Battlefield: Bad Company 2 PC -Multiplayer

با سلام

دیدم هنوز قسمت مولتی بازی Battlefield: Bad Company 2افتتاح نشده.گفتم افتتاحش کنیم!

در این تاپیک درباره چگونگی بازی کردن مولتی پلیر بازی صحبت خواهیم کرد.

از قبیل -پچ ها-حاشیه ها-مشکلات و ...

این تاپیک به جهت نظر اکثر دوستان به تاپیک "دارندگان نسخه اورجینال بازی" تبدیل شده است!

فقط خواهشا دوستان در این تاپیک اصلا mw2را با این بازی مقایسه نکیند. :blushing:

با تشکر

------------------------------------------------------------
نام سرباز افرادی که انلاین بازی می کنند!(ویرایش22/5/90)
AmirMahmood
MANHATAN
SEYYED
ACA AJAX
ELDERWOLF
FI JEY
HEAVY BHD
KIANX2
BIG ROOZI
RAMBO00
MSH1582
PROJECT 99
EBIRAM
KHAMIR
+DJMD+
SLIPKBOY
MD_SPARROW
COMISER
EZTECH
fousion008
hootan-gofi
jackelol
Kianoosh
MayyTheXeng
DR.Punisher
demon dan
koroush010
nucxX
White.Renard
FragileIllusion
xK4RM4P0L1C3x
King Mohamad
pds/black tiger
pds|vergil
PDS|WALKING DEAD
xXx619
DEXON777
Danzukuka
Nooshmak
Crystal Vamp
Cold Body
Hamoon
BloodyXombie
akbarnia
EhsanGreen(IRAN
IR-VIKI
masoud
SiavashRC
bandit_king2010
xmen4kill
Tn1k/Ninja-ir
the-Armor
AMiN...ENGiNE
Garrett(pooria(
Azeri Cobra
Kourosh021
KING MOHAMAD
saeed_star
MASOUD-BC2
Aapep
DEZMOND
O M I D
Taher01
Saeed_Swat
amir.pinki
HRN7
XxDaniaLxX
A.D.00
AlirezaGalaxy

M4T1N
spiderferi
cyru3
Ajdar-002
Aid3U
shiphoo
Killer
FIGHTOUT
heler
Amirmahdi007
-
------------------
دوستان بخاطر داشته باشند فقط 20 نفر از این افراد را می تونید در لیست دوستانتون داشته باشید!
--------------------------------------------

txb3h8n9mch5z0z3946e.jpg

اعضای تیم بازی سنتر(کلنPERSIAN):
PERSIAN=AmirMahmood
PERSIAN=DyaOkO
PERSIAN=Slipkboy
PERSIAN=Kianoosh
PERSIAN=xXx619
PERSIAN=SiavashRC
PERSIAN=AMiN...ENGiNE
PERSIAN=HEAVY BHD
PERSIAN=DEXON777
PERSIAN=
BIG ROOZI
دوستانی که مایل به عضویت در تیم هستند باید ClanTagشون را در بازی به PERSIANتغییر بدهند!

-------------------
کسانی که می خواهند این بازی را انلاین بازی کنند باید اخرین پچ را دانلود کنند! (البته کسانی که CD-KEYیاPACKاورجینال بازی را دارند!)
لینک دانلود پچ جدید:
این پچ برای سپتامبر2011هستش!

------------
کسانی که می خوان بازی را بدون کرک اجرا کنن اموزش این پست را بخونن!

با تشکر از Amin...Engine

-------------------------
جدیدترین نسخه برنامه ea download managerبرای دوستانی که cd-keyاورجنیال دارن و می خوان نسخه اصل بازی را دانلود کنند!

با تشکر از MASOUD_MW2

----------------------------
نحوه اپدیت PUNK BUSTER.
ابتدا برنامه PBرا دانلود کنید!
برای دانلود اینجا کلیک کنید!
سپس برنامه را نصب کرده و بازی BC2را به ان اضافه می کنید!
و در اخر هم CHECK FOR UPTADESرا می زنید تا فایل های مورد نیاز را دانلود کنه!

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: HERO7293
نکته مهم اینه که تو مودهای راش و اسکواد راش مهاجم قصدش کشتن نیست تیکت مدافع بی نهایت هست و برداشتن اسنایپ و کمپ کردن چیزی نیست جز باخت تیم گانر باید باشی و ام کامهای رو منفجر کنی
با نظرتون تا حدودی موافقم ولی بنظر من تیم مهاجم به اسنایپر هم نیاز داره در واقع ترکیبی از این دوتا بهترین انتخاب هست چون اگر تیم مدافع اسناپر حرفه داشته باشه حتی اجازه خروج از بیس هم به مهاجم نمی دن نیروی مهاجم نیاز به کاور اسنایپر ها برای حرکت به جلو دارن در غیر این صورت شکار اسانی برای اسنایپر های مدافع خواهند بود!

درسته ! نمیگم اسنایپر نباشه ولی بیش از دو سوم تیم باید گانر باشه تعداد اسنایپرها انقدر باشه که اسنایپر های اونا رو بزنن نه همشونو!بارها تو تیمی بودم که ماشالا محدودیت اسنایپر هم نداشته سرور همه اسنایپر میشدن بالای تپه و در و دیوار و همینطوری اسنایپر ریخته بود :d هیچ کس نبود بره ارم کنه :)) و قطعا این مدل تیم بازندست تو هر اسکواد اصولا دو تا اسلات یا یه اسلات یه انجینیر جلو میرن یه مدیک با فاصله کم ساپورتشون می کنه یه اسنایر هم اگه باشه بدک نیست :d

پ.ن:این تیم فوتسال برزیل هم عجیب خرشانسه !:((

منکه فوتسالو از بیمارستان نگاه میکردم! این استاد ماهم هی گیر میداد تا آخر سر زد تلویزونو خاموش کرد! :))
برای یه اسنایپر بهترین پرک ها چی هست؟ کدومارو انتخواب کنم؟

منکه فوتسالو از بیمارستان نگاه میکردم! این استاد ماهم هی گیر میداد تا آخر سر زد تلویزونو خاموش کرد! :))
برای یه اسنایپر بهترین پرک ها چی هست؟ کدومارو انتخواب کنم؟
برای پرک اولی، بستگی به مپ داره، مثلا توی HM بهتره که از اسکوپ 12x استفاده کنی! ولی اگر توانایی اینو رو داری که با اسکوپ 6x خود اسلحه راحت بزنی، پس Ammo Hip رو بردار، همونی که عکس گلوله داره، اینجوری دیر تر احتیاج پیدا میکنی که از جایی که مخفی شدی خارج بشی و بگردی دنبال مهمات!
برای اون یکی هم من همیشه Magnum Ammunition رو انتخاب میکنم، باعث میشه که قدرت اسلحه یکم بیشتر بشه، در واقع بُرد اسلحه رو یکم زیادتر میکنه که افت کمتری توی گلوله داشته باشی! ;)

برای مد راش و همه مپ ها نمیشه یک استراتژی یکسان در نظر گرفت!البته یک اصولی تو بازی هستش که ربطی به مد و نقشه نداره اما هر مپ هم کیت و استراتژی خودش را می طلبه!هر چند بیشتر بازیکنان و سرور ها صرفا جهت سرگرمی و تفریح میان بازی میکنن و کسی به تکنیک و استراتژی اهمیت خاصی نمیده!چون بازی ها اکثرا حیثیتی نیست و به برد و باخت اهمیت نمیدن! (هر چند امار برد و باخت در statsثبت میشه!)همه بیشتر فردی نگاه می کنن و اینکه scoreبگیرن و K/Dببرن بالا!
برای مد راش حالت کلی را در نظر بگیریم و برای مثال 16 بازیکن داشته باشیم! برای هر کیت چهار نفر را در نظر می گیریم که کار و همکاری تیمی وجود داشته باشه!اما مپ ها و استراتژی تیم ها این معادله کلی را بسته به موقعیت تغییر میده!
----------------
از الان من دارم میرم برای بازی!هر کسی خواست بیاد!

برای مد راش و همه مپ ها نمیشه یک استراتژی یکسان در نظر گرفت!البته یک اصولی تو بازی هستش که ربطی به مد و نقشه نداره اما هر مپ هم کیت و استراتژی خودش را می طلبه!هر چند بیشتر بازیکنان و سرور ها صرفا جهت سرگرمی و تفریح میان بازی میکنن و کسی به تکنیک و استراتژی اهمیت خاصی نمیده!چون بازی ها اکثرا حیثیتی نیست و به برد و باخت اهمیت نمیدن! (هر چند امار برد و باخت در statsثبت میشه!)همه بیشتر فردی نگاه می کنن و اینکه scoreبگیرن و K/Dببرن بالا!
برای مد راش حالت کلی را در نظر بگیریم و برای مثال 16 بازیکن داشته باشیم! برای هر کیت چهار نفر را در نظر می گیریم که کار و همکاری تیمی وجود داشته باشه!اما مپ ها و استراتژی تیم ها این معادله کلی را بسته به موقعیت تغییر میده!
----------------
از الان من دارم میرم برای بازی!هر کسی خواست بیاد!

مخالفم محمود ...مساله حیثیتی که نیست مساله اینه که درست و حرفه ای بازی کنی این که تو تیم باشی ولی برای خودت بازی کنی خیلی مسخرست و استراتژی و نقشه حمله و دفاع چیز خیلی مهمی هست که من تو خیلی بازیکنهای درجه یک که کلن حرفه ای دارن دیدم تو مود خاصی که برای پی سی کنسل شد Onslaught Mode هدف فقط هماهنگی فوق العاده و بازی تیمی بود (در واقع بازی تو یه اسکواد) در مودها و مپهای مختلف هم همینه اصلا بازی مولتی پلی همینه اگه هرکی بخواد به فکر آمار و ارقام خودش باشه خیلی بی مزه میشه الان من با بیش از 29000 کیل تازه K/D از یک بیشتر شده چرا چون خیلی مواقع برای ارم کردن یا ترکوندن تانک و ... for greater good میمردم!:d
وگرنه کمپ کردن و بیخیال بودن به بازی تیم و اسکواد خیلی سادست آدم دنبال این باشه کمتر بمیره بیشتر بکشه نمیگم بده یا کله خراب بازی کنی ولی برد و باخت تو تیم همون قدر ارزش داره که مردن و کشتن بازیکن کسی که K/D بالائه و W/L پایینه یعنی عامل باخت تیم بوده:d البته تو مود مثل کانکوئست شاید جواب بده ولی تو راش که گفتی اصلا...
به war room سر بزنی بیشتر دستگیرت میشه به قول خود EA که میگه:

As we all know BC2 is a game where the multiplayer experience is based on teamwork
Its for planning strategies. Good for clans...b-)

http://www.badcompany2.ea.com/war-room
من خودم قصد دارم حتما برم تو یکی از این کلنها که با طرح و نقشه بازی کنیم ببینیم چی میشه باید جالب باشه ...

اصلا تو رو چه به استراتژی برو با سی جی 1000000 نفر رو بکش only CG :d

:))

آخرین ویرایش:
مخالفم محمود ...مساله حیثیتی که نیست مساله اینه که درست و حرفه ای بازی کنی این که تو تیم باشی ولی برای خودت بازی کنی خیلی مسخرست و استراتژی و نقشه حمله و دفاع چیز خیلی مهمی هست که من تو خیلی بازیکنهای درجه یک که کلن حرفه ای دارن دیدم تو مود خاصی که برای پی سی کنسل شد Onslaught Mode هدف فقط هماهنگی فوق العاده و بازی تیمی بود (در واقع بازی تو یه اسکواد) در مودها و مپهای مختلف هم همینه اصلا بازی مولتی پلی همینه اگه هرکی بخواد به فکر آمار و ارقام خودش باشه خیلی بی مزه میشه الان من با بیش از 29000 کیل تازه K/D از یک بیشتر شده چرا چون خیلی مواقع برای ارم کردن یا ترکوندن تانک و ... for greater good میمردم!:d
وگرنه کمپ کردن و بیخیال بودن به بازی تیم و اسکواد خیلی سادست آدم دنبال این باشه کمتر بمیره بیشتر بکشه نمیگم بده یا کله خراب بازی کنی ولی برد و باخت تو تیم همون قدر ارزش داره که مردن و کشتن بازیکن کسی که K/D بالائه و W/L پایینه یعنی عامل باخت تیم بوده:d البته تو مود مثل کانکوئست شاید جواب بده ولی تو راش که گفتی اصلا...
به war room سر بزنی بیشتر دستگیرت میشه به قول خود EA که میگه:

As we all know BC2 is a game where the multiplayer experience is based on teamwork
Its for planning strategies. Good for clans...b-)

http://www.badcompany2.ea.com/war-room
من خودم قصد دارم حتما برم تو یکی از این کلنها که با طرح و نقشه بازی کنیم ببینیم چی میشه باید جالب باشه ...

اصلا تو رو چه به استراتژی برو با سی جی 1000000 نفر رو بکش only CG :d

:))
درست سخنان من را نخوندی ها! :d
منظور من مهم بودن کار تیمی و استراتژِی بود! نه بازی فردی! ;)
اتفاقا war roomهم من رفتم!
کسی که دنبال برنامه و نقشه هستش باید بره ESLعضو یک کلن درست و حسابی بشه و با یک کلن دیگه رو به رو بشن!من یک زمان عضو ESLبودم! اما به دلیل رعایت نکردن قوانین اونجا برای همیشه اخراج شدم........... :d
ESLدر واقع یک لیگی هستش که کلن ها و تیم ها اونجا مسابقه میدن!

سی جی
اه اه اه!!!
اسم این تحفه را نیار! دیگه اینقدر بخاطرش از این و اون فحش خوردیم که دیگه حالم ازش به هم می خوره! :d

درست سخنان من را نخوندی ها! :d
منظور من مهم بودن کار تیمی و استراتژِی بود! نه بازی فردی! ;)
اتفاقا war roomهم من رفتم!
کسی که دنبال برنامه و نقشه هستش باید بره ESLعضو یک کلن درست و حسابی بشه و با یک کلن دیگه رو به رو بشن!من یک زمان عضو ESLبودم! اما به دلیل رعایت نکردن قوانین اونجا برای همیشه اخراج شدم........... :d
ESLدر واقع یک لیگی هستش که کلن ها و تیم ها اونجا مسابقه میدن!

اه اه اه!!!
اسم این تحفه را نیار! دیگه اینقدر بخاطرش از این و اون فحش خوردیم که دیگه حالم ازش به هم می خوره! :d

به در گفتم تخته بشنوه!:d

کدوم قانونو نقض کردی شیطون؟Carl Gustav on Infantry؟

حالا بریم ببینیم کدوم کلن ما رو را میدن؟همون پینگو ببینن رد صلاحیت میشیم !!:))

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or