Multi Platform Battlefield 6

5474587458).jpg

نسخه جدید Battlefield (فعلا اسمی نداره) به صورت رسمی معرفی شد .

Battlefield Labs: پروژه‌ای برای ساخت Battlefield آینده با همکاری شما!​

طرفداران Battlefield، آماده باشید! EA یه پروژه خیلی خفن رو معرفی کرده: Battlefield Labs! این پروژه یه بازی جدید نیست، بلکه یه فرصت بی‌نظیره برای شما که مستقیما تو ساخت Battlefield بعدی نقش داشته باشید.

Battlefield Labs چیه و چرا مهمه؟

Battlefield Labs یه برنامه‌ی آزمایشیه که به شما اجازه می‌ده تو مراحل اولیه‌ی ساخت بازی شرکت کنید و با بازخوردهای سازنده‌تون، به بهتر شدن بازی کمک کنید. EA می‌خواد یه Battlefield بسازه که دقیقا همونی باشه که شما می‌خواید، و این پروژه بهترین راه برای رسیدن به این هدفه.

نقش Battlefield Studios

توسعه‌ی این پروژه توسط استودیوهای مختلف EA انجام می‌شه، اما Battlefield Studios نقش مهمی به عنوان هماهنگ‌کننده‌ی این استودیوها و نظارت بر روند کلی پروژه داره. استودیو DICE که سازنده‌ی اصلی سری Battlefield هست، نقش کلیدی تو توسعه‌ی Battlefield Labs ایفا می‌کنه و با تجربه‌ی سال‌ها ساخت بازی‌های Battlefield، دانش و تخصص لازم برای هدایت این پروژه رو بر عهده داره. استودیوهای دیگه مثل Ripple Effect ،Motive و Criterion هم تو این پروژه همکاری می‌کنن.

تو Battlefield Labs چه خبره؟

• همکاری مستقیم با سازنده‌ها: شما می‌تونید تو مراحل مختلف ساخت بازی نظر بدید و به سازنده‌ها کمک کنید.
  • تجربه‌ی نسخه‌های اولیه: قبل از انتشار بازی اصلی، نسخه‌های اولیه و ناقص بازی رو تجربه کنید و مشکلات و باگ‌ها رو گزارش بدید.
  • محتوای متنوع: Battlefield Labs شامل حالت‌های مختلف بازی، سیستم کلاس‌بندی جدید و ایده‌های خفن دیگه خواهد بود.
  • تیم توسعه‌ی قدرتمند: چهار تا از بهترین استودیوهای EA دارن روی این پروژه کار می‌کنن.
Battlefield Labs چه آینده‌ای داره؟

به نظر میاد Battlefield Labs می‌خواد یه تکونی به دنیای Battlefield بده و با برگشت به ریشه‌ها و ایده‌های جدید، یه تجربه‌ی خیلی خفن و متفاوت رو برامون رقم بزنه. حضور حالت‌های کلاسیک مثل Conquest و Breakthrough و کلی ایده جدید، نشون می‌ده که هم می‌خوان طرفدارای قدیمی رو راضی کنن، هم کلی بازیکن جدید جذب کنن.

حرف آخر

Battlefield Labs با این روش جدید و تمرکز روی همکاری با گیمرها، می‌تونه یه فصل جدید تو تاریخ Battlefield باشه. مطمئناً این پروژه با کلی بازخورد از ما و تجربه خفن سازنده‌ها، تبدیل به یکی از بهترین و محبوب‌ترین بازی‌های شوتر اول شخص می‌شه.

تاریخ انتشار:

با توجه به گزارش‌های مالی منتشر شده توسط EA، انتظار می‌رود که این بازی در سال مالی 2026 (که از آوریل 2025 تا مارس 2026 را شامل می‌شود) منتشر شود.

برای ثبت نام در برنامه Battlefield Labs به وبسایت رسمی بازی مراجعه کنید Battlefield – Electronic Arts

1738599614872.png

اولین تیزر گیم پلی :

View attachment shinobi602-1886445580232130953-01-20250203.mp4

Introducing Battlefield Labs​

آخرین ویرایش:
اینجاست، توی ستینگ منوی Network graph
شلوغ میکنن صفحه رو ، من نهایت میخوام ببینم لیتنسی چنده دکمه‌ استارت رو نگه میدارم .View attachment 388497
دکمه استارت دیگه کدومه

اگر مشکل اجرای بازی رو PC دارین یا مثل من به سرور خاورمیانه وصل میشه نرم افزار PacketRaft نصب کنید.
این بازی از نظر سرور خاورمیانه و اروپا دقیقا مثل 206 و لندکروزه
میشه سایتشو بدی من چیزی پیدا نکردم

فقط یه فکری باید بحال بالانس اتچمنتا و recoil گیم بکنن چون دوتا اتچمنت میزاری کلا سلاح بدون recoil میشه :D

حس نمیکنین مپا کوچیکتر شدن و درگیریا نزدیکتر؟
چرا از این ۳ مپی که هست دو تاش مپ کوچیک با فضای شهریه و درگیری ها نزدیکه. اون یکی دیگه هم که تو کوه های تاجیکستانه فضاش بازتره ولی بازم به بزرگی مپ های بتل های قبلی نیست باید منتظر بمونیم ببینیم بقیه مپ ها چطورن. ولی در کل دیزاین مپ ها خوبه و قابل قیاس با زباله ۲۰۴۲ نیست.
امیدوارم تو محتوای بعد از عرضه مپ Siege of Shanghai اضافه بشه :D

• Like
Reactions: Big Band
چرا از این ۳ مپی که هست دو تاش مپ کوچیک با فضای شهریه و درگیری ها نزدیکه. اون یکی دیگه هم که تو کوه های تاجیکستانه فضاش بازتره ولی بازم به بزرگی مپ های بتل های قبلی نیست باید منتظر بمونیم ببینیم بقیه مپ ها چطورن. ولی در کل دیزاین مپ ها خوبه و قابل قیاس با زباله ۲۰۴۲ نیست.
شانگهای با کنترل هلیکوپتر BF6 جالب میشه. فک کنم کسی بهش دست نزنه

• Like
Reactions: mahyarxbox
من پیش خرید کردم ولی شما انتخاب با خودته.
به نظرم بتا رو تجربه کن بعد تصمیم بگیر
در ضمن من نمیدونم که توی نسخه نهایی سرور های بازی برای ایران تحریم باشه یا نه!
میترسم مثل 2042 باش باشه و الا سرور ها فکر کنم تحریمیم مثل همه نسخه های قبلی

اگر مشکل اجرای بازی رو PC دارین یا مثل من به سرور خاورمیانه وصل میشه نرم افزار PacketRaft نصب کنید.
این بازی از نظر سرور خاورمیانه و اروپا دقیقا مثل 206 و لندکروزه
ویندوزم نمیزاره نصب بشه این برنامه میگه ویروسه

جدا از نظرتون شانگهای مپ خوبی بود :| :| :|
نصف ملت رو پشت بوم و پنت هاوس بودن نصف دیگه بالای بقیه برج ها دوتا هلی هم داشتن ملت رو رنده میکردن و تا میاومدی بزنیشون میرفتن لای برج ها بعد هم که برج رو می اوردی پایین دید داخل مو می اومد پایین گریه میکردن که چرا برج رو‌ زدید

مپ خوب میشه گرند بازار، میشه seine crossing

این بتای همگانی از فردا شروع میشه ؟تا کی بازه ؟
فردا ساعت ۱۱نیم اگه اشتباه نکنم
حالا برام سواله اون ساختمون معروف کامل تخریب میشه یا نه :D ؟اگه بشه واقعا تو نسل ۹ دیدنیه.

جدا از اینا امیدوارم مثل بتل های قبلی حداقل تغییرات آب و هوا زلزله چیزی داشته باشه:D

نصف ملت رو پشت بوم و پنت هاوس بودن نصف دیگه بالای بقیه برج ها دوتا هلی هم داشتن ملت رو رنده میکردن و تا میاومدی بزنیشون میرفتن لای برج ها بعد هم که برج رو می اوردی پایین دید داخل مو می اومد پایین گریه میکردن که چرا برج رو‌ زدید

بتلفیلد از این مپهای مزخرف ولی پرطرفدار و نمادین چندتایی داره.
یکی دیگش مترو از BF3 بود.
از اون مزخرف تر مپ پیدا نمیکنی ولی باور کن من از چندهزار ساعتی که BF3 بازی کردم شاید 50 یا 60 درصدش تو اون مپ بوده.

مخصوصا وقتی مود No Explosive و... فعال بود.
حالت نرمال فریمی که میگرفتم زیر 20 بود ولی هنوز هم وقتی اسم مترو میاد دلم غنج میزنه.
===========

حالا به نظرم کم کم مپهای جذاب تر سری رو برگردونن.
مپ های گنده BF3-4 واقعا جای خالیشون احساس میشه.

از BF3 مثل Caspian Border ، Seine Crossing ، Karkand , Golf Of Oman رو تو بازی ببینم.
حتی Noshar Canals و Ziba Tower برای TDM/کلوزکوارتر و xp فارم کردن.
به شخصه هرچی مپ از BF3 به نظرم میاد همشون عالی بودن و جای همشون خالیه.

از 4 هم Golmud Railway , Dawnbreaker و... ولی انصافا هیچوقت از لحاظ دیزاین به پای مپهای BF3 نمیرسن.
اون مپها رو مشخصه که چندتا دیزاینر مپ کاردست طراحیشون کردن که واقعا این کاره بودن.
خیلی بازیها تو اون مپها بالانس بود و جذاب (البته BF3 مپهای سطح پایین هم داشت ولی برآیندشون به نظرم بهترین لیست رو داره)

اره اتفاقا به خاطر همون مسخرگیش جالب بود :D اون آسانسور ها رم که دیگه نگم که چقد لحظات خنده داری رقم زدیم توشون:)) من خودم EOD bot می‌فرستادم تو آسانسور و بعد که می‌رسید بالا ملت رو باهاش جوش می دادم:))

• Like
Reactions: VEGETAR
کسی واقعا با این Sliding مشکلی نداره؟
کل پلیر ها دارن فقط سر میخورن. نمیتونی یه فایت رو در رو بدی طرف مقابل سرسره بازی نکنه.
اسلاید کردن ممنتوم زیاد میخواد، مثل کالاف نیست که ، باید بدویی اسلاید کنی.
و اصلا جز بار اول دیگه قابل تکرار نیست مثل COD.
باید باز بدویی تا بتونی.
اتفاقاً مکانیک خوبیه برای رفتن تو کاور، توی بتل یک هم بود تا جایی که یادمه.
مثل COD نمیشه برای شکستن زاویه aim طرف استفاده کرد.

• Like
Reactions: VEGETAR

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or