Multi Platform Battlefield 6

5474587458).jpg

نسخه جدید Battlefield (فعلا اسمی نداره) به صورت رسمی معرفی شد .

Battlefield Labs: پروژه‌ای برای ساخت Battlefield آینده با همکاری شما!​

طرفداران Battlefield، آماده باشید! EA یه پروژه خیلی خفن رو معرفی کرده: Battlefield Labs! این پروژه یه بازی جدید نیست، بلکه یه فرصت بی‌نظیره برای شما که مستقیما تو ساخت Battlefield بعدی نقش داشته باشید.

Battlefield Labs چیه و چرا مهمه؟

Battlefield Labs یه برنامه‌ی آزمایشیه که به شما اجازه می‌ده تو مراحل اولیه‌ی ساخت بازی شرکت کنید و با بازخوردهای سازنده‌تون، به بهتر شدن بازی کمک کنید. EA می‌خواد یه Battlefield بسازه که دقیقا همونی باشه که شما می‌خواید، و این پروژه بهترین راه برای رسیدن به این هدفه.

نقش Battlefield Studios

توسعه‌ی این پروژه توسط استودیوهای مختلف EA انجام می‌شه، اما Battlefield Studios نقش مهمی به عنوان هماهنگ‌کننده‌ی این استودیوها و نظارت بر روند کلی پروژه داره. استودیو DICE که سازنده‌ی اصلی سری Battlefield هست، نقش کلیدی تو توسعه‌ی Battlefield Labs ایفا می‌کنه و با تجربه‌ی سال‌ها ساخت بازی‌های Battlefield، دانش و تخصص لازم برای هدایت این پروژه رو بر عهده داره. استودیوهای دیگه مثل Ripple Effect ،Motive و Criterion هم تو این پروژه همکاری می‌کنن.

تو Battlefield Labs چه خبره؟

• همکاری مستقیم با سازنده‌ها: شما می‌تونید تو مراحل مختلف ساخت بازی نظر بدید و به سازنده‌ها کمک کنید.
  • تجربه‌ی نسخه‌های اولیه: قبل از انتشار بازی اصلی، نسخه‌های اولیه و ناقص بازی رو تجربه کنید و مشکلات و باگ‌ها رو گزارش بدید.
  • محتوای متنوع: Battlefield Labs شامل حالت‌های مختلف بازی، سیستم کلاس‌بندی جدید و ایده‌های خفن دیگه خواهد بود.
  • تیم توسعه‌ی قدرتمند: چهار تا از بهترین استودیوهای EA دارن روی این پروژه کار می‌کنن.
Battlefield Labs چه آینده‌ای داره؟

به نظر میاد Battlefield Labs می‌خواد یه تکونی به دنیای Battlefield بده و با برگشت به ریشه‌ها و ایده‌های جدید، یه تجربه‌ی خیلی خفن و متفاوت رو برامون رقم بزنه. حضور حالت‌های کلاسیک مثل Conquest و Breakthrough و کلی ایده جدید، نشون می‌ده که هم می‌خوان طرفدارای قدیمی رو راضی کنن، هم کلی بازیکن جدید جذب کنن.

حرف آخر

Battlefield Labs با این روش جدید و تمرکز روی همکاری با گیمرها، می‌تونه یه فصل جدید تو تاریخ Battlefield باشه. مطمئناً این پروژه با کلی بازخورد از ما و تجربه خفن سازنده‌ها، تبدیل به یکی از بهترین و محبوب‌ترین بازی‌های شوتر اول شخص می‌شه.

تاریخ انتشار:

با توجه به گزارش‌های مالی منتشر شده توسط EA، انتظار می‌رود که این بازی در سال مالی 2026 (که از آوریل 2025 تا مارس 2026 را شامل می‌شود) منتشر شود.

برای ثبت نام در برنامه Battlefield Labs به وبسایت رسمی بازی مراجعه کنید Battlefield – Electronic Arts

1738599614872.png

اولین تیزر گیم پلی :

View attachment shinobi602-1886445580232130953-01-20250203.mp4

Introducing Battlefield Labs​

آخرین ویرایش:
این بتای مزخرف چیه داده بیرون؟ یک لحظه هم قفل ها رو باز نکرد بازی کنم.
قفل چی؟ قفلی که روی مُد های بازی توی بازی بعضی وقتا میاد؟
برای من یکبار اومد نوشته بود پلاس میخواد بازی رو بستم باز کردم درست شد ، پلاس داری؟

امیدوارم یک فکری بکنن راجع به rotation مپ ها.
خسته شدم اینقدر تکراری بازی کردم.
چیه همش یا Cairo یا اون یکی چی چی offensive.
Liberation peak اصلا نمیاد.
+ توی خاورمیانه لعنتی closed weapon conquest اصن خالیه، پرم نمیشه.
امیدوارم حداقل یک سیستم بگنجونن آقا اگر پلیر نبود ببره ریجن نزدیک بعدی وصل کنه.
مگر نگفتن 4 تا مپ هست ؟؟
چرا سه تاش رو فقط داره ؟؟
مپ نیویورک کجاست ؟

چرا جت مثل کامیون شده !!!! این چه وضعیه !! :)) :)) :)) :)) :Thumbdown: :Thumbdown:
چه هندلینگی عه آخه !!!!

اما از این حرکت که نوتیفیکیشن ها و friend list رو از اون EA App مسخره منتقل کردن داخل بازی بسیار استقبال میشه
این رو هم اضافه کنم ea app اصلا دیگه باز نمیشه و کلا از دسترس خارج شده
نه شکن نه الکترو نه dns نه قند شکن با هیچکدوم آنلاین نمیشه

جالبه این گیر کردن سوزنش روی یه مپ دقیقا به دل‌خواه من داشت عمل می‌کرد:دی
گان AK 205 رو میخواستم اتچ منت هاش رو باز کنم نیاز به درگیری نزدیک و گیم پلی سریع داشتم ، همش قاهره مینداخت ، برای اولین بار گفتم برم اسنایپ بزنم خسته شدم بسکه دویدم!
۴ دست مپ کوهستانی رو انداخت عشق کردم :دی
کاش یه سیستمی داشت هرکی دست قبل هرچی (دیفندر و اتکر) بود دست بعدی یه چیز دیگه و یه مپ دیگه باشه.
برداشتن تو هر کلاس کلی اسلحه گذاشتن
به کلاس اسکات که رسیدن فقط یکی !! :|
اونم اسکوپ 10X نداره ! :Gunner::Gunner::Gunner::Gunner:

در حال حاضر به نظرم M4A1 بهترین گان بازیه و بعد AK12 فوق العادست

کسایی که مشکل دارن روی amd و گاها انویدیا این ویدیو رو ببینن من خودم انجام دادم ولی فرصت نشد تست کنم
متاسفانه مشکل Texture flickering داره بازی
نمیدونم مشکل از کدومه !
البته تو نسخه نهایی درست میشه !

@makan_net

یه سوال دیگه در مورد seurce boot یه جا دیدم خارجی ها زده بودن اینکار مثل رولت روسی میمونه خطرناکه
واقعا خطرناکه ؟
بعد یه چیزی دیگه این آنتی چیت فردا روزی تو fc26 کوین بفروشم میتونه کل سیستمو شناسایی کنه هر اکانتی بسازم بازی های EA برام بخش آنلاینش بن باشه ؟
من گیج شدم
سر این جریان
Battlefield 6 Update: On Secure Boot & Cheats :: Battlefield™ 6 General Discussions
احتمالا انتی چیت شون به این خاطر نیاز به فعال بودن secure boot داره که احتمالا شما رو hardware ban می کنه یعنی چندتا اکانت دیگه هم تهیه کنی باز رو اون سیستم نمی تونی بازی رو اجرا کنی که بسیار از این حرکت استقبال میشه اگر واقعا تو تعداد چیتر ها تاثیر گذار باشه

آخرین ویرایش:
مگر نگفتن 4 تا مپ هست ؟؟
چرا سه تاش رو فقط داره ؟؟
مپ نیویورک کجاست ؟

چرا جت مثل کامیون شده !!!! این چه وضعیه !! :)) :)) :)) :)) :Thumbdown: :Thumbdown:
چه هندلینگی عه آخه !!!!

اما از این حرکت که نوتیفیکیشن ها و friend list رو از اون EA App مسخره منتقل کردن داخل بازی بسیار استقبال میشه
این رو هم اضافه کنم ea app اصلا دیگه باز نمیشه و کلا از دسترس خارج شده
نه شکن نه الکترو نه dns نه قند شکن با هیچکدوم آنلاین نمیشه

متاسفانه مشکل Texture flickering داره بازی
نمیدونم مشکل از کدومه !
البته تو نسخه نهایی درست میشه !

احتمالا انتی چیت شون به این خاطر نیاز به فعال بودن secure boot داره که احتمالا شما رو hardware ban می کنه یعنی چندتا اکانت دیگه هم تهیه کنی باز رو اون سیستم نمی تونی بازی رو اجرا کنی که بسیار از این حرکت استقبال میشه اگر واقعا تو تعداد چیتر ها تاثیر گذار باشه
در واقعیت این secure boot فقط بدرد این چیتای مجانی میخوره. چون اونایی که جدی میان چیت بزنن و خیلی هاشونم استریمر و ... هستن چیت اونا هم در سطح kernel level دسترسی داره و یه spoofer هم در همون سطح به صورت فعال دارن. کلا این قضیه یه موش و گربه بازی ابدی هست که تموم نمیشه.

@makan_net

یه سوال دیگه در مورد seurce boot یه جا دیدم خارجی ها زده بودن اینکار مثل رولت روسی میمونه خطرناکه
واقعا خطرناکه ؟
بعد یه چیزی دیگه این آنتی چیت فردا روزی تو fc26 کوین بفروشم میتونه کل سیستمو شناسایی کنه هر اکانتی بسازم بازی های EA برام بخش آنلاینش بن باشه ؟
من گیج شدم
سر این جریان
Battlefield 6 Update: On Secure Boot & Cheats :: Battlefield™ 6 General Discussions

تا جایی که من خوندم و فهمیدم این دسترسی هایی که داده میشه برای انتی چیت خودشون هم خطرناک اند، یعنی یه جورایی اگر این مدل دسترسی ها لو بره کل سیستم تون در معرض خطر هکر ها قرار میگیره جون دسترسی فوق العاده بالایی داده میشه

حالا دوستان خوره pc بهتر و دقیق تر میتونن توضیح بدن

در مورد چیت هایی هم که دارن همین الان میزنن من خوندم که اینا از طریق دو تا سیستم میان لاپوشونی میکنن قضیه رو در اصل شما یه سیستم رو نشون ea میدی که تمیزه و با سیستم دیگه چیت میزنی

تا جایی که من خوندم و فهمیدم این دسترسی هایی که داده میشه برای انتی چیت خودشون هم خطرناک اند، یعنی یه جورایی اگر این مدل دسترسی ها لو بره کل سیستم تون در معرض خطر هکر ها قرار میگیره جون دسترسی فوق العاده بالایی داده میشه

حالا دوستان خوره pc بهتر و دقیق تر میتونن توضیح بدن

در مورد چیت هایی هم که دارن همین الان میزنن من خوندم که اینا از طریق دو تا سیستم میان لاپوشونی میکنن قضیه رو در اصل شما یه سیستم رو نشون ea میدی که تمیزه و با سیستم دیگه چیت میزنی
نکته اینجاست که کسی که پی سی گیمره این دسترسی رو به هر کس و ناکسی میده در طی عمر PC ش. الان تقریبا همه آنتی چیت ها kernel level هستن و سطح دسترسی برابر دارن از آنتی چیت Valorant بگیر تا همین Battleye و EAC و چیزای دیگه که رو نصف بازیا از جمله فورنتایت و COD و رینبو و غیره هستن. حتی چیز ساده ای مثل درایور که برای تغییر dpi و تنظیمات RGB موس و کیبورد نصب میکنیم همینه. هر کدوم اینا حفره امنیتی داشته باشه پشتش بدبختیه ولی خب کمتر کسی پیدا میشه که از نصب کردن لاجیتک هاب و غیره بترسه.

اسنایپ‌ش یه جوریه! نمیدونم قلق خاصی داره چیه ، باهاش کیل میگیرم اوکی ام ، ولی حال نمیده ، خیلی خشک و کلانکیه حس میکنم ، مثلا توی BF1 خیلی برام جذاب‌تر بود ،
بازی همه چیش اوکیه ها ، ولی اون حسی که مثلا اتفاقات خاص توی BF1 رقم میخورد مو به تن آدم سیخ میشد رو بهم نمیده ، اون صدای جیرینگه بعد از هر کیل یا هد شات ، اینجا اصلا معلوم نیست طرف رو کشتی یا نه!
بعد از ذوق اولیه در مورد بازی ، یه سری چیزاش رو دوست ندارم .

روی XSS یه باگ خیلی ناشیانه ای هست امیدوارم فیکسش کنن تا ریلیز
گیم پلی اصلی بازی روون 60 فریم اجرا میشه ولی Firing Range روی 30 فریم قفله
باگ نیست، منوی بازی performance خیلی جالبی نداره ،‌روی‌ سری اس‌ cap کردن افت فریم نداشته باشه.

• Like
Reactions: Love Console
اومدم وارد بازی بشم ولی میگه باید توی صف 160 هزار نفری وایسی از صف هم همش 100تا 100 کم میشه یک ساعت دیگه هم برق میره ارزش نداره توی صف وایسم فقط امیدوارم بعد از ظهر وضعیت بهتر بشه

• Like
Reactions: Love Console
اومدم وارد بازی بشم ولی میگه باید توی صف 160 هزار نفری وایسی از صف هم همش 100تا 100 کم میشه یک ساعت دیگه هم برق میره ارزش نداره توی صف وایسم فقط امیدوارم بعد از ظهر وضعیت بهتر بشه
بتا بازی باز شده ، مقدار خییییلی زیادی پلیر اومده.
یکی دو ساعت دیگه اوکی میشه ، نه سه چهار ساعت دیگه.

• Like
Reactions: ezio252

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or