Multi Platform Battlefield 6

5474587458).jpg

نسخه جدید Battlefield (فعلا اسمی نداره) به صورت رسمی معرفی شد .

Battlefield Labs: پروژه‌ای برای ساخت Battlefield آینده با همکاری شما!​

طرفداران Battlefield، آماده باشید! EA یه پروژه خیلی خفن رو معرفی کرده: Battlefield Labs! این پروژه یه بازی جدید نیست، بلکه یه فرصت بی‌نظیره برای شما که مستقیما تو ساخت Battlefield بعدی نقش داشته باشید.

Battlefield Labs چیه و چرا مهمه؟

Battlefield Labs یه برنامه‌ی آزمایشیه که به شما اجازه می‌ده تو مراحل اولیه‌ی ساخت بازی شرکت کنید و با بازخوردهای سازنده‌تون، به بهتر شدن بازی کمک کنید. EA می‌خواد یه Battlefield بسازه که دقیقا همونی باشه که شما می‌خواید، و این پروژه بهترین راه برای رسیدن به این هدفه.

نقش Battlefield Studios

توسعه‌ی این پروژه توسط استودیوهای مختلف EA انجام می‌شه، اما Battlefield Studios نقش مهمی به عنوان هماهنگ‌کننده‌ی این استودیوها و نظارت بر روند کلی پروژه داره. استودیو DICE که سازنده‌ی اصلی سری Battlefield هست، نقش کلیدی تو توسعه‌ی Battlefield Labs ایفا می‌کنه و با تجربه‌ی سال‌ها ساخت بازی‌های Battlefield، دانش و تخصص لازم برای هدایت این پروژه رو بر عهده داره. استودیوهای دیگه مثل Ripple Effect ،Motive و Criterion هم تو این پروژه همکاری می‌کنن.

تو Battlefield Labs چه خبره؟

• همکاری مستقیم با سازنده‌ها: شما می‌تونید تو مراحل مختلف ساخت بازی نظر بدید و به سازنده‌ها کمک کنید.
  • تجربه‌ی نسخه‌های اولیه: قبل از انتشار بازی اصلی، نسخه‌های اولیه و ناقص بازی رو تجربه کنید و مشکلات و باگ‌ها رو گزارش بدید.
  • محتوای متنوع: Battlefield Labs شامل حالت‌های مختلف بازی، سیستم کلاس‌بندی جدید و ایده‌های خفن دیگه خواهد بود.
  • تیم توسعه‌ی قدرتمند: چهار تا از بهترین استودیوهای EA دارن روی این پروژه کار می‌کنن.
Battlefield Labs چه آینده‌ای داره؟

به نظر میاد Battlefield Labs می‌خواد یه تکونی به دنیای Battlefield بده و با برگشت به ریشه‌ها و ایده‌های جدید، یه تجربه‌ی خیلی خفن و متفاوت رو برامون رقم بزنه. حضور حالت‌های کلاسیک مثل Conquest و Breakthrough و کلی ایده جدید، نشون می‌ده که هم می‌خوان طرفدارای قدیمی رو راضی کنن، هم کلی بازیکن جدید جذب کنن.

حرف آخر

Battlefield Labs با این روش جدید و تمرکز روی همکاری با گیمرها، می‌تونه یه فصل جدید تو تاریخ Battlefield باشه. مطمئناً این پروژه با کلی بازخورد از ما و تجربه خفن سازنده‌ها، تبدیل به یکی از بهترین و محبوب‌ترین بازی‌های شوتر اول شخص می‌شه.

تاریخ انتشار:

با توجه به گزارش‌های مالی منتشر شده توسط EA، انتظار می‌رود که این بازی در سال مالی 2026 (که از آوریل 2025 تا مارس 2026 را شامل می‌شود) منتشر شود.

برای ثبت نام در برنامه Battlefield Labs به وبسایت رسمی بازی مراجعه کنید Battlefield – Electronic Arts

1738599614872.png

اولین تیزر گیم پلی :

View attachment shinobi602-1886445580232130953-01-20250203.mp4

Introducing Battlefield Labs​

آخرین ویرایش:
سلام بچه ها

من فیبر مخابراته نتم. هر چی میزنم یا ۲ دقیقه یه بار یهو پینگ میره ۱۰۰۰ پکت لاست ۸۰ درصد برای ۱۰ ثانیه و دوباره خوب میشه یا که میره تو لابی هرچی استارت میزنم تو بازی نمیره

حتی با فیلترشگن های مختلف هم تست کردم همینه وضع

ایزی کانکت و فیلترشگن و پکت رفت میرن توبازی ولی هی قطع میشه و وصل میشه چند ثانیه

توربو دی ان ای، شلتر، دی ان اس فایراپس استارت نمیشه

پشتیبانی توربو دی ان اس اینو گفت:

سلام دوست عزیز 🌼

اگر هنگام ورود به بازی‌ها ، به محض پیدا شدن مچ ، کانکشن لاست خوردید و یا پینگ رو نمایش نمیداد ،

یعنی اینکه پروتکل UDP اینترنت شما محدود است

اگر پروتکل UDP محدود باشد ، بطور کلی فقط بخش لابی یا Menu بازی‌ها قابل دسترس است ، و امکان ورود به مچ آنلاین وجود ندارد ، این محدودیت فقط از سمت سرویس دهنده اینترنت قابل رفع است

پشتیبانی مخابرات هم گفت ما سرویس گیمینگ و اینا نداریم و همینه که هست

کسی میدونه چه خاکی باید به سرم بریزم؟
برای من مخابرات یه دی ان اس گفت با اون امروز تونستم وصل شم ولی پکت لاست ۱۵٪
ولی الان دوباره اومدم بازی کنم وارد بازی نمیشه زنگ ام زدم گفتم چرا اینحوریه در کمال پررویی و بی ادبی اون ساپورت … گفت همینه که هست مخابرات مسئولیتی بابت بازی کردن شما نداره حالا این دی ان اس رو برات میزارم ببین شاید برای تو اکی شد
5.200.200.200
217.218.127.127
اگر این جواب نداد دومی رو primery بزن 8.8.8.8 ‌رو secondry بزن
امیدوارم برای تو جواب بده ودر اخر لعنت به مخابرات

آقا من بازیو تازه شروع کردم. این add one ه Phantom Edition Upgrade ارزش خرید داره؟

چیز میزای بازی انقد پیچیده شده خیلی سخته بفهمم چی به چیه :D

این BF Pro چیه و چه فرقی با Season Pass داره؟
بی اف پرو هم سیزن پس حساب میشه فقط چند تا آیتم بیشتر (اختصاصی) داره نسبت به حالت سیزن پس پایه بعلاوه اگه اشتباه نکنم 20-25 تایر هم بهت میده
در مورد ارزش خرید فانتوم ادیشن به نظرم خود بازی ارزش خرید نداره فانتوم ادیشن که دیگه هیچی

بی اف پرو هم سیزن پس حساب میشه فقط چند تا آیتم بیشتر (اختصاصی) داره نسبت به حالت سیزن پس پایه بعلاوه اگه اشتباه نکنم 20-25 تایر هم بهت میده
در مورد ارزش خرید فانتوم ادیشن به نظرم خود بازی ارزش خرید نداره فانتوم ادیشن که دیگه هیچی
حالا اینکه تو مملکت ما وصل شدن به سرورها سخت شده دلیل نمیشه که بازی رو بکوبی عزیز . خود بازی به خودی خود در سبک خودش جزو بهتریناست و حالا حالا هم ساپورت میشه ولی فانتوم‌ادیشن رو قبول دارم ارزش نداره اونقدر هزینه بشه .

برای من مخابرات یه دی ان اس گفت با اون امروز تونستم وصل شم ولی پکت لاست ۱۵٪
ولی الان دوباره اومدم بازی کنم وارد بازی نمیشه زنگ ام زدم گفتم چرا اینحوریه در کمال پررویی و بی ادبی اون ساپورت … گفت همینه که هست مخابرات مسئولیتی بابت بازی کردن شما نداره حالا این دی ان اس رو برات میزارم ببین شاید برای تو اکی شد
5.200.200.200
217.218.127.127
اگر این جواب نداد دومی رو primery بزن 8.8.8.8 ‌رو secondry بزن
امیدوارم برای تو جواب بده ودر اخر لعنت به مخابرات
دمت گرم
با اینا نشد اصن تو لابی هم نرفت
ولی اپلیکیشن فایراپس رو امشب تستشو رفتم عالی بود ولی بدیش اینه ماهی ۵۵۰ ئه 😂 اکانت تستشو از تو سایتش فعال کن شاید برا تو هم اوکی باشه

• Like
Reactions: N0o0bSmoke
بازی پنجاه درصد اف خورده و فکر کنم اخرین باری که بازی کردم تابستون یا پاییز پارسال بود

حالا نمیدونم چون دوباره تنم به تن مشکلات فعلی بازی نخورده و دچار نوستالژی شدم و اینا یه کم وسوسه شدم از این اعتبار اخرت psn ام استفاده کنم یا نه !

سرور براوزر که نداریم !؟؟؟
هنوز دوستان خاورمیانه به صورت دیفالت میان؟
هنوز بات ها قابل شمارش اند؟
تعداد مپ ها و اینا چه جوری شده؟
هنوز هلی کوپتر یه مزخرف تمام عیار؟
جت ها اخرش درست شدن؟

سلام بچه ها

من فیبر مخابراته نتم. هر چی میزنم یا ۲ دقیقه یه بار یهو پینگ میره ۱۰۰۰ پکت لاست ۸۰ درصد برای ۱۰ ثانیه و دوباره خوب میشه یا که میره تو لابی هرچی استارت میزنم تو بازی نمیره

حتی با فیلترشگن های مختلف هم تست کردم همینه وضع

ایزی کانکت و فیلترشگن و پکت رفت میرن توبازی ولی هی قطع میشه و وصل میشه چند ثانیه

توربو دی ان ای، شلتر، دی ان اس فایراپس استارت نمیشه

پشتیبانی توربو دی ان اس اینو گفت:

سلام دوست عزیز 🌼

اگر هنگام ورود به بازی‌ها ، به محض پیدا شدن مچ ، کانکشن لاست خوردید و یا پینگ رو نمایش نمیداد ،

یعنی اینکه پروتکل UDP اینترنت شما محدود است

اگر پروتکل UDP محدود باشد ، بطور کلی فقط بخش لابی یا Menu بازی‌ها قابل دسترس است ، و امکان ورود به مچ آنلاین وجود ندارد ، این محدودیت فقط از سمت سرویس دهنده اینترنت قابل رفع است

پشتیبانی مخابرات هم گفت ما سرویس گیمینگ و اینا نداریم و همینه که هست

کسی میدونه چه خاکی باید به سرم بریزم؟
اگه سیمکارت همراه اول داری تست کن با توربو میاره برای من

• Like
Reactions: sadeghst
بازی آدرنالین خالصه اونوقت میگید ارزش نداره؟!
هر سیزن هم چندتا مپ خفن و پرجزعیات میده.بعضی از شرکتهای دیگه هر کدوم از این سیزن ها رو به عنوان یه بازی جدید قالب ملت میکنن البته با کیفیت پایینتر و فقط با جابه جا کردن چند تا کانتینر :)

برای چیزی که ارزش نداره 30 دیقه میام بازی کنم 3 ساعت گذشته !
بتل رویالی که بازی نمیکردم یه روز نشستم پاش شب پا شدم و وقتی میرسید به آخر که فقط ما بودیم و رقیب بین 100 نفر دستام میلرزید از هیجان و استرس
(37 سالگی هم شاید تاثیر داشته ولی اوج هیجان بود واسم و هست!)

یکم از این بی ارزشی ها ببینیم:)):)):))
البته ما پیرمردا با همینا ذوق میکنیم خرده نگیرید 💚

حالا اینکه تو مملکت ما وصل شدن به سرورها سخت شده دلیل نمیشه که بازی رو بکوبی عزیز . خود بازی به خودی خود در سبک خودش جزو بهتریناست و حالا حالا هم ساپورت میشه ولی فانتوم‌ادیشن رو قبول دارم ارزش نداره اونقدر هزینه بشه .
بازی آدرنالین خالصه اونوقت میگید ارزش نداره؟!
هر سیزن هم چندتا مپ خفن و پرجزعیات میده.بعضی از شرکتهای دیگه هر کدوم از این سیزن ها رو به عنوان یه بازی جدید قالب ملت میکنن البته با کیفیت پایینتر و فقط با جابه جا کردن چند تا کانتینر :)
سیستم مچ میکینگ بازی سالم نیست یه تیم همیشه در حال خفه کردن تیم مقابل
مپا طراحی خوبی ندارن چند تا به درد بخورترش هم برای نسخه های قبل هست
تانک و هلی شدیدا اورپاور و آنبالانس
جت ها به شدت ضعیف برای دمیج دادن به تانک های اورپاور روی زمین
صدا گیری پا تعریفی نداره
محتوای بتل پس تعریفی نداره (البته داره سیزن به سیزن بهتر میشه)
کمپر خیلی زیاد
پلیر های قدیمی تا حد زیادی دیگه تو بازی وجود ندارن که از این مورد داره ضربه میخوره
لازم باشه چند تا دیگه هم میتونم اضافه کنم

• Like
Reactions: king of north
آقا شما با چه دی ان اسی بازی میکنین
من با اکس باکس و فیبر نوری مخابرات هرکار میکنم نهایتا میرم توی منو و استارت که میزنم مچ پیدا نمیکنه و دوباره باید استارت بزنم
دل تنگ بازی ام خیلی
منم دقیقا همین مشکل رو دارم. با اینترنت فیبر صبا نت. کسی راه حلی نداره؟

سیستم مچ میکینگ بازی سالم نیست یه تیم همیشه در حال خفه کردن تیم مقابل
مپا طراحی خوبی ندارن چند تا به درد بخورترش هم برای نسخه های قبل هست

تانک و هلی شدیدا اورپاور و آنبالانس
جت ها به شدت ضعیف برای دمیج دادن به تانک های اورپاور روی زمین

صدا گیری پا تعریفی نداره
محتوای بتل پس تعریفی نداره (البته داره سیزن به سیزن بهتر میشه)
کمپر خیلی زیاد
پلیر های قدیمی تا حد زیادی دیگه تو بازی وجود ندارن که از این مورد داره ضربه میخوره

لازم باشه چند تا دیگه هم میتونم اضافه کنم
جز دوتاش به نظرم بقیش درست نیست.سیستم مچ میکینگ مشکلی نداره بلکه مشکل همون تانک و هلی هستش.اگه تو یه سمت هلی و تانک حرفه ای باشه بازی یک طرفه میشه چون اکثرا دنبال هلی و تانک نمیرن و میرن برا کیل گرفتن.اسکووآد خود ما قاتل همین هلی و تانکهای اورپاور هستش.تو هر مپی زیاد اذیت کنن کلا بازی رو ول میکنیم میریم اول حساب اونا رو تسویه کنیم

View attachment Battlefield™ 6 20260225234213(2).mp4

آخرین ویرایش:
جز دوتاش به نظرم بقیش درست نیست.سیستم مچ میکینگ مشکلی نداره بلکه مشکل همون تانک و هلی هستش.اگه تو یه سمت هلی و تانک حرفه ای باشه بازی یک طرفه میشه چون اکثرا دنبال هلی و تانک نمیرن و میرن برا کیل گرفتن.اسکووآد خود ما قاتل همین هلی و تانکهای اورپاور هستش.تو هر مپی زیاد اذیت کنن کلا بازی رو ول میکنیم میریم اول حساب اونا رو تسویه کنیم
درود بهت که نظرت رو گفتی صرفا قراره تبادل نظر بشه
ولی اینکه گفتی یه طرف تانک حرفه ای باشه هیچکس نمیره دنبالش به نظرت برنمیگرده به همون نبودن پلیر های قدیمی تو بازی ؟؟؟؟ که میگی قبول نداری این مورد رو ، این که سی تا پلیر مثل این گیج ها اصلا نمیدونن باید چیکار کنن ، تو bf1 همچین چیزی نبود ، تو bf4 همچین چیزی نبود ، همه اکتیو تر بازی میکردن تاکید میکنم (همه)
یا باز هم همین مورد برنمیگرده به تمایل بالای اکثر پلیرهای جدیدی که وارد بازی شدن به کمپ کردن ؟؟؟؟ که گفتی این هم قبول نداری ، وقتی من میبینم 2 تا تانک حریف یه تنه دارن بازی رو جمع میکنن برمیگردم میبینم نصف تیم هر کدوم تو یه سوراخی کمپ کردن برنمیگرده به همین موردی که گفتم ؟؟؟

واقعا خجالت اوره سیزن ۴ بازم ۲ تا مپ جدید میدن تازه یکیشون هم reskin مپ قدیمیه در حالی که رقیبش سیزنی ۹ تا مپ میده BF6 الان بهترین شوتر موجوده ولی این کمبود محتواش خیلی داره اذیت میکنه برای منی که فن بتلم زیاد بازیش میکنم از یه جایی به بعد خیلی تکراری و خسته کننده میشه هر سیزن .
قبل اینکه بیاید بگید کاد مپاش فلانه بتل مپاش بزرگه سانت به سانت فلان یادتون بیاد زمان BF3 و BF4 و BF1 وقتی مپ ها پولی بودن و سیستم پریمیوم بود هر dlc ( سیزن ) ۴ تا مپ کامل میدادن . کاشکی کلا سیستم بتل پس و سیزن مجانی اینا جمع شه شرف داره مثل قدیم پول بدی ۴ تا مپ درست حسابی بازی کنی تا مجانی بزور ۱ مپ جدید و یه مپ قدیمی بدن بهت .

• Smile
Reactions: yas67
واقعا خجالت اوره سیزن ۴ بازم ۲ تا مپ جدید میدن تازه یکیشون هم reskin مپ قدیمیه در حالی که رقیبش سیزنی ۹ تا مپ میده BF6 الان بهترین شوتر موجوده ولی این کمبود محتواش خیلی داره اذیت میکنه برای منی که فن بتلم زیاد بازیش میکنم از یه جایی به بعد خیلی تکراری و خسته کننده میشه هر سیزن .
قبل اینکه بیاید بگید کاد مپاش فلانه بتل مپاش بزرگه سانت به سانت فلان یادتون بیاد زمان BF3 و BF4 و BF1 وقتی مپ ها پولی بودن و سیستم پریمیوم بود هر dlc ( سیزن ) ۴ تا مپ کامل میدادن . کاشکی کلا سیستم بتل پس و سیزن مجانی اینا جمع شه شرف داره مثل قدیم پول بدی ۴ تا مپ درست حسابی بازی کنی تا مجانی بزور ۱ مپ جدید و یه مپ قدیمی بدن بهت .
باید ۶۰ دلار پول بدی هر سیزن ۴ تا مپ بده
بعدشم همه نمیخرن و پلیر مپا کم میشه
در کل این سیتم اگه هر دوماه یه سیزن بدن بد نیست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or