Multi Platform Battlefield 6

5474587458).jpg

نسخه جدید Battlefield (فعلا اسمی نداره) به صورت رسمی معرفی شد .

Battlefield Labs: پروژه‌ای برای ساخت Battlefield آینده با همکاری شما!​

طرفداران Battlefield، آماده باشید! EA یه پروژه خیلی خفن رو معرفی کرده: Battlefield Labs! این پروژه یه بازی جدید نیست، بلکه یه فرصت بی‌نظیره برای شما که مستقیما تو ساخت Battlefield بعدی نقش داشته باشید.

Battlefield Labs چیه و چرا مهمه؟

Battlefield Labs یه برنامه‌ی آزمایشیه که به شما اجازه می‌ده تو مراحل اولیه‌ی ساخت بازی شرکت کنید و با بازخوردهای سازنده‌تون، به بهتر شدن بازی کمک کنید. EA می‌خواد یه Battlefield بسازه که دقیقا همونی باشه که شما می‌خواید، و این پروژه بهترین راه برای رسیدن به این هدفه.

نقش Battlefield Studios

توسعه‌ی این پروژه توسط استودیوهای مختلف EA انجام می‌شه، اما Battlefield Studios نقش مهمی به عنوان هماهنگ‌کننده‌ی این استودیوها و نظارت بر روند کلی پروژه داره. استودیو DICE که سازنده‌ی اصلی سری Battlefield هست، نقش کلیدی تو توسعه‌ی Battlefield Labs ایفا می‌کنه و با تجربه‌ی سال‌ها ساخت بازی‌های Battlefield، دانش و تخصص لازم برای هدایت این پروژه رو بر عهده داره. استودیوهای دیگه مثل Ripple Effect ،Motive و Criterion هم تو این پروژه همکاری می‌کنن.

تو Battlefield Labs چه خبره؟

• همکاری مستقیم با سازنده‌ها: شما می‌تونید تو مراحل مختلف ساخت بازی نظر بدید و به سازنده‌ها کمک کنید.
  • تجربه‌ی نسخه‌های اولیه: قبل از انتشار بازی اصلی، نسخه‌های اولیه و ناقص بازی رو تجربه کنید و مشکلات و باگ‌ها رو گزارش بدید.
  • محتوای متنوع: Battlefield Labs شامل حالت‌های مختلف بازی، سیستم کلاس‌بندی جدید و ایده‌های خفن دیگه خواهد بود.
  • تیم توسعه‌ی قدرتمند: چهار تا از بهترین استودیوهای EA دارن روی این پروژه کار می‌کنن.
Battlefield Labs چه آینده‌ای داره؟

به نظر میاد Battlefield Labs می‌خواد یه تکونی به دنیای Battlefield بده و با برگشت به ریشه‌ها و ایده‌های جدید، یه تجربه‌ی خیلی خفن و متفاوت رو برامون رقم بزنه. حضور حالت‌های کلاسیک مثل Conquest و Breakthrough و کلی ایده جدید، نشون می‌ده که هم می‌خوان طرفدارای قدیمی رو راضی کنن، هم کلی بازیکن جدید جذب کنن.

حرف آخر

Battlefield Labs با این روش جدید و تمرکز روی همکاری با گیمرها، می‌تونه یه فصل جدید تو تاریخ Battlefield باشه. مطمئناً این پروژه با کلی بازخورد از ما و تجربه خفن سازنده‌ها، تبدیل به یکی از بهترین و محبوب‌ترین بازی‌های شوتر اول شخص می‌شه.

تاریخ انتشار:

با توجه به گزارش‌های مالی منتشر شده توسط EA، انتظار می‌رود که این بازی در سال مالی 2026 (که از آوریل 2025 تا مارس 2026 را شامل می‌شود) منتشر شود.

برای ثبت نام در برنامه Battlefield Labs به وبسایت رسمی بازی مراجعه کنید Battlefield – Electronic Arts

1738599614872.png

اولین تیزر گیم پلی :

View attachment shinobi602-1886445580232130953-01-20250203.mp4

Introducing Battlefield Labs​

آخرین ویرایش:
بچه ها شما به کدوم سرور وصل میشین؟
بات زیاده تو بازی؟
من سر همین مسئله فعلن دست نگه‌ داشتم، اعصاب‌ خورد کنه واقعن این داستان برام
من کانکوئست همین خاورمیانه میرم باتاش کمن اگ زیادن باشه میام بیرون دوباره یه مچ دیگ میرم بیشتر پلیره تا بات.اگرم اذیت کنه که دیگه با لگ زیرو شیر میکنم میرم اروپا

بات زیاده تو بازی؟
بستگی به ساعتش داره.هر از گاهی بات زیاد میشه که با پروتن وارد میشم و سرور آلملن انتخاب میکنم.پینگم خوب میده با اروپا.بین 60-80

بات زیاده تو بازی؟
کلا پلیر و‌ سرور پیدا کردنش شانسی شده
بعضی اوقات مچ پر میشه برخی اوقات میبینی کلا ده نفر ادم هم نیستید :|

خب بعد استفاده تقریبا دو هفته از الیت پینگ واقعا رو کنسول عالی و خیلی جواب اصلا پینگ هم بالا نمیبره.قیمتشم خیلی خوبه.

یه اپ دیگه ای هم هست لگ زیرو فکر کنم شنیده باشینش شبیه گیر آپ فعلا تو ورژن بتا و رایگانه اونم تست کنین حتما(فعلا فقط برای pc )

اینام انگار کمر به نابودی بازی خودشون بستن،نه به اینکه جت هیچی واسه آنلاک کردن نداشت نه به اینکه اومدن یه موشک AA گذاشتن که با فلر زدن هم نمیشه از دستش فرار کرد،حتی اگه تیم خودی روی تانک و IFV تیم مقابل لاک کرده باشن هم میتونی با همین موشک اونا رو هدف قرار بدی و رسما Fire and forget محسوب میشه،جوری دارن به همه چی گند میزنن آدم احساس میکنه عمدی پشت این قضایا هست که پلیرها رو فراری بدن😑

آخرین ویرایش:
اینام انگار کمر به نابودی بازی خودشون بستن،نه به اینکه جت هیچی واسه آنلاک کردن نداشت نه به اینکه اومدن یه موشک AA گذاشتن که با فلر زدن هم نمیشه از دستش فرار کرد،حتی اگه تیم خودی روی تانک و IFV تیم مقابل لاک کرده باشن هم میتونی با همین موشک اونا رو هدف قرار بدی و رسما Fire and forget محسوب میشه،جوری دارن به همه چی گند میزنن آدم احساس میکنه عمدی پشت این قضایا هست که پلیرها رو فراری بدن😑
Nope , it's a bug
و فیکس هم شده ، فقط توی پچ سه‌شنبه نیست.
احتمالا تا هفته بعد اوکی بشه.
+ کلا وسیله نقلیه یه rework اساسی میخواد، AA بازی اصن نمیتونه بزنه، نقشی نداره‌ برعکس ۳,۴.
هلی‌کوپتر جای اینکه گانر بهترین ها رو داشته باشه pilot بهترین ها رو داره.
هر وسیله ای از گان بگیر تا تانک و ifv می‌تونه هلی رو دمیج اساسی بده(مخصوصاً coax و gunner seat)
خود هلیکوپتر اگر دست یکی باشه که بلد باشه تانک و ifv کلا کاری نمیتونن بکنن اینقدر که heavy rocket ها زیادی قوی هستن.
اون داستان ifv و تانک laser guided هم که فیکس شده.
کلا بالانس وسیله نقلیه تعطیله.

• Like
Reactions: Augustus
Nope , it's a bug
و فیکس هم شده ، فقط توی پچ سه‌شنبه نیست.
احتمالا تا هفته بعد اوکی بشه.
+ کلا وسیله نقلیه یه rework اساسی میخواد، AA بازی اصن نمیتونه بزنه، نقشی نداره‌ برعکس ۳,۴.
هلی‌کوپتر جای اینکه گانر بهترین ها رو داشته باشه pilot بهترین ها رو داره.
هر وسیله ای از گان بگیر تا تانک و ifv می‌تونه هلی رو دمیج اساسی بده(مخصوصاً coax و gunner seat)
خود هلیکوپتر اگر دست یکی باشه که بلد باشه تانک و ifv کلا کاری نمیتونن بکنن اینقدر که heavy rocket ها زیادی قوی هستن.
اون داستان ifv و تانک laser guided هم که فیکس شده.
کلا بالانس وسیله نقلیه تعطیله.
تا اینجای کار بازی رو در مقایسه با ۲۰۴۲ چطور میدونی؟

تا اینجای کار بازی رو در مقایسه با ۲۰۴۲ چطور میدونی؟
این ۲۰۴۲ چی هست ؟
بازیه ؟
کی اومده ؟
نسبت به اسمش رو نبر ، یک دنیا بهتره.
بازی به شدت پی قوی ای داره،‌ و واقعاً هم خوبه و توش خوش میگذره.
یکمی بالانس وسیله نقلیه و اسلحه ها بهتر باشه و بازی مپ های متنوع تر بگیره به راحتی می‌تونه شونه به شونه ۳ باشه.
من کاملا حس میکنم ۴ ماه ۵ ماه دیگه بازی به ۳ برسه.
الان بازی یکمی مثل همه‌ بتل ها نت کد و هیت رجیسترش مشکل داره(ساعت های شلوغ مخصوصا)
و خیلی بازی کردم و این چند کم خوابیدم (مدت ها بود مولتی یک بازی اینقدر جذب نکرده بود)
در کل به شدت فانه ، اذیت کننده نیست ، مثل ۲۰۴۲ یا ۵ نیست که بگی خب مشکل داره ، نمیشه حلش کرد.
تک تک مشکلات بازی با یکمی تغییرات و چهارتا پچ قابل حل شدنه.
خلاصه که بعد ۱۰ سال فهمیدن چی باید بکنن.

این ۲۰۴۲ چی هست ؟
بازیه ؟
کی اومده ؟
یکمی بالانس وسیله نقلیه و اسلحه ها بهتر باشه و بازی مپ های متنوع تر بگیره به راحتی می‌تونه شونه به شونه ۳ باشه.
الان بازی یکمی مثل همه‌ بتل ها نت کد و هیت رجیسترش مشکل داره(ساعت های شلوغ مخصوصا)
و خیلی بازی کردم و این چند کم خوابیدم (مدت ها بود مولتی یک بازی اینقدر جذب نکرده بود)
در کل به شدت فانه ، اذیت کننده نیست ، مثل ۲۰۴۲ یا ۵ نیست که بگی خب مشکل داره ، نمیشه حلش کرد.

منو ها گیج کنندست
الان پرتالش کجاست !؟
اون داستان قفل بودن لوت آت جت و progression اش حل شده ؟

منو ها گیج کنندست
الان پرتالش کجاست !؟
اون داستان قفل بودن لوت آت جت و progression اش حل شده ؟
پرتال رو بردن زیر مجموعه قسمت community ، کلا منوی بازی هم خیلی مزخرفه، اینو یادم رفت بگم.
جت هم فعلا نه، تا وقتی باگ موشک هوا به هواش رو فیکس نکنن فکر نکنم باز کنن.
جت های بازی بدک نیستن ولی نبود‌ همین‌ customization اش اذیت کنندست.

این ۲۰۴۲ چی هست ؟
بازیه ؟
کی اومده ؟
آره اون واقعن هم اسمشو نبره ٬‌ اصلن نباید قاطی بقیه بتلفیلدا حسابش کرد

این رجیستر نشدن تیر هارو تو ویدیو های مختلف دیدم ٬ چقدر رو مخ!‌ طرف هربارم زودتر تیر میزد اما تو صدم ثانیه میمرد خودش ٬ ریسپاون میشد و این چرخه ادامه داشت

• Like
Reactions: FARNOOD007
آره اون واقعن هم اسمشو نبره ٬‌ اصلن نباید قاطی بقیه بتلفیلدا حسابش کرد

این رجیستر نشدن تیر هارو تو ویدیو های مختلف دیدم ٬ چقدر رو مخ!‌ طرف هربارم زودتر تیر میزد اما تو صدم ثانیه میمرد خودش ٬ ریسپاون میشد و این چرخه ادامه داشت
به بدی ۳,۴,۵ و ۲۰۴۲ نیست.
سرورا ۶۰ هرتزه چون ولییییی به اندازه کافی بد هست که به چشم بیاد

خیلی برام عجیبه که چرا باگ های بزرگ و اساسی که رایج هم هستن هنوز برطرف نشدن. مثلا توی حدود 20 ساعتی که بازی کردم نزدیک به ده بار تا الان دیدم که عدد تیکت های یک تیم باگ میشه و صفر نشون داده میشه (حتی توی بتا هم چنین چیزی مشاهده کردم):
20251011194032_1.jpg

که در واقع هم پشت این صفر، تیکت ها داره بر طبق روال عادی کم میشه. امروز هم حتی دیدم عدد تیکت های هر دو تیم صفر شده :)):
20251026202649_1.jpg

یا باگ بزرگ دیگه که زمان ریسپان شدن توی مپ، اگر برای یک لحظه با موس روی یک نفر باشی و اون نفر کشته بشه و از مپ حذف بشه، موس ناپدید میشه و باید با کیبورد نقطه ریسپان شدن رو انتخاب کنی. این مورد هم بارها برام اتفاق افتاده. نمیخوام خیلی بدبین باشم، ولی برای من یه مقدار نگران کننده است که باگ هایی به این بزرگی هنوز فیکس نشدن و به نظرم سرعت عمل پایین سازنده ها در واکنش به مشکلات بزرگ رو نشون میده.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or