Multi Platform Battlefield 6

5474587458).jpg

نسخه جدید Battlefield (فعلا اسمی نداره) به صورت رسمی معرفی شد .

Battlefield Labs: پروژه‌ای برای ساخت Battlefield آینده با همکاری شما!​

طرفداران Battlefield، آماده باشید! EA یه پروژه خیلی خفن رو معرفی کرده: Battlefield Labs! این پروژه یه بازی جدید نیست، بلکه یه فرصت بی‌نظیره برای شما که مستقیما تو ساخت Battlefield بعدی نقش داشته باشید.

Battlefield Labs چیه و چرا مهمه؟

Battlefield Labs یه برنامه‌ی آزمایشیه که به شما اجازه می‌ده تو مراحل اولیه‌ی ساخت بازی شرکت کنید و با بازخوردهای سازنده‌تون، به بهتر شدن بازی کمک کنید. EA می‌خواد یه Battlefield بسازه که دقیقا همونی باشه که شما می‌خواید، و این پروژه بهترین راه برای رسیدن به این هدفه.

نقش Battlefield Studios

توسعه‌ی این پروژه توسط استودیوهای مختلف EA انجام می‌شه، اما Battlefield Studios نقش مهمی به عنوان هماهنگ‌کننده‌ی این استودیوها و نظارت بر روند کلی پروژه داره. استودیو DICE که سازنده‌ی اصلی سری Battlefield هست، نقش کلیدی تو توسعه‌ی Battlefield Labs ایفا می‌کنه و با تجربه‌ی سال‌ها ساخت بازی‌های Battlefield، دانش و تخصص لازم برای هدایت این پروژه رو بر عهده داره. استودیوهای دیگه مثل Ripple Effect ،Motive و Criterion هم تو این پروژه همکاری می‌کنن.

تو Battlefield Labs چه خبره؟

• همکاری مستقیم با سازنده‌ها: شما می‌تونید تو مراحل مختلف ساخت بازی نظر بدید و به سازنده‌ها کمک کنید.
  • تجربه‌ی نسخه‌های اولیه: قبل از انتشار بازی اصلی، نسخه‌های اولیه و ناقص بازی رو تجربه کنید و مشکلات و باگ‌ها رو گزارش بدید.
  • محتوای متنوع: Battlefield Labs شامل حالت‌های مختلف بازی، سیستم کلاس‌بندی جدید و ایده‌های خفن دیگه خواهد بود.
  • تیم توسعه‌ی قدرتمند: چهار تا از بهترین استودیوهای EA دارن روی این پروژه کار می‌کنن.
Battlefield Labs چه آینده‌ای داره؟

به نظر میاد Battlefield Labs می‌خواد یه تکونی به دنیای Battlefield بده و با برگشت به ریشه‌ها و ایده‌های جدید، یه تجربه‌ی خیلی خفن و متفاوت رو برامون رقم بزنه. حضور حالت‌های کلاسیک مثل Conquest و Breakthrough و کلی ایده جدید، نشون می‌ده که هم می‌خوان طرفدارای قدیمی رو راضی کنن، هم کلی بازیکن جدید جذب کنن.

حرف آخر

Battlefield Labs با این روش جدید و تمرکز روی همکاری با گیمرها، می‌تونه یه فصل جدید تو تاریخ Battlefield باشه. مطمئناً این پروژه با کلی بازخورد از ما و تجربه خفن سازنده‌ها، تبدیل به یکی از بهترین و محبوب‌ترین بازی‌های شوتر اول شخص می‌شه.

تاریخ انتشار:

با توجه به گزارش‌های مالی منتشر شده توسط EA، انتظار می‌رود که این بازی در سال مالی 2026 (که از آوریل 2025 تا مارس 2026 را شامل می‌شود) منتشر شود.

برای ثبت نام در برنامه Battlefield Labs به وبسایت رسمی بازی مراجعه کنید Battlefield – Electronic Arts

1738599614872.png

اولین تیزر گیم پلی :

View attachment shinobi602-1886445580232130953-01-20250203.mp4

Introducing Battlefield Labs​

آخرین ویرایش:
منم فیبر مخابرات دارم و هیچ مشکلی از بابت وصل شدن به سرور ها ندارم. روی PC
یه راهی هست بعضی اوقات جوابه. گوشی تو وصل کن به وای فای بعد هات اسپات کن و کنسولو وصل کن به گوشی‌.ممکنه جواب بده
برای من که وصل نشد ! مودم هم خاموش ، روشن کردم تا ip public عوض بشه شاید وصل بشه اونم نشد ! من کلا مشکل dns هم ندارم همیشه cloudflare و opendns روی دستگاه ست هستش ، هم سرعت دانلودم خوبه ، هم تو آنلاین بدون مشکل هستم ، ولی باز هم اومدم dns های مختلف هم تست کردم ولی حتی ۱ بار هم به سرور متصل نشد ! این روشهای vpn share کردن و هات اسپات و .... کیفیت پینگ واقعا خراب میکنه ! من الان حتی رفتم مودم فیبر wifi 6 گرفتم تا کیفیت اتصالم بیشتر بشه ! اونجوری همش میشه لگ و پکت لاست ، بیشتر اعصاب آدمو خراب میکنه.

• Like
Reactions: mahyarxbox
بازی خوبه ها ولی فقط سریعه و حس کد رو زنده میکنه باید 50 درصد کندتر بشه
اقا این سریعی میگید بی ارتباط به مپ ها و مُدهایی که گذاشته نیست ، کاملا هم مشخصه واسه جمع آوردی فیدبک ها و آمار و دیتاهایی که بعدا ازشون استفاده میکنن عمدا کامبت های نزدیک رو داخل این نسخه گذاشتن ، قدرت گان ها و ریکویل و فایر ریت شون ، گجت ها و TTK و غیره ...
نسخه بتا بعدی شاید یه سری اعمال شه نتیجه بهتری ببینیم .
مپ های بزرگتری هم که بیاد بازی تاکتیک پذیر تر و نقش بیشتر تیم ورک مشهودتر میشه .

واقعا چطور روی کنسول میشه شوتر بازی کرد اونم آنلاین ؟
با موس صدم ثانیه میتونی هدشات کنی ایا با کنترلر میشه ؟
راحتتر از چیزی که فکرشو بکنی.. :-"
ضمنا رو کنسول Aim assist هم وجود داره برای کاهش اختلاف.
طبیعتا بین Hipfire و long-range یجایی اون وسطا سیستم کلیک و اشاره (Lol) پی سی مزیت خودش رو نشون میده, منتها خارج ازین رنج چندان دیگه محسوس نیست..

ولی حس می کنم از ویژوال های گرافیکی بازی مشکل داره یه جاهایی توی مپ ایندر شدت نور زیاده من نمیتونم انمی رو ببینم
دقیقا..
مجبور شدم کانتراست رو پایین بیارم که اصلا درست بنظر نمیاد!

فقط خداکنه تحریمها مشکلی برامون درست نکنه پینگم زیر 50 هست وگرنه که با توجه به اینکه نمیشه فیلتر شکن و dns و......زد خریدش فایده نداره

اقا این سریعی میگید بی ارتباط به مپ ها و مُدهایی که گذاشته نیست ، کاملا هم مشخصه واسه جمع آوردی فیدبک ها و آمار و دیتاهایی که بعدا ازشون استفاده میکنن عمدا کامبت های نزدیک رو داخل این نسخه گذاشتن ، قدرت گان ها و ریکویل و فایر ریت شون ، گجت ها و TTK و غیره ...
نسخه بتا بعدی شاید یه سری اعمال شه نتیجه بهتری ببینیم .
مپ های بزرگتری هم که بیاد بازی تاکتیک پذیر تر و نقش بیشتر تیم ورک مشهودتر میشه .
اتفاقا داشتم به همین فکر میکردم. درک میکنم که هدف اولشون از برگزاری این بتا, دریافت بازخورد آماری از وضعیت کامبت و تعامل پلیرها با هم بوده.. اما بد نبود یه مپ Large Scale هم میذاشتن که من پلیر که BF همیشه برام مترادف بوده با کانکوئست در مپهای عظیم هم بتونم حسی که میخوام رو دریافت کنم.

الان ما کلا ۳ تا مپ در اختیار داریم که دو تاش عملا Close Quarters Combat عه و دیگری هم یه نسخه مینیمال از اونهمه پتانسیلی که یه کانکوئست واقعی میتونه ارائه بده. تقلیل مد conquest به یه CQC جمع و جور + وسایل نقلیه در حالیکه از قبل مدهای ریز و درشتی که تمرکز کامل روی درگیری نزدیک دارن رو داریم, میتونه بدترین کابوس برای منی که توی امثال Gulf of Oman زندگی کردم باشه..

• Like
Reactions: AM!R

رفع مشکل کند اجرا شدن Battlefield 6 با یک راه‌حل ساده​

بتای عمومی Battlefield 6 با استقبالی کم‌نظیر ثابت می‌کند که این بازی همان چیزی است که گیمرها انتظار آن را داشته‌اند. با این حال یک مشکل عجیب باعث کند اجرا شدن بازی حتی به‌رغم داشتن یک سیستم قوی می‌شود.

از زمان شروع بتای عمومی Battlefield 6، برخی کاربران گزارش‌هایی مبنی‌بر بروز یک مشکلات فنی عجیب حتی با وجود بهره‌مندی از سخت‌افزارهای قدرتمند داده‌اند. حالا مشخص شده است که این مشکل نه از خود بازی بلکه به‌خاطر یکی‌از تنظیمات مربوط به آن است.

یک کاربر در توئیتر به‌نام ProRebornYT گفته است که بروز این مشکل در PC به‌دلیل فعال‌نبودن EA Overlay است و اگر این آن را خاموش کرده باشید، بازی تنها از ۵۰ درصد ظرفیت و منابع سخت‌افزاری دستگاه استفاده می‌کند. بنابراین بهتر است آن را باز نگه‌دارید. این مشکل احتمالا مربوط به نسخه بتای بازی است و در نسخه نهایی رفع خواهد شد.

من اصلا چند سالیه آنلاین بازی نکردم و به خاطر تمرکزم روی بازیهای داستانی سراغش نمیرفتم. تک و توک چندتا بازی های شناخته شده رو زدم. ولی این Battlefield 6 یه تجربه خیلی خوب شد و منو یاد قدیما انداخت که با دوستان مینشستم تا صبح گیم میزدیم. بیسش عالیه و هزاربرابر برام از وارزون جذاب تر بود.

• Like
Reactions: ps34

رفع مشکل کند اجرا شدن Battlefield 6 با یک راه‌حل ساده​

بتای عمومی Battlefield 6 با استقبالی کم‌نظیر ثابت می‌کند که این بازی همان چیزی است که گیمرها انتظار آن را داشته‌اند. با این حال یک مشکل عجیب باعث کند اجرا شدن بازی حتی به‌رغم داشتن یک سیستم قوی می‌شود.

از زمان شروع بتای عمومی Battlefield 6، برخی کاربران گزارش‌هایی مبنی‌بر بروز یک مشکلات فنی عجیب حتی با وجود بهره‌مندی از سخت‌افزارهای قدرتمند داده‌اند. حالا مشخص شده است که این مشکل نه از خود بازی بلکه به‌خاطر یکی‌از تنظیمات مربوط به آن است.

یک کاربر در توئیتر به‌نام ProRebornYT گفته است که بروز این مشکل در PC به‌دلیل فعال‌نبودن EA Overlay است و اگر این آن را خاموش کرده باشید، بازی تنها از ۵۰ درصد ظرفیت و منابع سخت‌افزاری دستگاه استفاده می‌کند. بنابراین بهتر است آن را باز نگه‌دارید. این مشکل احتمالا مربوط به نسخه بتای بازی است و در نسخه نهایی رفع خواهد شد.
از کدوم قسمت میشه خاموشش کرد
من توی مود مانکوئست بازیم روون نیست
ولی توی مپ های کوچیک دامینیشن اینا اوکیه
جالبه فریم نمیفته ولی یک احساس لگ زدن داره بازی بزام

🔴 مایک یبارا، رئیس سابق شرکت بلیزارد، در حساب کاربری خود در شبکه X اعلام کرده است که بازی Battlefield 6 در سال ۲۰۲۵ بازی Call of Duty را «به شدت شکست» خواهد داد. او معتقد است این رقابت می‌تواند باعث بهبود کیفیت بازی‌های شوتر اول شخص شود و جلوی روند تنبلی و افت کیفیت در Call of Duty را بگیرد.

یبارا در توییت‌های خود گفته است که Call of Duty در سال‌های اخیر دچار افت شده و با مشکلاتی مانند تقلب، رابط کاربری سنگین، اسکین های غیرواقعی و موارد دیگر دست و پنجه نرم می‌کند. او امیدوار است Battlefield 6 بتواند روند بازی‌های این سبک را تغییر دهد.

اگرچه Activision با وجود این رقابت، نگران موفقیت Call of Duty نیست و معتقد است این بازی «بسیار بزرگتر از آن است که سقوط کند» !

IMG_6134.jpeg

واقعا چطور روی کنسول میشه شوتر بازی کرد اونم آنلاین ؟
با موس صدم ثانیه میتونی هدشات کنی ایا با کنترلر میشه ؟

اگه روی کنسول میزنید حتما با موس بزنید رفقا

بازی بی نظیره نمیفهمی زمان کی میگذزه 5 ساعت نشتسی پاش
اصلن سخت نیست ٬‌ این بازی و من بعد حدود ۴ یا ۵ دست قلقش دستم اومد ٬‌ البته بچه های همینجا توشون حرفه ای هست که خیلی سریعتر ازین حرفا دستشون اومد همه چی
ولی اونقدری که فکر میکنی سخت نیست با کنترلر

• Like
Reactions: FERYGAMER

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or