Battlefield: Bad Company 2 PC -Multiplayer

با سلام

دیدم هنوز قسمت مولتی بازی Battlefield: Bad Company 2افتتاح نشده.گفتم افتتاحش کنیم!

در این تاپیک درباره چگونگی بازی کردن مولتی پلیر بازی صحبت خواهیم کرد.

از قبیل -پچ ها-حاشیه ها-مشکلات و ...

این تاپیک به جهت نظر اکثر دوستان به تاپیک "دارندگان نسخه اورجینال بازی" تبدیل شده است!

فقط خواهشا دوستان در این تاپیک اصلا mw2را با این بازی مقایسه نکیند. :blushing:

با تشکر

------------------------------------------------------------
نام سرباز افرادی که انلاین بازی می کنند!(ویرایش22/5/90)
AmirMahmood
MANHATAN
SEYYED
ACA AJAX
ELDERWOLF
FI JEY
HEAVY BHD
KIANX2
BIG ROOZI
RAMBO00
MSH1582
PROJECT 99
EBIRAM
KHAMIR
+DJMD+
SLIPKBOY
MD_SPARROW
COMISER
EZTECH
fousion008
hootan-gofi
jackelol
Kianoosh
MayyTheXeng
DR.Punisher
demon dan
koroush010
nucxX
White.Renard
FragileIllusion
xK4RM4P0L1C3x
King Mohamad
pds/black tiger
pds|vergil
PDS|WALKING DEAD
xXx619
DEXON777
Danzukuka
Nooshmak
Crystal Vamp
Cold Body
Hamoon
BloodyXombie
akbarnia
EhsanGreen(IRAN
IR-VIKI
masoud
SiavashRC
bandit_king2010
xmen4kill
Tn1k/Ninja-ir
the-Armor
AMiN...ENGiNE
Garrett(pooria(
Azeri Cobra
Kourosh021
KING MOHAMAD
saeed_star
MASOUD-BC2
Aapep
DEZMOND
O M I D
Taher01
Saeed_Swat
amir.pinki
HRN7
XxDaniaLxX
A.D.00
AlirezaGalaxy

M4T1N
spiderferi
cyru3
Ajdar-002
Aid3U
shiphoo
Killer
FIGHTOUT
heler
Amirmahdi007
-
------------------
دوستان بخاطر داشته باشند فقط 20 نفر از این افراد را می تونید در لیست دوستانتون داشته باشید!
--------------------------------------------

txb3h8n9mch5z0z3946e.jpg

اعضای تیم بازی سنتر(کلنPERSIAN):
PERSIAN=AmirMahmood
PERSIAN=DyaOkO
PERSIAN=Slipkboy
PERSIAN=Kianoosh
PERSIAN=xXx619
PERSIAN=SiavashRC
PERSIAN=AMiN...ENGiNE
PERSIAN=HEAVY BHD
PERSIAN=DEXON777
PERSIAN=
BIG ROOZI
دوستانی که مایل به عضویت در تیم هستند باید ClanTagشون را در بازی به PERSIANتغییر بدهند!

-------------------
کسانی که می خواهند این بازی را انلاین بازی کنند باید اخرین پچ را دانلود کنند! (البته کسانی که CD-KEYیاPACKاورجینال بازی را دارند!)
لینک دانلود پچ جدید:
این پچ برای سپتامبر2011هستش!

------------
کسانی که می خوان بازی را بدون کرک اجرا کنن اموزش این پست را بخونن!

با تشکر از Amin...Engine

-------------------------
جدیدترین نسخه برنامه ea download managerبرای دوستانی که cd-keyاورجنیال دارن و می خوان نسخه اصل بازی را دانلود کنند!

با تشکر از MASOUD_MW2

----------------------------
نحوه اپدیت PUNK BUSTER.
ابتدا برنامه PBرا دانلود کنید!
برای دانلود اینجا کلیک کنید!
سپس برنامه را نصب کرده و بازی BC2را به ان اضافه می کنید!
و در اخر هم CHECK FOR UPTADESرا می زنید تا فایل های مورد نیاز را دانلود کنه!

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: HERO7293
جمعه راس ساعت 11 خوبه؟
به به !!!
خوش اومدی آقا صادق، نبودی دلمون واست تنگ شده بود.
البته توی بازی جاتو خالی کرده بودیم.
آقایون من از هفته دیگه، هر شب برای بازی پایه هستم.
ولی پنجشنبه ها و جمعه ها رو حتمی کنید.
پنجشنبه ها Soft و جمعه ها Hard بازی کنیم.
یه سری قانون هم با نظر همه برای بازی تنظیم کنید.
>:d<

در ضمن دفعه بعد CG رو ممنوع می کنیم ببینیم می تونین اصلاً کیل بگیرین یا نه =))

ویتنام هم که شکر خدا CG نداره :d

کیل هم نتونیم بگیریم dogtagتو و هوتن که راحت می تونیم بگیریم! >:)
ان دسته از دوستانی که با خوردن سی جی قلبشون درد می گیره همون ویتنام بازی کنین براشون بهتره! :>

بابا بى خيال چرا عين بچه ها گريه ميكنيد و غر ميزنيد:-/؟ آقا كيان اى كه به tn1k ميگى noob ميدونى nooba ميرن safcore بازى ميكنن ها؟ و وقتى ميان تو hardcore نميتونم كارى كنن اينجا بر عكس تهمت زدى داداش.

حالا انشالله دفعه بد با قوانينِ جديد بازى ميكنيم كه اينطورى مجبور نشيم beparim به هم ديگه
اقا کیان راست می گه دیگه!
شکر بازی هایی که تو ایسلا برا تیم ما در اوردین والا کار نوب ها هستش!

به به !!!
خوش اومدی آقا صادق، نبودی دلمون واست تنگ شده بود.
البته توی بازی جاتو خالی کرده بودیم.
آقایون من از هفته دیگه، هر شب برای بازی پایه هستم.
ولی پنجشنبه ها و جمعه ها رو حتمی کنید.
پنجشنبه ها Soft و جمعه ها Hard بازی کنیم.
یه سری قانون هم با نظر همه برای بازی تنظیم کنید.
>:d<

هر طور که راحت هستین می تونیم پنج شنبه ها ساعت 10 شب بزاریم یا جمعه ساعت 10 شب! فرقی نمی کنه هر کدوم راحت ترین البته بیشتر دوستان احتمالا با پنج شنبه راحت ترن!
استرس شنبه رو نداریم! :d
در مورد قوانین باید قوانین باید منطقی و درست باشه الکی از خودتون چیزی در نیارید خواهشا! ( مثلا همین baserapeوspawnkillباید جز قانون های اول همین دو تا والا دیشب بود الان نتیجه این نبود! :d)
تیم پرشین ما خواستیم مثلا دور هم جمع کنیم چی شد بالاخره؟!

چیت رو چطوره ممنوع کنیم شما اصلا پوینت نمیگیرید!:d

=))=))=))

آخرین ویرایش:
من اگه با جمعه ها 100 % موافق باشم با پنجشنبه ها 1000 % موافقم

پنجشنبه بهتره

ولی با سافت موافق نیستم

در ضمن دفعه بعد CG رو ممنوع می کنیم ببینیم می تونین اصلاً کیل بگیرین یا نه =))

ویتنام هم که شکر خدا CG نداره :d

عزیز مگه می تونی تو HC بازی کنی با پینگ 400 بعد CG رو هم ممنوع کنی؟چیت رو چطوره ممنوع کنیم شما اصلا پوینت نمیگیرید!:d

بابا بى خيال چرا عين بچه ها گريه ميكنيد و غر ميزنيد:-/؟ آقا كيان اى كه به tn1k ميگى noob ميدونى nooba ميرن safcore بازى ميكنن ها؟ و وقتى ميان تو hardcore نميتونم كارى كنن اينجا بر عكس تهمت زدى داداش.

حالا انشالله دفعه بد با قوانينِ جديد بازى ميكنيم كه اينطورى مجبور نشيم beparim به هم ديگه

جنبه شوخی نداری :d

من که اصلا بازی نکردم که بخوام از برد و باخت و اینا بگم چون پینگم رو 450 بود زود رفتم

من از اولش تو سرورهای softcore بازی میکردم برا همین عادت کردم چه ربطی به نوب بودن داره منم پینگم زیر 100 بود مثل چند تا یارای شما راحت میرفتم HC بازی می کردم!
400 ساعت بازی + رنک 49 نوبه؟=))

اون 2-3 دس اولش پینگم درست بود اول بودم یا بالای جدول عکسهایی که بچه ها گذاشتنم ببین خوبه ;)
حالا شما بردین کاپ برای شما ;)) خداییش حال میکنی تو این تیم هستی نه :))

صادق چرا نیومدی ؟:-/

اون سرور سافتم بیخیال بشین من برم تا هفته بعد تو HC ها تمرین کنم حالتونو همونجا بگیرم :d که فقط نکته اینکه سرور HC محدودیت دیگه نداره!بیس رپ اسپان کیل سی جی همه چی آزاده آماده باشید >:)

پ.ن:

محمود بیا یاهو مسنجر...

لطف كنيد فايل اصلي بازي بد كمپاني2 رو برام بزاريد چون نسخه من اصل نيست و ميترسم با اين دي وي دي كه دارم موقع نصب سي دي كي منو ببنده

لطف كنيد فايل اصلي بازي بد كمپاني2 رو برام بزاريد چون نسخه من اصل نيست و ميترسم با اين دي وي دي كه دارم موقع نصب سي دي كي منو ببنده

اون راهی که اقا امین توضیح دادن را شما رفتی؟ نتیجه نداد نه؟
من برات ردیفش می کنم فقط اجازه بده! :)
ضمنا اگر شما نت پر حجم داری می تونی با سی دی کی اورج نسخه اصل بازی را دانلود کنی!

سلام دوستان:d
میگم من بازیو نصب کردم بعد اون فایله 7 kb رو دانلود کردم با اون برنامه mount کردم حالا که بایزو اجرا میکنم باز میگه سی دی اورجینال بزار:d
نمیدونم مشکل از چیه؟میگم برنامه دیگه نیست که بتونی باش mount کنی شاید با این مشکل داره:d

جنبه شوخی نداری :d

من که اصلا بازی نکردم که بخوام از برد و باخت و اینا بگم چون پینگم رو 450 بود زود رفتم

من از اولش تو سرورهای softcore بازی میکردم برا همین عادت کردم چه ربطی به نوب بودن داره منم پینگم زیر 100 بود مثل چند تا یارای شما راحت میرفتم HC بازی می کردم!
400 ساعت بازی + رنک 49 نوبه؟=))

اون 2-3 دس اولش پینگم درست بود اول بودم یا بالای جدول عکسهایی که بچه ها گذاشتنم ببین خوبه ;)
حالا شما بردین کاپ برای شما ;)) خداییش حال میکنی تو این تیم هستی نه :))

صادق چرا نیومدی ؟:-/

اون سرور سافتم بیخیال بشین من برم تا هفته بعد تو HC ها تمرین کنم حالتونو همونجا بگیرم :d که فقط نکته اینکه سرور HC محدودیت دیگه نداره!بیس رپ اسپان کیل سی جی همه چی آزاده آماده باشید >:)

پ.ن:

محمود بیا یاهو مسنجر...

اولا كه اين teamo منو armor درست كرديم تو steam سر moh . پس فكر نكن كسى رام داده اينجا و اره حال ميكنم تو اين تيم هستم

pinge من هم ۴۰۰ intora بود ولى غر نزدمو بازى مو كردم ميگيرى چى ميگم ؟

حالا اگه مشكل ping دارين يا HC بودن خوب np ديگه بازى نكنيم بهتره اگرهم جنبه داشتين بياين welcome

خيلى هم شاهكار ميكنيد axayi كه به naafe خودتون هست و upload ميكنيد

خيلى هم شاهكار ميكنيد axayi كه به naafe خودتون هست و upload ميكنيد

خب شما هم می تونی عکس برد هاتون را (البته اگر بلد باشی چجوری عکس بگیری از بازی! :d ) علاوه بر اینکه اینجا بزاری! قاب کنی بزاری روی دیوار اتاقت!بعدم خوش باشی که ما با چیت و BASERAPEبردیم! (شوخی! ) :d

میگم من بازیو نصب کردم بعد اون فایله 7 kb رو دانلود کردم با اون برنامه mount کردم حالا که بایزو اجرا میکنم باز میگه سی دی اورجینال بزار:d
نمیدونم مشکل از چیه؟میگم برنامه دیگه نیست که بتونی باش mount کنی شاید با این مشکل داره:d

خو تو هم همین فایل رو بگیر دیگه!

عزیز، اگه مثل روشی که من تو صفحه 122 توضیح دادم ، رفته باشی مشکلت حل می شه.
از Deamon Tools استفاده کن.

خب شما هم می تونی عکس برد هاتون را (البته اگر بلد باشی چجوری عکس بگیری از بازی! :d ) علاوه بر اینکه اینجا بزاری! قاب کنی بزاری روی دیوار اتاقت!بعدم خوش باشی که ما با چیت و BASERAPEبردیم! (شوخی! ) :d

خو تو هم همین فایل رو بگیر دیگه!

ما عقده عكس گرفتن نداريم ولى دفعه بد رو ميگيريم يكم بخنديم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or