Multi Platform Battlefield 6

5474587458).jpg

نسخه جدید Battlefield (فعلا اسمی نداره) به صورت رسمی معرفی شد .

Battlefield Labs: پروژه‌ای برای ساخت Battlefield آینده با همکاری شما!​

طرفداران Battlefield، آماده باشید! EA یه پروژه خیلی خفن رو معرفی کرده: Battlefield Labs! این پروژه یه بازی جدید نیست، بلکه یه فرصت بی‌نظیره برای شما که مستقیما تو ساخت Battlefield بعدی نقش داشته باشید.

Battlefield Labs چیه و چرا مهمه؟

Battlefield Labs یه برنامه‌ی آزمایشیه که به شما اجازه می‌ده تو مراحل اولیه‌ی ساخت بازی شرکت کنید و با بازخوردهای سازنده‌تون، به بهتر شدن بازی کمک کنید. EA می‌خواد یه Battlefield بسازه که دقیقا همونی باشه که شما می‌خواید، و این پروژه بهترین راه برای رسیدن به این هدفه.

نقش Battlefield Studios

توسعه‌ی این پروژه توسط استودیوهای مختلف EA انجام می‌شه، اما Battlefield Studios نقش مهمی به عنوان هماهنگ‌کننده‌ی این استودیوها و نظارت بر روند کلی پروژه داره. استودیو DICE که سازنده‌ی اصلی سری Battlefield هست، نقش کلیدی تو توسعه‌ی Battlefield Labs ایفا می‌کنه و با تجربه‌ی سال‌ها ساخت بازی‌های Battlefield، دانش و تخصص لازم برای هدایت این پروژه رو بر عهده داره. استودیوهای دیگه مثل Ripple Effect ،Motive و Criterion هم تو این پروژه همکاری می‌کنن.

تو Battlefield Labs چه خبره؟

• همکاری مستقیم با سازنده‌ها: شما می‌تونید تو مراحل مختلف ساخت بازی نظر بدید و به سازنده‌ها کمک کنید.
  • تجربه‌ی نسخه‌های اولیه: قبل از انتشار بازی اصلی، نسخه‌های اولیه و ناقص بازی رو تجربه کنید و مشکلات و باگ‌ها رو گزارش بدید.
  • محتوای متنوع: Battlefield Labs شامل حالت‌های مختلف بازی، سیستم کلاس‌بندی جدید و ایده‌های خفن دیگه خواهد بود.
  • تیم توسعه‌ی قدرتمند: چهار تا از بهترین استودیوهای EA دارن روی این پروژه کار می‌کنن.
Battlefield Labs چه آینده‌ای داره؟

به نظر میاد Battlefield Labs می‌خواد یه تکونی به دنیای Battlefield بده و با برگشت به ریشه‌ها و ایده‌های جدید، یه تجربه‌ی خیلی خفن و متفاوت رو برامون رقم بزنه. حضور حالت‌های کلاسیک مثل Conquest و Breakthrough و کلی ایده جدید، نشون می‌ده که هم می‌خوان طرفدارای قدیمی رو راضی کنن، هم کلی بازیکن جدید جذب کنن.

حرف آخر

Battlefield Labs با این روش جدید و تمرکز روی همکاری با گیمرها، می‌تونه یه فصل جدید تو تاریخ Battlefield باشه. مطمئناً این پروژه با کلی بازخورد از ما و تجربه خفن سازنده‌ها، تبدیل به یکی از بهترین و محبوب‌ترین بازی‌های شوتر اول شخص می‌شه.

تاریخ انتشار:

با توجه به گزارش‌های مالی منتشر شده توسط EA، انتظار می‌رود که این بازی در سال مالی 2026 (که از آوریل 2025 تا مارس 2026 را شامل می‌شود) منتشر شود.

برای ثبت نام در برنامه Battlefield Labs به وبسایت رسمی بازی مراجعه کنید Battlefield – Electronic Arts

1738599614872.png

اولین تیزر گیم پلی :

View attachment shinobi602-1886445580232130953-01-20250203.mp4

Introducing Battlefield Labs​

آخرین ویرایش:
مشکل بات خاورمیانه بخاطر اینه سرور بروزر نذاشتن هست وگرنه پلیر زیاد داره ٬ برا چلنج ها میخواستم king of the hill بازی کنم ۴ بار پشت سرهم سرچ دادم تو لابی مینداخت ۵-۶ تا پلیر داشت و به حد نصاب نمیرسید شروع شه بعد هر بار سرچ میدادم هم تو لابی ها ۵-۶ تا پلیر متفاوت بودن اگر server browser میذاشتن راحت میشد همو پیدا کرد دوتا لابی پر کرد بازی کرد .
اینکه server browser نمیزارن و بعد هر بازی لابی ها از هم میپاشه بخاطر sbmm که گذاشتن هست ٬ حتی cod دیگه sbmm ول کرد اینا ول نمیکنن .

به به ... مپ فوق العاده جذاب بود و بازی اول نفر اولم شدم تو امتیازگیری ... جدا از اون لذت بخش بود واقعا

من تو گان ها تغییر خاصی نمیبینم فقط تو وسایل نقلیه یه ATP اضاف شده خیلی خفنه ...

برید حالشو ببرید

پ ن: یه کلت کمری اضافه شده
رنگ بندی واسه بالن هم اضافه شده خخخ خیلی باحاله

آخرین ویرایش:
اون مپ زمین‌ گلف اضافه شد؟
به به ... مپ فوق العاده جذاب بود و بازی اول نفر اولم شدم تو امتیازگیری ... جدا از اون لذت بخش بود واقعا

من تو گان ها تغییر خاصی نمیبینم فقط تو وسایل نقلیه یه ATP اضاف شده خیلی خفنه ...

برید حالشو ببرید

مپ منهتن سکتور اولش طراحی خیلی بدی داره ، افتضاح ،فقط با اسموک میشه داخل سکتور نفوذ کرد که اونم دریغ از یه ذره همکاری تازه سرور اروپا
امیدوارم سکتور اول دوباره طراحی روش انجام بدن حیفه مابقی سکتورهاش خوبه جذابه

آخرین ویرایش:
خوب به دوران جدید اپدیت های بتلفیلدی خوش امدید :|

دیشب ۱۰-۱۵ گیگ کلی اپدیت داد برای همه بخش ها، الانه هم حدود هفت هشت گیگ دوباره اپدیت کلی داد برای همه بخش ها :|
آپدیت کنسول همون دیروز بود اپدیت دیگه ای نداده.

چقدر گیم روان شده.
مپ جدیدم برخلاف انتظارم خیلی خوبه و بزرگ

• Like
Reactions: iMahmoud and yas67
دیشب خونه رفیقم بودم ، بتل ۱ نزدیک ۲۰ تا سرور فعال روی فایو ، همه هم صفی بود باید نوبتت میشد بری داخلش!
تازه ۴ هم از توی یک سرور هاش رو دیدم ، اونم پلیر داشت!
بعد ۶ ، که اول راهه و هنوز جا نیوفتاده و قراره کلی ازش ساپورت بشه و همه چیش به روزه چند وقت دیگه دد میشه! x_x
بیشتر مشکلش مچ میکینگه تا چیز دیگه
حس میکنم تو ea بعد از bf1 یه سری گاو اضافه شدن با ایده های احمقانه
--------
این بتلفید ری تو پلیه دقیقا چه ساعتی میشه دانلود کرد

متاسفانه این مشکل بات فقط مختص خاورمیانه نیست و واقعا تعداد پلیر های بازی روی کنسول کم هست که شرایط میره سمت سرور های پر از بات. اون همه امار فروش به نظر اکثرش روی پی سی بوده.
بازی حتی توی هفته لانچش توی آمریکا نتونسته به صدر جدول active player برسه روی پلی استیشن دیگه وضعیت توی خاورمیانه به کنار.
View attachment 398015
کلا با این وضعیت بازی تا چند ماه دیگه کاملا مرده حساب میشه رو کنسول باید یه فکری بکنن و سرور برازر اضافه کنن حتما. یا بیان کراسپلی رو اجباری کنن که دیگه کنسول و pc تو یک سرور باشن و مشکل حل بشه.
الان برای بتل رویال هم بخواد باز با بات پر کنه رسما تیر خلاص رو زده همین اول به پلیر بیس. حالا میشه امید داشت چون رایگان هست پلیر بیس بیشتری داشته باشه و نیاز به بات نباشه.
IMG_8035.png

:-j:-j:-j

من شاید حتی یک بار هم نشده تو لابی بات ببینم، ولی خوب من هم پی سی هستم و هم آمریکای شمالی که خوب شرایط رو خیلی متفاوت میکنه.

ولی افرادی که تو خاورمیانه اونم با کراس پلی خاموش انتظار دارند لابی 60 نفر پر هم بده، خوب انتظار منطقی باید داشت دیگه. یک لابی بتل شاید 6 برابر یک لابی کاد پلیر داشته باشه، بعدم شما میایی خودت رو محدود میکنی به فقط افرادی که مثل خودت کراس پلی رو خاموش کردن رو اون پلتفرم، خوب شاید جمعیت شما کمتر از 10 تا 5 درصد کل پلیر بیس بازی باشه. انتظار زیادی نباید داشته باشید دیگه. حالا کل مچی که دوتا تیم 6 نفره باشه، شاید راحت پیدا بشه، ولی برای یک مچی که 20-40 دقیقه زمان میبره، و 64 نفر هم تو لابی هستن، خوب دیگه به همین راحتیا نمیشه انتظار داشت هر وقتی هم سرچ کنی لابی پر به شما بده. همون کاد هم حالا شاید تو خاورمیانه اکی باشه، ولی مثل رفیق دارم استرالیا، که عملا میگه بعضی زمان ها 4-5 مچ با یک اکیپ خاص هم لابی میشه و خیلی تو اون ریجن پلیرای بازی پر نیستن.

البته اگر server browser داشت بازی احتمالا همین مشکل هم به راحتی میشد ازش جلوگیری بشه و شایدم هم در آینده به بازی اضافه بشه، با توجه به اینکه بسترش همین الانم هم تو گیم موجود هست.

یک مقدار حالا جهت پیاز داغ زیاد کردن: کاد با aim assist بد جور ملت رو بد عادت کرده ها! وقتی PC پلیر های مطرح هم با کنترلر بازی می‌کنند یعنی یکجای کار حتما می‌لنگه.
همین بتل هم با اینکه بازم aim assist داره و مثلا کلا اسلحه های recoil pattern کاملا متفاوت دارند با توجه به input ولی بازم کافی نیست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or