Multi Platform Battlefield 6

5474587458).jpg

نسخه جدید Battlefield (فعلا اسمی نداره) به صورت رسمی معرفی شد .

Battlefield Labs: پروژه‌ای برای ساخت Battlefield آینده با همکاری شما!​

طرفداران Battlefield، آماده باشید! EA یه پروژه خیلی خفن رو معرفی کرده: Battlefield Labs! این پروژه یه بازی جدید نیست، بلکه یه فرصت بی‌نظیره برای شما که مستقیما تو ساخت Battlefield بعدی نقش داشته باشید.

Battlefield Labs چیه و چرا مهمه؟

Battlefield Labs یه برنامه‌ی آزمایشیه که به شما اجازه می‌ده تو مراحل اولیه‌ی ساخت بازی شرکت کنید و با بازخوردهای سازنده‌تون، به بهتر شدن بازی کمک کنید. EA می‌خواد یه Battlefield بسازه که دقیقا همونی باشه که شما می‌خواید، و این پروژه بهترین راه برای رسیدن به این هدفه.

نقش Battlefield Studios

توسعه‌ی این پروژه توسط استودیوهای مختلف EA انجام می‌شه، اما Battlefield Studios نقش مهمی به عنوان هماهنگ‌کننده‌ی این استودیوها و نظارت بر روند کلی پروژه داره. استودیو DICE که سازنده‌ی اصلی سری Battlefield هست، نقش کلیدی تو توسعه‌ی Battlefield Labs ایفا می‌کنه و با تجربه‌ی سال‌ها ساخت بازی‌های Battlefield، دانش و تخصص لازم برای هدایت این پروژه رو بر عهده داره. استودیوهای دیگه مثل Ripple Effect ،Motive و Criterion هم تو این پروژه همکاری می‌کنن.

تو Battlefield Labs چه خبره؟

• همکاری مستقیم با سازنده‌ها: شما می‌تونید تو مراحل مختلف ساخت بازی نظر بدید و به سازنده‌ها کمک کنید.
  • تجربه‌ی نسخه‌های اولیه: قبل از انتشار بازی اصلی، نسخه‌های اولیه و ناقص بازی رو تجربه کنید و مشکلات و باگ‌ها رو گزارش بدید.
  • محتوای متنوع: Battlefield Labs شامل حالت‌های مختلف بازی، سیستم کلاس‌بندی جدید و ایده‌های خفن دیگه خواهد بود.
  • تیم توسعه‌ی قدرتمند: چهار تا از بهترین استودیوهای EA دارن روی این پروژه کار می‌کنن.
Battlefield Labs چه آینده‌ای داره؟

به نظر میاد Battlefield Labs می‌خواد یه تکونی به دنیای Battlefield بده و با برگشت به ریشه‌ها و ایده‌های جدید، یه تجربه‌ی خیلی خفن و متفاوت رو برامون رقم بزنه. حضور حالت‌های کلاسیک مثل Conquest و Breakthrough و کلی ایده جدید، نشون می‌ده که هم می‌خوان طرفدارای قدیمی رو راضی کنن، هم کلی بازیکن جدید جذب کنن.

حرف آخر

Battlefield Labs با این روش جدید و تمرکز روی همکاری با گیمرها، می‌تونه یه فصل جدید تو تاریخ Battlefield باشه. مطمئناً این پروژه با کلی بازخورد از ما و تجربه خفن سازنده‌ها، تبدیل به یکی از بهترین و محبوب‌ترین بازی‌های شوتر اول شخص می‌شه.

تاریخ انتشار:

با توجه به گزارش‌های مالی منتشر شده توسط EA، انتظار می‌رود که این بازی در سال مالی 2026 (که از آوریل 2025 تا مارس 2026 را شامل می‌شود) منتشر شود.

برای ثبت نام در برنامه Battlefield Labs به وبسایت رسمی بازی مراجعه کنید Battlefield – Electronic Arts

1738599614872.png

اولین تیزر گیم پلی :

View attachment shinobi602-1886445580232130953-01-20250203.mp4

Introducing Battlefield Labs​

آخرین ویرایش:
یعنی مقدار روحیه و رو حرف بودنتون در مورد no pre-order رو‌بقیه ملت هم داشتن، دنیا، دنیای زیبایی میشد :|

میذاشتید حداقل بتا بیاد یا دو روز از عرضه عمومی بگذره ببینید حداقل سرور براوزر داره یا نه بعد :|
ندارد، فقط توی پورتال.
سرور براوزر دوران قدیم تموم شد دیگه.
نیست وجود ندارد، و نخواهد هم بود.
دنبالش نباید گشت.

عجب بازی شده :eek: استریم های بازی اینقدر خفنن که میتونی یه تیکه برداری به عنوان تریلر اکشن از BF6 عرضه کنی.
یه کمپین داستانی خوب هم بذارن تنگش دیگه سنگ قبر COD گذاشته میشه .

• Like
Reactions: Destro and blechh
یکی از مکانیک های اصلی BF5 همین بود، ملت یجوری هیتش کردن و خوششون نیومد، اواخر بازی کلا دیگه توی مپا نمیذاشتن اینا رو.
منطقیه سراغش نرفتن.
بایدم هیت کنن مگه اومدیم فورتنایت بازی کنیم

من ۲ سال هست بابت پیش خرید GTA VI رفتم یدونه اسکناس 100 دلاری فیزیکی خریدم گذاشتم کنار.آیا نمیتونستم همون موقع ۱۰۰ دلار حسابم رو شارژ کنم بابت دیجیتالیش ؟ معلومه که میتونستم حتی یادمه ارزان تر هم درمیومد.
اما ریسک این مساله بالاست.گاهی فراموش میکنیم جای نرمالی زندگی نمیکنیم.تا تقی به توقی میخوره نت ها را از بیخ قطع میکنن.یا هر وقت که وصل میکنن با صد مدل اختلال وصل میکنن یکسری پورت های اصلی را میبندن و بازی ها به سرور وصل نمیشن.انگار یک ماه پیش یادتون رفته.چه برسه به بتلفیلد با سرورهای مزخرف خاورمیانش برای ما ایرانی ها که همش خالی هست.الانم خدا میدونه تا دو ماه دیگه چی ها سرمون بیاد.
میخواید پیش خرید کنید اول از بتا و سرورها مطمن شید بعد صبر کنید تا ۲ روز مونده به لانچ بازی که پری لود شروع شد اگر شرایط کشور نرمال بود بخرید.نگران ارزش پولید دلار و تتر و سکه بگیرید.
بحث بالای ۶ میلیون پولی هست که به زحمت بدست اومده نه رایگان !

تخریب بدکمپانی دو به علاوه movement بتل ۵ ( به نظرم ۹۰٪ از اون الهام گرفتن چون اولین بود توی سری بتل) به علاوه اتمسفر و‌ وایب بتل ۴
کلیاتی که بود دیدم! خوبه
ولی هنوز no pre-order [-(

اره خداییش من خودم در حالی که داشتم شعار no pre-order سر میدادم و لایو یوتوب باز بود همزمان داشتم پیج بتل 6 رو توی استیم تند تند ریلود میکردم ببینم کی باز میشه پری اوردش در حالی که کارت توی دستم داشتم روی میز میکوبیدم

View attachment 387758
ای ضعیف النفسان :| :D

کاش اینبار بجای تخریب، ساختن هدف بود

شاید هدف مقصد نبود
هدف دوستانی بود که در مسیر پیدا میکردیم

هی روزگااااار :Smoke:

ندارد، فقط توی پورتال.
سرور براوزر دوران قدیم تموم شد دیگه.
نیست وجود ندارد، و نخواهد هم بود.
دنبالش نباید گشت.

اتفاقا تازه دیدم اینو :| اینطوری باز می افتیم با « خار » میانه و جدا حوصله یه هزینه اضافه بر پلاس و خرید بازی و نت و اینا بیام دنبال دردسر و هزینه کاهش پینگ و غیره بیفتم، ندارم :|

من بیشتر کنجکاوم ببینم isp اینایی که پیش خرید کردن چیه دقیقا
استارلینک دارید آنلاین میزنید؟ :D
Opium connection :D

من ۲ سال هست بابت پیش خرید GTA VI رفتم یدونه اسکناس 100 دلاری فیزیکی خریدم گذاشتم کنار.آیا نمیتونستم همون موقع ۱۰۰ دلار حسابم رو شارژ کنم بابت دیجیتالیش ؟ معلومه که میتونستم حتی یادمه ارزان تر هم درمیومد.
اما ریسک این مساله بالاست.گاهی فراموش میکنیم جای نرمالی زندگی نمیکنیم.تا تقی به توقی میخوره نت ها را از بیخ قطع میکنن.یا هر وقت که وصل میکنن با صد مدل اختلال وصل میکنن یکسری پورت های اصلی را میبندن و بازی ها به سرور وصل نمیشن.انگار یک ماه پیش یادتون رفته.چه برسه به بتلفیلد با سرورهای مزخرف خاورمیانش برای ما ایرانی ها که همش خالی هست.الانم خدا میدونه تا دو ماه دیگه چی ها سرمون بیاد.
میخواید پیش خرید کنید اول از بتا و سرورها مطمن شید بعد صبر کنید تا ۲ روز مونده به لانچ بازی که پری لود شروع شد اگر شرایط کشور نرمال بود بخرید.نگران ارزش پولید دلار و تتر و سکه بگیرید.
بحث بالای ۶ میلیون پولی هست که به زحمت بدست اومده نه رایگان !

حالا فرضا صد دلاری هم داشتی ، برق رو هم صد دلالری گذاشتی کنار ؟ :-? ایا دبه بنزین هم خریدی ؟ کپسول اکسیژن و چهارلیترب اب چطور :-?

ready or not روی فایو ‌کار میده سرورهاش ؟ :D

یه سوال
من اکانت ea app ام که به استیم لینکه بن شده (و انلینک نمیشه )
از اون مت دلتافورس رو بدون ea app میرم
یعنی من میتونم بدون اکانت ea app کاانکت شم و بازی کنم ؟
حقیقتا جواب قاطعی ندارم بدم
بازی نیازی به ea app نداره ولی اکانت ea میخاد و من دقیقا نمیدونم برا شما چطوری میشه
به هر حال رو استیم بازی ریفاند داره میتونید ریفاند کنید اگه نشد

ما رو 2042 براش چاره پیدا کرده بودیم.اگه اسکوآدی بازی میکنید،اسکواد لیدر یه کاهش پینگ با سرور آلمان میگیره بعد همه جوین لیدر میشن و به سرور اروپا متصل میشید
یه راه دیگش هم اینه برا پلیرا سولو و غیره
سرورا خاورمیانه رو بلاک میکنه اروپا وصل میشی
کسی نگران نباشه که مجبوره خاورمیانه پلی بده

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: VICE
انلاینش فیلتره مگه ؟ من خیلی وقته bf نزدم :دی
2042 که هیچ مشکلی نداشت و راحت شمارو به سرورها راه میداد با پینگ 40-50 .
ولی نسخه های نسل 8 پلیر نداشت همش سرور خالی میاورد :دی .خداروشکر رسما بی خیال PS4 و XBOX ONE شدن

• Like
Reactions: Refill

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or