Multi Platform Battlefield 6

5474587458).jpg

نسخه جدید Battlefield (فعلا اسمی نداره) به صورت رسمی معرفی شد .

Battlefield Labs: پروژه‌ای برای ساخت Battlefield آینده با همکاری شما!​

طرفداران Battlefield، آماده باشید! EA یه پروژه خیلی خفن رو معرفی کرده: Battlefield Labs! این پروژه یه بازی جدید نیست، بلکه یه فرصت بی‌نظیره برای شما که مستقیما تو ساخت Battlefield بعدی نقش داشته باشید.

Battlefield Labs چیه و چرا مهمه؟

Battlefield Labs یه برنامه‌ی آزمایشیه که به شما اجازه می‌ده تو مراحل اولیه‌ی ساخت بازی شرکت کنید و با بازخوردهای سازنده‌تون، به بهتر شدن بازی کمک کنید. EA می‌خواد یه Battlefield بسازه که دقیقا همونی باشه که شما می‌خواید، و این پروژه بهترین راه برای رسیدن به این هدفه.

نقش Battlefield Studios

توسعه‌ی این پروژه توسط استودیوهای مختلف EA انجام می‌شه، اما Battlefield Studios نقش مهمی به عنوان هماهنگ‌کننده‌ی این استودیوها و نظارت بر روند کلی پروژه داره. استودیو DICE که سازنده‌ی اصلی سری Battlefield هست، نقش کلیدی تو توسعه‌ی Battlefield Labs ایفا می‌کنه و با تجربه‌ی سال‌ها ساخت بازی‌های Battlefield، دانش و تخصص لازم برای هدایت این پروژه رو بر عهده داره. استودیوهای دیگه مثل Ripple Effect ،Motive و Criterion هم تو این پروژه همکاری می‌کنن.

تو Battlefield Labs چه خبره؟

• همکاری مستقیم با سازنده‌ها: شما می‌تونید تو مراحل مختلف ساخت بازی نظر بدید و به سازنده‌ها کمک کنید.
  • تجربه‌ی نسخه‌های اولیه: قبل از انتشار بازی اصلی، نسخه‌های اولیه و ناقص بازی رو تجربه کنید و مشکلات و باگ‌ها رو گزارش بدید.
  • محتوای متنوع: Battlefield Labs شامل حالت‌های مختلف بازی، سیستم کلاس‌بندی جدید و ایده‌های خفن دیگه خواهد بود.
  • تیم توسعه‌ی قدرتمند: چهار تا از بهترین استودیوهای EA دارن روی این پروژه کار می‌کنن.
Battlefield Labs چه آینده‌ای داره؟

به نظر میاد Battlefield Labs می‌خواد یه تکونی به دنیای Battlefield بده و با برگشت به ریشه‌ها و ایده‌های جدید، یه تجربه‌ی خیلی خفن و متفاوت رو برامون رقم بزنه. حضور حالت‌های کلاسیک مثل Conquest و Breakthrough و کلی ایده جدید، نشون می‌ده که هم می‌خوان طرفدارای قدیمی رو راضی کنن، هم کلی بازیکن جدید جذب کنن.

حرف آخر

Battlefield Labs با این روش جدید و تمرکز روی همکاری با گیمرها، می‌تونه یه فصل جدید تو تاریخ Battlefield باشه. مطمئناً این پروژه با کلی بازخورد از ما و تجربه خفن سازنده‌ها، تبدیل به یکی از بهترین و محبوب‌ترین بازی‌های شوتر اول شخص می‌شه.

تاریخ انتشار:

با توجه به گزارش‌های مالی منتشر شده توسط EA، انتظار می‌رود که این بازی در سال مالی 2026 (که از آوریل 2025 تا مارس 2026 را شامل می‌شود) منتشر شود.

برای ثبت نام در برنامه Battlefield Labs به وبسایت رسمی بازی مراجعه کنید Battlefield – Electronic Arts

1738599614872.png

اولین تیزر گیم پلی :

View attachment shinobi602-1886445580232130953-01-20250203.mp4

Introducing Battlefield Labs​

آخرین ویرایش:
اخه این مدلیش هم یه جورایی سو استفاده برا بالا بردن امار بازدید تو توییچ بود اگه بخوای حساب کنی انگار حالت گدایی داشت برا ما:D کلا نباید ارلی اکسس میذاشتن با این منطق
خب این کار رو همه کمپانی ها سالهاست که دارن انجام میدن.
حتی اگه بگیم سو استفاده برا بالا بردن امار بازدید تو توییچ بود چون پولی بابتش از پلیر نمیگیرن خب مشکلی این وسط نداریم.
هرکسی بخواد میره استریم رو میبینه و تو ارلی اکسس رایگان شرکت میکنه.

این اسمش ارلی اکسس بود ولی خب همون کلوزدبتا بود که همه همین روش استریم و دراپ شدن و... رو استفاده میکنن.
کسی هم حوصلش رو نداشت خب بتای عمومی هم وجود داره.

کسی این وسط ضرر نمیکنه.
==============
==============

این آنتی چیت جدید EA Javelin تو یک روز کلی چیتر رو بن کرده.
مخصوصا وارزون پلیرها و استریمرهایی که از ReWASD/ds4windows و برنامه های مشابه استفاده میکردن که ریکویل صفر میکردن و ایم اسیست و... داشتن.
همین آنتی چیت جدید کلی پلیر رو از وارزون میکشونه اینطرف .
البته اگه مود رایگان BF6 یه چیزی نزدیک به وارزون هم حتی باشه.

این نوع ارلی اکسسشون خیلی مسخره بود معنیش چیه اصلا؟:)) استریم ببینی کد‌ بگیری

باید ارلی اکسس برا کسایی که پری اردر کردن میذاشتن
اتفاقا داشتم به همین داستان فکر میکردم امروز، دیدم نسبتا هوشمندانه این حرکت رو زدن با وجود این که برای ملت تماما دردسره :D
خود من قشنگ تو همون یه ساعت دو سه تا استریمر رو کامل دیدم و با مپ ها و info ـی که میدادن و سبک بازی ـشون آشنا شدم که وقتی گیم رو شروع کردم اون وسط کلافه تازه دنبال پیدا کردن مسیر نباشم.

• Like
Reactions: VEGETAR
یه چیزی که تا الان خیلی اذیت کرده بلومه ، بلوم نسبت به بازی ها قبل خیلی بیشتر شده از تیر اول هم حس میکنم شروع میشه بخاطر همین برا فاصله ها بیشتر از ۱۰۰ متر assault rifle دیگه جواب نیست حتما باید LMG برداری ، اینکه همه اسلحه ها هم برای همه کلاس ها هم بازه بنظرم بالانس بازی بهم میزنه باید جای یه مود کل بازی closed-weapon میبود .

• Like
Suppression صرفا و صرفا visual عه توی بتل ۶ و اصلا روی aim تاثیر نمیذاره.
تنها کاری هم که می‌کنه که تاثیر داره ، از health Regen جلوگیری میکنه.

آخرین ویرایش:
  • Like
اقا الان بازی برای ما ایرانیا از نظر نت اصلا مشکل نداشت و راحت بازی کردیم ایا امکان داره بازی ریلیز شد تحریما نذاره بازی کنیم قبلا بازیی اینجور بوده یا نسخهای قبل بتل اینجور بوده که بعدا محدودیت ایجاد بشه

اقا الان بازی برای ما ایرانیا از نظر نت اصلا مشکل نداشت و راحت بازی کردیم ایا امکان داره بازی ریلیز شد تحریما نذاره بازی کنیم قبلا بازیی اینجور بوده یا نسخهای قبل بتل اینجور بوده که بعدا محدودیت ایجاد بشه
داداش من بتل ۱ و ۴ و ۵ و ۲۰۴۲ مجموع شاید بالای ۲ ۳ هزار ساعت پلی داده باشم هیچوقت کانکشن هاشون مشکلات تحریم و فیلتر بودن مثل بازی هایی مثل دویژن ۲ و فورزا ۵ و بازی های مشکل دار رو نداشته ، مگه اینکه جدیدا اتفاقی بیوفته.
سوالت خیلی جواب درستی نداره مثل این میمونه بگیم قیمت دلار مثلا فلان تاریخ چقدر میشه ؟ بجز اشخاصی که قیمت دلار رو تعیین میکنن ، کسی نمیدونه.

• Like
Reactions: Destro
منم یه چند ساعتی بتا رو بازی کردم، بازی خیلی روون اجرا میشه و همه چی عالیه
طراحی مپ ها خیلی خوبه اکثرا، به جز اون مث کوهستانی روی مد Breakthrough که قشنگ خوراک اسنایپر هاست و اگه attacker باشی قشنگ حرص میخوری از دست هم تیمی ها
وزن تانک و کلا وسایل نقلیه مثل BF3 حتی شاید یکمی هم سنگین تر که خوبه
آزاد بودن تفنگ ها برای همه کلاس هم به نظرم ایده خوبی نیست و نه تنها بازی رو از بالانس درمیاره بلکه باعث میشه توی گان فایت ها نتونی پیش بینی کنی طرف چه نوع اسلحه ای داره با توجه به ظاهر و کلاسش
اما از طرفی با یکی کردن کلاس مدیک با ساپورت اصلا حال نکردم، خیلی وقتا ادم دلش میخواد مدیک باشه و Fast paced بازی کنه اما با lmg عملا نمیشه راش داد و به شخصه بی خیال مدیک شدم خیلی از راند ها
همون کلاس های BF3/4 یا حتی BF1 رو پیاده کنند خیلی بهتره
درکل بخوام بگم It's like BF3, BF1 and MW2019 had a baby :D
برای من قطعا از BF4 و MW19 لذت بخش تر بوده تا الان، گان پلیش هم از BF1 بهتره، ولی همچنان به پای بهترین شوتر مولتی پلیر تاریخ یعنی BF3 نمیرسه:D
خودم احتمال خیلی زیاد پیش خریدش کنم بعد اینکه بتا تموم شد
After a looong time we're finally back

View attachment 388344
من که هر مچ کمتر از 2 دقیقه میتونم بازی کنم و کرش
مثل اینکه برای amd مشکل داره باید صبر کنی اپدیت بدن

اقا we are back :x
تنها ایرادی که میتونم بگیرم مربوط به جت هست که شبیه تانک شده ینی داری با تانک پرواز میکنی خیلی کلانکی
یاد و خاطرات bf3 زنده شد=((

• Like
Reactions: Love Console
امید است کار دهد
فقط خواهشا کد رو حروم‌نکنید هر کی هم زد اطلاع بده بقیه بدونن کد استفاده شده
View attachment 388440
مهدی اینو باید کجا زد من توی استور ایکس باکس زدم گفت فورمتش اشتباهه ۵ تا ۵ تا باید باشه

من چون سیستم ندارم و فقط نظاره‌گر نظرات شما دوستان عزیز میتونم باشم، گفتم یه حرکت مفید بزنم. رفتم EA Play یک ماهه خریدم (که تخفیف هم خورده). بازیو ریفاند کردم و دوباره با ۱۰ درصد تخفیف خریدم. انتهای این پروسه که هر مرحله رو با توکل و فاتحه برای شادی روح والدین گیبن بزرگ از ترس بن یا تغییر ریجن پیش بردم، فانتوم ادیشن بازی حدود ۴۰۰ تومن ارزونتر درومد :-bd دوستایی که به این تخفیف ۱۰ درصد اشاره کردین دمتون گرم :x من به کل یادم رفته بود

@ultimate team 2
اینجا:
Battlefield 6 Code Redemption - Electronic Arts

من دیروز حدود ۷ ساعتی بازی کردم و خوب بدون شک لذت بخش بوده که ۷ ساعت کشیده که بشینم پاش دوستان خیلی از نکات رو گفتن که به نظر من مشکلاتی که مربوط به بالانس کردن بازی باشه میتونه که تا زمان لانچ برطرف بشه اما بازم چیزی که دوست ندارم اینه که تمامی کلاس ها به تمامی سلاح‌ما دسترسی داشته باشن البته همین الان مود close برای conquest هست که سلاح‌ها برای هر کلاسی لاک هست اگه همین فرمون رو برن جلو بهتر هست. دولوپر های بازی مود اصلی بازی‌ رو escalation مدنظر قرار دادن که تا زمان لانچ قرار هم نیست ببینیمش متاسفانه که فکر میکنم خیلی تایین کننده باشه در روند بازی.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or