Multi Platform Battlefield 6

5474587458).jpg

نسخه جدید Battlefield (فعلا اسمی نداره) به صورت رسمی معرفی شد .

Battlefield Labs: پروژه‌ای برای ساخت Battlefield آینده با همکاری شما!​

طرفداران Battlefield، آماده باشید! EA یه پروژه خیلی خفن رو معرفی کرده: Battlefield Labs! این پروژه یه بازی جدید نیست، بلکه یه فرصت بی‌نظیره برای شما که مستقیما تو ساخت Battlefield بعدی نقش داشته باشید.

Battlefield Labs چیه و چرا مهمه؟

Battlefield Labs یه برنامه‌ی آزمایشیه که به شما اجازه می‌ده تو مراحل اولیه‌ی ساخت بازی شرکت کنید و با بازخوردهای سازنده‌تون، به بهتر شدن بازی کمک کنید. EA می‌خواد یه Battlefield بسازه که دقیقا همونی باشه که شما می‌خواید، و این پروژه بهترین راه برای رسیدن به این هدفه.

نقش Battlefield Studios

توسعه‌ی این پروژه توسط استودیوهای مختلف EA انجام می‌شه، اما Battlefield Studios نقش مهمی به عنوان هماهنگ‌کننده‌ی این استودیوها و نظارت بر روند کلی پروژه داره. استودیو DICE که سازنده‌ی اصلی سری Battlefield هست، نقش کلیدی تو توسعه‌ی Battlefield Labs ایفا می‌کنه و با تجربه‌ی سال‌ها ساخت بازی‌های Battlefield، دانش و تخصص لازم برای هدایت این پروژه رو بر عهده داره. استودیوهای دیگه مثل Ripple Effect ،Motive و Criterion هم تو این پروژه همکاری می‌کنن.

تو Battlefield Labs چه خبره؟

• همکاری مستقیم با سازنده‌ها: شما می‌تونید تو مراحل مختلف ساخت بازی نظر بدید و به سازنده‌ها کمک کنید.
  • تجربه‌ی نسخه‌های اولیه: قبل از انتشار بازی اصلی، نسخه‌های اولیه و ناقص بازی رو تجربه کنید و مشکلات و باگ‌ها رو گزارش بدید.
  • محتوای متنوع: Battlefield Labs شامل حالت‌های مختلف بازی، سیستم کلاس‌بندی جدید و ایده‌های خفن دیگه خواهد بود.
  • تیم توسعه‌ی قدرتمند: چهار تا از بهترین استودیوهای EA دارن روی این پروژه کار می‌کنن.
Battlefield Labs چه آینده‌ای داره؟

به نظر میاد Battlefield Labs می‌خواد یه تکونی به دنیای Battlefield بده و با برگشت به ریشه‌ها و ایده‌های جدید، یه تجربه‌ی خیلی خفن و متفاوت رو برامون رقم بزنه. حضور حالت‌های کلاسیک مثل Conquest و Breakthrough و کلی ایده جدید، نشون می‌ده که هم می‌خوان طرفدارای قدیمی رو راضی کنن، هم کلی بازیکن جدید جذب کنن.

حرف آخر

Battlefield Labs با این روش جدید و تمرکز روی همکاری با گیمرها، می‌تونه یه فصل جدید تو تاریخ Battlefield باشه. مطمئناً این پروژه با کلی بازخورد از ما و تجربه خفن سازنده‌ها، تبدیل به یکی از بهترین و محبوب‌ترین بازی‌های شوتر اول شخص می‌شه.

تاریخ انتشار:

با توجه به گزارش‌های مالی منتشر شده توسط EA، انتظار می‌رود که این بازی در سال مالی 2026 (که از آوریل 2025 تا مارس 2026 را شامل می‌شود) منتشر شود.

برای ثبت نام در برنامه Battlefield Labs به وبسایت رسمی بازی مراجعه کنید Battlefield – Electronic Arts

1738599614872.png

اولین تیزر گیم پلی :

View attachment shinobi602-1886445580232130953-01-20250203.mp4

Introducing Battlefield Labs​

آخرین ویرایش:
با شلتر وصل شد. ولی ظاهرا محدودیت ها همیشگی شده. یعنی بدون این dns ها پولی دیگه نمیشه رفت تو
همین که بن نشدیم جای شکرش باقیه ،
تنها گیمی هست که جدی پلی میدم واقعا اگه مشکلی پیش می‌آمد حوصله هیچی دیگه نداشتم.

با شلتر وصل شد. ولی ظاهرا محدودیت ها همیشگی شده. یعنی بدون این dns ها پولی دیگه نمیشه رفت تو
یعنی هر بار بخواییم بریم تو باید دی ان اس زد؟!

این مشکل بعد این ماجرای کلودفلر شده ها... قبلاً نبود. حالا شاید مسیرا عوض شده یا یه داستانی از داخل هست اینطوریه

بنظرم باید صبر کرد شاید درست شد. تو این مملکت هم که هرکی از راه میرسه میخواد از مردم دزدی کنه. یا با فروش dns یا فندق شکن. خودشون میرن مجانی ها رو میبیندن که پول در بیارن، حروم لقمه ها

روی شاتل و ps5 به چخ رفته
شلتر پولی اون اولین بار که اینجوری بود مشکل منو حل کرد ولی جدا الانه حوصله هزینه اضافه کردن ندارم!

شلتر نداشتم، خریدم زدم ، نیاورد .
خوش گذشت بازی خوبی بود دوران خوبی داشتیم .
از Gear up استفاده کن،واسه هر بازی جوابه پینگ رو هم خیلی خوب استیبل میکنه،من واسه هر بازی که آی پی ایران رو محدود میکنه استفاده میکنم،روی کنسول هم به راحتی شیر میشه

• Like
Reactions: AM!R
از Gear up استفاده کن،واسه هر بازی جوابه پینگ رو هم خیلی خوب استیبل میکنه،من واسه هر بازی که آی پی ایران رو محدود میکنه استفاده میکنم،روی کنسول هم به راحتی شیر میشه
گفتم بالاتر ، شلتر گرفتم ، قبلا داشتم ، واسه چندتا بازی دیگه هم استفاده میشه.

• Like
Reactions: .:Melkor:.
یعنی هر بار بخواییم بریم تو باید دی ان اس زد؟!

این مشکل بعد این ماجرای کلودفلر شده ها... قبلاً نبود. حالا شاید مسیرا عوض شده یا یه داستانی از داخل هست اینطوریه

بنظرم باید صبر کرد شاید درست شد. تو این مملکت هم که هرکی از راه میرسه میخواد از مردم دزدی کنه. یا با فروش dns یا فندق شکن. خودشون میرن مجانی ها رو میبیندن که پول در بیارن، حروم لقمه ها
تاجایی که من خبرها رو دنبال کردم و اطلاع دارم خود EA یسری از سرورهای قدیمی رو تغییر داده و منتقل کرده به سرورهای امازون
دلیل اینم که مشکل سرورهای خاورمیانه برطرف شده همینه

روی شاتل و ps5 به چخ رفته
شلتر پولی اون اولین بار که اینجوری بود مشکل منو حل کرد ولی جدا الانه حوصله هزینه اضافه کردن ندارم!
مشل از نت شاتل و … نیست
بخاطر انتقال سروها قدیمی بازی به امازون هست
آمازون هم ایران رو تحریم کرده و به همین دلیل هست که دسترسی محدود شده

از سروریس DNS رایگان لگ‌زیرو استفاده کنید ببینید جواب میده یا نه ؟

95.38.132.152
95.38.132.153

لگ‌ زیرو

آخرین ویرایش:
  • Poker Face
  • Like
Reactions: NERO 7 and Helghast
سلام
من با فایراپس مشکل ورود رو حل کردم
الآنم تخفیف خورده شده ۹۸ تومن
------------
در مورد مپ جدید هم من خوشم اومد ولی دوتا نکته وجود داره
یکی اینکه بخاطر طراحی مپ و وجود درختان یکم توی دیدن دشمن به مشکل میخورم
و دو اینکه اگر Breakthrough بزنید که من ۹۹ درصد اوقات همین رو بازی میکنم اگر دفندر باشید دهن آدم آسفالت میشه
خیلی باید تیم خوب و در مقابل تیم بی عرضه ای افتاده باشه تا بتونید دفندر باشید و ببرید

تاجایی که من خبرها رو دنبال کردم و اطلاع دارم خود EA یسری از سرورهای قدیمی رو تغییر داده و منتقل کرده به سرورهای امازون

مشل از نت شاتل و … نیست

95.38.132.152
95.38.132.153

لگ‌ زیرو
این دی ان اس رو قبلاً زدم کلا کانکت نمیکنه

حالا یه سوالی، الان هربار وارد گیم میشیم این پیام میاد؟ یا فقط یبار ردش کنیم دیگه نیاز نیست چیزی بزنیم؟

این دی ان اس رو قبلاً زدم کلا کانکت نمیکنه

حالا یه سوالی، الان هربار وارد گیم میشیم این پیام میاد؟ یا فقط یبار ردش کنیم دیگه نیاز نیست چیزی بزنیم؟
تا جاییکه من تست کردم بدن dns و چیزشکن هربار باید زد

• Like
Reactions: Helghast
تا جاییکه من تست کردم بدن dns و چیزشکن هربار باید زد
این داستان یادمه موقعی که اولین بار بازیو لانچ کردم هم پیش اومد، منتهی اون زمان با همین دی ان اس رایگانا شد. الان چرا نمیشه نمیدونم... احتمالاً همون محدودیت آی پی از سمت EA (سازنده :| ناشر :|) هست

مشل از نت شاتل و … نیست

95.38.132.152
95.38.132.153

لگ‌ زیرو

خیر کار نکرد:(
اونو فقط صرف اینکه اطلاع بدم رو چیا کار میکنه چی نمیکنه :|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or