Battlefield: Bad Company 2 PC -Multiplayer

با سلام

دیدم هنوز قسمت مولتی بازی Battlefield: Bad Company 2افتتاح نشده.گفتم افتتاحش کنیم!

در این تاپیک درباره چگونگی بازی کردن مولتی پلیر بازی صحبت خواهیم کرد.

از قبیل -پچ ها-حاشیه ها-مشکلات و ...

این تاپیک به جهت نظر اکثر دوستان به تاپیک "دارندگان نسخه اورجینال بازی" تبدیل شده است!

فقط خواهشا دوستان در این تاپیک اصلا mw2را با این بازی مقایسه نکیند. :blushing:

با تشکر

------------------------------------------------------------
نام سرباز افرادی که انلاین بازی می کنند!(ویرایش22/5/90)
AmirMahmood
MANHATAN
SEYYED
ACA AJAX
ELDERWOLF
FI JEY
HEAVY BHD
KIANX2
BIG ROOZI
RAMBO00
MSH1582
PROJECT 99
EBIRAM
KHAMIR
+DJMD+
SLIPKBOY
MD_SPARROW
COMISER
EZTECH
fousion008
hootan-gofi
jackelol
Kianoosh
MayyTheXeng
DR.Punisher
demon dan
koroush010
nucxX
White.Renard
FragileIllusion
xK4RM4P0L1C3x
King Mohamad
pds/black tiger
pds|vergil
PDS|WALKING DEAD
xXx619
DEXON777
Danzukuka
Nooshmak
Crystal Vamp
Cold Body
Hamoon
BloodyXombie
akbarnia
EhsanGreen(IRAN
IR-VIKI
masoud
SiavashRC
bandit_king2010
xmen4kill
Tn1k/Ninja-ir
the-Armor
AMiN...ENGiNE
Garrett(pooria(
Azeri Cobra
Kourosh021
KING MOHAMAD
saeed_star
MASOUD-BC2
Aapep
DEZMOND
O M I D
Taher01
Saeed_Swat
amir.pinki
HRN7
XxDaniaLxX
A.D.00
AlirezaGalaxy

M4T1N
spiderferi
cyru3
Ajdar-002
Aid3U
shiphoo
Killer
FIGHTOUT
heler
Amirmahdi007
-
------------------
دوستان بخاطر داشته باشند فقط 20 نفر از این افراد را می تونید در لیست دوستانتون داشته باشید!
--------------------------------------------

txb3h8n9mch5z0z3946e.jpg

اعضای تیم بازی سنتر(کلنPERSIAN):
PERSIAN=AmirMahmood
PERSIAN=DyaOkO
PERSIAN=Slipkboy
PERSIAN=Kianoosh
PERSIAN=xXx619
PERSIAN=SiavashRC
PERSIAN=AMiN...ENGiNE
PERSIAN=HEAVY BHD
PERSIAN=DEXON777
PERSIAN=
BIG ROOZI
دوستانی که مایل به عضویت در تیم هستند باید ClanTagشون را در بازی به PERSIANتغییر بدهند!

-------------------
کسانی که می خواهند این بازی را انلاین بازی کنند باید اخرین پچ را دانلود کنند! (البته کسانی که CD-KEYیاPACKاورجینال بازی را دارند!)
لینک دانلود پچ جدید:
این پچ برای سپتامبر2011هستش!

------------
کسانی که می خوان بازی را بدون کرک اجرا کنن اموزش این پست را بخونن!

با تشکر از Amin...Engine

-------------------------
جدیدترین نسخه برنامه ea download managerبرای دوستانی که cd-keyاورجنیال دارن و می خوان نسخه اصل بازی را دانلود کنند!

با تشکر از MASOUD_MW2

----------------------------
نحوه اپدیت PUNK BUSTER.
ابتدا برنامه PBرا دانلود کنید!
برای دانلود اینجا کلیک کنید!
سپس برنامه را نصب کرده و بازی BC2را به ان اضافه می کنید!
و در اخر هم CHECK FOR UPTADESرا می زنید تا فایل های مورد نیاز را دانلود کنه!

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: HERO7293
برو مشتى شما كه nabordin چرا مياى خالى مى بندى ؟ اينقدر بهت فشار اومد؟ ما bordimo بد شما گفتين بريم به يكى dg join شيم ما هم رفتيم دوباره تو new سرور برديم بد گريه كرديد و رفتين بيرون.

-در ضمن ۱ داس نبودى همه رو boodio baakhti -

كيان اينقدر حرص نخور بده
gg

آخه کوچولو من چه خالی دارم برای تو ببندم بلدی از صفحت عکس بگیری یا مثل بازیت نوبی؟من فقط دست اول بودم که لهتون کردیم هوتن آخرش گیر داده بود به اون یار خارجیتون P S که آقا برو می خوایم کلن به کلن بزنیم هوتن غیر از اینه ؟!اتکر بودیم ، دست دوم که شروع شد هم دو سه نفرتون و کشتم و که دیدم هوتن نیست و یکی دیگتون هم رفت منم رفتم 7 ببینم خواهشا دری وری نگو یه چیزی اونوقت بهت میگم ناراحت میشی... من مثل شما ها که مثل موش قایم میشین نه از باخت میترسم نه از نایف نه نگران k/d هستم برو از امین بپرس که کیا فقط دست اولو بود که له شدین :)) یا شاید سواد درست حسابی نداری اسم سرباز من Kianoosh هست

بعدشم من بازیتو دیدم نوب نوبی هروقت رنکت اومد بالای 45 بیا من باهات حرف میزنم انقدر آویزون این و اون نشو زشته :))

آخه کوچولو من چه خالی دارم برای تو ببندم بلدی از صفحت عکس بگیری یا مثل بازیت نوبی؟من فقط دست اول بودم که لهتون کردیم هوتن آخرش گیر داده بود به اون یار خارجیتون P S که آقا برو می خوایم کلن به کلن بزنیم هوتن غیر از اینه ؟!اتکر بودیم ، دست دوم که شروع شد هم دو سه نفرتون و کشتم و که دیدم هوتن نیست و یکی دیگتون هم رفت منم رفتم 7 ببینم خواهشا دری وری نگو یه چیزی اونوقت بهت میگم ناراحت میشی... من مثل شما ها که مثل موش قایم میشین نه از باخت میترسم نه از نایف نه نگران k/d هستم برو از امین بپرس که کیا فقط دست اولو بود که له شدین :)) یا شاید سواد درست حسابی نداری اسم سرباز من Kianoosh هست

بعدشم من بازیتو دیدم نوب نوبی هروقت رنکت اومد بالای 45 بیا من باهات حرف میزنم انقدر آویزون این و اون نشو زشته :))

گريه گريه گريه كن=))=)):-*

اگه من noobam ببين تو چى كه به noob mibazi متاسفم برات. بازى رو بذار كنار اگه جنبه baakht ندارى.:))

آقا امين گف برين join شين به dayer بود چى بود
هوتان خودش :|naraf

بازم ميگم بازى ياد گرفتى بيا . الان هيچى حاليت نيس فقط mibazio كورى mikhuni >:d<

The Armor: kheyli rizin ke bekhayn ba tn1k bazi konid

آخرین ویرایش:
گريه گريه گريه كن=))=)):-*

اگه من noobam ببين تو چى كه به noob mibazi متاسفم برات. بازى رو بذار كنار اگه جنبه baakht ندارى.:))

آقا امين گف برين join شين به dayer بود چى بود
هوتان خودش :|naraf

بازم ميگم بازى ياد گرفتى بيا . الان هيچى حاليت نيس فقط mibazio كورى mikhuni >:d<

من که نباختم بهت دستی که من بودم و شاتشو گذاشتم لهتون کردیم خودتم خوب میدونی :)) آخه اگه بودم من باخته بودم یه چیزی ولی توهم زدی جو گرفتت همون دستی که اولش هوتن یا یکیتون گفت شما چرا سه نفرین و علیرضا کو یادت نمیاد نه :))

من دست دوم که armor بود فکر کنم یکی از یاراتون چارژ گذاشت و کشتمو و خنثی کردم دیدم هوتن نیست یکی دیگه هم رفت منم رفتم من بازی بلدم جیگر نوب بازی بلد نیستم رنکم 50 هست 450 ساعت بازی کردم W/L هم 2.82 هست بازنده!نوبها رو خوب میشناسم کوری هم نیست مهندس کری هست بعد مخلوط فارسی انگلیسی چرا تایپ می کنی مشکلی داری :))

من که نباختم بهت دستی که من بودم و شاتشو گذاشتم لهتون کردیم خودتم خوب میدونی :)) آخه اگه بودم من باخته بودم یه چیزی ولی توهم زدی جو گرفتت همون دستی که اولش هوتن یا یکیتون گفت شما چرا سه نفرین و علیرضا کو یادت نمیاد نه :))

من دست دوم که armor بود فکر کنم یکی از یاراتون چارژ گذاشت و کشتمو و خنثی کردم دیدم هوتن نیست یکی دیگه هم رفت منم رفتم من بازی بلدم جیگر نوب بازی بلد نیستم رنکم 50 هست 450 ساعت بازی کردم W/L هم 2.82 هست بازنده!نوبها رو خوب میشناسم کوری هم نیست مهندس کری هست بعد مخلوط فارسی انگلیسی چرا تایپ می کنی مشکلی داری :))

اشتباه نكن بازى بلد نيستى بيكارى كه اينقدر بازى كردى برا اينه ranket ۵۰ هس;)

تو برو با پرو ها بازى كن كه اعصابت خورد نشه
---------
چون فارسى نميتونم تايپ كنم تو يه سايت مى نويسم برام change كُنه برا همين اينطورى در مياد

--=-=-
ديگه ببين تا چه حد دارى حرص ميخورى كه به تايپ من گير ميدى=))>:d<

اشتباه نكن بازى بلد نيستى بيكارى كه اينقدر بازى كردى برا اينه ranket ۵۰ هس;)

تو برو با پرو ها بازى كن كه اعصابت خورد نشه
---------
چون فارسى نميتونم تايپ كنم تو يه سايت مى نويسم برام change كُنه برا همين اينطورى در مياد

--=-=-
ديگه ببين تا چه حد دارى حرص ميخورى كه به تايپ من گير ميدى=))>:d<

نه اتفاقا تنها بازی هست که انقدر بازی کردم وگرنه کار زیاد دارم گیمر نیستم تو بازی سنتر وقت بگذرونم ;)

معلومه که میرم با افراد باحال بازی می کنم چون آدم از اون بازی لذت میبره حتی اگه ببازه با بچه جماعت مثل شما بعد هر بازی 10 ساعت کل کل داریم می خوای بهت یاد بدم چطوری فارسی تایپ کنی؟=))

بحثو حالا عوض نکن متوجه شدی که دری وری گفتی و من یه سدت بیشتر نبودم که اون یه دستم باختین؟!؟

تجربه بشه برات که حد خودتو بدونی چون تو یه تیم رات دادن فکر نکنی بازیت خوبه یا چیزی بلدی جو زیاد گرفتت اومدی یه چیزی بپرونی ضایع شدی حالا سر فرصت یه شات بهت از سرورهای استیت میدم که اخرین سرور و زمانی که من بازی کردمو بهت نشون میده بلکه دیگه ببندی :>;) + الان دیگه هوتن بهت گفت که من فقط یه دست بودم افتاد؟

هوتن چرا ربطی به رنک نداره ؟!؟ درضمن گرفتی که گرفتی چی کار کنم؟منم ازت DT گرفتم زیاد منتها تو نخ این چیزا نیستم مثل شما مهم نتیجه تیم یا اسکواد هست که شما باختید عزیزم !:d

Afarin Pesare Khoob...Aslan Chon Kianoosh Oonja Bood Bordan.
Akhe Marde Hesabi Mge ma Oon Moghe Bazi Dashtim Mikardim....Boro Dada...Khosh Bash

نه اتفاقا تنها بازی هست که انقدر بازی کردم وگرنه کار زیاد دارم گیمر نیستم تو بازی سنتر وقت بگذرونم ;)

معلومه که میرم با افراد باحال بازی می کنم چون آدم از اون بازی لذت میبره حتی اگه ببازه با بچه جماعت مثل شما بعد هر بازی 10 ساعت کل کل داریم می خوای بهت یاد بدم چطوری فارسی تایپ کنی؟=))

بحثو حالا عوض نکن متوجه شدی که دری وری گفتی و من یه سدت بیشتر نبودم که اون یه دستم باختین؟!؟

تجربه بشه برات که حد خودتو بدونی چون تو یه تیم رات دادن فکر نکنی بازیت خوبه یا چیزی بلدی جو زیاد گرفتت اومدی یه چیزی بپرونی ضایع شدی حالا سر فرصت یه شات بهت از سرورهای استیت میدم که اخرین سرور و زمانی که من بازی کردمو بهت نشون میده بلکه دیگه ببندی :>;) + الان دیگه هوتن بهت گفت که من فقط یه دست بودم افتاد؟

هوتن چرا ربطی به رنک نداره ؟!؟ درضمن گرفتی که گرفتی چی کار کنم؟منم ازت DT گرفتم زیاد منتها تو نخ این چیزا نیستم مثل شما مهم نتیجه تیم یا اسکواد هست که شما باختید عزیزم !:d

برو بابا خوشحال تو مشكل ذهنى دارى فكر كنم

TN1Kكه تيم خودمه noob jo0n

حوصله ندارم جوابِ تو بدم خيلى vazet خراب خواستى رو در رو بيا جوابِ تو بدم داداشى

تو چه باشى چه نباشى هيچى نيستى :)) asan player نيستى كه بگيم تو map بودى يا نبودى .برو عين bikara بشين rank up كن

-مدال NO LIFE رو هم خودم ميدم بهت

Afarin Pesare Khoob...Aslan Chon Kianoosh Oonja Bood Bordan.
Akhe Marde Hesabi Mge ma Oon Moghe Bazi Dashtim Mikardim....Boro Dada...Khosh Bash

من نمی گم چون من بودم میگم اون دستی که من بودم شما باختین من تو باختهایی که دوستهای کوچولوت میان باهاش کری می خونن حضور نداشتم ، نه بازی نمیکردین چون باختی منتها داگ تگی که گرفتی خیلی مهمه بازی نمی کردی ؟ =))
خوش هستم b-)

من متاسفم شدم جدا ...
اینجا به جز چند عزیز یه مشت بچه جمع شدن که همه لذت اعتبار و شخصیتشون بازی کامپیوتری هست من فکر می کردم دور هم باشیم چند وقت یه بار بازی کنیم لذت ببریم نمی دونستم بعد از هر بازی انقدر کل کل و کری های بچگانه وجود داره نه وقتشو دارم نه اعصابشو به شخصه خیلی لذت بردم از این بازی الانم که دیگه چیزی برای من نداره از دوستان خوبم و کلن PERSIAN تشکر و خداحافظی می کنم

خوش باشید عزیزان :x

برو بابا خوشحال تو مشكل ذهنى دارى فكر كنم

شما و خانوادت مشکل ذهنی دارید عزیزم توهین نکن ...

اگه ادامه بدی مجبور میشم مثل خودت باهات حرف بزنم که مطمئن باش بدجوری ناراحت میشی

اگه ادامه بدی مجبور میشم مثل خودت باهات حرف بزنم که مطمئن باش بدجوری ناراحت میشی
مشكل اعصاب ديگه كاريش نميشه كرد=))
اينجا مسلما كلِ بچه هايى كه comment ها رو mikhunan مى فهمن كى مشكل ذهنى داره با خوانوادش

اينقدر حرص بخور تا betereki . ما هم اينور ميخنديم به :))commentat

بعدشم من كه دارم ميگم اگه دوست دارى بيا رو در رو بحث كنيم np;)
-----
به قولِ هوتان BB

من نمی گم چون من بودم میگم اون دستی که من بودم شما باختین من تو باختهایی که دوستهای کوچولوت میان باهاش کری می خونن حضور نداشتم ، نه بازی نمیکردین چون باختی منتها داگ تگی که گرفتی خیلی مهمه بازی نمی کردی ؟ =))
خوش هستم b-)

من متاسفم شدم جدا ...
اینجا به جز چند عزیز یه مشت بچه جمع شدن که همه لذت اعتبار و شخصیتشون بازی کامپیوتری هست من فکر می کردم دور هم باشیم چند وقت یه بار بازی کنیم لذت ببریم نمی دونستم بعد از هر بازی انقدر کل کل و کری های بچگانه وجود داره نه وقتشو دارم نه اعصابشو به شخصه خیلی لذت بردم از این بازی الانم که دیگه چیزی برای من نداره از دوستان خوبم و کلن PERSIAN تشکر و خداحافظی می کنم

خوش باشید عزیزان :x

نه نه نه. :(
کیان جون کجا می خوایی بری.
تیم به تو نیاز داره عزیز. >:d<
به حرفای بچه گانه 4 تا متقلب (CHEATER) و بی تربیت توجه نکن.
ما خودمون یه تیم هستیم و با خودمون بازی می کنیم.
بزار اونا هر چی دلشون می خواد کر کری بخونند.(مخصوصا اون بچه کوچولو، اسمش چیه Jack لولول!!!) =))
با تیم خودمون ، با خارجیا می جنگیم. یا یه تیم حریفه جدید پیدا می کنیم که Human باشند.

آخرین ویرایش:
مشكل اعصاب ديگه كاريش نميشه كرد=))
اينجا مسلما كلِ بچه هايى كه comment ها رو mikhunan مى فهمن كى مشكل ذهنى داره با خوانوادش

اينقدر حرص بخور تا betereki . ما هم اينور ميخنديم به :))commentat

بعدشم من كه دارم ميگم اگه دوست دارى بيا رو در رو بحث كنيم np;)
-----
به قولِ هوتان BB

بس کن دیگه برو بخواب کوچولو مشکل ذهنی اون احمقی داره که میگه تو همه بازی ها بودی و باختی بعد معلوم میشه چرت و پرت گفته هی می خواد بحثو عوض کنه نمی تونه :))

نه نه نه. :(
کیان جون کجا می خوایی بری.
تیم به تو نیاز داره عزیز. >:d<
به حرفای بچه گانه 4 تا دروغگو و متقلب (CHEATER) و بی تربیت توجه نکن. (پشمتم حساب نکن.)
ما خودمون یه تیم هستیم و با خودمون بازی می کنیم.
بزار اونا هر چی دلشون می خواد کر کری بخونند.(مخصوصا اون بچه کوچولو، اسمش چیه Jack لولول!!!) =))
با تیم خودمون ، با خارجیا می جنگیم. یا یه تیم حریفه جدید پیدا می کنیم که Human باشند.

okaaay baaai..

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or