Multi Platform Battlefield 6

5474587458).jpg

نسخه جدید Battlefield (فعلا اسمی نداره) به صورت رسمی معرفی شد .

Battlefield Labs: پروژه‌ای برای ساخت Battlefield آینده با همکاری شما!​

طرفداران Battlefield، آماده باشید! EA یه پروژه خیلی خفن رو معرفی کرده: Battlefield Labs! این پروژه یه بازی جدید نیست، بلکه یه فرصت بی‌نظیره برای شما که مستقیما تو ساخت Battlefield بعدی نقش داشته باشید.

Battlefield Labs چیه و چرا مهمه؟

Battlefield Labs یه برنامه‌ی آزمایشیه که به شما اجازه می‌ده تو مراحل اولیه‌ی ساخت بازی شرکت کنید و با بازخوردهای سازنده‌تون، به بهتر شدن بازی کمک کنید. EA می‌خواد یه Battlefield بسازه که دقیقا همونی باشه که شما می‌خواید، و این پروژه بهترین راه برای رسیدن به این هدفه.

نقش Battlefield Studios

توسعه‌ی این پروژه توسط استودیوهای مختلف EA انجام می‌شه، اما Battlefield Studios نقش مهمی به عنوان هماهنگ‌کننده‌ی این استودیوها و نظارت بر روند کلی پروژه داره. استودیو DICE که سازنده‌ی اصلی سری Battlefield هست، نقش کلیدی تو توسعه‌ی Battlefield Labs ایفا می‌کنه و با تجربه‌ی سال‌ها ساخت بازی‌های Battlefield، دانش و تخصص لازم برای هدایت این پروژه رو بر عهده داره. استودیوهای دیگه مثل Ripple Effect ،Motive و Criterion هم تو این پروژه همکاری می‌کنن.

تو Battlefield Labs چه خبره؟

• همکاری مستقیم با سازنده‌ها: شما می‌تونید تو مراحل مختلف ساخت بازی نظر بدید و به سازنده‌ها کمک کنید.
  • تجربه‌ی نسخه‌های اولیه: قبل از انتشار بازی اصلی، نسخه‌های اولیه و ناقص بازی رو تجربه کنید و مشکلات و باگ‌ها رو گزارش بدید.
  • محتوای متنوع: Battlefield Labs شامل حالت‌های مختلف بازی، سیستم کلاس‌بندی جدید و ایده‌های خفن دیگه خواهد بود.
  • تیم توسعه‌ی قدرتمند: چهار تا از بهترین استودیوهای EA دارن روی این پروژه کار می‌کنن.
Battlefield Labs چه آینده‌ای داره؟

به نظر میاد Battlefield Labs می‌خواد یه تکونی به دنیای Battlefield بده و با برگشت به ریشه‌ها و ایده‌های جدید، یه تجربه‌ی خیلی خفن و متفاوت رو برامون رقم بزنه. حضور حالت‌های کلاسیک مثل Conquest و Breakthrough و کلی ایده جدید، نشون می‌ده که هم می‌خوان طرفدارای قدیمی رو راضی کنن، هم کلی بازیکن جدید جذب کنن.

حرف آخر

Battlefield Labs با این روش جدید و تمرکز روی همکاری با گیمرها، می‌تونه یه فصل جدید تو تاریخ Battlefield باشه. مطمئناً این پروژه با کلی بازخورد از ما و تجربه خفن سازنده‌ها، تبدیل به یکی از بهترین و محبوب‌ترین بازی‌های شوتر اول شخص می‌شه.

تاریخ انتشار:

با توجه به گزارش‌های مالی منتشر شده توسط EA، انتظار می‌رود که این بازی در سال مالی 2026 (که از آوریل 2025 تا مارس 2026 را شامل می‌شود) منتشر شود.

برای ثبت نام در برنامه Battlefield Labs به وبسایت رسمی بازی مراجعه کنید Battlefield – Electronic Arts

1738599614872.png

اولین تیزر گیم پلی :

View attachment shinobi602-1886445580232130953-01-20250203.mp4

Introducing Battlefield Labs​

آخرین ویرایش:
واسه من اوج هیجان مد Escalation هستش بیشتر همینو بازی میکنم
بعد آپدیت که خیلی بات میندازه
و دو بار پشت هم یه مپ رو هم میاره بعضی وقتا که اینم رو مخه!
یه اسکواد توپ گیرت میاد و عالی هستی و بازی بعدی رقیب هم میشین که اینم واقعا حرصمو در میاره
یعنی قشنگ دوست داری همونجا بیای بیرون از بازی

کیا درگیرن؟؟؟:دی
من اول که دیدمش اومدم اینجا بنویسم بچه هاااا ببینین چه چیز خوبی گذاشتن واسمون ((:
الان بدجوری رو مخمه ، خصوصا وقتی کل سلاح ها نقطه نارنجی رو داره:-??
البته بازم خوبه بودنش ... حین بازی اینقدر درگیری که نمیفهمی چیا قفلش باز شده ولی همین که باید بگردی همش ...........

بهترین ستاپ دسته که میشناسید معرفی کنید
خدمت شما

• Like
Reactions: VICE and AM!R
دوستانی که ps5 هستن مشکل blurry بودن و کلا گرافیکی ندارین ؟ بازی در حد بتل v هست روی ۵ :-??
پک های اچ دی رو هم دانلود کردم همه رو .
بازی مود کوالیتیش 1440p هست در حالی BF2024 کوالیتیش 2160p بود برای همین نسبت به 2024 تو ذوق میزنه تار میزنه .
همه ستینگ ها motion blur و chromatic abbreviation و film grain و camera shake و غیره رو ببند بهتر میشه یکم .

• Like
Reactions: VEGETAR
از لحاظ فنی میتونی توضیح بدی که شرایط کنونی چطوری ارزانتر از ایجاد سرور براوزر هست؟
اونی که میخواهیم یعنی
سرور باید بالا باشه همش ، تایم بیشتری ، حتی اگر خالی باشه یه تایمی باید بالا باشه و کار کنه.
سیستم حال حاضر بعد از هر مچ خاموش میشه.
پلیر نباشه خاموش میشه.
اونجا الکی(به قول خودشون) منابع رو مصرف نمیکنه.
از اونجایی که مثل ۳,۴ سرور ها رو پلیر ها پول نمیدن (اینم نمی‌فهمم چرا این برنامه رو برداشتن) براشون ارزون تر درمیاد.
به غایت.

خب دیگه انتخاب ریجن کجاش سخته :D
شاید برای این گشادا سخته
اینو اما منم نمی‌فهمم چرا اضافه نمیکنن ، عجیبه برای خودمم.

اونی که میخواهیم یعنی
سرور باید بالا باشه همش ، تایم بیشتری ، حتی اگر خالی باشه یه تایمی باید بالا باشه و کار کنه.
سیستم حال حاضر بعد از هر مچ خاموش میشه.
پلیر نباشه خاموش میشه.
اونجا الکی(به قول خودشون) منابع رو مصرف نمیکنه.
از اونجایی که مثل ۳,۴ سرور ها رو پلیر ها پول نمیدن (اینم نمی‌فهمم چرا این برنامه رو برداشتن) براشون ارزون تر درمیاد.
به غایت.
متوجه شدم ، مثلا ۱ و V و شایدم ۴ الان بری توی سرور بروزر ش ، کلی سرور بدون پلیر فعاله که قطعا این روشن بودنه هزینه بره.
خب این رو نمیذارن ، حداقل توی همون بخش کاستوم سرچ ، مثل خیلی بازی های دیگه ریجن انتخابی بذاره ،
قشنگ بهم ثابت شده تیر ها توی سرور های اروپا بهتر رجیستر میشه با اینکه پینگم بیشتره!

متوجه شدم ، مثلا ۱ و V و شایدم ۴ الان بری توی سرور بروزر ش ، کلی سرور بدون پلیر فعاله که قطعا این روشن بودنه هزینه بره.
خب این رو نمیذارن ، حداقل توی همون بخش کاستوم سرچ ، مثل خیلی بازی های دیگه ریجن انتخابی بذاره ،
قشنگ بهم ثابت شده تیر ها توی سرور های اروپا بهتر رجیستر میشه با اینکه پینگم بیشتره!
والا ما هم همین رو میگیم.
کلا ساز خودشون رو میزنن.
خسته شدم سر سرور دیگه شل کردم شخصا.
مگر معجزه ای چیزی بشه

• Like
Reactions: VEGETAR and AM!R
والا ما هم همین رو میگیم.
کلا ساز خودشون رو میزنن.
خسته شدم سر سرور دیگه شل کردم شخصا.
مگر معجزه ای چیزی بشه
اگر این رو بذاره ، ایرانی ها یا کلا پلیرهای خاورمیانه که توی سرور خاورمیانه پینگ زیر ۵۰‌ دارن یا پینگ اروپاشون خوبه و قابل بازیه ، همه کوچ‌ میکنن اروپا ،
سرور خاورمیانه رسما میشه باتلفیلد :دی
گرچه الانم‌ یه سری مچ ها باتلفیلده!

اگر این رو بذاره ، ایرانی ها یا کلا پلیرهای خاورمیانه که توی سرور خاورمیانه پینگ زیر ۵۰‌ دارن یا پینگ اروپاشون خوبه و قابل بازیه ، همه کوچ‌ میکنن اروپا ،
سرور خاورمیانه رسما میشه باتلفیلد :دی
گرچه الانم‌ یه سری مچ ها باتلفیلده!
الان باز ساعت به ساعته.
آفریقای جنوبی ،‌ شرق آسیا ، اقیانوسیه همشون مثل ما هستن.
ساعت شلوغ خوبه ، خلوت خیلی خلوته.
اروپا و آمریکا ولی همیشه هر ساعتی بگی پلیر داره.

• Sad
  • Like
Reactions: VEGETAR and AM!R
من چندتا خارجی ادد کردم ولی نمیشه بهشون جوین کرد مشکل چیه؟
الان چندروزه با دوستم وصل میشم اروپا به Siege of Cairo هست ۲۴/۷ همین مپه
حداقل تغییر ریجن اضافه کنید

• Like
Reactions: VEGETAR
اینم برای دوستانی که فکر میکنن وضعیت سرورهای اروپا خیلی بهتر از خاورمیانه هست و کلا بات تو سرورهای اروپا وجود نداره

فقط از نظر سطح بازی از خاورمیانه بهتر هستن وگرنه از نظر بات و…. تفاوت چندانی بین سرور خاورمیانه و اروپا وجود نداره
IMG_7085.jpeg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or