Multi Platform Battlefield 6

5474587458).jpg

نسخه جدید Battlefield (فعلا اسمی نداره) به صورت رسمی معرفی شد .

Battlefield Labs: پروژه‌ای برای ساخت Battlefield آینده با همکاری شما!​

طرفداران Battlefield، آماده باشید! EA یه پروژه خیلی خفن رو معرفی کرده: Battlefield Labs! این پروژه یه بازی جدید نیست، بلکه یه فرصت بی‌نظیره برای شما که مستقیما تو ساخت Battlefield بعدی نقش داشته باشید.

Battlefield Labs چیه و چرا مهمه؟

Battlefield Labs یه برنامه‌ی آزمایشیه که به شما اجازه می‌ده تو مراحل اولیه‌ی ساخت بازی شرکت کنید و با بازخوردهای سازنده‌تون، به بهتر شدن بازی کمک کنید. EA می‌خواد یه Battlefield بسازه که دقیقا همونی باشه که شما می‌خواید، و این پروژه بهترین راه برای رسیدن به این هدفه.

نقش Battlefield Studios

توسعه‌ی این پروژه توسط استودیوهای مختلف EA انجام می‌شه، اما Battlefield Studios نقش مهمی به عنوان هماهنگ‌کننده‌ی این استودیوها و نظارت بر روند کلی پروژه داره. استودیو DICE که سازنده‌ی اصلی سری Battlefield هست، نقش کلیدی تو توسعه‌ی Battlefield Labs ایفا می‌کنه و با تجربه‌ی سال‌ها ساخت بازی‌های Battlefield، دانش و تخصص لازم برای هدایت این پروژه رو بر عهده داره. استودیوهای دیگه مثل Ripple Effect ،Motive و Criterion هم تو این پروژه همکاری می‌کنن.

تو Battlefield Labs چه خبره؟

• همکاری مستقیم با سازنده‌ها: شما می‌تونید تو مراحل مختلف ساخت بازی نظر بدید و به سازنده‌ها کمک کنید.
  • تجربه‌ی نسخه‌های اولیه: قبل از انتشار بازی اصلی، نسخه‌های اولیه و ناقص بازی رو تجربه کنید و مشکلات و باگ‌ها رو گزارش بدید.
  • محتوای متنوع: Battlefield Labs شامل حالت‌های مختلف بازی، سیستم کلاس‌بندی جدید و ایده‌های خفن دیگه خواهد بود.
  • تیم توسعه‌ی قدرتمند: چهار تا از بهترین استودیوهای EA دارن روی این پروژه کار می‌کنن.
Battlefield Labs چه آینده‌ای داره؟

به نظر میاد Battlefield Labs می‌خواد یه تکونی به دنیای Battlefield بده و با برگشت به ریشه‌ها و ایده‌های جدید، یه تجربه‌ی خیلی خفن و متفاوت رو برامون رقم بزنه. حضور حالت‌های کلاسیک مثل Conquest و Breakthrough و کلی ایده جدید، نشون می‌ده که هم می‌خوان طرفدارای قدیمی رو راضی کنن، هم کلی بازیکن جدید جذب کنن.

حرف آخر

Battlefield Labs با این روش جدید و تمرکز روی همکاری با گیمرها، می‌تونه یه فصل جدید تو تاریخ Battlefield باشه. مطمئناً این پروژه با کلی بازخورد از ما و تجربه خفن سازنده‌ها، تبدیل به یکی از بهترین و محبوب‌ترین بازی‌های شوتر اول شخص می‌شه.

تاریخ انتشار:

با توجه به گزارش‌های مالی منتشر شده توسط EA، انتظار می‌رود که این بازی در سال مالی 2026 (که از آوریل 2025 تا مارس 2026 را شامل می‌شود) منتشر شود.

برای ثبت نام در برنامه Battlefield Labs به وبسایت رسمی بازی مراجعه کنید Battlefield – Electronic Arts

1738599614872.png

اولین تیزر گیم پلی :

View attachment shinobi602-1886445580232130953-01-20250203.mp4

Introducing Battlefield Labs​

آخرین ویرایش:
اقا ریسک نکنین. اگه میدونین پس فردا بازی رو میخرین، یه گیرآپ جور کنین و راحت شین تموم‌. قیمت یه پیتزاس ارزش نداره ینی که سر dnsهای ریسکی بن شید؟!

عکس این پیامی که میگی رو میشه بذاری؟ 🫣
اوکی بود که حتی بدون DNS
یک بارکد میومد و یک لینک که میگفت اطلاعات عدم اتصال به سرور اونجا هستش! وقتی بارکد با گوشی اسکن میکردی یا لینک باز میکردی وارد صفحه ea help میشد و میگفت طبق قوانین تحریمی آمریکا کشورهای ایران ، روسیه ، ونزوئلا ، کوبا و .... امکان اتصال به سرورها ندارن ! من فیبر مخابرات دارم و DNS های مختلفی هم تست کردم ولی متصل نشد !

• Like
Reactions: AM!R and VEGETAR
یک بارکد میومد و یک لینک که میگفت اطلاعات عدم اتصال به سرور اونجا هستش! وقتی بارکد با گوشی اسکن میکردی یا لینک باز میکردی وارد صفحه ea help میشد و میگفت طبق قوانین تحریمی آمریکا کشورهای ایران ، روسیه ، ونزوئلا ، کوبا و .... امکان اتصال به سرورها ندارن ! من فیبر مخابرات دارم و DNS های مختلفی هم تست کردم ولی متصل نشد !
اره درسته افراد دیگه ای هم دیدم که به این مشکل برخوردن

اره درسته افراد دیگه ای هم دیدم که به این مشکل برخوردن
به نظر که خریدش ریسکی هستش اگر قصد تحریم داشته باشه به مرور بقیه IP های ایران هم میبندن ! همون بچسبیم به call of duty ،حداقل خیال آدم از اتصال به سرورهاش راحته !

• Smile
  • Like
Reactions: VEGETAR and AM!R
به نظر که خریدش ریسکی هستش اگر قصد تحریم داشته باشه به مرور بقیه IP های ایران هم میبندن ! همون بچسبیم به call of duty ،حداقل خیال آدم از اتصال به سرورهاش راحته !
ايشون سايبري كال اف هستن گول نخورید ;):Cheesygrin:

بازی روی کارت های AMD شت خالصه،پایین رده و میان رده و بالا رده هم نداره،دو سه ساعتی تو ردیت بودم همه مشکل داشتن،قطعا تو نسخه نهایی رفع میشه ولی اوضاع اصلا خوب نیست!

همون فهمیده فن کالاف هستی اینجوری کرده :))

همون فهمیده فن کالاف هستی اینجوری کرده :))

• Like
Reactions: AM!R
بازی خیلی سریع شده
یه سری چیزهاش هم از MW 2019 اورده من یه مقداری به تیرچه قبای بتلفیلدیم برخورد ! همون اوریجینالیتی سه و چهار و بدکمپانی دو چش بود؟

این بحث فیلتر و تحریم و بن شدن و غیره رو مینویسید با ذکر پلتفرم و dns و سرویس و اینجور چیزها بنویسید بتونیم یه دیتایی جمع کنیم بلکه به چه نریم، الان همه یه دوتا بازی و اکانت وصل دارن به اینجور چیزا، همون دوتا هم بسته بشه ادم میسوزه

• Like
Reactions: VEGETAR and AM!R
منم چند ساعتی فرصت شد بازی کردم. به عنوان کسی که از COD های چند سال اخیر متنفرم، باید بگم مجموعا گانپلی و گیم پلی بازی خیلی خوب کار شده. یعنی اساس و بنیه کار خیلی خوبه و قطعا یه سری اپتیمایز کردنا و بالانس کردنا لازمه طبعا به ویژه که بتاست بازی. اما واقعا دستکم‌ این سه تا مپی که داخل بتاست اصلا به نظرم جالب نیستن. از طرفی vehicle ها هم کلا جای کار زیاد دارن. چیزی که به صورت خاص نظرمو جلب کرده imaging خیلی دقیق صداهاست. این موضوع مخصوصا زمانی بیشتر به چشم میاد که مپای بتا خیلی عظیم نیستن و خیلی پیش میاد درگیری‌های نزدیک و شلوغ و از این نظر فوق العاده کار شده. دقیقا موقعیت مکانی حریف رو از صدای پاها و شلیکش میشه متوجه شد. اینکه میشه مثلا carbine رو به عنوان gadget انتخاب کرد جالب نیست. اینطوری عملا میشه سلاح پرایمری رو یه AR یا SMG ورداشت و یه چیزی مثل M4A1 رو هم به عنوان گجت. و از این نظر خیلی برتری می‌تونه بده به کسی مثل من دستکم چون خیلی کمتر نگران مدیریت ammo میشم و نهایتا سوییچ می‌کنم بین مثلا m433 و m4a1. البته خود شاتگانا هم به شدت op هستن. کلا چینش loudout اولیه یکم به نظرم باید نرف بشه. یه موضوعی هم که ظاهرا فقط من باهاش مشکل دارم چون ندیدم دوستان دیگه ازش گله کنن بحث گرافیک فنی بازیه. ویژوال فنی بازی به نظرم کاملا نسل هشتیه. اما بی شک محصول نهایی بهتر خواهد بود از این نظر. هرچند واقعا نه اولویت هستش برای بازی و نه ذاتا میشه انتظار خیلی زیادی داشت با در نظر گرفتن وسعت مپ ها و سطح تخریب پذیری و قدرت کنسول های نسل فعلی. در نهایت بازی نهایی قطعا بهتر از بتا خواهد بود، اما همچنان معتقدم شوتر نظامی مدرن با حال و هوای جدی، رو‌ دست MW2019 فعلا هیچ چیزی نیومده از نظر من. اون بازی قشنگ مثل شراب درجه یک داره عمر میکنه. اما این قطعا سلیقه شخصی منه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or