Multi Platform Battlefield 6

5474587458).jpg

نسخه جدید Battlefield (فعلا اسمی نداره) به صورت رسمی معرفی شد .

Battlefield Labs: پروژه‌ای برای ساخت Battlefield آینده با همکاری شما!​

طرفداران Battlefield، آماده باشید! EA یه پروژه خیلی خفن رو معرفی کرده: Battlefield Labs! این پروژه یه بازی جدید نیست، بلکه یه فرصت بی‌نظیره برای شما که مستقیما تو ساخت Battlefield بعدی نقش داشته باشید.

Battlefield Labs چیه و چرا مهمه؟

Battlefield Labs یه برنامه‌ی آزمایشیه که به شما اجازه می‌ده تو مراحل اولیه‌ی ساخت بازی شرکت کنید و با بازخوردهای سازنده‌تون، به بهتر شدن بازی کمک کنید. EA می‌خواد یه Battlefield بسازه که دقیقا همونی باشه که شما می‌خواید، و این پروژه بهترین راه برای رسیدن به این هدفه.

نقش Battlefield Studios

توسعه‌ی این پروژه توسط استودیوهای مختلف EA انجام می‌شه، اما Battlefield Studios نقش مهمی به عنوان هماهنگ‌کننده‌ی این استودیوها و نظارت بر روند کلی پروژه داره. استودیو DICE که سازنده‌ی اصلی سری Battlefield هست، نقش کلیدی تو توسعه‌ی Battlefield Labs ایفا می‌کنه و با تجربه‌ی سال‌ها ساخت بازی‌های Battlefield، دانش و تخصص لازم برای هدایت این پروژه رو بر عهده داره. استودیوهای دیگه مثل Ripple Effect ،Motive و Criterion هم تو این پروژه همکاری می‌کنن.

تو Battlefield Labs چه خبره؟

• همکاری مستقیم با سازنده‌ها: شما می‌تونید تو مراحل مختلف ساخت بازی نظر بدید و به سازنده‌ها کمک کنید.
  • تجربه‌ی نسخه‌های اولیه: قبل از انتشار بازی اصلی، نسخه‌های اولیه و ناقص بازی رو تجربه کنید و مشکلات و باگ‌ها رو گزارش بدید.
  • محتوای متنوع: Battlefield Labs شامل حالت‌های مختلف بازی، سیستم کلاس‌بندی جدید و ایده‌های خفن دیگه خواهد بود.
  • تیم توسعه‌ی قدرتمند: چهار تا از بهترین استودیوهای EA دارن روی این پروژه کار می‌کنن.
Battlefield Labs چه آینده‌ای داره؟

به نظر میاد Battlefield Labs می‌خواد یه تکونی به دنیای Battlefield بده و با برگشت به ریشه‌ها و ایده‌های جدید، یه تجربه‌ی خیلی خفن و متفاوت رو برامون رقم بزنه. حضور حالت‌های کلاسیک مثل Conquest و Breakthrough و کلی ایده جدید، نشون می‌ده که هم می‌خوان طرفدارای قدیمی رو راضی کنن، هم کلی بازیکن جدید جذب کنن.

حرف آخر

Battlefield Labs با این روش جدید و تمرکز روی همکاری با گیمرها، می‌تونه یه فصل جدید تو تاریخ Battlefield باشه. مطمئناً این پروژه با کلی بازخورد از ما و تجربه خفن سازنده‌ها، تبدیل به یکی از بهترین و محبوب‌ترین بازی‌های شوتر اول شخص می‌شه.

تاریخ انتشار:

با توجه به گزارش‌های مالی منتشر شده توسط EA، انتظار می‌رود که این بازی در سال مالی 2026 (که از آوریل 2025 تا مارس 2026 را شامل می‌شود) منتشر شود.

برای ثبت نام در برنامه Battlefield Labs به وبسایت رسمی بازی مراجعه کنید Battlefield – Electronic Arts

1738599614872.png

اولین تیزر گیم پلی :

View attachment shinobi602-1886445580232130953-01-20250203.mp4

Introducing Battlefield Labs​

آخرین ویرایش:
واقعیت این اینجا برادر حمید از همه بهتر میدونه فیفا چه اعتیادی داره.
اکثرا هم سر اعتیاد و پک باز کردن و کوین فروختن اونجان.
خود فیفا شامل 2 نوع بیماری میشه.اونایی که آنلاین معمولی میزنن و اونایی که التیمیت میزنن از جمله خودم که دیگه بیمار حاد حساب میشیم :D

ما نه زندگی نرمالی داریم و نه اعصاب و روان سالمی ;))

IMG_6664.jpeg
آنتی چیت BF6 شاهکار کرد!!

در روز گذشته بازیکنان کرونوس در Pc و Console شناسایی و اکانت آن ها لیمیت شده است
تمهیدات امنیتی کنسول با شناسایی کرونوس اجازه مچ میکینگ را به بازیکن نمیدهد

سازندگان کرونوس ضمن تایید این خبر گریه‌کنان نالیدند که کرونوس چیت نیست تروخدا بن نکنید

دوستانی که از شلتر یا هرجایی دیگه‌ای که سرویس DNS میگیرن به پشتیبانی پیغام بدین که یه فکر به حال سرور‌های خاورمیانه کنن و IPهای خاورمیانه رو بلاک کنن که به اروپا و امریکا شمالی کانکت شیم
من خودم و چندتا از دوستان به شتلر پیغام دادیم. واقعا پیگیریم میکنن

• Like
Reactions: avannn
progress اسلحه ها بابت گرفتن Attachment هاش خیلی زمان بر و روی مخ هست :-w
چلنج هاش تقریبا معقول هست اما باز آنلاک شدن یک سری از اسلحه ها رو منوت به انجام اون چلنج های خاص کرده که بعضا چلنج 2 یا 3 مرحله ایه
مثلا برای باز کردن یک نوع اسنایپ ی چلنج داره به اسم Dead eye 1 و Dead eye 2 بخش اول آسونتره اما بخش دوم میگه 5 نفر رو با شاتگان بدون ریلود بکش !
در صورتی که شاتگان 6 تا تیر بیشتر نداره و اگر یکیش میس بشه یا بمیری حساب نمیشه !

حس هدشات کردن با اسنایپ خیلی خوبه :Shrewd:

در مورد نور بیش از اندازه بازی در محیط های باز که دوستمون گفت حداقل روی pc مشکلی نیست
من بیشتر احساس میکنم دارم بتل 4 بازی می کنم با مپ های متفاوت
هنوز هلی و چاپر و جت و تانک رو تست نکردم

اما مثل 2042 جایی داره که این Vehicle ها رو اونجا با بات ها اپگرید کرد ؟ :D

لامصب میشینی پاش میبینی 2 3 ساعت از عمرت به فنا رفته و متوجه گذر زمان نمیشی :D

دوستانی که از شلتر یا هرجایی دیگه‌ای که سرویس DNS میگیرن به پشتیبانی پیغام بدین که یه فکر به حال سرور‌های خاورمیانه کنن و IPهای خاورمیانه رو بلاک کنن که به اروپا و امریکا شمالی کانکت شیم
چرا؟ داستان چیه؟ اروپا که پینگ بدتره!

سرورهای خاورمیانه کلا تو هر گیمی باشه خوب نیست
گیر یه مشت گیمر پلشت و بات میوفتی
سلام به همه
تائید میشه
البته بیتربیت و بی خوانواده هم بهش اضافه کنید
اصلا برای بچه های کوچیک خوب نیست

آقایان بازی خوبه
من با بتا حال کردم
اینم مثل اون هست؟

دوستان pc gamer برای راهایی از سرورهای خاورمیانه اینطور که میگن بهترین گزینه استفاده از گیرآپ بوستر هست

سلام به همه
تائید میشه
اصلا برای بچه های کوچیک خوب نیست

آقایان بازی خوبه
من با بتا حال کردم
اینم مثل اون هست؟
درود
گیم از هر نظر بی‌نظیره :-bd
از نسخه بتا بهتره

چلنج هاش تقریبا معقول هست اما باز آنلاک شدن یک سری از اسلحه ها رو منوت به انجام اون چلنج های خاص کرده که بعضا چلنج 2 یا 3 مرحله ایه

آقا این چلنج ها رو بریم؟ مثلا چلنج روزانه که دیروز بود و امروز نیست این بود که 5 نفر رو جون دوباره بدم با Support
و 20 نفر رو (اگه اشتباه نکنم) با فلان اسلحه بکشم
خب من تو 2042 هم همیشه با Engineer کار میکردم چند سال !
و اینجا هم از همون اول دارم با همین پیش میرم
اگه مهمه این چلنج ها که اونا رو هم بازی کنم؟

هزار برابر بهتر از ۲۰۴۲ و ۵ هستش.
دو ماه آخر که میخواست بتل6 بیاد مپ جدید ایوو جیما منتشر شد و فقط همینو بازی میکردم و اکثرا جزو تاپ اسکواد بودیم
الان انصافا هیچیشون قابل مقایسه نیست... به قول دوستمون آگاهی محیطی بسیار بالایی میطلبه
اینجوری نیست یه ماشین برداری (هر نوعی) و بتونی باهاش سالاری کنی و همه رو رنده کنی!!!
من 20 دقیقه تو ماشین تو مپ ایوو جیما بودم تا اینکه بازی تموم میشد و میبردیم!!! حتی یک بار ماشین از بین نمیرفت
اینجا لامصب اصلا از این خبرا نیست! (و این عالیه البته)

وسط بازی صفحه چت ظاهر میشه علاوه بر حواس پرتی - امکان تایپ فارسی و عربی هم داره انگار - کلی دری وری میگن!
فک کنم به چشمم خورد تو تنظیمات که میشد صفحه چت رو مخفی کنی ...

بازی به بهترین شکل ممکن محشره یکی از بهترین شوترهایی که تو عمرم بازی کردم همه چی بازی درسته. گرافیک و‌ طراحی مپ ها واقعا عالیه. اصلا سیر نمیشی هر چی بازی میکنی. یکم سرعت و حرکات نسبت به بتا کندتر شده که خیلی خوبه.
یه سری مشکلات هم هست که میتونن درستش کنن.
گان های lmg یکم زیادی قوین باید ضعیف تر بشن. بعضی مپ ها مشکل نورپردازی داره تو فضاهای بسته خیلی تاریک میشه. بعضی اوقات بازی باگ داره سایه ها بهم میریزه. یکی دو تا آپدیت بدم بازی بی نقصه.

منم بهشون پیغام بدم با شلتر پینگ خیلی خوبه نوسان نداره ولی آره سرور اروپا نمیندازه ولی مشکل اینه اونجام پینگ خیلی میره بالا نمیشه بازی کرد.

آخرین ویرایش:
🥲🥲🥲
خوش به حالتون ، دست مریزاد🫡
منم اگه کنسولم اوکی بود کنارتون بودم🥹یواش یواش منم میام ریوایوتون میکنم :دی

آقا سریعتر بیا که جات خالیه اسکواد کامل نیست 😊

یه نفر لازم داشتیم بست اسکوآد بشیم.اگه مثل قدیم بودی همه رو رنده میکردیم.این اجنبی های نامرد آدمو ریوایو نمیکنن :)
یه مپ بودش اسمش یادم نیست ولی ما براش اسم گذاشتیم تا موندگار بشه.مپ مسکن مهر :) لامصب انگار پیمانکارای ایرانی ساختن و نصفه نیمه رهاش کردن

اینو اولین بار با هم پلی دادیم گفتیم قشنگ مسکن مهر فاز های نیمه کارشه 😂 نقشه جالبی هم نیست من فقط با این تا الان حال نکردم.

بازی یه نکنه خفنی دیگه هم که داره پیاده نظام از همه قویتره تانک و هلیوکوپتر اینا مثل سرطان ۲۰۴۲ اونقدر قوی نیستن و این واقعا عالیه.

بازی دی ان اس میخواد؟چون من پلاس ندارم ولی اولش که کانکت میزنه بدون دی ان اس میره داخل...اینترنت شاتل دارم که فیفا التیمیت هم که مال ea هست همه جا دی ان اس میخواد ولی شاتل نه.گفتم شاید برای بتلفیلد هم نخواد.

کمپینش هم تا اینجا خوشم اومده نمیدونم چرا اینقدر بد میگید در موردش

• Like
Reactions: sendo and TeTration
بازی دی ان اس میخواد؟چون من پلاس ندارم ولی اولش که کانکت میزنه بدون دی ان اس میره داخل...اینترنت شاتل دارم که فیفا التیمیت هم که مال ea هست همه جا دی ان اس میخواد ولی شاتل نه.گفتم شاید برای بتلفیلد هم نخواد.

کمپینش هم تا اینجا خوشم اومده نمیدونم چرا اینقدر بد میگید در موردش
برا بعضی از نت ها همون 1111 خالی هم جواب میده.اینم تست کن شاید برات جواب داد.
کمپین رو هم نمیگیم بده بلکه بتل باز جماعت وقتشو برا کمپین تلف نمیکنه :)
عین فیفاست دیگه.وقتی خریدیش غیر از آلتیمت مگه قسمتهای دیگش هم رفتی سر بزنی چه خبره؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or