Multi Platform Battlefield 6

5474587458).jpg

نسخه جدید Battlefield (فعلا اسمی نداره) به صورت رسمی معرفی شد .

Battlefield Labs: پروژه‌ای برای ساخت Battlefield آینده با همکاری شما!​

طرفداران Battlefield، آماده باشید! EA یه پروژه خیلی خفن رو معرفی کرده: Battlefield Labs! این پروژه یه بازی جدید نیست، بلکه یه فرصت بی‌نظیره برای شما که مستقیما تو ساخت Battlefield بعدی نقش داشته باشید.

Battlefield Labs چیه و چرا مهمه؟

Battlefield Labs یه برنامه‌ی آزمایشیه که به شما اجازه می‌ده تو مراحل اولیه‌ی ساخت بازی شرکت کنید و با بازخوردهای سازنده‌تون، به بهتر شدن بازی کمک کنید. EA می‌خواد یه Battlefield بسازه که دقیقا همونی باشه که شما می‌خواید، و این پروژه بهترین راه برای رسیدن به این هدفه.

نقش Battlefield Studios

توسعه‌ی این پروژه توسط استودیوهای مختلف EA انجام می‌شه، اما Battlefield Studios نقش مهمی به عنوان هماهنگ‌کننده‌ی این استودیوها و نظارت بر روند کلی پروژه داره. استودیو DICE که سازنده‌ی اصلی سری Battlefield هست، نقش کلیدی تو توسعه‌ی Battlefield Labs ایفا می‌کنه و با تجربه‌ی سال‌ها ساخت بازی‌های Battlefield، دانش و تخصص لازم برای هدایت این پروژه رو بر عهده داره. استودیوهای دیگه مثل Ripple Effect ،Motive و Criterion هم تو این پروژه همکاری می‌کنن.

تو Battlefield Labs چه خبره؟

• همکاری مستقیم با سازنده‌ها: شما می‌تونید تو مراحل مختلف ساخت بازی نظر بدید و به سازنده‌ها کمک کنید.
  • تجربه‌ی نسخه‌های اولیه: قبل از انتشار بازی اصلی، نسخه‌های اولیه و ناقص بازی رو تجربه کنید و مشکلات و باگ‌ها رو گزارش بدید.
  • محتوای متنوع: Battlefield Labs شامل حالت‌های مختلف بازی، سیستم کلاس‌بندی جدید و ایده‌های خفن دیگه خواهد بود.
  • تیم توسعه‌ی قدرتمند: چهار تا از بهترین استودیوهای EA دارن روی این پروژه کار می‌کنن.
Battlefield Labs چه آینده‌ای داره؟

به نظر میاد Battlefield Labs می‌خواد یه تکونی به دنیای Battlefield بده و با برگشت به ریشه‌ها و ایده‌های جدید، یه تجربه‌ی خیلی خفن و متفاوت رو برامون رقم بزنه. حضور حالت‌های کلاسیک مثل Conquest و Breakthrough و کلی ایده جدید، نشون می‌ده که هم می‌خوان طرفدارای قدیمی رو راضی کنن، هم کلی بازیکن جدید جذب کنن.

حرف آخر

Battlefield Labs با این روش جدید و تمرکز روی همکاری با گیمرها، می‌تونه یه فصل جدید تو تاریخ Battlefield باشه. مطمئناً این پروژه با کلی بازخورد از ما و تجربه خفن سازنده‌ها، تبدیل به یکی از بهترین و محبوب‌ترین بازی‌های شوتر اول شخص می‌شه.

تاریخ انتشار:

با توجه به گزارش‌های مالی منتشر شده توسط EA، انتظار می‌رود که این بازی در سال مالی 2026 (که از آوریل 2025 تا مارس 2026 را شامل می‌شود) منتشر شود.

برای ثبت نام در برنامه Battlefield Labs به وبسایت رسمی بازی مراجعه کنید Battlefield – Electronic Arts

1738599614872.png

اولین تیزر گیم پلی :

View attachment shinobi602-1886445580232130953-01-20250203.mp4

Introducing Battlefield Labs​

آخرین ویرایش:
توی ۱۵ سال اخیر، همیشه در هر بازه زمانی درگیر یک بازی شوتر بودم. اول با CS:GO شروع کردم و بعد با اومدن R6S رفتم سمت اون تا سال ۲۰۱۹ که Call of Duty دوباره جون گرفت و بخش مولتی‌پلیرش واقعاً جذاب شد. البته در کنارش همچنان R6S رو هم بازی می‌کردم. با شروع دوران کرونا، Warzone منتشر شد و عملاً جای بقیه گزینه‌ها رو برام پر کرد. وارزون اون‌قدر برام فان بود که مولتی‌پلیر کاد رو فقط برای لول‌آپ کردن گان‌ها و باز کردن کموها بازی می‌کردم.

اما به مرور، با عرضه‌ی نسخه‌های نسبتاً نامیدکننده تو سال‌های اخیر، باف شدن بیش از حد ایم‌اسیست و مکانیک‌های عجیب‌وغریبی که برای بالا رفتن از در و دیوار به بازی اضافه کردن، باعث شد امسال برای اولین بار از ۲۰۱۹ به این طرف، کاد رو نخرم و برم سراغ Battlefield!

در مورد بتلفیلد باید بگم که برعکس کاد (که بیشتر با بتل‌رویالش حال می‌کردم)، بخش مولتی‌پلیر این بازی به شدت فان و لذت‌بخش‌تره. راستش رو بخواین، الان اگه به خاطر رفیقام که نسخه مولتی‌پلیر رو ندارن نبود، عملاً دیگه هیچ علاقه‌ای به تجربه redsec نداشتم. سیزن اول بخش اصلی تجربه من بود با بیش از ۲۰۰ ساعت که بعدش کمی از بازی خسته شدم. ولی دوباره این سیزن برگشتم به بازی و شروع کردم بیشتر رفتن سمت مپای بزرگ و به خصوص تمرین استفاده از وسایل جنگی به خصوص هلیکوپتر ها که چقدر فانه!!!
هنوز استفاده از جت ها خیلی دستم نیومده، ولی سیزن بعدی و نبرد های دریایی هم خیلی جذاب به نظر میان!!!

توی ۱۵ سال اخیر، همیشه در هر بازه زمانی درگیر یک بازی شوتر بودم. اول با CS:GO شروع کردم و بعد با اومدن R6S رفتم سمت اون تا سال ۲۰۱۹ که Call of Duty دوباره جون گرفت و بخش مولتی‌پلیرش واقعاً جذاب شد. البته در کنارش همچنان R6S رو هم بازی می‌کردم. با شروع دوران کرونا، Warzone منتشر شد و عملاً جای بقیه گزینه‌ها رو برام پر کرد. وارزون اون‌قدر برام فان بود که مولتی‌پلیر کاد رو فقط برای لول‌آپ کردن گان‌ها و باز کردن کموها بازی می‌کردم.

اما به مرور، با عرضه‌ی نسخه‌های نسبتاً نامیدکننده تو سال‌های اخیر، باف شدن بیش از حد ایم‌اسیست و مکانیک‌های عجیب‌وغریبی که برای بالا رفتن از در و دیوار به بازی اضافه کردن، باعث شد امسال برای اولین بار از ۲۰۱۹ به این طرف، کاد رو نخرم و برم سراغ Battlefield!

در مورد بتلفیلد باید بگم که برعکس کاد (که بیشتر با بتل‌رویالش حال می‌کردم)، بخش مولتی‌پلیر این بازی به شدت فان و لذت‌بخش‌تره. راستش رو بخواین، الان اگه به خاطر رفیقام که نسخه مولتی‌پلیر رو ندارن نبود، عملاً دیگه هیچ علاقه‌ای به تجربه redsec نداشتم. سیزن اول بخش اصلی تجربه من بود با بیش از ۲۰۰ ساعت که بعدش کمی از بازی خسته شدم. ولی دوباره این سیزن برگشتم به بازی و شروع کردم بیشتر رفتن سمت مپای بزرگ و به خصوص تمرین استفاده از وسایل جنگی به خصوص هلیکوپتر ها که چقدر فانه!!!
هنوز استفاده از جت ها خیلی دستم نیومده، ولی سیزن بعدی و نبرد های دریایی هم خیلی جذاب به نظر میان!!!
کلا وسایل نقلیه به خصوص chopper و جت تو این نسخه مشکل اساسی دارن نمیدونم تا الان فیکس شده یا نه
به خصوص اینکه laoudout های جت رو نمیشد تغییر داد

• Like
Reactions: ArefTheGreat

چون از بازی خوشت اومده یه راهکار انگیزشی بهت میگم تا از بازی بیشتر لذت ببری.میتونی سیزن پس 10 دلاری بازی رو بگیری و هر سیزن برات چالشی تر بشه تا بتونی 1100 پوینت سیزن بعدی رو خودت جور کنی و دیگه براش 10 دلار ندی.اینجوری هدفدارتر بازی میکنی و هم اینکه اکثر قابلیت های بازی رو استفاده میکنی.من خودم به شخصه از بخش بتل رویالش متنفرم ولی به خاطر همین سیزن پس هر از گاهی بازیش میکنم و خیلی فان شده برام.ولی همونجور که گفتی بتل فقط کانکوِست و breakthrough

دقت کردین بعد آپدیت جدید, این جهش تو مپ ورودی چقدر حال بهم زن و چشم کور کن شده؟خودشون یه بار تست نکردن که ببینن چقدر مضخرفه؟

View attachment m2-res_1080p.mp4

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Destro
چون از بازی خوشت اومده یه راهکار انگیزشی بهت میگم تا از بازی بیشتر لذت ببری.میتونی سیزن پس 10 دلاری بازی رو بگیری و هر سیزن برات چالشی تر بشه تا بتونی 1100 پوینت سیزن بعدی رو خودت جور کنی و دیگه براش 10 دلار ندی.اینجوری هدفدارتر بازی میکنی و هم اینکه اکثر قابلیت های بازی رو استفاده میکنی.من خودم به شخصه از بخش بتل رویالش متنفرم ولی به خاطر همین سیزن پس هر از گاهی بازیش میکنم و خیلی فان شده برام.ولی همونجور که گفتی بتل فقط کانکوِست و breakthrough

دقت کردین بعد آپدیت جدید, این جهش تو مپ ورودی چقدر حال بهم زن و چشم کور کن شده؟خودشون یه بار تست نکردن که ببینن چقدر مضخرفه؟

View attachment 409512
محتوای بتل پس بازی که واقعا آش دهن سوزی نیست، با یک حساب سر انگشتی هم اگر اشتباه نکنم 1000 تا پوینت میده، من سر کمبود وقت اکثرا نسخه پرو رو میگیرم که 25 لول هم جلو بیوفتم.
همین چلنج های هفتگی، خودشون تشویق میکنه کارای خاصی انجام بدی و به صورت خاصی بازی کنی جذابه، حالا کنارش بتل پس هم جلو میره (الانش که هفته پنج هستیم برای من صفحه آخر بتل پس هستش.)
این مورد ریسپان کردن که اینجوری میشه فکر کنم باگ باشه برای من همیشه اینجوری نیست ولی بعضی وقتی پیش آمده منم همین مشکل رو داشته باشم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or