Multi Platform Battlefield 6

5474587458).jpg

نسخه جدید Battlefield (فعلا اسمی نداره) به صورت رسمی معرفی شد .

Battlefield Labs: پروژه‌ای برای ساخت Battlefield آینده با همکاری شما!​

طرفداران Battlefield، آماده باشید! EA یه پروژه خیلی خفن رو معرفی کرده: Battlefield Labs! این پروژه یه بازی جدید نیست، بلکه یه فرصت بی‌نظیره برای شما که مستقیما تو ساخت Battlefield بعدی نقش داشته باشید.

Battlefield Labs چیه و چرا مهمه؟

Battlefield Labs یه برنامه‌ی آزمایشیه که به شما اجازه می‌ده تو مراحل اولیه‌ی ساخت بازی شرکت کنید و با بازخوردهای سازنده‌تون، به بهتر شدن بازی کمک کنید. EA می‌خواد یه Battlefield بسازه که دقیقا همونی باشه که شما می‌خواید، و این پروژه بهترین راه برای رسیدن به این هدفه.

نقش Battlefield Studios

توسعه‌ی این پروژه توسط استودیوهای مختلف EA انجام می‌شه، اما Battlefield Studios نقش مهمی به عنوان هماهنگ‌کننده‌ی این استودیوها و نظارت بر روند کلی پروژه داره. استودیو DICE که سازنده‌ی اصلی سری Battlefield هست، نقش کلیدی تو توسعه‌ی Battlefield Labs ایفا می‌کنه و با تجربه‌ی سال‌ها ساخت بازی‌های Battlefield، دانش و تخصص لازم برای هدایت این پروژه رو بر عهده داره. استودیوهای دیگه مثل Ripple Effect ،Motive و Criterion هم تو این پروژه همکاری می‌کنن.

تو Battlefield Labs چه خبره؟

• همکاری مستقیم با سازنده‌ها: شما می‌تونید تو مراحل مختلف ساخت بازی نظر بدید و به سازنده‌ها کمک کنید.
  • تجربه‌ی نسخه‌های اولیه: قبل از انتشار بازی اصلی، نسخه‌های اولیه و ناقص بازی رو تجربه کنید و مشکلات و باگ‌ها رو گزارش بدید.
  • محتوای متنوع: Battlefield Labs شامل حالت‌های مختلف بازی، سیستم کلاس‌بندی جدید و ایده‌های خفن دیگه خواهد بود.
  • تیم توسعه‌ی قدرتمند: چهار تا از بهترین استودیوهای EA دارن روی این پروژه کار می‌کنن.
Battlefield Labs چه آینده‌ای داره؟

به نظر میاد Battlefield Labs می‌خواد یه تکونی به دنیای Battlefield بده و با برگشت به ریشه‌ها و ایده‌های جدید، یه تجربه‌ی خیلی خفن و متفاوت رو برامون رقم بزنه. حضور حالت‌های کلاسیک مثل Conquest و Breakthrough و کلی ایده جدید، نشون می‌ده که هم می‌خوان طرفدارای قدیمی رو راضی کنن، هم کلی بازیکن جدید جذب کنن.

حرف آخر

Battlefield Labs با این روش جدید و تمرکز روی همکاری با گیمرها، می‌تونه یه فصل جدید تو تاریخ Battlefield باشه. مطمئناً این پروژه با کلی بازخورد از ما و تجربه خفن سازنده‌ها، تبدیل به یکی از بهترین و محبوب‌ترین بازی‌های شوتر اول شخص می‌شه.

تاریخ انتشار:

با توجه به گزارش‌های مالی منتشر شده توسط EA، انتظار می‌رود که این بازی در سال مالی 2026 (که از آوریل 2025 تا مارس 2026 را شامل می‌شود) منتشر شود.

برای ثبت نام در برنامه Battlefield Labs به وبسایت رسمی بازی مراجعه کنید Battlefield – Electronic Arts

1738599614872.png

اولین تیزر گیم پلی :

View attachment shinobi602-1886445580232130953-01-20250203.mp4

Introducing Battlefield Labs​

آخرین ویرایش:
دوستان مشکل بات و سرور های خالی حل شده؟
بله حل شده.
اگر بات باشه یعنی کلا پلیر توی اون مد ، مپ یا اون ساعت نیست.
الان اولویت به جای پخش کردن پلیر این شده که اول سرور ها پر میشه ، بعد سرور بعدی.
+ بازی بیشتر از ۲۵ میلیون نسخه فروخته.
تا آخر عمر بازی توی نه خاورمیانه نه هیچ جا قرار نیست پلیر نباشه.

View attachment 401615

نقشه جدید Battlefield 6 در حال ساخت است و به نظر می‌رسد که این نقشه، بازگشتی به نقشه معروف Grand Bazaar از بازی Battlefield 3 باشد.

مشکل اینا با آپریشن مترو چیه که اضافش نمیکنن؟
همون یدونه اضافه بشه من دیگه برام زندگی نمیمونه البته و قرار نیست دیگه از پای بازی بلند بشم: ))))

• Like
Reactions: iMahmoud
مدتها بود از یه بازی شوتر انقدر لذت نبرده بودم. روزی ۳ ساعت رو باید پلی بدم.
بدون شک بالانس ترین بازی شوتری رقابتی آنلاینی هست که تو سالهای اخیر منتشر شده.
وضعیت سرورهای خاورمیانه هم خیلی بهتر شده. زمان مچ میکینگ بیشتره ولی بات نیست یا اینکه بعضی وقتا کلا وصل میکنه به اروپا.
این مود sabotage هم خیلی خوشم اومد بر خلاف نظرات یه سری که میگفتن خوب نیست.
در کل امیدوارم این داستان وصل نشدن بدتر نشه این اندک سرگرمیمون هم به فنا بره.
K/D رو هم قشنگ با بمب اتم ترکوندن. مال من 4 بود شده 2 ولی گویا به خاطر اینه باتها رو دراوردن از آمار که اینطوری باشه منطقیه.

مشکل اینا با آپریشن مترو چیه که اضافش نمیکنن؟
همون یدونه اضافه بشه من دیگه برام زندگی نمیمونه البته و قرار نیست دیگه از پای بازی بلند بشم: ))))
اسپم گرینید لانچر و نارنجک آتیشی و C4 و کلا هرچی انفجاریه:دی

• Smile
نت کد بازی و وسایل نقلیه روی هوا فاجعست.
وسایل نقلیه یکمی طول بکشه مشکلی نیست.
ولی نت کد ، هر شب داستان اینه، تیر میزنی ، خون درمیاد ، دمیج ثبت نمیشه.
پشت دیوار میمیری.
اصلا این تاخیر توی ثبت/ثبت نشدن اکشن تیر زدن رو با بهترین پینگ و کم ترین jitter میبینی.
فعلا یکمی دست میکشم تا بهتر بشه .

امروز بازی رو دوباره نصب کردم تا ببینم با آپدیت جدید چه تغییراتی رو اعمال کردن،اینی که باتها رو تا حد زیادی تونستن جمع کنن خیلی خوبه ولی از نظر من هنوز بازی به وضوح دو ایراد بزرگ داره که نتونستن برطرف کنن

اول اینکه از پشت در و دیوار هیت میخوری و گاها میمیری،دوم اینکه یه حس دیلی عجیبی روی کنترل کنسول داره که با آپدیت جدید بجای اینکه بهتر بشه بدتر هم شده و عملا وقتی میخوای نشونه بگیری روبروی حریفی که موس و کیبورد داره نیم ثانیه عقب هستی،وقتی سوار وسیله ها علی الخصوص جت یا هلی باشی طراحی کنترل افتضاح هم به این دیلی اضافه میشه و اصلا نمیشه بازی کرد،تازه من با کنترلر حرفه ای کنسول و کلی تنظیمات دارم بازی میکنم ولی بازم هر چی میکنم متاسفانه اون حسی که به عنوان یک بازی شوتر پولیش شده تمیز باید بهم بده رو نداره

آخرین ویرایش:
  • Smile
Reactions: noorihamid99
دوستان نیازمند dns هستیم [-o<
هیچکدوم از dns هایی که دوستان ذکر کردن جواب نداد برای همراه اول
ipv6 روی ایرانسل و همراه اول و مبین نت غیرفعال می کنید ؟ چون من چندبار دیدم ipv6 رو غیرفعال نمی کنن دوستان و میگن دی ان اس کار نمیده
یه مورد دیگه اینکه ۲ تا از دوستان به طور پیش فرض دی ان اس روی مودم همراه اول و مبین نت ست بود و هر دی ان اسی استفاده میکردن کار نمیداد که بعد از پاک کردنشون مشکلشون حل شد چک کنید که دی ان اس روی مودم ست نباشه تا از دی ان اس ویندوز یا کنسول استفاده بشه

Code:
78.157.63.110 - 8.8.8.8
78.157.58.254 - 8.8.8.8

آخرین ویرایش:
  • Like
اینو بزنن خبرشو بده

95.38.132.152
95.38.132.153
قبلا با همین میرفتم ولی الان جوابگو نیست متاسفانه .
در هر صورت ممنون

ipv6 روی ایرانسل و همراه اول و مبین نت غیرفعال می کنید ؟ چون من چندبار دیدم ipv6 رو غیرفعال نمی کنن دوستان و میگن دی ان اس کار نمیده
یه مورد دیگه اینکه ۲ تا از دوستان به طور پیش فرض دی ان اس روی مودم همراه اول و مبین نت ست بود و هر دی ان اسی استفاده میکردن کار نمیداد که بعد از پاک کردنشون مشکلشون حل شد چک کنید که دی ان اس روی مودم ست نباشه تا از دی ان اس ویندوز یا کنسول استفاده بشه

Code:
78.157.63.110 - 8.8.8.8
78.157.58.254 - 8.8.8.8
بله ipv6 آفه
این dns ها هم جواب نداد

• Like
Reactions: porfesor
امروز بازی رو دوباره نصب کردم تا ببینم با آپدیت جدید چه تغییراتی رو اعمال کردن،اینی که باتها رو تا حد زیادی تونستن جمع کنن خیلی خوبه ولی از نظر من هنوز بازی به وضوح دو ایراد بزرگ داره که نتونستن برطرف کنن

اول اینکه از پشت در و دیوار هیت میخوری و گاها میمیری،دوم اینکه یه حس دیلی عجیبی روی کنترل کنسول داره که با آپدیت جدید بجای اینکه بهتر بشه بدتر هم شده و عملا وقتی میخوای نشونه بگیری روبروی حریفی که موس و کیبورد داره نیم ثانیه عقب هستی،وقتی سوار وسیله ها علی الخصوص جت یا هلی باشی طراحی کنترل افتضاح هم به این دیلی اضافه میشه و اصلا نمیشه بازی کرد،تازه من با کنترلر حرفه ای کنسول و کلی تنظیمات دارم بازی میکنم ولی بازم هر چی میکنم متاسفانه اون حسی که به عنوان یک بازی شوتر پولیش شده تمیز باید بهم بده رو نداره
بازی کار داره ،‌ولی با فاصله از لانچ ۳,۴,۵,۲۰۴۲ بهتره.
راجع به mouse input اون مشکلی نداره.
حضرات یک گندی زدن توی ۶.
نمی‌دونم باگ بوده یا طراحی intentional.
گفتن داریم کار میکنیم روش.
به این صورت که شما وقتی تیر میزنی ، ریکویل اسلحه رو میگیری با حالا حرکت دست به سمت مخالفش.
ورودی ۶ اینجوریه که خب ، تو داری می‌کشی اما خود جهت ریکویل اسلحه علاوه بر ریکویل اعمال میشه نمیزاره کلا بکشی.
نه اینکه کنترل نمیکنی ، چرا می‌کنی ولی خب اگر به سمتی که تیر داره شلیک میشه بکشی میبینی چقدر موس روون‌تره و همراهیت می‌کنه تا اینکه برعکس جهت ریکویل بکشی.
توضیح بصری دیدم می‌فرستم ببینید.

• Like
Reactions: Destro
عزیزان اگر سرویس پولی ای میشناسید که با همراه اول کار کنه بی زحمت معرفی کنید، رایگان ها نهایتا از صفحه لاگین رد میشن و به سرور کانکت نمیشن. وی پی انی که همیشه کار میکرد هم از کار افتاده

عزیزان اگر سرویس پولی ای میشناسید که با همراه اول کار کنه بی زحمت معرفی کنید، رایگان ها نهایتا از صفحه لاگین رد میشن و به سرور کانکت نمیشن. وی پی انی که همیشه کار میکرد هم از کار افتاده
من چند روزی با فایراپس وصلم
اینترنت آسیاتک

• Like
Reactions: Mahdi444
سلام ElitePing بگیر اول اکانت تستش رو امتحان کن ببین جوابه ، اگر جواب بود خبر بده

• Like
Reactions: Mahdi444

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or