Multi Platform Battlefield 6

5474587458).jpg

نسخه جدید Battlefield (فعلا اسمی نداره) به صورت رسمی معرفی شد .

Battlefield Labs: پروژه‌ای برای ساخت Battlefield آینده با همکاری شما!​

طرفداران Battlefield، آماده باشید! EA یه پروژه خیلی خفن رو معرفی کرده: Battlefield Labs! این پروژه یه بازی جدید نیست، بلکه یه فرصت بی‌نظیره برای شما که مستقیما تو ساخت Battlefield بعدی نقش داشته باشید.

Battlefield Labs چیه و چرا مهمه؟

Battlefield Labs یه برنامه‌ی آزمایشیه که به شما اجازه می‌ده تو مراحل اولیه‌ی ساخت بازی شرکت کنید و با بازخوردهای سازنده‌تون، به بهتر شدن بازی کمک کنید. EA می‌خواد یه Battlefield بسازه که دقیقا همونی باشه که شما می‌خواید، و این پروژه بهترین راه برای رسیدن به این هدفه.

نقش Battlefield Studios

توسعه‌ی این پروژه توسط استودیوهای مختلف EA انجام می‌شه، اما Battlefield Studios نقش مهمی به عنوان هماهنگ‌کننده‌ی این استودیوها و نظارت بر روند کلی پروژه داره. استودیو DICE که سازنده‌ی اصلی سری Battlefield هست، نقش کلیدی تو توسعه‌ی Battlefield Labs ایفا می‌کنه و با تجربه‌ی سال‌ها ساخت بازی‌های Battlefield، دانش و تخصص لازم برای هدایت این پروژه رو بر عهده داره. استودیوهای دیگه مثل Ripple Effect ،Motive و Criterion هم تو این پروژه همکاری می‌کنن.

تو Battlefield Labs چه خبره؟

• همکاری مستقیم با سازنده‌ها: شما می‌تونید تو مراحل مختلف ساخت بازی نظر بدید و به سازنده‌ها کمک کنید.
  • تجربه‌ی نسخه‌های اولیه: قبل از انتشار بازی اصلی، نسخه‌های اولیه و ناقص بازی رو تجربه کنید و مشکلات و باگ‌ها رو گزارش بدید.
  • محتوای متنوع: Battlefield Labs شامل حالت‌های مختلف بازی، سیستم کلاس‌بندی جدید و ایده‌های خفن دیگه خواهد بود.
  • تیم توسعه‌ی قدرتمند: چهار تا از بهترین استودیوهای EA دارن روی این پروژه کار می‌کنن.
Battlefield Labs چه آینده‌ای داره؟

به نظر میاد Battlefield Labs می‌خواد یه تکونی به دنیای Battlefield بده و با برگشت به ریشه‌ها و ایده‌های جدید، یه تجربه‌ی خیلی خفن و متفاوت رو برامون رقم بزنه. حضور حالت‌های کلاسیک مثل Conquest و Breakthrough و کلی ایده جدید، نشون می‌ده که هم می‌خوان طرفدارای قدیمی رو راضی کنن، هم کلی بازیکن جدید جذب کنن.

حرف آخر

Battlefield Labs با این روش جدید و تمرکز روی همکاری با گیمرها، می‌تونه یه فصل جدید تو تاریخ Battlefield باشه. مطمئناً این پروژه با کلی بازخورد از ما و تجربه خفن سازنده‌ها، تبدیل به یکی از بهترین و محبوب‌ترین بازی‌های شوتر اول شخص می‌شه.

تاریخ انتشار:

با توجه به گزارش‌های مالی منتشر شده توسط EA، انتظار می‌رود که این بازی در سال مالی 2026 (که از آوریل 2025 تا مارس 2026 را شامل می‌شود) منتشر شود.

برای ثبت نام در برنامه Battlefield Labs به وبسایت رسمی بازی مراجعه کنید Battlefield – Electronic Arts

1738599614872.png

اولین تیزر گیم پلی :

View attachment shinobi602-1886445580232130953-01-20250203.mp4

Introducing Battlefield Labs​

آخرین ویرایش:
اقا یک چیزی میگم خدایی به کسی بر نخوره خدایی نکرده xD
ولی خدایی مرد و مردانه من خودم اصلا با بتل 3 وارد دنیای بازی انلاین شدم و هنوزم بتل میزنم
ولی خدایی من دیگه خسته شدم از این سری !
هیچ نو اوری نداره، همون کلاس ها، همون سبک، هم مد ها، همون اسلحه ها ، همون گیم پلی، حالا مپ ها عوض میشن یا تم بازی از جنگ جهانی یک میره 2 یا اصلا دنیای مدرن ولی بنظرم دیگه این سری هیچ چیزی جدیدی نداره
نمیدونم شما هم مثل من هستید یا نه وقتی که 20 دقیقه بتل بازی میکنم ، سر درد شدیدی میگیرم، یا کلا بشدت خسته میشم ، چون کلا کلیت بازی زیاد جالب نیست، همه کمپ میکنن تو یک مپ بزرگ تو همون جای اسپاون رو سکواد دوباره میکشنت، بنظرم دوران اوج این بازی همون بتل 3 و بتل 1 بود :/3
حالا باز این بهتره، یک تخریپ پذیری ، یک گرافیک خوب داره، کالاف رو کجای دلم بزارم، واقعا نمیدوم ملت چطوری برای این بازی ها هایپ میشن :/

اقا یک چیزی میگم خدایی به کسی بر نخوره خدایی نکرده xD
ولی خدایی مرد و مردانه من خودم اصلا با بتل 3 وارد دنیای بازی انلاین شدم و هنوزم بتل میزنم
ولی خدایی من دیگه خسته شدم از این سری !
هیچ نو اوری نداره، همون کلاس ها، همون سبک، هم مد ها، همون اسلحه ها ، همون گیم پلی، حالا مپ ها عوض میشن یا تم بازی از جنگ جهانی یک میره 2 یا اصلا دنیای مدرن ولی بنظرم دیگه این سری هیچ چیزی جدیدی نداره
نمیدونم شما هم مثل من هستید یا نه وقتی که 20 دقیقه بتل بازی میکنم ، سر درد شدیدی میگیرم، یا کلا بشدت خسته میشم ، چون کلا کلیت بازی زیاد جالب نیست، همه کمپ میکنن تو یک مپ بزرگ تو همون جای اسپاون رو سکواد دوباره میکشنت، بنظرم دوران اوج این بازی همون بتل 3 و بتل 1 بود :/3
حالا باز این بهتره، یک تخریپ پذیری ، یک گرافیک خوب داره، کالاف رو کجای دلم بزارم، واقعا نمیدوم ملت چطوری برای این بازی ها هایپ میشن :/
اسکواد، آرما یا حتی ready or not و یکمی اینور تر Hell let loose و Insurgency رو امتحان کردی ؟
اونا می‌تونه برات جذاب تر باشه یا یک تجربه جدید بده بهت.

• Like
Reactions: Paradise Lost
وقتی به این پروفایل صدا عادت میکنی برگشت به حالت قبل خیلی مسخره میشه.
نمیشه گفت بهترین گزینست ولی قطعا جذابترین و ایمرسیو ترین پروفایل صداست.
بقولی مسیر برگشت نداره.

اجازه بدید موافق نباشم..
فقط در صورتی immersive تر میتونه باشه که شخص با war documentary ها وقت زیادی گذرونده باشه.. من از سر کنجکاوی فعالش کردم و تمام مدت مثه بعدِ خروج از استخر, انگار گوشهام کیپ بود!
تو خود همین ویدیو هم مستقیما و به درستی گفت که war tape عملا شمارو در نقش observer قرار میده نه کسی که در اون موقعیت قرارداره! و حقیقتش شخصا وقتی بازی اول شخص رو تجربه میکنم ترجیح میدم "خود اون شخص" باشم و "ناظر" بودن رو بگذارم برای سوم شخص و سایر حالات..

سلام به عاشقان بتلفیلد
آقا نخندین ولی من ps5 رو پارسال خریدم به عشق بتلفیلد فقط ! یعنی روی کنسول من 36 ساله یه بتلفیلد 2042 بود که روزی سه چهار ساعت بازی میکردم بعد چند ماه به اصرار یکی از دوستان که فیفا باز بود دیگه از مجبوری فیفا رو هم ریختم...

زیاده گویی نکنم... از قدیم عاشق این بازی بودم و حس خوبی بهم میداد
الانم که شمارش معکوس زده واسه بتلفیلد 6

مسئله اینجاست که بخرم پیش فروش رو که حدود 4 میلیون هست یا نه؟
در حال حاضر روزی 2 ساعت وقت میذارم واسه بتلیفلد2042 و نقشه جدید (ژاپن) فقط بازی میکنم
ولی میخوام بدونم 1. آفری چیزی پیش رو داریم که بگن آقا این قدر تخفیف خورد اون تایم بخریم؟
2. بخریم امکان بن شدن هست؟ چند تا کامنت قبلی رو شخم میزدم یه چیزایی از بن شدن و اینا نوشته بودین اصلا سر در نیاوردم (البته که تحریم بودیم از قدیم ولی خب باز بخاطر این مکانیسم لاشه قراره اتفاقی سر بازی های آنلاینمون بیاد یعنی؟) گیمر بدبخت ایرانی با نت داغون و خرید dns و ترس از بن و میره تو بازی بالاخره و تازه تایم قطعی برق هست!
ول کن چس ناله نکنم... فقط بهم بگین عزیزان
بخرم الان ؟ یا صبر کنم؟
اینکه بگین صبر کنم دو سه ماه دیگه مثلا
هم نمیتونم ! فک نکنم بتونم طاقت بیارم همه برن عشق و حال ما جا بمونیم خخخ
بعدشم با وضعیت دلار قطعا از 4 هم رد میشه باید بیشتر بدم فک کنم!

• Like
Reactions: MrElectricWizard
سلام به عاشقان بتلفیلد
آقا نخندین ولی من ps5 رو پارسال خریدم به عشق بتلفیلد فقط ! یعنی روی کنسول من 36 ساله یه بتلفیلد 2042 بود که روزی سه چهار ساعت بازی میکردم بعد چند ماه به اصرار یکی از دوستان که فیفا باز بود دیگه از مجبوری فیفا رو هم ریختم...

در حال حاضر روزی 2 ساعت وقت میذارم واسه بتلیفلد2042 و نقشه جدید (ژاپن) فقط بازی میکنم
ولی میخوام بدونم 1. آفری چیزی پیش رو داریم که بگن آقا این قدر تخفیف خورد اون تایم بخریم؟
2. بخریم امکان بن شدن هست؟ چند تا کامنت قبلی رو شخم میزدم یه چیزایی از بن شدن و اینا نوشته بودین اصلا سر در نیاوردم (البته که تحریم بودیم از قدیم ولی خب باز بخاطر این مکانیسم لاشه قراره اتفاقی سر بازی های آنلاینمون بیاد یعنی؟) گیمر بدبخت ایرانی با نت داغون و خرید dns و ترس از بن و میره تو بازی بالاخره و تازه تایم قطعی برق هست!
بخرم الان ؟ یا صبر کنم؟
اگر بازی موقع لانچ خوب در بیاد خیلی امکانش کمه بازی تخفیف بخوره تا 6 ماه آینده و بله امکان بن شدن و انواع محدودیت های دیگه وجود داره ولی من خودم بشخصه تو بتا که به مشکلی نخوردم شما اگر تو 2042 به مشکلی نخوردید امکان زیاد حداقل با وضعیت فعلی نمیخورید به مشکل .

سلام به عاشقان بتلفیلد

بخرم الان ؟ یا صبر کنم؟
ظرفیتی بخر. اگه بن شدی میفروشیش لااقل پولت به فنا نمیره و اگرم بن نشدی با همون بازی میکنی. هروقتم دلت خواست با یه ضرر کمی میفروشیش و توی تخفیفی چیزی روی اکانت خودت میخریش. حالاحالاها بعیده بعد عرضه تخفیف بخوره اگه کیفیت خوبی داشته باشه.
ظرفیتی ارزونتر هم درمیاد برات. الان ۷۰ دلار ۷ تومن اینا میشه. با ۲ ۳ تومن ارزونتر ظرفیت ۲ میتونی بخری.
روی اکانت خودت پلی میدی و اگه از کانال معتبر خرید کنی نگرانی هم نداری. نگاه نکن بعضیا اینجا به بازیای ظرفیتی جو میدن و فاز کلاه برداری دارن.

اگر بازی موقع لانچ خوب در بیاد خیلی امکانش کمه بازی تخفیف بخوره تا 6 ماه آینده و بله امکان بن شدن و انواع محدودیت های دیگه وجود داره ولی من خودم بشخصه تو بتا که به مشکلی نخوردم شما اگر تو 2042 به مشکلی نخوردید امکان زیاد حداقل با وضعیت فعلی نمیخورید به مشکل .

مرسی عزیز پس خریدنش بهتره
و یه سوال دیگه!!! تو کامنتای قبلی هم دیدم از بتا نوشته بودین و بازی کردین یعنی!
تو ps5 ? میشه الان بازی کرد یعنی؟ و جزو بازی حساب میشه؟ یعنی امتیازگیری و اینا اوکیه یا نه فقط واسه تسته؟!

ظرفیتی بخر. اگه بن شدی میفروشیش لااقل پولت به فنا نمیره و اگرم بن نشدی با همون بازی میکنی. هروقتم دلت خواست با یه ضرر کمی میفروشیش و توی تخفیفی چیزی روی اکانت خودت میخریش. حالاحالاها بعیده بعد عرضه تخفیف بخوره اگه کیفیت خوبی داشته باشه.
ظرفیتی ارزونتر هم درمیاد برات. الان ۷۰ دلار ۷ تومن اینا میشه. با ۲ ۳ تومن ارزونتر ظرفیت ۲ میتونی بخری.
روی اکانت خودت پلی میدی و اگه از کانال معتبر خرید کنی نگرانی هم نداری. نگاه نکن بعضیا اینجا به بازیای ظرفیتی جو میدن و فاز کلاه برداری دارن.

3750 خریدم الان 💚

آخرین ویرایش:
مرسی عزیز پس خریدنش بهتره
و یه سوال دیگه!!! تو کامنتای قبلی هم دیدم از بتا نوشته بودین و بازی کردین یعنی!
تو ps5 ? میشه الان بازی کرد یعنی؟ و جزو بازی حساب میشه؟ یعنی امتیازگیری و اینا اوکیه یا نه فقط واسه تسته؟!

3750 خریدم الان 💚
خیر الان بسته شده و نمیشه بتا رو بازی کرد ولی اگر بازی کرده باشید بله انتقال پیدا میکنه .

اجازه بدید موافق نباشم..
فقط در صورتی immersive تر میتونه باشه که شخص با war documentary ها وقت زیادی گذرونده باشه.. من از سر کنجکاوی فعالش کردم و تمام مدت مثه بعدِ خروج از استخر, انگار گوشهام کیپ بود!
تو خود همین ویدیو هم مستقیما و به درستی گفت که war tape عملا شمارو در نقش observer قرار میده نه کسی که در اون موقعیت قرارداره! و حقیقتش شخصا وقتی بازی اول شخص رو تجربه میکنم ترجیح میدم "خود اون شخص" باشم و "ناظر" بودن رو بگذارم برای سوم شخص و سایر حالات..
البته به نظرم سبک اول شخص خودش کلی زیرسبک داره و هر کدومشون میتونن با ترکیب تصویر ، صدا و... خروجی متفاوتی رو ارائه بدن.
حتما من همه اونها رو نمیخوام و اصلا نمیتونم با یک مود پروفایل صدا تجربه کنم.

اما در مورد شوتر اول شخصهای رقابتی/نظامی و و مخصوصا در مورد بتلفیلد منم که اشاره کردم وقتی که بهش عادت کنی پروفایلهای دیگه برات اون جذابیت رو نداره.
مثل CS/R6 که پروفایلهای صدا برای رقابتی بازی کردن مهمه تو BFها هم این صادقه.

البته به نسبت CS/R6 بتلفیلد بیشتر برام یه تجربه کژوال تره که با کمک بخش تصویر ، صدا و... ایمرس شدن درش خیلی برام جذابتره تا باقی موارد.
حالا این بنده خدا گفت که شما رو در نقش ناظر میزاره ولی این تعریف خیلی درست و کاملی ازش نیست.

War Tapes کاری که میکنه اینه که صداهای اطراف پلیر و خود شخصیت رو تقویت میکنه و صداهای خیلی دورتر رو کاهش میده.
این برای شنیدن صداپاها و شلیک های اطراف پلیر خیلی خوبه ، یه جورایی مثل Night Mode تو R6 Siege...
حتی مدرن وارفر 2019 هم داشت ، جدیدها رو بازی نکردم و نمیدونم.

ولی خب بتلفیلد فرقش با R6 و مابقی اینطوره که ما در لحظه با حجم متفاوتی از صداها ، افکتهای صوتی، مکالمه شخصیتها ، انفجارها و... مواجهیم .
و این خروجی که این پروفایل میده به نظرم خیلی به سینمایی تر کردن تجربه کمک میکنه.
و من اصلا BFهارو بازی میکنم که به این تجربه سینمایی برسم ، در عین حال که کمک میکنه که رقابتی تر هم بازی کنم.

حتما منظورم این نبود که همه باید اینطور بازی رو تجربه کنن.
ولی باز هم میگم که اگه بهش عادت کنی باقی مودها جذابیتش رو از دست میدن.
=========

مود VAL تو BF6 حتی خیلی بیشتر این پروفایل رو ارتقا داده و به نسبت بازیهای قبلی جذابترش کرده.
اگه کارت صدا یا یه هدست خوب دارین حتما تجربش کنین.
تو بتا که عالی بود.

آره بدرد نمیخوره شکستش قطعیه :))
داداش مشخصه توی مرحله تسته خیلی از تکسچر ها پیش‌فرض موتور بازی سازی شونه ، محصول نهایی با این زمین تا آسمون فرق میکنه.
حرص نخور شیرت خشک میشه :))
منم خودی ام :))
کال اف فن نیستم :))

• Smile
Reactions: AM!R

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or