Battlefield: Bad Company 2 PC -Multiplayer

با سلام

دیدم هنوز قسمت مولتی بازی Battlefield: Bad Company 2افتتاح نشده.گفتم افتتاحش کنیم!

در این تاپیک درباره چگونگی بازی کردن مولتی پلیر بازی صحبت خواهیم کرد.

از قبیل -پچ ها-حاشیه ها-مشکلات و ...

این تاپیک به جهت نظر اکثر دوستان به تاپیک "دارندگان نسخه اورجینال بازی" تبدیل شده است!

فقط خواهشا دوستان در این تاپیک اصلا mw2را با این بازی مقایسه نکیند. :blushing:

با تشکر

------------------------------------------------------------
نام سرباز افرادی که انلاین بازی می کنند!(ویرایش22/5/90)
AmirMahmood
MANHATAN
SEYYED
ACA AJAX
ELDERWOLF
FI JEY
HEAVY BHD
KIANX2
BIG ROOZI
RAMBO00
MSH1582
PROJECT 99
EBIRAM
KHAMIR
+DJMD+
SLIPKBOY
MD_SPARROW
COMISER
EZTECH
fousion008
hootan-gofi
jackelol
Kianoosh
MayyTheXeng
DR.Punisher
demon dan
koroush010
nucxX
White.Renard
FragileIllusion
xK4RM4P0L1C3x
King Mohamad
pds/black tiger
pds|vergil
PDS|WALKING DEAD
xXx619
DEXON777
Danzukuka
Nooshmak
Crystal Vamp
Cold Body
Hamoon
BloodyXombie
akbarnia
EhsanGreen(IRAN
IR-VIKI
masoud
SiavashRC
bandit_king2010
xmen4kill
Tn1k/Ninja-ir
the-Armor
AMiN...ENGiNE
Garrett(pooria(
Azeri Cobra
Kourosh021
KING MOHAMAD
saeed_star
MASOUD-BC2
Aapep
DEZMOND
O M I D
Taher01
Saeed_Swat
amir.pinki
HRN7
XxDaniaLxX
A.D.00
AlirezaGalaxy

M4T1N
spiderferi
cyru3
Ajdar-002
Aid3U
shiphoo
Killer
FIGHTOUT
heler
Amirmahdi007
-
------------------
دوستان بخاطر داشته باشند فقط 20 نفر از این افراد را می تونید در لیست دوستانتون داشته باشید!
--------------------------------------------

txb3h8n9mch5z0z3946e.jpg

اعضای تیم بازی سنتر(کلنPERSIAN):
PERSIAN=AmirMahmood
PERSIAN=DyaOkO
PERSIAN=Slipkboy
PERSIAN=Kianoosh
PERSIAN=xXx619
PERSIAN=SiavashRC
PERSIAN=AMiN...ENGiNE
PERSIAN=HEAVY BHD
PERSIAN=DEXON777
PERSIAN=
BIG ROOZI
دوستانی که مایل به عضویت در تیم هستند باید ClanTagشون را در بازی به PERSIANتغییر بدهند!

-------------------
کسانی که می خواهند این بازی را انلاین بازی کنند باید اخرین پچ را دانلود کنند! (البته کسانی که CD-KEYیاPACKاورجینال بازی را دارند!)
لینک دانلود پچ جدید:
این پچ برای سپتامبر2011هستش!

------------
کسانی که می خوان بازی را بدون کرک اجرا کنن اموزش این پست را بخونن!

با تشکر از Amin...Engine

-------------------------
جدیدترین نسخه برنامه ea download managerبرای دوستانی که cd-keyاورجنیال دارن و می خوان نسخه اصل بازی را دانلود کنند!

با تشکر از MASOUD_MW2

----------------------------
نحوه اپدیت PUNK BUSTER.
ابتدا برنامه PBرا دانلود کنید!
برای دانلود اینجا کلیک کنید!
سپس برنامه را نصب کرده و بازی BC2را به ان اضافه می کنید!
و در اخر هم CHECK FOR UPTADESرا می زنید تا فایل های مورد نیاز را دانلود کنه!

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: HERO7293
خاموش کن خب :d

آره منم هر موقع این مسعودو دیدم تو هوی متال بود تیکت شونصد هزار اصلا رغبت نمی کنه آدم جوین بشه :d

کلا گفتم بهونه امتحان نیارین میانترم و پایانتر نداره :))

عزیز تو همون پست 2600 ویرایش کردم گفتم برا من با چی حل شد چی کار کنی روش امینو اصلا تست نکردم مخلص :d

+

یه عدد اخطارم گرفتم دل همتون بسوزه!=))

اقا اسم منم اد کنین باهتون بازی کنم

سرباز من : saeed_swat اد کنین معمولا راش بازی میکنم اگه هم نت بطلبه deathmatch

اقا اگه پایه هستین بریم تو تیم اسپیک بد بریم یه سرور با پینگ خوب خداییش خیلی حال میده

میگم بچه ها به نظرتون اینترنت ما واسه بتل 3 جواب میده؟ 64 نفر توی یه مپ به اندازه چندتا مپ بدکمپانی 2!!! خیلی زور داره بخدا! اونم سرعت ما! الان مثلا یک مگ هستم دانلودم از 60 بالاتر نمیره فعلا! :(

دوستان چرا شما DM نمیزنید ؟ :دی مپ هاش هم طوری هست که کسی که واقعا بلد باشه معلوم میشه :دی

آقا چرا اذهان عمومی رو مشوش می کنی :d بهترین مود این بازی راش هست با 65% رای توسط نظرسنجی خود EA , بهترین مپ های بازی رو کانکوئست داره با 48% رای

البته سلیقه ای هست هر کی از یه مپ و مود خوشش میاد :d

اقا اسم منم اد کنین باهتون بازی کنم

سرباز من : saeed_swat اد کنین معمولا راش بازی میکنم اگه هم نت بطلبه deathmatch

اقا اگه پایه هستین بریم تو تیم اسپیک بد بریم یه سرور با پینگ خوب خداییش خیلی حال میده

تیم اسپیک من با بعضی سرور ها بدجور لگ میندازه+ادت کردم

میگم بچه ها به نظرتون اینترنت ما واسه بتل 3 جواب میده؟ 64 نفر توی یه مپ به اندازه چندتا مپ بدکمپانی 2!!! خیلی زور داره بخدا! اونم سرعت ما! الان مثلا یک مگ هستم دانلودم از 60 بالاتر نمیره فعلا! :(

اره پینگت خوب باشه 256 جواب میده سرعت خیلی بالایی نمی خواد بعدم همه سرورها که 64 نیستن حداکثرش 64 هست مثل الان حداکثر 32 هست سرور 8 تایی 16 تایی 24 و... داریم اینکه یه مگ داری 512 هست بحثش جداست :دی

نه بابا مگه MAG نزدی؟ ردیفه مشکلی نی.
دوستان یک ساعت بازی کردن تقریبا چقدر حجم کم میکنه از ترافیکمون؟
خیلی نمیخاد. ماهی 10 گیگ داشته باشی میشه.

اقا 2 تا سوال

1 چه جوری چتر باز میشه تو بازی ؟
2 میشه یارو که هلیکوپترو میرونه هدشات کرد با اسنایپ ؟
3 چه جوری حرف می زنن تو بازی ؟

آخرین ویرایش:
دستت درد نکنه
ولی حدودیش رو میخوام برای یک ساعت

دقیق که نمیشه گفت بسته به سرورهایی که میری دفعات لود مپ ها و ... فرق داره ولی با توجه به اینکه بچه ها با 128 (سرعت دان 16) راحت بازی کردن آنلاین متوسط یک ساعتش باید حداکثر بشه حدود 60-50 مگ ریسیو 30-20 مگ هم سند تازه زیادم گفتم فکر کنم!!:d

اقا 2 تا سوال

1 چه جوری چتر باز میشه تو بازی ؟
2 میشه یارو که هلیکوپترو میرونه هدشات کرد با اسنایپ ؟
3 چه جوری حرف می زنن تو بازی ؟

این که شد سه تا :d

1-موقعی که از هلی یا ارتفاعی میپرسی Space رو بزن (کلید پیشفرضشه...)
2-بله که میشه من 5-6 باری این کارو کردم و اکثر کیک شدم :d تحملش سخته بچه ها هم زیاد این کارو کردن ولی طرف یکم بلد باشه خلبانی نمیشه زدش ...
3-J رو بزنی با همه میتونی K رو بزنی فقط با تیم خودی و L رو بزنی فقط با اسکوادت هر کدومو که میزنی چت باکس میاد تایپ می کنی اینتر میزنی ~ رو هم بزنی کلا چت باکس میاد یا میره...

دقیق که نمیشه گفت بسته به سرورهایی که میری دفعات لود مپ ها و ... فرق داره ولی با توجه به اینکه بچه ها با 128 (سرعت دان 16) راحت بازی کردن آنلاین متوسط یک ساعتش باید حداکثر بشه حدود 60-50 مگ ریسیو 30-20 مگ هم سند تازه زیادم گفتم فکر کنم!!:d

این که شد سه تا :d

1-موقعی که از هلی یا ارتفاعی میپرسی Space رو بزن (کلید پیشفرضشه...)
2-بله که میشه من 5-6 باری این کارو کردم و اکثر کیک شدم :d تحملش سخته بچه ها هم زیاد این کارو کردن ولی طرف یکم بلد باشه خلبانی نمیشه زدش ...
3-J رو بزنی با همه میتونی K رو بزنی فقط با تیم خودی و L رو بزنی فقط با اسکوادت هر کدومو که میزنی چت باکس میاد تایپ می کنی اینتر میزنی ~ رو هم بزنی کلا چت باکس میاد یا میره...

منظورم از حرف صحبت بود نه تایپ :d:d
دیروز 2 نفر رو هدشات کردم اما با خودم گفتم نکنه توهم زدم زیاد بازی کردم واسه همین سری اف کردم رفتم یه قدمی زدم :)):))=))=))

کیانوش اینجایی؟:d
یه مشکلی دارم!
این uav لعنتی چجوری میشه تیربارشو به راه انداخت؟
با کدوم دکمه؟
سوال بعدی! :d
وقتی این چیز قرمزو بهت زدن مثلا به هلیکوپترت زدن چجوری میتونی فلیر بزنی و جداش کنی؟ :d

مسعود هر دوتاش مربوط به Vehicle Specs هست اونجایی که کیتتو انتخاب می کنی Spec آخر برای وسایل نقلیه هست

حالا برای تانک و هلی و یو ای وی می خوای سلاح دوم داشته باشی باید Alt رو انتخاب کنی بعد با راست کلیک تانک و یو ای وی مسلسل دارن هلی ها بعضی هاشون یه چیزی شبیه بمب میندازن

حالا اگه م یخوای دارت به هلی یا تانکت زدن ردگیری نشه باید Smoke رو انتخاب کنی برای هلی Tracer ها که میزنن بهت کار نمی کنه کنده میشن (البته دو تا پشت هم بزنن فرق داره) و برا تانک هم دودزا میزنی ردیاب عمل نمی کنه + یارات میتونن دور و بر تانک باهات نفوذ کنن خوراک راش هست برای نزدیک شدن به ام کام دودزا زدن و آرم کردن

+

البته امتیاز لازم برای آزاد کردن اینها رو باید گرفته باشی...

آخرین ویرایش:
بعلت زدن هلیکوپتر از نیم کیلومتری از 3تا سرور تووپ ban شدم کاری میشه کرد؟
دوستان کی خلبانیش خوبه یه کل کل تانک vs هلی بزاریم:dمن 20 نفر اد دارم فقط 2 نفر انلاین میشن دوستانی که زیاد بازی میکنن اد کنند منو
Manhatan

بعلت زدن هلیکوپتر از نیم کیلومتری از 3تا سرور تووپ ban شدم کاری میشه کرد؟
دوستان کی خلبانیش خوبه یه کل کل تانک vs هلی بزاریم:dمن 20 نفر اد دارم فقط 2 نفر انلاین میشن دوستانی که زیاد بازی میکنن اد کنند منو
Manhatan
مهدی من خلبان خوبیم اما کم میام ایشالا بیام خدمت کی هستی؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or