Multi Platform Battlefield 6

5474587458).jpg

نسخه جدید Battlefield (فعلا اسمی نداره) به صورت رسمی معرفی شد .

Battlefield Labs: پروژه‌ای برای ساخت Battlefield آینده با همکاری شما!​

طرفداران Battlefield، آماده باشید! EA یه پروژه خیلی خفن رو معرفی کرده: Battlefield Labs! این پروژه یه بازی جدید نیست، بلکه یه فرصت بی‌نظیره برای شما که مستقیما تو ساخت Battlefield بعدی نقش داشته باشید.

Battlefield Labs چیه و چرا مهمه؟

Battlefield Labs یه برنامه‌ی آزمایشیه که به شما اجازه می‌ده تو مراحل اولیه‌ی ساخت بازی شرکت کنید و با بازخوردهای سازنده‌تون، به بهتر شدن بازی کمک کنید. EA می‌خواد یه Battlefield بسازه که دقیقا همونی باشه که شما می‌خواید، و این پروژه بهترین راه برای رسیدن به این هدفه.

نقش Battlefield Studios

توسعه‌ی این پروژه توسط استودیوهای مختلف EA انجام می‌شه، اما Battlefield Studios نقش مهمی به عنوان هماهنگ‌کننده‌ی این استودیوها و نظارت بر روند کلی پروژه داره. استودیو DICE که سازنده‌ی اصلی سری Battlefield هست، نقش کلیدی تو توسعه‌ی Battlefield Labs ایفا می‌کنه و با تجربه‌ی سال‌ها ساخت بازی‌های Battlefield، دانش و تخصص لازم برای هدایت این پروژه رو بر عهده داره. استودیوهای دیگه مثل Ripple Effect ،Motive و Criterion هم تو این پروژه همکاری می‌کنن.

تو Battlefield Labs چه خبره؟

• همکاری مستقیم با سازنده‌ها: شما می‌تونید تو مراحل مختلف ساخت بازی نظر بدید و به سازنده‌ها کمک کنید.
  • تجربه‌ی نسخه‌های اولیه: قبل از انتشار بازی اصلی، نسخه‌های اولیه و ناقص بازی رو تجربه کنید و مشکلات و باگ‌ها رو گزارش بدید.
  • محتوای متنوع: Battlefield Labs شامل حالت‌های مختلف بازی، سیستم کلاس‌بندی جدید و ایده‌های خفن دیگه خواهد بود.
  • تیم توسعه‌ی قدرتمند: چهار تا از بهترین استودیوهای EA دارن روی این پروژه کار می‌کنن.
Battlefield Labs چه آینده‌ای داره؟

به نظر میاد Battlefield Labs می‌خواد یه تکونی به دنیای Battlefield بده و با برگشت به ریشه‌ها و ایده‌های جدید، یه تجربه‌ی خیلی خفن و متفاوت رو برامون رقم بزنه. حضور حالت‌های کلاسیک مثل Conquest و Breakthrough و کلی ایده جدید، نشون می‌ده که هم می‌خوان طرفدارای قدیمی رو راضی کنن، هم کلی بازیکن جدید جذب کنن.

حرف آخر

Battlefield Labs با این روش جدید و تمرکز روی همکاری با گیمرها، می‌تونه یه فصل جدید تو تاریخ Battlefield باشه. مطمئناً این پروژه با کلی بازخورد از ما و تجربه خفن سازنده‌ها، تبدیل به یکی از بهترین و محبوب‌ترین بازی‌های شوتر اول شخص می‌شه.

تاریخ انتشار:

با توجه به گزارش‌های مالی منتشر شده توسط EA، انتظار می‌رود که این بازی در سال مالی 2026 (که از آوریل 2025 تا مارس 2026 را شامل می‌شود) منتشر شود.

برای ثبت نام در برنامه Battlefield Labs به وبسایت رسمی بازی مراجعه کنید Battlefield – Electronic Arts

1738599614872.png

اولین تیزر گیم پلی :

View attachment shinobi602-1886445580232130953-01-20250203.mp4

Introducing Battlefield Labs​

آخرین ویرایش:
☆ بازی Battlefield 6 به‌صورت پیش‌فرض روی کنسول‌های PS5 و Xbox Series X|S با نرخ 60 فریم بر ثانیه اجرا خواهد شد.

☆همچنین، این بازی دارای یک حالت Performance نیز خواهد بود که نرخ فریم را افزایش می‌دهد.(80fps شاید)

☆کمپانی EA اعلام کرده که سیستم matchmaking در بازی Battlefield 6 بر اساس فاکتورهای زیر طراحی شده است:

-پینگ

-موقعیت جغرافیایی بازیکن

-دسترسی به سرورهای منطقه‌ای

-و میزان مهارت بازیکن
منظور از مهارت اون SBMM کالاف طور نیست.
high-level-server-customization-with-scripts-server-browser-v0-23f9mmq67f2f1.png

• Like
Reactions: ps34
☆کمپانی EA اعلام کرده که سیستم matchmaking در بازی Battlefield 6 بر اساس فاکتورهای زیر طراحی شده است:

-پینگ

-موقعیت جغرافیایی بازیکن

-و میزان مهارت بازیکن
اینکه الکسیا کریستوفی، تهیه‌کننده Battlefield 6، در شبکه‌های اجتماعی اومده پرسیده می‌خواهم دلایل همه برای درخواست این قابلیت server browser را بدانم و چه چیزی در مورد مرورگر سرور برای شما مهم است؟
پس باید یکی از ما بره حالیش کنه اینکه در مچ میکینگ پینگ پایین جهت تجربه بهتر پلیر اولویت هست بسیار سپاس گذاریم اما باید سیستم جوری طراحی شه که جاهایی مثل خاورمیانه که بعد از کمتر از 3 ماه از ریلیز بازی با افت شدید پلیر مواجه میشن , پس شما باید یا browser بزاری یا دقیقا عین سری COD هر وقت سرورخالی بود خودش اتوماتیک سویچ کنه با اروپا و ما رو اونجا بندازه نه اینکه بخوایم با یک مشت بات احمق بازی کنیم و یا دنبال این vp*n و اون تحریم شکن و اون Dns و... باشیم بلکه فرجی شد ! روی کنسول اون همه هزینه گیم و پلاس بدیم آخر سر بیوفتیم با یک مشت بات !

من سالها دلم ی جنگ مدرن درست حسابی میخواست اخرینش شاید میشه گفت هاردلاین بوده بازی کردم ولی اونم به اون حد خوب نبود و واقعا منتظر این هستم
اما چیزی که نگرانم میکنه تو ویدیو ها دیروز یوتیوبرا که دعوت شده بودن مراسم بازی کردن گذاشتن چیزی که دیدم انگار مکانیسم تیراندازیش شبیه کالاف بود اصن اون recoil واقعی که تو بتل 1 شاهد بودیم نبود حالا یا از حرفه ای بودن اونا بود یا واقعا همینطور بود
تو این ویدیو که ریکویل رو کامل نشون داد واقعا #اصالت
انگار همه چی سرجاشه و خدا رو شکر کالافیزه نشده /:

• Like
Reactions: porfesor
اینکه الکسیا کریستوفی، تهیه‌کننده Battlefield 6، در شبکه‌های اجتماعی اومده پرسیده می‌خواهم دلایل همه برای درخواست این قابلیت server browser را بدانم و چه چیزی در مورد مرورگر سرور برای شما مهم است؟
پس باید یکی از ما بره حالیش کنه اینکه در مچ میکینگ پینگ پایین جهت تجربه بهتر پلیر اولویت هست بسیار سپاس گذاریم اما باید سیستم جوری طراحی شه که جاهایی مثل خاورمیانه که بعد از کمتر از 3 ماه از ریلیز بازی با افت شدید پلیر مواجه میشن , پس شما باید یا browser بزاری یا دقیقا عین سری COD هر وقت سرورخالی بود خودش اتوماتیک سویچ کنه با اروپا و ما رو اونجا بندازه نه اینکه بخوایم با یک مشت بات احمق بازی کنیم و یا دنبال این vp*n و اون تحریم شکن و اون Dns و... باشیم بلکه فرجی شد ! روی کنسول اون همه هزینه گیم و پلاس بدیم آخر سر بیوفتیم با یک مشت بات !
پورتال همیشه می‌تونه جای این مسأله رو بگیره
اما مشکلی هست ، اونم اینه که اصولاً ابله هایی که توی پورتال سرور میسازن ، طبق تجربه 2042، مزخرف ترین سرور ها رو میسازن.
اگر بیان یک سری سرور آفیشال با یک سری قوانین مشخص خودشون توی پرتال بزنن ، این مشکل هم حل میشه.
With full progression

• Like
☆ بازی Battlefield 6 به‌صورت پیش‌فرض روی کنسول‌های PS5 و Xbox Series X|S با نرخ 60 فریم بر ثانیه اجرا خواهد شد.

☆همچنین، این بازی دارای یک حالت Performance نیز خواهد بود که نرخ فریم را افزایش می‌دهد.(80fps شاید)

-پینگ

-موقعیت جغرافیایی بازیکن

-و میزان مهارت بازیکن
توی فیفا کلا بر حسب مهارت مچ میکینگ انجام میده قطعا اینجا هم همینطوره کلا در پرو کُشی و قلع قمع کردن پرو ها به مهارت خوبی رسیده .پرو ها رو میندازه به پروها. نوب ها به نوب ها .

توی فیفا کلا بر حسب مهارت مچ میکینگ انجام میده قطعا اینجا هم همینطوره کلا در پرو کُشی و قلع قمع کردن پرو ها به مهارت خوبی رسیده .پرو ها رو میندازه به پروها. نوب ها به نوب ها .
چیزی که گفته لوکیشن از فاکتورهاس. مثل ۲۰۴۲ میندازه خاورمیانه ولی تا نیاد مشخص نمیشه چجوریه سیستم

• Like
من به نظرم بد نیست این sbmm
حالا نمیدونم تو ۲۰۴۲ هم بود یا نه اما میدیدی یه بازی یه ترای هارد بلفطره با جت یا هلیکوپتر میوفتاد تیم مقابل از اول تا اخر بازی نمیتونستی بزنی بندازیش ته بازیم ۶۰-۷۰ تا کیل میگرفت

وقتی میام تو این تاپیک :))
View attachment 387970
من چندتا نگرانی دارم که کیفیت خود بازی و سرورهاش آخرین شه!
وگرنه اکانت رو شارژ کردم و اگه اوکی بود همه چیز الان عکس پیش خریدم‌ رو گذاشته بودم:دی
وضعیت اینترنت مملکت ، وضعیت امنیت و اینکه شاید بتل فیلد به معنای کلمه ، شهر خودمون بشه!
همینا عوامل مهمیه که هنوز پیش خرید نکردم.

شخصا خودم مهمترین دلیلی که پیش‌خرید نکردم وضعیت سروراست
یادم نمیره تو ۲۰۴۲ چقدر لابی می‌انداخت که فقط خودم ۱ نفر توش بودم
بازی هرچقدرم خوب باشه اگر قرار باشه با بات بازی کنی ارزش هزینه نداره
مگر چیز پی ان بزنی با اروپا بازی کنی

• Like
Reactions: VEGETAR and ps34
شخصا خودم مهمترین دلیلی که پیش‌خرید نکردم وضعیت سروراست
یادم نمیره تو ۲۰۴۲ چقدر لابی می‌انداخت که فقط خودم ۱ نفر توش بودم
بازی هرچقدرم خوب باشه اگر قرار باشه با بات بازی کنی ارزش هزینه نداره
مگر چیز پی ان بزنی با اروپا بازی کنی
تو دوره و زمونه الان دیگه لااقل یه گیرآپی یا وی‌پی انی باید کنار دستت باشه اگه بخوای انلاین چیزی پلی بدی. مشکلیه که داخلیه و چاره ای نداره.
۱۰۰ تومن ۲۰۰ تومن هزینه اشتراک این برنامه ها چیزی نیست که ادم بخواد از پلی دادن یه گیم بخاطرش صرف نظر کنه.

• Like
Reactions: Destro and jetalpha
تو دوره و زمونه الان دیگه لااقل یه گیرآپی یا وی‌پی انی باید کنار دستت باشه اگه بخوای انلاین چیزی پلی بدی. مشکلیه که داخلیه و چاره ای نداره.
۱۰۰ تومن ۲۰۰ تومن هزینه اشتراک این برنامه ها چیزی نیست که ادم بخواد از پلی دادن یه گیم بخاطرش صرف نظر کنه.
درسته ولی میخوام مطمئن بشم با اینا میشه بازی کرد بعد الان روی PC هستم دستمم باز تره ولی خاطرات خوش بازی قبلی هنوز یادم نرفته
دوستانی که bf labs تست کرده بودن میگفتن حتی بدون فیلتر شکن و اینا هم وصل میشه که خب چه بهتر امیدوارم نسخه اصلی بازی هم همینجوری باشه

• Like
Reactions: jetalpha
درود،
دوستان من تابحال خریدی روی استیم نداشتم الان میتونم از هر ریجنی بازی رو پیش خرید کنم؟ همین سایت های gamegift.ir یا cdkeyshare خوبن برای خرید؟ قیمت ها برای ریجن اوکراین 4200 هست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or