه ویژگی هایی دارن نسبت به بقیه؟
اگه شما تو کیت assault سلاحی برداری که روش هیچ یک از 40MM Grenade,40MM Smoke launcer و 40MM shotgun روش نصب نشه (مثل M1A1,G3,M14 و تمامی شاتگان ها) اون وقت می تونی یجای 40MM ها از C4 استفاده کنی.(فکر کنم) تمامی اسلحه هایی که با بالا رفتن رنک باز می شن و می شه ازشون تو تمام کیت ها استفاده کرد این جورین.
اقا من میشینم چند ساعت بازی میکنم رنکم میره بالا اسلحه انلاک میکنم لگ ات که میکنم مچی بر میگرده
این عادیه
هیچ کدوم از رنک ها و مدال ها و ... از بین نمی رن بلکه چون بازی به خاطر نت داغون ما توانایی لود کردن state ها رو بعد از بیرون اومدن از بازی نداره این مشکل پیش میاد.به محض اینکه دوباره وارد بازی بشی می بینی همه سر جاشن.سرعت های پایین تر مثل 128 و ... این مشکل رو دارن اکثرا ولی من که خودم 256 دارم گاهی وقت ها این مشکل برام پیش میاد که خوب هیچ نگرانی ای وجود نداره.

سلام
من دوتا سوال داشتم...

C4 مربوط به اسنایپر(Recon) هست که میتونه بین Mortar و C4 یکی رو انتخاب کنه. البته باید رنکت توی Recon بره بالا.

اسالت هم c4 برمیداره...دقیقاً یادم نیست چطوری گرفتمش...ولی بر میداره....

C4 مال کیت Assault نیست. راهی که برای برداشتن C4 هست اینه که Recon رو انتخاب کنی یا کیت Recon که روی زمین افتاده رو برداری(توی بازی نمیشه یک سلاح خاص رو از روی زمین برداشت باید کل کیت رو برداری).

C4 مال کیت Assault نیست. راهی که برای برداشتن C4 هست اینه که Recon رو انتخاب کنی یا کیت Recon که روی زمین افتاده رو برداری(توی بازی نمیشه یک سلاح خاص رو از روی زمین برداشت باید کل کیت رو برداری).
عزيز اسالت اون اخر ها c4 هم داره!!
دقيق يادم نيست (چون اون موقع تو ps3 بازي ميكردم ) اما براي اينكه بتوني بر داريش بايد يكي از تفنگ هايي كه تو همه كيت ها مشتركه رو بر ميداشتي مثلا G3

یکی از دوستام (Manhatan)برام با Xfire 4دقیقه از بازی شو ضبط کرد!(دستش درد نکنه واقعا!)
که من ببینم انلاین این چه جوریه! واقعا کفم برید!!!! خیلی خفن بود انگار واقعا جنگ بود!!
bf3 هم همین طوریه دیگه؟ نه؟
آخه بکس گفتند صبر کن اون بیاد انو بگیر برای انلاین!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or