Battlefield: Bad Company 2 PC -Multiplayer

با سلام

دیدم هنوز قسمت مولتی بازی Battlefield: Bad Company 2افتتاح نشده.گفتم افتتاحش کنیم!

در این تاپیک درباره چگونگی بازی کردن مولتی پلیر بازی صحبت خواهیم کرد.

از قبیل -پچ ها-حاشیه ها-مشکلات و ...

این تاپیک به جهت نظر اکثر دوستان به تاپیک "دارندگان نسخه اورجینال بازی" تبدیل شده است!

فقط خواهشا دوستان در این تاپیک اصلا mw2را با این بازی مقایسه نکیند. :blushing:

با تشکر

------------------------------------------------------------
نام سرباز افرادی که انلاین بازی می کنند!(ویرایش22/5/90)
AmirMahmood
MANHATAN
SEYYED
ACA AJAX
ELDERWOLF
FI JEY
HEAVY BHD
KIANX2
BIG ROOZI
RAMBO00
MSH1582
PROJECT 99
EBIRAM
KHAMIR
+DJMD+
SLIPKBOY
MD_SPARROW
COMISER
EZTECH
fousion008
hootan-gofi
jackelol
Kianoosh
MayyTheXeng
DR.Punisher
demon dan
koroush010
nucxX
White.Renard
FragileIllusion
xK4RM4P0L1C3x
King Mohamad
pds/black tiger
pds|vergil
PDS|WALKING DEAD
xXx619
DEXON777
Danzukuka
Nooshmak
Crystal Vamp
Cold Body
Hamoon
BloodyXombie
akbarnia
EhsanGreen(IRAN
IR-VIKI
masoud
SiavashRC
bandit_king2010
xmen4kill
Tn1k/Ninja-ir
the-Armor
AMiN...ENGiNE
Garrett(pooria(
Azeri Cobra
Kourosh021
KING MOHAMAD
saeed_star
MASOUD-BC2
Aapep
DEZMOND
O M I D
Taher01
Saeed_Swat
amir.pinki
HRN7
XxDaniaLxX
A.D.00
AlirezaGalaxy

M4T1N
spiderferi
cyru3
Ajdar-002
Aid3U
shiphoo
Killer
FIGHTOUT
heler
Amirmahdi007
-
------------------
دوستان بخاطر داشته باشند فقط 20 نفر از این افراد را می تونید در لیست دوستانتون داشته باشید!
--------------------------------------------

txb3h8n9mch5z0z3946e.jpg

اعضای تیم بازی سنتر(کلنPERSIAN):
PERSIAN=AmirMahmood
PERSIAN=DyaOkO
PERSIAN=Slipkboy
PERSIAN=Kianoosh
PERSIAN=xXx619
PERSIAN=SiavashRC
PERSIAN=AMiN...ENGiNE
PERSIAN=HEAVY BHD
PERSIAN=DEXON777
PERSIAN=
BIG ROOZI
دوستانی که مایل به عضویت در تیم هستند باید ClanTagشون را در بازی به PERSIANتغییر بدهند!

-------------------
کسانی که می خواهند این بازی را انلاین بازی کنند باید اخرین پچ را دانلود کنند! (البته کسانی که CD-KEYیاPACKاورجینال بازی را دارند!)
لینک دانلود پچ جدید:
این پچ برای سپتامبر2011هستش!

------------
کسانی که می خوان بازی را بدون کرک اجرا کنن اموزش این پست را بخونن!

با تشکر از Amin...Engine

-------------------------
جدیدترین نسخه برنامه ea download managerبرای دوستانی که cd-keyاورجنیال دارن و می خوان نسخه اصل بازی را دانلود کنند!

با تشکر از MASOUD_MW2

----------------------------
نحوه اپدیت PUNK BUSTER.
ابتدا برنامه PBرا دانلود کنید!
برای دانلود اینجا کلیک کنید!
سپس برنامه را نصب کرده و بازی BC2را به ان اضافه می کنید!
و در اخر هم CHECK FOR UPTADESرا می زنید تا فایل های مورد نیاز را دانلود کنه!

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: HERO7293
دوستان بیاید برای امشب یه قراری بزاریم این مسعود ببینیم می تونه مار بزنه یا نه من که تو لول 24 بودم بخاطر استفاده از یه چیزی 0 شدم اما حالا از اول شروع کردم:-/
مسعود یدفه یادت با یه تانک اومدم زیرت کنم معجزه شد و من زدی اگه هر کجا کمپ می کنی اونجار رو سرت خراب می کنم >:)
منو یکی اد کنه:humanaga

آخرین ویرایش:
مسعود یدفه یادت با یه تانک اومدم زیرت کنم معجزه شد و من زدی اگه هر کجا کمپ می کنی اونجار رو سرت خراب می کنم >:)
واقعا معجزه بود! یه لحظه امام زمانو دیدم اومد دستمو گرفت از زیر چرخ های تانکت نجاتم داد! :d
بعد هم با یک عدد سی جی برتگردوندم بیس خودتون! :d

خوب! :d
مفتخرم اعلام کنم ضمن شکستن رکورد هدشات ایرانی ها که در اختیار دیاکو عزیز و همچنین امین عزیز بود رکورد جاودانه ای ثبت کردم که حالا حالا ها شکسته نخواهد شد! البته رکورد جهانی نیست! اما رکورد در بین کل ایرانی هاست! :d

تصویر اول زدن رکورد امین و دیاکو هست که 450 تا زده بودن!
و رکورد من 487 هست!

سال نو(د) را به همه تبریک می گم.
---------------------------------------------------
اوه اوه اوه.
میبینم که آقا مسعود زده رکورد ما رو شکسته خوب داره باهاش حال می کنه. ;)
تبریک می گم آقای اسنایپر. :d
ولی یه چیزی: تو دیگه نمی خواهی این Snipe رو بزاری کنار و مثل یه مرد تن به تن مبارزه کنی، فکر کنم تا الان فقط اسلحه های Recon رو پلات کرده باشی. :))
وای ی ی، چقدر تیکتهای سرورهایی که توش بازی می کنی زیاده، حالت به هم نمی خوره یه سرور رو 2 ساعت بازی کنی.(چقدر صبوری) :-&
خوب برای همینه که فرصت زیادی داری تا با خیاله راحت Snipe کنی.
منم اون موقع که اون رکورد رو زدم توی یه سرور طولانی بودم.
آقایون پایه هستم همگی یه شب بریزیم توی یه سرور تا بهتون نشون بدم که این Assualt چیکارا که نمی کنه.من M416 + Grenade Launcher ام رو با خودم میارم تا مزه ی گلوله هاشو خوب بچشید. :d
البته من یه مدته که زیاد درست و حسابی بازی نکردم، یعنی فرصت نداشتم که بازی کنم ولی قدرتم هم چنان باقیست...

سال نو(د) را به همه تبریک می گم.
---------------------------------------------------
اوه اوه اوه.
میبینم که آقا مسعود زده رکورد ما رو شکسته خوب داره باهاش حال می کنه. ;)
تبریک می گم آقای اسنایپر. :d
ولی یه چیزی: تو دیگه نمی خواهی این Snipe رو بزاری کنار و مثل یه مرد تن به تن مبارزه کنی، فکر کنم تا الان فقط اسلحه های Recon رو پلات کرده باشی. :))
وای ی ی، چقدر تیکتهای سرورهایی که توش بازی می کنی زیاده، حالت به هم نمی خوره یه سرور رو 2 ساعت بازی کنی.(چقدر صبوری) :-&
خوب برای همینه که فرصت زیادی داری تا با خیاله راحت Snipe کنی.
منم اون موقع که اون رکورد رو زدم توی یه سرور طولانی بودم.
آقایون پایه هستم همگی یه شب بریزیم توی یه سرور تا بهتون نشون بدم که این Assualt چیکارا که نمی کنه.من M416 + Grenade Launcher ام رو با خودم میارم تا مزه ی گلوله هاشو خوب بچشید. :d
البته من یه مدته که زیاد درست و حسابی بازی نکردم، یعنی فرصت نداشتم که بازی کنم ولی قدرتم هم چنان باقیست...
سلام امین جان سال نو شما هم مبارک عزیز.
راستش برای زدن رکوردت باید توی یه سرور میرفتم با وقت زیاد برای تمرکز! لامسب شوخی نیست! باید یه نقطه کوچیک روی مانیتور رو هدشات کنی! :دی
الان دوتا اسنایپ رو پلات کردم و دارم سومی رو هم میکنم.
والا بهتره فعلا قرار بازی نذارین! وضعیت اینترنت مملکت به شدت خرابه!

سلام بچه ها عید همتون مبارک

دیدم کل کل رکورد اسنایپر و اینا شده بگم من بازی امینو بیشتر قبول دارم چون هدشاتاش تو مپها و سرورهای خیلی بزرگ و تیکت بالا نیست راش زیاد بازی می کنه و از همه مهمتر همه کیتها بازی می کنه + در کل همتون بلیط بخرید وایسید تو صف بابا حال نداریم :d چند روز بازی نکردم اصلا بازیم خراب شده بروبچس چیتر چطورن؟:))
+
شما تو مود راش اسنایپ بگیری بشینی بیس اول هدشات کنی هم تیمیهات عذر می خوام بهت میگن )&@%&*$ :d

من خودم یه اسنایپ بیشتر پلات نکردم دارم رو اسلات و مدیکم کار می کنم ولی فعلا رکورداتو بزن دیگه تموم که شد بگو بیام روش بزنم :d
تازه امین و علی و باقی بچس هم هستند

بیشتر از 500 که نمیشه ! فکر کنم حداکثر 500 هست که با امتیاز کشتن و هد شات 50+10 میشه 560 اما خب همین 560 که رکورد جاودانه شماست! :!!رو خیلی راحت با چند ساعت بازی تو هوی متال زدم تازه موسم داغونه زیادم رکن نمیشم:

خوب!
مفتخرم اعلام کنم ضمن شکستن رکورد هدشات ایرانی ها که در اختیار دیاکو عزیز و همچنین امین عزیز بود رکورد جاودانه ای ثبت کردم که حالا حالا ها شکسته نخواهد شد! البته رکورد جهانی نیست! اما رکورد در بین کل ایرانی هاست!
:-$:-j
5ksdzd6nmpilzzjej7.jpg

گفتم بهت که بلیط بگیر وایسا تو صف تا نوبتت بشه هنوز خیلی کار داری ;) حالا هر وقت احساس کردی می تونی گانر :gunner::coolgun: بشی از پشت کوه بیایی پایین یکم رودررو راش بزنیم !:))
pc_Kianoosh.png

خلاصه فکر نکنی کمپ کردن بالای کوه تو مود کانکوئست با تیکت 2500 کار سختیه!=)) :thumbsup:
........
امین با دودزا و شاتگان اسالت راحت می کشی؟یکم ناجوره...

آخرین ویرایش:
بیشتر از 500 که نمیشه ! فکر کنم حداکثر 500 هست که با امتیاز کشتن و هد شات 50+10 میشه 560 اما خب همین 560 که رکورد جاودانه شماست! :!!رو خیلی راحت با چند ساعت بازی تو هوی متال زدم تازه موسم داغونه زیادم رکن نمیشم:

:-$:-j

گفتم بهت که بلیط بگیر وایسا تو صف تا نوبتت بشه هنوز خیلی کار داری ;) حالا هر وقت احساس کردی می تونی گانر :gunner::coolgun: بشی از پشت کوه بیایی پایین یکم رودررو راش بزنیم !:))

خلاصه فکر نکنی کمپ کردن بالای کوه تو مود کانکوئست با تیکت 2500 کار سختیه!=)) :thumbsup:
O_O
ایولللللل. \m/
میبینم که مثل آب خوردن زدی خواهر رکوردهای ما ها رو lol کردی. ;)
دمت گرم خیلی سریع بود.
منم یه چند وقته درست و حسابی بازی نمی کنم.
امین با دودزا و شاتگان اسالت راحت می کشی؟یکم ناجوره...
آره.
خوراکم سه تا Launcher های Assualt هستش.
یکیشونو پلات کردم، دارم دو تای دیگه رو هم پلات می کنم.
خیلی خیلی کمک می کنه چرا که وقتی که فرصت خشاب پر کردن نداری سریع می تونی باهاش طرفو lol کنی.
اصلا در کل معنیه Assualt (یورش) همینه دیگه، باید سرعت عمل بالا باشه.
نکته دیگه ایی هم که هست اینه که من فقط از Scop 4x استفاده می کنم، درو زنیم خوبه.

O_O
ایولللللل. \m/
میبینم که مثل آب خوردن زدی خواهر رکوردهای ما ها رو lol کردی. ;)
دمت گرم خیلی سریع بود.
منم یه چند وقته درست و حسابی بازی نمی کنم.
آره.
خوراکم سه تا Launcher های Assualt هستش.
یکیشونو پلات کردم، دارم دو تای دیگه رو هم پلات می کنم.
خیلی خیلی کمک می کنه چرا که وقتی که فرصت خشاب پر کردن نداری سریع می تونی باهاش طرفو lol کنی.
اصلا در کل معنیه Assualt (یورش) همینه دیگه، باید سرعت عمل بالا باشه.
نکته دیگه ایی هم که هست اینه که من فقط از Scop 4x استفاده می کنم، درو زنیم خوبه.

:d گفتم که کلا سبک اسنایپ تو رو قبول دارم ولی دیدم دوستان رکورد رکورد می کنن ;;) گفتم پرچم پرشین بالا باشه وگرنه من و تو نداریم >:d< کلا چون حساسیت موسم خیلی بالا نیست یکم دورزدن سخته + حوصله ندارم کمپ کنم زیاد دیگه تهش تو مپ Valparaiso از بیس دوم بیس چهارمو بزنم ...

اون نارنجک اندازشو آره خوبه چون انگار با فاصله هم میزنم می کشه موج انفجار داره ولی دودزا اصلا برا کشتن نیست بیشتر بزنی دیدو کور کنی بری آرم کنی بعدم انگار فقط مستقیم بخوره به طرف می کشه شاتگانشم زیاد برنداشتم کلا خیلی کار دارم با اسالت و مدیک هنوز >:)

من کلا هر چی اسنایپر تو مپ هوی متال ببینم با تیزی پذیرایی می کنم ازشون!
اخه تو اون مپ اسنایپر ها واقعا رو اعصاب را میرن!

باید بری سرورهایی که محدودیت کیت ریکن دارن معمولا حداکثر 4 تا در یک تیم سرور 32 نفره که حداقل 12 تا گانر تو هر تیم باشه بازی مزه بده :d

ید بری سرورهایی که محدودیت کیت ریکن دارن معمولا حداکثر 4 تا در یک تیم سرور 32 نفره که حداقل 12 تا گانر تو هر تیم باشه بازی مزه بده :d

همون چهار تا هم بابا دردسر درست می کنن تو اون مپ!
مثلا یکی از بچه های خودمون اینقدر با اسنایپر خوب بازی می کنه خودش تنها اسنایپر زمین باشه روی اعصاب میره!

همون چهار تا هم بابا دردسر درست می کنن تو اون مپ!
مثلا یکی از بچه های خودمون اینقدر با اسنایپر خوب بازی می کنه خودش تنها اسنایپر زمین باشه روی اعصاب میره!

کو من که ندیدم!:d
چون اکثرا راش بازی می کنم مپ خیلی وسیع زیاد نداره سبک اسنایپر بودن تو راش فرق داره با کانکوئست تو راش باید بیس به بیس جا به جا بشی و پشتیبانی کنی تیم رو اما تو کانکوئست از اول تا آخر میتونی یه جا کمپ کنی که اون مسخرست و اذیت می کنه >:)

اقا سرور سراغ ندارین پینگش خوب باشه ؟

پینگ نسبی هست برای سرورهای و بستگی به ISP شما داره تو سرچ سرورها 5-6 سرور اول خب بهترین پینگ رو دارن (تو سرور برازر پینگ تا 200-250 خوبه که میری تو بازی بشه 300-350 حدودا البته به شرطی که سرور پینگ لیمیت نداشته باشه که کیک می کنه :d )

حالا کلا سرورهای کشور روسیه ترکیه و انگلیس پینگ نسبتا خوبی دارن برای ایرانی ها باز بستگی به ISP شما داره کلی نیست ...

بابا کیانوش قلبم پرید تو دهنم! :d
ترسیدم بخدا گفتم رکوردمو زد! :d تو که به اندازه من زدی دیگه! بیشتر چرا نمیشه زد؟ یعنی آخر آخرش همون 500 هست؟ اگه اینطوریه بهتره وقتو تلف نکنم! این سومی رو هم پلات کنم میرم سراغ مدیک.
شایدم انجینر نمیدونم حالا! :d
راستی دارم بچه هارو راضی میکنم بتل 3 رو بخرن و کلن خودمونو مثل بلک آپس و و ومدرن2 درست کنیم بیایم این پرشین و تینک های نوبو جمع کنیم! :d توی کال آف که کلن ما حرف اول رو همیشه زده و خواهد زد! :d حالا ببینم این بتل رو چیکار میکنیم! :d اما سخت بشه راضیشون کنم چون ترجیح میدن مدرن 3 رو بگیرن! ;)

بابا کیانوش قلبم پرید تو دهنم! :d
ترسیدم بخدا گفتم رکوردمو زد! :d تو که به اندازه من زدی دیگه! بیشتر چرا نمیشه زد؟ یعنی آخر آخرش همون 500 هست؟ اگه اینطوریه بهتره وقتو تلف نکنم! این سومی رو هم پلات کنم میرم سراغ مدیک.
شایدم انجینر نمیدونم حالا! :d
راستی دارم بچه هارو راضی میکنم بتل 3 رو بخرن و کلن خودمونو مثل بلک آپس و و ومدرن2 درست کنیم بیایم این پرشین و تینک های نوبو جمع کنیم! :d توی کال آف که کلن ما حرف اول رو همیشه زده و خواهد زد! :d حالا ببینم این بتل رو چیکار میکنیم! :d اما سخت بشه راضیشون کنم چون ترجیح میدن مدرن 3 رو بگیرن! ;)

اگه بیشتر میشد که میزدم :d اره فکر کنم حداکثر امتیاز marksman headshot که میده 500 هست حالا از 600 متری بزنی یا دو کیلومتری فرق نداره دیگه :>

حالا تینک ها ؟ که نوب و چیترن هیچی ولی جای دیگه نگی پرشین نوبه ها می خندن :))
مولتی پلیر COD رو با BC2 مقایسه می کنی؟/:) بحث COD نکن اینجا تاپیک BC2 هست و پرچم پرشین با قدرت تمام اعضاش بالاست b-)
+
به زودی دو سه تا دیگه از بروبچس پرشین رنک 50 میشن >:d<
.....................
تو این تعطیلات نمی خواین قرار بزاریم بزنیم ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or