Multi Platform Battlefield 6

5474587458).jpg

نسخه جدید Battlefield (فعلا اسمی نداره) به صورت رسمی معرفی شد .

Battlefield Labs: پروژه‌ای برای ساخت Battlefield آینده با همکاری شما!​

طرفداران Battlefield، آماده باشید! EA یه پروژه خیلی خفن رو معرفی کرده: Battlefield Labs! این پروژه یه بازی جدید نیست، بلکه یه فرصت بی‌نظیره برای شما که مستقیما تو ساخت Battlefield بعدی نقش داشته باشید.

Battlefield Labs چیه و چرا مهمه؟

Battlefield Labs یه برنامه‌ی آزمایشیه که به شما اجازه می‌ده تو مراحل اولیه‌ی ساخت بازی شرکت کنید و با بازخوردهای سازنده‌تون، به بهتر شدن بازی کمک کنید. EA می‌خواد یه Battlefield بسازه که دقیقا همونی باشه که شما می‌خواید، و این پروژه بهترین راه برای رسیدن به این هدفه.

نقش Battlefield Studios

توسعه‌ی این پروژه توسط استودیوهای مختلف EA انجام می‌شه، اما Battlefield Studios نقش مهمی به عنوان هماهنگ‌کننده‌ی این استودیوها و نظارت بر روند کلی پروژه داره. استودیو DICE که سازنده‌ی اصلی سری Battlefield هست، نقش کلیدی تو توسعه‌ی Battlefield Labs ایفا می‌کنه و با تجربه‌ی سال‌ها ساخت بازی‌های Battlefield، دانش و تخصص لازم برای هدایت این پروژه رو بر عهده داره. استودیوهای دیگه مثل Ripple Effect ،Motive و Criterion هم تو این پروژه همکاری می‌کنن.

تو Battlefield Labs چه خبره؟

• همکاری مستقیم با سازنده‌ها: شما می‌تونید تو مراحل مختلف ساخت بازی نظر بدید و به سازنده‌ها کمک کنید.
  • تجربه‌ی نسخه‌های اولیه: قبل از انتشار بازی اصلی، نسخه‌های اولیه و ناقص بازی رو تجربه کنید و مشکلات و باگ‌ها رو گزارش بدید.
  • محتوای متنوع: Battlefield Labs شامل حالت‌های مختلف بازی، سیستم کلاس‌بندی جدید و ایده‌های خفن دیگه خواهد بود.
  • تیم توسعه‌ی قدرتمند: چهار تا از بهترین استودیوهای EA دارن روی این پروژه کار می‌کنن.
Battlefield Labs چه آینده‌ای داره؟

به نظر میاد Battlefield Labs می‌خواد یه تکونی به دنیای Battlefield بده و با برگشت به ریشه‌ها و ایده‌های جدید، یه تجربه‌ی خیلی خفن و متفاوت رو برامون رقم بزنه. حضور حالت‌های کلاسیک مثل Conquest و Breakthrough و کلی ایده جدید، نشون می‌ده که هم می‌خوان طرفدارای قدیمی رو راضی کنن، هم کلی بازیکن جدید جذب کنن.

حرف آخر

Battlefield Labs با این روش جدید و تمرکز روی همکاری با گیمرها، می‌تونه یه فصل جدید تو تاریخ Battlefield باشه. مطمئناً این پروژه با کلی بازخورد از ما و تجربه خفن سازنده‌ها، تبدیل به یکی از بهترین و محبوب‌ترین بازی‌های شوتر اول شخص می‌شه.

تاریخ انتشار:

با توجه به گزارش‌های مالی منتشر شده توسط EA، انتظار می‌رود که این بازی در سال مالی 2026 (که از آوریل 2025 تا مارس 2026 را شامل می‌شود) منتشر شود.

برای ثبت نام در برنامه Battlefield Labs به وبسایت رسمی بازی مراجعه کنید Battlefield – Electronic Arts

1738599614872.png

اولین تیزر گیم پلی :

View attachment shinobi602-1886445580232130953-01-20250203.mp4

Introducing Battlefield Labs​

آخرین ویرایش:
نظر محبوب یا نامحبوب : این مپ سیژ آف کایرو واقعا مپ مزخرفیه
خصوصا اگر در سرور های خاورمیانه گیر کنی
مزرعه حیواناته رسما
از دیشب نمیدونم چی شده، وسط بازی یهو هوس میکنه میاد بیرون! دیشب 3 یا 4 بار اینطور شد بیخیالش شدم!
کسی چنین مشکلی نداره؟
دیروز برا منم اینطوری شد فک کردم از نته یا دی ان اس

نظریه نامحبوب یا محبوب دیگه ام اینه
گان ها بالانس نیستن بین smg و carbine assault نه ک تفاوت نباشه ولی اونطور حس متفاوت بودن نمیده
شات گان زیادی قویه
ی فکری بابت سیستم حساب کردن کیل باید بدن جایی که باید assist حساب کنه کیل میده جایی که باید کیل بده assist اش میکنه ماذا فازا
اسنایپش بدی نیست میتونست بهتر باشه به نظرم مشکل اینه ی دونه گذاشتن نمیشه فهمید کلا سیستم چطوره.

بازی ی مقدار باید سرعتش کم بشه به نظرم زیاد سریعه.
ار پی جی رو زیادی قدرت مند زدن رسما میتونی ی ارپی جی بگیری دستت راش بدی راحت کیل میگیری.

اقا شاتگان خیلی خوبه از هر جا می زنی وان شات کیله راحت باهاش کواد کیل میشه گرفت
قطعا نرف میشه!
مخصوصا اینکه دوتا پرایمری گان که یکیش اینه داریم حمل میکنیم ،
RPG هم خیلی اوورپاوره! مطمئنم اینم ضعیفترش میکنن!

• Like
Reactions: Love Console
اسنایپ‌ش یه جوریه! نمیدونم قلق خاصی داره چیه ، باهاش کیل میگیرم اوکی ام ، ولی حال نمیده ، خیلی خشک و کلانکیه حس میکنم ، مثلا توی BF1 خیلی برام جذاب‌تر بود ،
بازی همه چیش اوکیه ها ، ولی اون حسی که مثلا اتفاقات خاص توی BF1 رقم میخورد مو به تن آدم سیخ میشد رو بهم نمیده ، اون صدای جیرینگه بعد از هر کیل یا هد شات ، اینجا اصلا معلوم نیست طرف رو کشتی یا نه!
بعد از ذوق اولیه در مورد بازی ، یه سری چیزاش رو دوست ندارم .
رویPC اسنایپش خیلی خوبه و همینطور حس هدشات کردن.
البته جا داره همونطور که گفتی با صدا و ویژوال تو ui/hud کاری کنن که فیدبک جذابتری بگیری ولی گانپلی و احساس اسنایپ زدنش خیلی خوبه.

@Annunaki ™
اسکوپ 10x تو چهارمتر مپ اخه؟
بزار مپ گنده هاش رو هم ببینیم و بعد :D

اینها همش برای جلوگیری از چیت و هک شدن سرورهاست که پلیرهای PC از خداشونه که بازیهای آنلاین همچین قابلیتی رو داشته باشن.
اینقدر حساس نباش ، این تاپیک هم در مورد گزارش تعداد بنهاییه که تو همین یک روزه Javelin انجام داده و دهن هکرها/چیترها رو سرویس کرده.

بازی کن لذتش رو ببر.
مشکلی با سیستمش ندارم
ترسم اینه که اشتباه انجام بدم سیستم به چوخ بره
حالا که برای 2 روز بتا نمیزنم به جز اینکه مجبور شم برای نسخه اصلی استفاده کنم
اگه اینطوری باشه خرید و فروش قاچاقی کوین تو فیفا غیر ممکن میشه ( پارسال از fc25 80 دلار پول در اوردم ، که اکانتم بن شد)

• Like
Reactions: Love Console
مشکلی با سیستمش ندارم
ترسم اینه که اشتباه انجام بدم سیستم به چوخ بره
حالا که برای 2 روز بتا نمیزنم به جز اینکه مجبور شم برای نسخه اصلی استفاده کنم
اگه اینطوری باشه خرید و فروش قاچاقی کوین تو فیفا غیر ممکن میشه ( پارسال از fc25 80 دلار پول در اوردم ، که اکانتم بن شد)
من پستهات رو تو تاپیک استیم هم دیدم.
به نظرم خیلی حساسیت زیادی داری و بیش از حد فکر میکنی و برای خودت ترس بیهوده ایجاد میکنی.
هیچ کس اگه کار اشتباهی نکنی قرار نیست بنت کنه یا پدر سیستمت در بیاد :D

من کوین رو نمیدونم ولی اونی که میگه با فعال کردن secure boot ممکه سیستمت به فنا بره یا خودش هکر و چیتره و یا یکسره تو سایتهای خاک برسری و علامت سوال دار میچرخه و یا اگه سلامته ولی هرچی دم دستش میاد نصب میکنه و به فکر امنیت سیستمش نیست.

یه همچین کاربر ویندوزی با سکیور بوت و بدون اون ، با آنتی ویروس/فایروال و بدون اونها باز هم هک میشه و یا ویروس و... میگیره.

Secure Boot مثل کمربند ایمنی تو ماشینه.
یکی که داش نمیخواد کمربند ببنده به این استناد میکنه که اگه تصادف کردم و ماشین آتیش گرفت و کمربند قفل کرد و باعث مرگ فلانی شد پس کمربند بستن اشتباست...

در صورتی که احتمال همچین تصادفی یک صدم یا یک هزارم درصد هم نیست.
ولی بستن کمربند تو هزار نوع تصادف دیگه سلامت طرف رو تضمین میکنه.

دیگه گفتم کامل قضیه رو باز کنم که کس دیگه ای هم که سوال داره از این مورد نترسه.
خود ویندوز 11 نیاز داره secure boot فعال باشه.

بازی هنوز ریلیز رسمی نشده چیت هاش اومده
رویPC اسنایپش خیلی خوبه و همینطور حس هدشات کردن.
البته جا داره همونطور که گفتی با صدا و ویژوال تو ui/hud کاری کنن که فیدبک جذابتری بگیری ولی گانپلی و احساس اسنایپ زدنش خیلی خوبه.

@Annunaki ™
اسکوپ 10x تو چهارمتر مپ اخه؟
بزار مپ گنده هاش رو هم ببینیم و بعد :D

آقا شما اصلا بگو مپ tdm من دوست دارم با اسکوپ 10X پلی بدم ! به اون چه !!!! :Gunner: :Gunner: :Gunner: :)) :|

گذاشتن فقط یک اسلحه برای اسنایپ واقعا مسخرس حداقل 2 تا میزاشت !

• Poker Face
Reactions: GameMasterr
بازی هنوز ریلیز رسمی نشده چیت هاش اومده

آقا شما اصلا بگو مپ tdm من دوست دارم با اسکوپ 10X پلی بدم ! به اون چه !!!! :Gunner: :Gunner: :Gunner: :)) :|

گذاشتن فقط یک اسلحه برای اسنایپ واقعا مسخرس حداقل 2 تا میزاشت !
حالا تا تو نسخه نهایی اضافه بشه این رو با نخ از مانیتورت آویزون کن که بیاد وسط صفحه ، همون کار رو میکنه:
71pNaz8xEpL._AC_SX679_.jpg
:D :D
=========
به نظرم این دلیل داره اونهم تو رویکرد طراحی این نسخه که وسعت مپها به نظر خیلی فشرده تر به نظر میرسه و به نسبت نسخه های قبلی مپهای خیلی بزرگی حساب نمیشن.
البته حتما تعداد اسلحه ها تو نسخه اصلی بیشتره ، همینطور اسنایپها.
ولی این کاملا نشون دهنده اینه که تو بتا میخواستن بیشتر روی بالانس مپهای جدید کار کنن و اون ها رو بررسی کنن چون تو این مپها رودررویی ها خیلی بیشتر میشه و خب ازش آمار و اطلاعات بیشتری در میاد که بتونن بررسیشون کنن.
تا اینکه دوتا اسنایپ با زوم بالا بدن دست پلیرهایی که کلا وایسن بیس اصلی و صدای هم تیمیها و طرف مقابل رو در بیارن.

این کارها برای مپهایی مثل فایراستورمه نه این دو در دوها.

من کوین رو نمیدونم ولی اونی که میگه با فعال کردن secure boot ممکه سیستمت به فنا بره یا خودش هکر و چیتره و یا یکسره تو سایتهای خاک برسری و علامت سوال دار میچرخه و یا اگه سلامته ولی هرچی دم دستش میاد نصب میکنه و به فکر امنیت سیستمش نیست.
پس هیچی دیگه ارزش نداره برای Bf6 بیخیال اون سایت ها بشم
فعلا که Ea زده تمام اکانت های xbox/steam/psn هم‌که لینک بوده بهشون بن کرده

• Poker Face
Reactions: noorihamid99
منم بلاخره تونستم بازی رو تجربه کنم‌. بازی واقعا عالی شد برگشته به همون دوران طلایی بتلفیلد۳ و ۴. اگه نسخه نهایی هم همین باشه بهترین شوتر نظامی حال حاضره که میشه تجربه کرد.
خیلی سخت گیرانه بخوایم نگاه کنیم بازی نسبت به نسخه های قبل خیلی سریع تر شده. نمیتونم بگم خوبه یا بد ولی حداقل برای من که همه نسخه ها رو تست کردم این مورد رو فعلا بهش عادت ندارم از طرفی نقشه ها هم کوچکتر شده و نبردها نزدیک تره. شاید یکم بگذره بهش عادت کنیم و نمیشه گفت نکته منفیه. طراحی نقشه ها همین تعداد کم از کل طراحی ۲۰۴۲ بهتره.
یه نکته ای که هست سلاح ها انگار بالانس نیستن. یسری سلاح ها زیادی دقیقن. و یه مشکلم که من حس کردم وقتی شلیک میکنی مثل نسخه های قبل واضح نیست کیل گرفتی یا نه
در کل بنظرم بعد از مدت ها یه شوتر آنلاین درست حسابی میتونیم بازی کنیم

بازی تا لانچ کلی بالانس میشه.
یعنی لیستی که میدونن و دارن روش کار میکنن// یا فیدبکی که گرفتن و دارن تصحیح میکنن توی توییتر ببینید میگید ایول، حداقل دارن گوش میکنن و میفهمن چی به چیه.
+ مپای بتا از قصد کوچیک انتخاب شده (بازی مپ های بزرگ تر // خیلی بزرگتر هم داره برای لانچ)
++ دلیلش هم مشخصاً برای جمع کردن دیتا روی اسلحه ها ، بالانسشون ، کلاسا, TTK و TTD بوده مشخصاً.
اگر قرار بود مپ های بزرگ بزارن اونوقت حجم دیتایی که در میاوردن برای آنالیز خیلی خیلی کمتر میشد ( فرض بگیریم بتا توی یه مپ بزرگ مثل golmoud railway بود، خب به تبع دیتا خوبی نمیشد جمع کرد از infantry که تقریباً اصل بازیه، اون یه مپ جت و هلی هم برای همین توی بتا هست، با همون فیدبک رو برای اونا در میارن)

ttk/tdd بنظرم خوبه, فاز هاردکور میده, موقعیت گیری و ایم خیلی مهم تره
ایراد گانپلی قدرت اتچمنت هاست که لگد اسلحه رو خیلی کم میکنه, لگد دیفالت اسلحه خوبه
تانک رو خوب در اوردن کند و سنگینه بیشتر شبیه Bf5 تا bf4
فیزیک هلیکوپتر و جت قابل قبوله منتهی حسابی بالانس سرعت و وزن میخان, مثل کشتی پرواز میکنن
رنج aa دست سرباز رو باید به شدت نرف کنن, خیلی بیخودی رنجش بالاست
مشکل بنیادین بازی نداشتن سرور بروزره و مچ میکینگ, مچ میکینگ بازی افتضاحه هیچ دلیلی نداره وقتی 450k پلیر انلاین داره بازی بری تو لابی خالی برا مردم صبر کنی, rotation نداره کلا خیلی مزخرفه این مورد, با هرکی بازی کردی باید خدافظی کنی بعد هر مچ

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or