Multi Platform Battlefield 6

5474587458).jpg

نسخه جدید Battlefield (فعلا اسمی نداره) به صورت رسمی معرفی شد .

Battlefield Labs: پروژه‌ای برای ساخت Battlefield آینده با همکاری شما!​

طرفداران Battlefield، آماده باشید! EA یه پروژه خیلی خفن رو معرفی کرده: Battlefield Labs! این پروژه یه بازی جدید نیست، بلکه یه فرصت بی‌نظیره برای شما که مستقیما تو ساخت Battlefield بعدی نقش داشته باشید.

Battlefield Labs چیه و چرا مهمه؟

Battlefield Labs یه برنامه‌ی آزمایشیه که به شما اجازه می‌ده تو مراحل اولیه‌ی ساخت بازی شرکت کنید و با بازخوردهای سازنده‌تون، به بهتر شدن بازی کمک کنید. EA می‌خواد یه Battlefield بسازه که دقیقا همونی باشه که شما می‌خواید، و این پروژه بهترین راه برای رسیدن به این هدفه.

نقش Battlefield Studios

توسعه‌ی این پروژه توسط استودیوهای مختلف EA انجام می‌شه، اما Battlefield Studios نقش مهمی به عنوان هماهنگ‌کننده‌ی این استودیوها و نظارت بر روند کلی پروژه داره. استودیو DICE که سازنده‌ی اصلی سری Battlefield هست، نقش کلیدی تو توسعه‌ی Battlefield Labs ایفا می‌کنه و با تجربه‌ی سال‌ها ساخت بازی‌های Battlefield، دانش و تخصص لازم برای هدایت این پروژه رو بر عهده داره. استودیوهای دیگه مثل Ripple Effect ،Motive و Criterion هم تو این پروژه همکاری می‌کنن.

تو Battlefield Labs چه خبره؟

• همکاری مستقیم با سازنده‌ها: شما می‌تونید تو مراحل مختلف ساخت بازی نظر بدید و به سازنده‌ها کمک کنید.
  • تجربه‌ی نسخه‌های اولیه: قبل از انتشار بازی اصلی، نسخه‌های اولیه و ناقص بازی رو تجربه کنید و مشکلات و باگ‌ها رو گزارش بدید.
  • محتوای متنوع: Battlefield Labs شامل حالت‌های مختلف بازی، سیستم کلاس‌بندی جدید و ایده‌های خفن دیگه خواهد بود.
  • تیم توسعه‌ی قدرتمند: چهار تا از بهترین استودیوهای EA دارن روی این پروژه کار می‌کنن.
Battlefield Labs چه آینده‌ای داره؟

به نظر میاد Battlefield Labs می‌خواد یه تکونی به دنیای Battlefield بده و با برگشت به ریشه‌ها و ایده‌های جدید، یه تجربه‌ی خیلی خفن و متفاوت رو برامون رقم بزنه. حضور حالت‌های کلاسیک مثل Conquest و Breakthrough و کلی ایده جدید، نشون می‌ده که هم می‌خوان طرفدارای قدیمی رو راضی کنن، هم کلی بازیکن جدید جذب کنن.

حرف آخر

Battlefield Labs با این روش جدید و تمرکز روی همکاری با گیمرها، می‌تونه یه فصل جدید تو تاریخ Battlefield باشه. مطمئناً این پروژه با کلی بازخورد از ما و تجربه خفن سازنده‌ها، تبدیل به یکی از بهترین و محبوب‌ترین بازی‌های شوتر اول شخص می‌شه.

تاریخ انتشار:

با توجه به گزارش‌های مالی منتشر شده توسط EA، انتظار می‌رود که این بازی در سال مالی 2026 (که از آوریل 2025 تا مارس 2026 را شامل می‌شود) منتشر شود.

برای ثبت نام در برنامه Battlefield Labs به وبسایت رسمی بازی مراجعه کنید Battlefield – Electronic Arts

1738599614872.png

اولین تیزر گیم پلی :

View attachment shinobi602-1886445580232130953-01-20250203.mp4

Introducing Battlefield Labs​

آخرین ویرایش:
اولین راند
مسخره س ! این همه توی صف باشی بعد یه لابی که ۴۸ نفر باید توش باشن با ۷ ۸ تا پلی بشه بقیه بات!

...
باقی موارد بازی خوبه فعلا .
پینگ خاورمیانه ۳۵

• Like
Reactions: VEGETAR
تو تریلر ها میترسیدم انیمیشن حرکت و...بازی خیلی سریع باشه و مثل کالاف بشه ولی بتا رو که بازی کردم دیدم اینطوری نیست دقیقا یه دنبال اصلی برای BF3 و BF4 هست
تنها مشکل بازی به نظرم بالانس نبود اسلحه ها و fire rate هست از یه طرف تو یه ثانیه خشاب خالی میکنی اسلحه ها واقعا سریعا از اون طرف میبینی برای زدن طرف یه خشاب باید خالی کنی به نظرم باید دمیج اسلحه هارو ببرن بالا و یکمم fire rate بیارن پایین

اولین راند
مسخره س ! این همه توی صف باشی بعد یه لابی که ۴۸ نفر باید توش باشن با ۷ ۸ تا پلی بشه بقیه بات!

...
باقی موارد بازی خوبه فعلا .
پینگ خاورمیانه ۳۵
عجببه با نت شاتل و adsl منو انداخت سرور اروپا همه هم پلیر واقعی بودن

هیچ کس اندازه من خوشحال نیست.
برخلاف صفحه بازی که زده حداقل 2060 و کارت rtx ، بازی به راحتی داره روی 1080TI اجرا میشه و عجب پرفورمنس خوبی هم داره :x

چشمم رو بستم و زدم دانلود گفتم یا میشه یا نه ، که دیدم اصلا فوق العاده اجرا میشه.
من از 2042 بهتر خروجی میگیرم اینجا و تجربه روونتری دارم

برای من روی ADSL مخابرات که هیچ DNS و VPNایی نمیخواد.
کانفیگ سیستمت چیه ماکان جان؟

کانفیگ سیستمت چیه ماکان جان؟
فسیله آقا ، 2017 و کمی تو 18 بستمش :D
8700k
1080ti
32gb

ولی انصافا اگه بازیها RTX رو اجباری نکنن من به راحتی همه بازیها رو نزدیک به 100 فریم و گاها بیشتر روی تنظیمات مدیوم/های و رزولوشن 1080 میگیرم.
بازی خیلی سنگینی هم که باشه باز هم حداقل 60 فریم رو دارم.

ناجوانمردانه دارن میکشنش ، هنوز مثل چی بازیها رو به خوبی اجرا میکنه.
ولی خب سال آخرشه عملا ، خیلی بازیهای بزرگ RTX رو اجباری کردن.

من روی پیسی بدون هیچ وی پی ان و دی ان اسی هم رفت تو با مبین نت
منم همینطور.
مخابرات ADSL
فقط تو منوی اول یکسری آیکن رو نشون نمیداد ، حدسی کلیک کردم رفت تو صفحه انتخاب مود و مچ میکینگ
تو باقی صفحه ها و تب ها اصلا مشکلی نبود.

نمیدونم به خاطر vpn بود یا چی.

ملت تشنه بودنها:
View attachment 388321

======================

قبلش باید fast boot رو هم از داخل ویندوز و هم از داخل بایوس غیر فعال کنی.

اصولا تو بایوس هم گزینه Fast boot باید باشه که غیر فعالش کنی.

بعد داخل بایوس اول secure boot رو فعال کن ، باید گزینه ای که انتخاب میکنه بین 1.2 و 2.0 بزاری روی Auto بمونه.
بایوس مادربورد تو رو نمیدونم ولی این عکسی که گذاشتی باید از صفحه boot بوده باشه.
یه جای دیگه باید گزینه Trusted Computing یا همچین چیزی باشه که بشه مثلا Security Mode رو گذاشت روی PTT.
اونجا رو هم پیدا کن.

همین عکسی که گذاشتی گزینه اول Secure boot mode رو از استاندارد خارج کن و بزار روی Custom.
حالا یه بار delete all keys رو بزن و دوباره Restore to factory keys رو بزن و بایوس رو سیو کن و بیا بیرون.
View attachment 388322
حالا اگه میخوای چک کنی که فعاله ، تو ویندوز که بالا اومد Power Shell/Terminal رو Run as admin کن و این کامند رو اونجا بنویس:
Confirm-SecureBootUEFI
اینتر بزن.
اگه نوشت True پس همه چی درسته.
حالا یه سوال ممکنه بازی fc26 هم اینو بخواد ؟ یا فقط برای بتلفیلده
اصلا برای چه کاریه ؟

حالا یه سوال ممکنه بازی fc26 هم اینو بخواد ؟ یا فقط برای بتلفیلده
اصلا برای چه کاریه ؟
Secure boot برای همه بازیهایی که آنتی چیت در سطح کرنل که روی هسته ویندوز میشینه رو داشته باشن مورد نیازه.
مثل LOL/Valorant و...
یا آنتی چیت Faceit

اسم این آنتی چیت Javelin
EA با بتلفیلد شروع کرده و قطعا این رو به فیفا و همه بازیهاش میاره.

اصولا ویندوز 11 خودش این رو ازت میخواد ولی خب میشه دورش زد.
ولی بهتر اینه که کلا فعالش کنی ، یه گزینه اییه که همینطور موارد استفادش داره بیشتر و بیشتر میشه.

آخرین ویرایش:
فسیله آقا ، 2017 و کمی تو 18 بستمش :D
8700k
1080ti
32gb

ولی انصافا اگه بازیها RTX رو اجباری نکنن من به راحتی همه بازیها رو نزدیک به 100 فریم و گاها بیشتر روی تنظیمات مدیوم/های و رزولوشن 1080 میگیرم.
بازی خیلی سنگینی هم که باشه باز هم حداقل 60 فریم رو دارم.

ناجوانمردانه دارن میکشنش ، هنوز مثل چی بازیها رو به خوبی اجرا میکنه.
ولی خب سال آخرشه عملا ، خیلی بازیهای بزرگ RTX رو اجباری کردن.
1080ti با 32 گیگ رم خیلی خوبه مخصوصا اینکه مشکل وی رم نمیخوری. اگه CPU باتل نک نداشته باشی که دیگه عالیه
من با 10400F تقریبا تو همه بازیا مشکل داشتم رفتم که عوضش کنم از بتا هم جا موندم 😂

وضعیت آخر هفته من
1000030067.jpg 1000030068.jpg

صدا رو روی war tapes V.A.L بزارین انگار وسط جنگین صدای اسلحه میشه مثل واقعیت اصلا بد چیز خفنیه از پیش خریدی که کردم واقعا راضیم عالیه عالی
یه مچ کلا تانک سوار شدم چقدر حال داد بهم
یه تاک رو زدم جنازه شد مثلا بدنش موند فقط با تانک خودم رفتم روش هولش دادم رفت توی یه ساختمون ساختمون خراب شد چند تا پلیر توش مردن پشمام ریخت

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• kozo
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or