Multi Platform Battlefield 6

5474587458).jpg

نسخه جدید Battlefield (فعلا اسمی نداره) به صورت رسمی معرفی شد .

Battlefield Labs: پروژه‌ای برای ساخت Battlefield آینده با همکاری شما!​

طرفداران Battlefield، آماده باشید! EA یه پروژه خیلی خفن رو معرفی کرده: Battlefield Labs! این پروژه یه بازی جدید نیست، بلکه یه فرصت بی‌نظیره برای شما که مستقیما تو ساخت Battlefield بعدی نقش داشته باشید.

Battlefield Labs چیه و چرا مهمه؟

Battlefield Labs یه برنامه‌ی آزمایشیه که به شما اجازه می‌ده تو مراحل اولیه‌ی ساخت بازی شرکت کنید و با بازخوردهای سازنده‌تون، به بهتر شدن بازی کمک کنید. EA می‌خواد یه Battlefield بسازه که دقیقا همونی باشه که شما می‌خواید، و این پروژه بهترین راه برای رسیدن به این هدفه.

نقش Battlefield Studios

توسعه‌ی این پروژه توسط استودیوهای مختلف EA انجام می‌شه، اما Battlefield Studios نقش مهمی به عنوان هماهنگ‌کننده‌ی این استودیوها و نظارت بر روند کلی پروژه داره. استودیو DICE که سازنده‌ی اصلی سری Battlefield هست، نقش کلیدی تو توسعه‌ی Battlefield Labs ایفا می‌کنه و با تجربه‌ی سال‌ها ساخت بازی‌های Battlefield، دانش و تخصص لازم برای هدایت این پروژه رو بر عهده داره. استودیوهای دیگه مثل Ripple Effect ،Motive و Criterion هم تو این پروژه همکاری می‌کنن.

تو Battlefield Labs چه خبره؟

• همکاری مستقیم با سازنده‌ها: شما می‌تونید تو مراحل مختلف ساخت بازی نظر بدید و به سازنده‌ها کمک کنید.
  • تجربه‌ی نسخه‌های اولیه: قبل از انتشار بازی اصلی، نسخه‌های اولیه و ناقص بازی رو تجربه کنید و مشکلات و باگ‌ها رو گزارش بدید.
  • محتوای متنوع: Battlefield Labs شامل حالت‌های مختلف بازی، سیستم کلاس‌بندی جدید و ایده‌های خفن دیگه خواهد بود.
  • تیم توسعه‌ی قدرتمند: چهار تا از بهترین استودیوهای EA دارن روی این پروژه کار می‌کنن.
Battlefield Labs چه آینده‌ای داره؟

به نظر میاد Battlefield Labs می‌خواد یه تکونی به دنیای Battlefield بده و با برگشت به ریشه‌ها و ایده‌های جدید، یه تجربه‌ی خیلی خفن و متفاوت رو برامون رقم بزنه. حضور حالت‌های کلاسیک مثل Conquest و Breakthrough و کلی ایده جدید، نشون می‌ده که هم می‌خوان طرفدارای قدیمی رو راضی کنن، هم کلی بازیکن جدید جذب کنن.

حرف آخر

Battlefield Labs با این روش جدید و تمرکز روی همکاری با گیمرها، می‌تونه یه فصل جدید تو تاریخ Battlefield باشه. مطمئناً این پروژه با کلی بازخورد از ما و تجربه خفن سازنده‌ها، تبدیل به یکی از بهترین و محبوب‌ترین بازی‌های شوتر اول شخص می‌شه.

تاریخ انتشار:

با توجه به گزارش‌های مالی منتشر شده توسط EA، انتظار می‌رود که این بازی در سال مالی 2026 (که از آوریل 2025 تا مارس 2026 را شامل می‌شود) منتشر شود.

برای ثبت نام در برنامه Battlefield Labs به وبسایت رسمی بازی مراجعه کنید Battlefield – Electronic Arts

1738599614872.png

اولین تیزر گیم پلی :

View attachment shinobi602-1886445580232130953-01-20250203.mp4

Introducing Battlefield Labs​

آخرین ویرایش:
برای من این ایمیل اومده :

چطور میتونم بازی کنم کار خاصی نباید بکنم دیگه نیازی به کد و اینا نیست میتونم با همین اکانت 7 اگست بازی کنم؟

1754330837504.png

من که در هر صورت بازی رو میخرم. احتمال ۹۹ درصد هم دی وان میخرم. مگه اینکه تو ایران غیر قابل بازی کردن باشه. سال‌هاست این ژانر شوتر نظامی انلاین به قدری کویر بوده و بازی‌های اشغال عرضه شده که بعیده این بازی با این هزینه توسعه و چیزایی که نمایشش دادن، خراب کنه.
ولی هیچ وقت درک نکردم پیش خرید بازی دیجیتالی یعنی چی. یه زمانی پیش خرید واسه ملت مهم بود چون ممکن بود به راحتی روز عرضه نسخه فیزیکی گیر نیاد.
ولی واقعا وقتی فاصله خرید بازی تا بازی کردنش چند ساعت بیشتر نیست نمیفهمم پیش خرید چه پوینتی داره. چندتا اسکین و این پرک های دیجیتالی که میدن سر پیش خرید واسه من یکی هیچ ارزشی نداره.

من به نظرم بد نیست این sbmm
حالا نمیدونم تو ۲۰۴۲ هم بود یا نه اما میدیدی یه بازی یه ترای هارد بلفطره با جت یا هلیکوپتر میوفتاد تیم مقابل از اول تا اخر بازی نمیتونستی بزنی بندازیش ته بازیم ۶۰-۷۰ تا کیل میگرفت
الان اره شاید موافق نباشی ولی کم کم پرو بشی این سیستم مچ میکینگ شدید میره روی اعصابت

الان اره شاید موافق نباشی ولی کم کم پرو بشی این سیستم مچ میکینگ شدید میره روی اعصابت
والا من k/d بدی نداشتم . بین ۳-۳.۵ بود فک کنم
ولی میگم دیگه تو ریجن اروپا از ۱۰ تا بازی نصف یا بیشتر میدیدی یه پلیر وسیله نقلیه یا تو تیم ما بود یا تیم دشمن که از دقیقه اول بازی میومد و اسنوبال میکرد
اواخر دورانی که بازی میکردم دستم اومده بود که چطوری بزنمشون ولی اوایل واقعا سرطان خالص بود

برای دوستانی که جا موندن، روز ۷ آگوست استریم های توییچ رو نگاه کنید (‌به مدت نیم ساعت هم کافیه مثل اینکه) کد ارلی اکسس میده بهتون.
دو روز اول رو از دست نمی‌دید.
IMG_20250805_012757.jpg

چطور میتونم بازی کنم کار خاصی نباید بکنم دیگه نیازی به کد و اینا نیست میتونم با همین اکانت 7 اگست بازی کنم؟

View attachment 388018
نیازی نیست کاری بکنید خودش خودکار روی اکانت اعمال شده.

برای دوستانی که جا موندن، روز ۷ آگوست استریم های توییچ رو نگاه کنید (‌به مدت نیم ساعت هم کافیه مثل اینکه) کد ارلی اکسس میده بهتون.
View attachment 388034

نیازی نیست کاری بکنید خودش خودکار روی اکانت اعمال شده.
خب چطوریه؟ روی توییچ باید با چه اکانتی ساین این کنیم؟ توییچ به PSN لینک میشه؟

خب چطوریه؟ روی توییچ باید با چه اکانتی ساین این کنیم؟ توییچ به PSN لینک میشه؟
فکر میکنم ، دقیق نمی‌دونم توییچ چطوری کار میکنه،‌ اگر به اکانت EA میشه لینک کرد که بکن، اگر نه همون PSN رو لینک کن.
یه سرچ بزنی یا از بچه های اینجا بپرسی بهت میگن.

آقا این کد بتایی که میده رو کنسولم قابل فعال سازیه؟

View attachment 388018
الان میتونی بتا رو بازی کنی.
روی پلتفرمی که میخوای بازی کنی فقط اکانت مورد نظرت رو داخل پروفایلت تو سایت EA لینک کن.
همین لینک آبی ها رو اولیش رو کلیک کن ، مشخصه همه چی:
Log in here to check or manage

بعد این مثلا روی استیم میخوای بازی کنی ، کافیه که تو صفحه استورش روی درخواست بتا کلیک کنی و بازی به لایبرریت اضافه میشه.
روی کنسول ها هم همینطوره.

• Like
Reactions: BLACK-MYTH
اقا یه سوال چرا نمیشه اکانت استیم جدیدی که ساختم لینک کنم به اکانت ea ایراد میگیره چون به استیم قبلی وصله نمیشه
از تو پروفایلت تو سایت EA اکانت استیم قبلی رو آنلینک کن و این جدیده رو لینک کن.
خب به نظرت منطقیه که یه اکانت EA به طور همزمان به دوتا اکانت استیم لینک باشه؟

• Like
Reactions: El sigloBlanco

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or