Multi Platform Battlefield 6

5474587458).jpg

نسخه جدید Battlefield (فعلا اسمی نداره) به صورت رسمی معرفی شد .

Battlefield Labs: پروژه‌ای برای ساخت Battlefield آینده با همکاری شما!​

طرفداران Battlefield، آماده باشید! EA یه پروژه خیلی خفن رو معرفی کرده: Battlefield Labs! این پروژه یه بازی جدید نیست، بلکه یه فرصت بی‌نظیره برای شما که مستقیما تو ساخت Battlefield بعدی نقش داشته باشید.

Battlefield Labs چیه و چرا مهمه؟

Battlefield Labs یه برنامه‌ی آزمایشیه که به شما اجازه می‌ده تو مراحل اولیه‌ی ساخت بازی شرکت کنید و با بازخوردهای سازنده‌تون، به بهتر شدن بازی کمک کنید. EA می‌خواد یه Battlefield بسازه که دقیقا همونی باشه که شما می‌خواید، و این پروژه بهترین راه برای رسیدن به این هدفه.

نقش Battlefield Studios

توسعه‌ی این پروژه توسط استودیوهای مختلف EA انجام می‌شه، اما Battlefield Studios نقش مهمی به عنوان هماهنگ‌کننده‌ی این استودیوها و نظارت بر روند کلی پروژه داره. استودیو DICE که سازنده‌ی اصلی سری Battlefield هست، نقش کلیدی تو توسعه‌ی Battlefield Labs ایفا می‌کنه و با تجربه‌ی سال‌ها ساخت بازی‌های Battlefield، دانش و تخصص لازم برای هدایت این پروژه رو بر عهده داره. استودیوهای دیگه مثل Ripple Effect ،Motive و Criterion هم تو این پروژه همکاری می‌کنن.

تو Battlefield Labs چه خبره؟

• همکاری مستقیم با سازنده‌ها: شما می‌تونید تو مراحل مختلف ساخت بازی نظر بدید و به سازنده‌ها کمک کنید.
  • تجربه‌ی نسخه‌های اولیه: قبل از انتشار بازی اصلی، نسخه‌های اولیه و ناقص بازی رو تجربه کنید و مشکلات و باگ‌ها رو گزارش بدید.
  • محتوای متنوع: Battlefield Labs شامل حالت‌های مختلف بازی، سیستم کلاس‌بندی جدید و ایده‌های خفن دیگه خواهد بود.
  • تیم توسعه‌ی قدرتمند: چهار تا از بهترین استودیوهای EA دارن روی این پروژه کار می‌کنن.
Battlefield Labs چه آینده‌ای داره؟

به نظر میاد Battlefield Labs می‌خواد یه تکونی به دنیای Battlefield بده و با برگشت به ریشه‌ها و ایده‌های جدید، یه تجربه‌ی خیلی خفن و متفاوت رو برامون رقم بزنه. حضور حالت‌های کلاسیک مثل Conquest و Breakthrough و کلی ایده جدید، نشون می‌ده که هم می‌خوان طرفدارای قدیمی رو راضی کنن، هم کلی بازیکن جدید جذب کنن.

حرف آخر

Battlefield Labs با این روش جدید و تمرکز روی همکاری با گیمرها، می‌تونه یه فصل جدید تو تاریخ Battlefield باشه. مطمئناً این پروژه با کلی بازخورد از ما و تجربه خفن سازنده‌ها، تبدیل به یکی از بهترین و محبوب‌ترین بازی‌های شوتر اول شخص می‌شه.

تاریخ انتشار:

با توجه به گزارش‌های مالی منتشر شده توسط EA، انتظار می‌رود که این بازی در سال مالی 2026 (که از آوریل 2025 تا مارس 2026 را شامل می‌شود) منتشر شود.

برای ثبت نام در برنامه Battlefield Labs به وبسایت رسمی بازی مراجعه کنید Battlefield – Electronic Arts

1738599614872.png

اولین تیزر گیم پلی :

View attachment shinobi602-1886445580232130953-01-20250203.mp4

Introducing Battlefield Labs​

آخرین ویرایش:
سلام
دوستان من تقریبا حدود ۲ سال پیش ایمیل ea رو هک کردند و اون موقع فیفا بازی می‌کردم و دیگه اصلا بازی های ea دیگه نداشتم . الان فکرشم نمی کردم ازم بخواد و نمیزاره وارد بشم
میخوام با اکانت خودم بازی کنم
میشه درستش کنم؟
کسی می‌تونه راهنمایی کنه ؟
باید به پشتیبانی ea پیام بدم یا خودمم میتونم درستش کنم؟

سلام خدمت همه دوستان
یه سوال داشتم اونم اینکه برای پلی دادن کمپین بتل 6 باید پلاس داشته باشیم یا فقط برای مولتی هستش؟؟؟
سلام نیاز به پلاس نیست برای بخش کمپین ولی باید حتما آنلاین باشید

دوستان بهترین تنظیمات دسته پلی استیشن چیه کمترین ریکویل لطفا
یکی از دوستان گذاشته بود ولی چون تاپیک خیلی رفت جلو من پیداش نمیکنم
اینجا ببینید. من با همین تنظیمات پیش میرم و اوکی بوده...

سلام
دوستان من تقریبا حدود ۲ سال پیش ایمیل ea رو هک کردند و اون موقع فیفا بازی می‌کردم و دیگه اصلا بازی های ea دیگه نداشتم . الان فکرشم نمی کردم ازم بخواد و نمیزاره وارد بشم
میخوام با اکانت خودم بازی کنم
میشه درستش کنم؟
کسی می‌تونه راهنمایی کنه ؟
باید به پشتیبانی ea پیام بدم یا خودمم میتونم درستش کنم؟
من یه تاپیک دارم در مورد بن شدن حساب کاربریم اینجا
یادمه خیلی زیر و رو میکردم سایت سونی و ... و در مورد هک شدن ایمیل و حساب کاربری هم میتونستی باهاشون ارتباط بگیری
اینو یه مرور بکن
یه کیس باز کن اگه راهی داشته باشه کمک میکنن...

یه قابلیتی هست واسه فیفا یا اف سی فکر کنم اصطلاحا میگن سوییچ یوزر یا همچین چیزی ، که بازی رو روی اکانت اصلی شما بخونید ظ۳ اجرا و سوییچ یوزر میشه روی اکانت اصلی ، و اینطوری میشه پلی داد روی اکانت اصلی ،
یکی از دوستام میخواد ظ۳ بگیره میخواد ببینه این عنوان هم میشه؟

یه قابلیتی هست واسه فیفا یا اف سی فکر کنم اصطلاحا میگن سوییچ یوزر یا همچین چیزی ، که بازی رو روی اکانت اصلی شما بخونید ظ۳ اجرا و سوییچ یوزر میشه روی اکانت اصلی ، و اینطوری میشه پلی داد روی اکانت اصلی ،
یکی از دوستام میخواد ظ۳ بگیره میخواد ببینه این عنوان هم میشه؟
من اکانتم ظ۳
این بازی سوییچ نداره رو فایو

• Like
Reactions: AM!R
بنظرم تخریب پذیری بازی عالیه کافیه با چکش کف خونه یا دیوار رو خراب کنید بالاسر انمی در بیاید یا با Rpg اون خونه ای که طرف کمپ کرده رو سرش خراب کنید واقعا این لحظات بازی بشدت لذت بخشه و معنی واقعی بتلفیلده.
همین که زیادی واقع گرایانه نیست اتفاقا لذتشو بیشتر کرده که در خدمت گیم پلی این اتفاقات میوفته. باید پلیر قدیمی بتلفیلد از زمان بد کمپانی باشی تا بفهمی این اتفاقات چه حس نوستالژی خفنی داره.

چند روزه مدهای کوچیک رو تست میکنم دامینیشن از همه بهتره کینگ هم خوبه اسکواد و tdm خوب نیستن نقشه های کوچیکتری باید داشته باشن زیاد حال نمیده.

با اینهمه فروشی که بازی داشته خیلی عجیبه که کراس پلی رو آف میکنی همش با بات میندازه بنظرم مشکل از مچ میکینگ بازیه وگرنه پلیر فایو تو خاورمیانه خیلی زیادن مشکلی هم باهاشون نداشتیم درسته کار گروهی اروپایی ها رو ندارن ولی من بازی با پینگ پایینتر رو ترجیح میدم. جلوی pc پلیرا با موس و پینگ پایینترشون خیلی سخته رودرو زدن.

آخرین ویرایش:
بنظرم تخریب پذیری بازی عالیه کافیه با چکش کف خونه یا دیوار رو خراب کنید بالاسر انمی در بیاید یا با Rpg اون خونه ای که طرف کمپ کرده رو سرش خراب کنید واقعا این لحظات بازی بشدت لذت بخشه و معنی واقعی بتلفیلده.
همین که زیادی واقع گرایانه نیست اتفاقا لذتشو بیشتر کرده که در خدمت گیم پلی این اتفاقات میوفته. باید پلیر قدیمی بتلفیلد از زمان بد کمپانی باشی تا بفهمی این اتفاقات چه حس نوستالژی خفنی داره.

چند روزه مدهای کوچیک رو تست میکنم دامینیشن از همه بهتره کینگ هم خوبه اسکواد و tdm خوب نیستن نقشه های کوچیکتری باید داشته باشن زیاد حال نمیده.

با اینهمه فروشی که بازی داشته خیلی عجیبه که کراس پلی رو آف میکنی همش با بات میندازه بنظرم مشکل از مچ میکینگ بازیه وگرنه پلیر فایو تو خاورمیانه خیلی زیادن مشکلی هم باهاشون نداشتیم درسته کار گروهی اروپایی ها رو ندارن ولی من بازی با پینگ پایینتر رو ترجیح میدم. جلوی pc پلیرا با موس و پینگ پایینترشون خیلی سخته رودرو زدن.
دقیقا هم همینه ، تخریب پذیری بالا قطعا یکی از اهدافش مقابله با کمپ کردن و کمپر ها بوده ، حالا صد در صد هم نه ولی همینکه همه جای مپ ایمن نیست واسه کمپ‌ کردن خوبه .
سرور خاورمیانه و پلیرهاش هم ، چندتا تجربه ی اخیرم بد نبودن ، چه توی بحث ریوایو کردن چه پلی دادن آبجکتیو ، البته کمپر LMG دوربین دار همچنان هست.
...
اینجا هم طوری دوستان دم از اروپا میزنن انگار همه از دم پینگ شون با اروپا ۵۰ ۶۰ عه ! :دی
چنین بازی ای با تایم TTK و TTD کم و گان پلی سریع ، کانکشن و لیتنسی خیلی مهمه و توی نبرد های رودررو واقعا تعیین کنندس.

دقیقا هم همینه ، تخریب پذیری بالا قطعا یکی از اهدافش مقابله با کمپ کردن و کمپر ها بوده ، حالا صد در صد هم نه ولی همینکه همه جای مپ ایمن نیست واسه کمپ‌ کردن خوبه .
سرور خاورمیانه و پلیرهاش هم ، چندتا تجربه ی اخیرم بد نبودن ، چه توی بحث ریوایو کردن چه پلی دادن آبجکتیو ، البته کمپر LMG دوربین دار همچنان هست.
...
اینجا هم طوری دوستان دم از اروپا میزنن انگار همه از دم پینگ شون با اروپا ۵۰ ۶۰ عه ! :دی
چنین بازی ای با تایم TTK و TTD کم و گان پلی سریع ، کانکشن و لیتنسی خیلی مهمه و توی نبرد های رودررو واقعا تعیین کنندس.
با پینگ ۱۶۰،نفر اول بتل نبودی کاکا از این حرفا بزنی
پینگ واسه ایرانی جماعت بهنوس:D:))

• Like
Reactions: VEGETAR
دقیقا (: خصوصا تو این مپ هایی که پر از این سوراخ سنبه ها واسه مخفی شدن و غافلگیر کردنت هست خیلی لذت بخشه بترکونی ساختمون رو و آوار رو سرشون خراب بشه... خصوصا تو مپ Siege of Cairo

فعلا فقط 3 تا مپ liberation peak , mirak valley , firestorm به من حس بتل میدن بقیه مپا هر جور حساب کنی حس بتل رو بهت نمیده
معلومه با مپ های بزرگ و فضای باز حال میکنی مث خودم البته...

الان متوجه شدم دوستان 6 روز دیگه مپ جدید اضافه میشه (:
نوامبر و دسامبر هم دو مپ دیگه

• Blackwell Fields (Season 1, October 28)
  • Eastwood (Season 1, November 18)
  • Empire State Ice Lock (Season 1, December 9)
:-bd

Capture.JPG

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or