Multi Platform Battlefield 6

5474587458).jpg

نسخه جدید Battlefield (فعلا اسمی نداره) به صورت رسمی معرفی شد .

Battlefield Labs: پروژه‌ای برای ساخت Battlefield آینده با همکاری شما!​

طرفداران Battlefield، آماده باشید! EA یه پروژه خیلی خفن رو معرفی کرده: Battlefield Labs! این پروژه یه بازی جدید نیست، بلکه یه فرصت بی‌نظیره برای شما که مستقیما تو ساخت Battlefield بعدی نقش داشته باشید.

Battlefield Labs چیه و چرا مهمه؟

Battlefield Labs یه برنامه‌ی آزمایشیه که به شما اجازه می‌ده تو مراحل اولیه‌ی ساخت بازی شرکت کنید و با بازخوردهای سازنده‌تون، به بهتر شدن بازی کمک کنید. EA می‌خواد یه Battlefield بسازه که دقیقا همونی باشه که شما می‌خواید، و این پروژه بهترین راه برای رسیدن به این هدفه.

نقش Battlefield Studios

توسعه‌ی این پروژه توسط استودیوهای مختلف EA انجام می‌شه، اما Battlefield Studios نقش مهمی به عنوان هماهنگ‌کننده‌ی این استودیوها و نظارت بر روند کلی پروژه داره. استودیو DICE که سازنده‌ی اصلی سری Battlefield هست، نقش کلیدی تو توسعه‌ی Battlefield Labs ایفا می‌کنه و با تجربه‌ی سال‌ها ساخت بازی‌های Battlefield، دانش و تخصص لازم برای هدایت این پروژه رو بر عهده داره. استودیوهای دیگه مثل Ripple Effect ،Motive و Criterion هم تو این پروژه همکاری می‌کنن.

تو Battlefield Labs چه خبره؟

• همکاری مستقیم با سازنده‌ها: شما می‌تونید تو مراحل مختلف ساخت بازی نظر بدید و به سازنده‌ها کمک کنید.
  • تجربه‌ی نسخه‌های اولیه: قبل از انتشار بازی اصلی، نسخه‌های اولیه و ناقص بازی رو تجربه کنید و مشکلات و باگ‌ها رو گزارش بدید.
  • محتوای متنوع: Battlefield Labs شامل حالت‌های مختلف بازی، سیستم کلاس‌بندی جدید و ایده‌های خفن دیگه خواهد بود.
  • تیم توسعه‌ی قدرتمند: چهار تا از بهترین استودیوهای EA دارن روی این پروژه کار می‌کنن.
Battlefield Labs چه آینده‌ای داره؟

به نظر میاد Battlefield Labs می‌خواد یه تکونی به دنیای Battlefield بده و با برگشت به ریشه‌ها و ایده‌های جدید، یه تجربه‌ی خیلی خفن و متفاوت رو برامون رقم بزنه. حضور حالت‌های کلاسیک مثل Conquest و Breakthrough و کلی ایده جدید، نشون می‌ده که هم می‌خوان طرفدارای قدیمی رو راضی کنن، هم کلی بازیکن جدید جذب کنن.

حرف آخر

Battlefield Labs با این روش جدید و تمرکز روی همکاری با گیمرها، می‌تونه یه فصل جدید تو تاریخ Battlefield باشه. مطمئناً این پروژه با کلی بازخورد از ما و تجربه خفن سازنده‌ها، تبدیل به یکی از بهترین و محبوب‌ترین بازی‌های شوتر اول شخص می‌شه.

تاریخ انتشار:

با توجه به گزارش‌های مالی منتشر شده توسط EA، انتظار می‌رود که این بازی در سال مالی 2026 (که از آوریل 2025 تا مارس 2026 را شامل می‌شود) منتشر شود.

برای ثبت نام در برنامه Battlefield Labs به وبسایت رسمی بازی مراجعه کنید Battlefield – Electronic Arts

1738599614872.png

اولین تیزر گیم پلی :

View attachment shinobi602-1886445580232130953-01-20250203.mp4

Introducing Battlefield Labs​

آخرین ویرایش:
در کل شانس اینکه قیمت اوکراین بازی بره بالا خیلی زیاده سر 2042 هم این اتفاق افتاد خیلی بازیا دیگه هم شدن

قیمت اوکراین با کلید tf2 میشه 30 دلار و خورده ای نه 70 خیلی پایینه

من خودم عاشق بتل فیلد و اتمسفرشم من حتی اون 2042 چرت هم زیاد پلی میدم مخصوصا حوصله نداشته باشم میرم 2042 یه سری اتفاقا میوفته حالم خوب میشه

- روی استیم و PSN ثبت نام کرده بودم که هر دوبار کد کنسول برام ارسال شد (Ps5)
- خوب بود / یعنی افت فریم نداشتم (بجز اون لحظه ی اپنینگ راند)
- 60HZ
- وسایل نقلیه خوب نبود :-s فرصت استفاده از وسایل نقلیه هوایی رو نداشتم چون به اون مپ دعوت نشده بودم - اما کنترل و بالانس وسایل نقلیه در برابر پیاده نظام در تجربه ی من خوب نبود (وسایل نقلیه بسیار قوی تر بودن)
- من خیلی ویدئو لیک شده دیدم و تو کامیونیتی چرخیدم ... چندتایی آپدیت برای بالانس و کنترل عرضه شد که به نظر مخاطبین بهتر شده - اما از گیم پلی های دیشب چیزی بابت وسایل نقلیه ندیدم

حالا من یک سئوال از دوستانی که بازی رو پری اردر کردن دارم
جدا از اینکه آب دارید /برق دارید /صد دلاری دارید و ...
چه امتیاز ویژه ی داره الان پری اردر کردن بازی ؟
یعنی برای اولین بار در چندین سال گذشته الکترونیک آرتز هیچ ایتم ویژه ی رو برای پری اردر کردن ارائه نمیده - چطور شد اون کمپانی خون خوار و پول پرست ... شمارو دوباره به گول زد ؟
من هم خیلی دوست دارم گول بخورم! ولی خداوکیلی ایندفعه پری اردر حداقل قبل از بتای عمومی! هیچی نداره!! هیچی هیچی!! بگید شاید بنده هم موفق بشم گول بخورم:))=((
مثل اپکس لجندز و خیلی گیمای دیگه انتخاب ریجن نداره؟اگه باشه خوبه فقط خاورمیانه حذف کنن چون هنوز جا سرورا ۲۰۴۲ خاورمیانه درد میکنه :D

دلیلش واضحه! اوضاع نابسامان قیمت ارز تا زمان عرضه. خیلی ها نگرانن که تا اون زمان دلار از الانم بدتر بشه پس ترجیح میدن با قیمت فعلی خرید کنن.
ضمن اینکه طبیعتا تو دوره و زمونه ای که فیفا و COD هرساله دارن 70 دلار میکنن تو پاچه مخاطبشون و صداشون که درنمیاد هیچی، هرسال با آغوش باز نسخه های جدید و مزخرف اینارو تحمل میکنن، بتلفیلد شوتریه که همه میدونیم چندسال ساپورت میشه + اینکه نسخه 6 همه چی داره داد میزنه بازی خوبیه و فرسنگها از 2042 تا همین الانشم بهتره.
مخاطب فعلی با علم به این مسائل رفته پیش خرید کرده. بتلفیلد بازی نکنه، چی پلی بده؟ آشغالایی که اکتیویژن میسازه؟ بلک آپس 6 که ترکیب مکس پین و مهدکودکه؟ آخرین امید فنای فرنچایزه همین نسخه 6ه. سخت نگیر :D
----
اینجا نمیدونم کسی گذاشته یا نه. سازنده های این نسخه آفتابه گرفتن به سر تا پای CODها و گفتن اسکینای بتل 6 خارج از فضای نظامی نیستن و قرار نیست یه مشت شخصیت فانتزی چرت و پرت وسط میدون جنگ ببینیم!
من کی گفتم چرا بازی رو قصد دارید بخرید ؟ یا بلعکس!
گفتم چرا پری اردر وقتی هیچ امتیاژ ویژه ی نداره ؟! اگر صرفا حدس از نابسامانی بازاره که ولت رو میشه شارژ کرد 8-|
4 روز اینور اونور کلی پالس مالی برای الکترونیک آرتز میفرسته که در نهایت باعث سواستفاده میشه ... :-??

نصف به نصف این کاربرهایی که کامنت شمارو لایک کردن / 3 سال پیش دهن بنده رو ... کرده بودن که الکترونیک آرتز مارو گول زد و این بازی زباله است و گول خوردیم و سوار قطار هایپ شدیم و اشتباه کردیم و چرا پس نمیگیره و پرفرمنس داغونه و ...

وا! آقا این که شد باز همون روند! قرار بود پالس مثبت به کمپانی مادر ندید که چشم بسته خرید میکنیم :-??
چی بگم والا ... نه فن بودنمون درست حسابیه / نه حمایتمون / نه انتقادمون ...
مثل اپکس لجندز و خیلی گیمای دیگه انتخاب ریجن نداره؟اگه باشه خوبه فقط خاورمیانه حذف کنن چون هنوز جا سرورا ۲۰۴۲ خاورمیانه درد میکنه :D
خیلی مخلصیم
تا جایی که بنده تجربه کردم و بنده اخبار رو دنبال کردم . نه بازی همچین امکانی نداره
سرور بروزر هم فعلا رسمی اعلام شده که فقط بخش پرتال خواهد داشت - اما نسبت به 2042 قابلیت های پیشرفته تر و درست تری رو برای پیدا کردن خواهد داشت

من به شخصه دلیلم واسه پری اوردر اینه که قبل از گرون شدن بخرمش. مثالش هم زیاده برای افزایش قیمت تو استیم برای ریجنای غیر US (زخم خورده پری اوردر نکردن Elden Ring هستم)

مثلا اختلاف قیمت لانچ BO6 با قیمت الانش رو ببینین. بیشتر از ۲۰ دلار افزایش خورده
View attachment 387785
View attachment 387786

بازی که تو امریکا ۷۰ دلاره تو اوکراین بعد از افزایش قیمت شده ۸۰ دلار!

حالا این فانتوم BF6 قیمتش اینطوریه. بنظرم پری اوردر کردنش واسه ماها حداقل خیلی منطقیه!

View attachment 387784
تسلیم :)) :x

photo_2025-08-02_00-12-43.jpg
5890

آخرین ویرایش:
آقا من استیم رو نمیدونم ولی روی پلی استیشن راحت ولت رو شارژ میکنیم ولی پری اوردر نمی‌کنیم، از همون ترس بالا رفتن دلار و اینا ، واسه GTA من ۱۰۰ زدم ، احتمالا هم ۷۰ باشه بازی، ۴۰ دیگه شارژ کنم واسه بتل۶ اوکیه ،
بتا ها رو میزنیم‌ ، از همه لحاظ مثل خود گیم و کانکشن و غیره اوکی‌ بود میخریم ، نبود نمیگیریم .
الان گرفتنش فایده نداره.

آقا من استیم رو نمیدونم ولی روی پلی استیشن راحت ولت رو شارژ میکنیم ولی پری اوردر نمی‌کنیم، از همون ترس بالا رفتن دلار و اینا ، واسه GTA من ۱۰۰ زدم ، احتمالا هم ۷۰ باشه بازی، ۴۰ دیگه شارژ کنم واسه بتل۶ اوکیه ،
بتا ها رو میزنیم‌ ، از همه لحاظ مثل خود گیم و کانکشن و غیره اوکی‌ بود میخریم ، نبود نمیگیریم .
الان گرفتنش فایده نداره.
اتفاقا میخواستم بگم بهت اون ۱۰۰ دلار واسه gta رو حواست بهش باشه :))

• Like
Reactions: ps34 and AM!R
الان گرفتنش فایده نداره.
منطقی ترین حرکت همینه به نظر منم
تو بدترین حالت بازی قرار نیست خوب باشه همون پول خرج یه بازی بهتر میشه

• Like
Reactions: ps34 and AM!R
یه خبر اومده راست و دروغشو نمیدونم.
گویا سرور بروزر فقط توی بخش پورتال در دسترسه.
اگه حقیقت داشته باشه که طرفدارا از خجالتشون درمیان. مخصوصا بعد اون همه فیدبک منفی سر 2024!
اصلا انگار سرور بروازر برای بازی اصلی نداره
دیروز توی ردیت داشتن بحث میکردن و مثل اینکه دلیل اش مالی و پولی هست، حوصله نداشتم دقیق بخونم ولی مثل اینکه سیستم مچ میکینگ ای براشون نیلی به صرفه تره تا منابع و پلیرهارو از داخل سرور بروازر هدایت کنند، به نظر می اومد پخش کردن پلیر و فشار روی سرور با سیستم مچ میکینگ کم هزینه تره

من با سرور براوزر روی پورتال خیلی مخالفم، تجربه ۲۰۴۲ توی این زمینه فاجعه بود، اخرین باری که سرور خصوصی یا دستکاری شده جواب داد زمان بتل ۳ بود که اونم مثلا من نوعی سراغ هاردکور و وان شات کیل نمی رفتم ولی بتل ۴ یهو شد پر گیلمود ۲۴ ساعته یا پنجاه میلیون تیکت زندان بدترین اش که شده بود خود ۲۰۴۲ که شما می دیدی هر چی cod باز بود می اومد یه سرور راش ۱۲۸ نفره با health ۶۰٪ ساخته و فقط شده منبع فارم، و میدیدی همین چند تا هم هست، به حدی منزجر کننده بود بازی کردن توی اینا که فقط میشد نارنجک و لانچر ول بدی و هیچ تاکتیک یا فرصتی برای درست بازی کردن نبود

• Like
Reactions: AM!R

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or