Multi Platform Battlefield 6

5474587458).jpg

نسخه جدید Battlefield (فعلا اسمی نداره) به صورت رسمی معرفی شد .

Battlefield Labs: پروژه‌ای برای ساخت Battlefield آینده با همکاری شما!​

طرفداران Battlefield، آماده باشید! EA یه پروژه خیلی خفن رو معرفی کرده: Battlefield Labs! این پروژه یه بازی جدید نیست، بلکه یه فرصت بی‌نظیره برای شما که مستقیما تو ساخت Battlefield بعدی نقش داشته باشید.

Battlefield Labs چیه و چرا مهمه؟

Battlefield Labs یه برنامه‌ی آزمایشیه که به شما اجازه می‌ده تو مراحل اولیه‌ی ساخت بازی شرکت کنید و با بازخوردهای سازنده‌تون، به بهتر شدن بازی کمک کنید. EA می‌خواد یه Battlefield بسازه که دقیقا همونی باشه که شما می‌خواید، و این پروژه بهترین راه برای رسیدن به این هدفه.

نقش Battlefield Studios

توسعه‌ی این پروژه توسط استودیوهای مختلف EA انجام می‌شه، اما Battlefield Studios نقش مهمی به عنوان هماهنگ‌کننده‌ی این استودیوها و نظارت بر روند کلی پروژه داره. استودیو DICE که سازنده‌ی اصلی سری Battlefield هست، نقش کلیدی تو توسعه‌ی Battlefield Labs ایفا می‌کنه و با تجربه‌ی سال‌ها ساخت بازی‌های Battlefield، دانش و تخصص لازم برای هدایت این پروژه رو بر عهده داره. استودیوهای دیگه مثل Ripple Effect ،Motive و Criterion هم تو این پروژه همکاری می‌کنن.

تو Battlefield Labs چه خبره؟

• همکاری مستقیم با سازنده‌ها: شما می‌تونید تو مراحل مختلف ساخت بازی نظر بدید و به سازنده‌ها کمک کنید.
  • تجربه‌ی نسخه‌های اولیه: قبل از انتشار بازی اصلی، نسخه‌های اولیه و ناقص بازی رو تجربه کنید و مشکلات و باگ‌ها رو گزارش بدید.
  • محتوای متنوع: Battlefield Labs شامل حالت‌های مختلف بازی، سیستم کلاس‌بندی جدید و ایده‌های خفن دیگه خواهد بود.
  • تیم توسعه‌ی قدرتمند: چهار تا از بهترین استودیوهای EA دارن روی این پروژه کار می‌کنن.
Battlefield Labs چه آینده‌ای داره؟

به نظر میاد Battlefield Labs می‌خواد یه تکونی به دنیای Battlefield بده و با برگشت به ریشه‌ها و ایده‌های جدید، یه تجربه‌ی خیلی خفن و متفاوت رو برامون رقم بزنه. حضور حالت‌های کلاسیک مثل Conquest و Breakthrough و کلی ایده جدید، نشون می‌ده که هم می‌خوان طرفدارای قدیمی رو راضی کنن، هم کلی بازیکن جدید جذب کنن.

حرف آخر

Battlefield Labs با این روش جدید و تمرکز روی همکاری با گیمرها، می‌تونه یه فصل جدید تو تاریخ Battlefield باشه. مطمئناً این پروژه با کلی بازخورد از ما و تجربه خفن سازنده‌ها، تبدیل به یکی از بهترین و محبوب‌ترین بازی‌های شوتر اول شخص می‌شه.

تاریخ انتشار:

با توجه به گزارش‌های مالی منتشر شده توسط EA، انتظار می‌رود که این بازی در سال مالی 2026 (که از آوریل 2025 تا مارس 2026 را شامل می‌شود) منتشر شود.

برای ثبت نام در برنامه Battlefield Labs به وبسایت رسمی بازی مراجعه کنید Battlefield – Electronic Arts

1738599614872.png

اولین تیزر گیم پلی :

View attachment shinobi602-1886445580232130953-01-20250203.mp4

Introducing Battlefield Labs​

آخرین ویرایش:
بنظر من ea باید میومد سری medal احیا میکرد و صرفاً نسخه داستانی با این سری ادامه میداد بخش مولتی پلیر هم روی بتلفیلد عرضه میکرد
ریبوت MoH واقعا از زمان خودش جلوتر بود، عینا همین فاز رئالیسم سینماتیک که اینفینیتی وارد از 2019 به بعد شروع کرد رو داشت ولی خب حیف :دی

بنظر من ea باید میومد سری medal احیا میکرد و صرفاً نسخه داستانی با این سری ادامه میداد بخش مولتی پلیر هم روی بتلفیلد عرضه میکرد
الان چیزی که دلم میخواد این هست که توی کنفرانس سامر خردادماه ، یدونه تریلر اکشن خفن با اون موزیک حماسی همیشگی مخصوص بتلفیلد که امضای کار هست بدن و اخرشم تاریخ ریلیز بین اکتبر تا دسامبر همین امسال باشه.
این ها مگر خودشون نگفتن ما میخوام بلک پانتر بسازیم ،نید فور اسپید بسازیم ، اپدیت بزرگ اپکس بسازیم و … ؟ خب پس دیگه اینقدر لفتش ندن بزارن بقیه استادیو ها برن پی بازی های اصلی خودشون وگرنه اگر بخواد اسفند بیاد واقعا ضد حال میشه.
یه کوچلو کرانچ بکنن تابستان و یا بازی با مقداری باگ هم ریلیز شه ما راضیم :D

الان چیزی که دلم میخواد این هست که توی کنفرانس سامر خردادماه ، یدونه تریلر اکشن خفن با اون موزیک حماسی همیشگی مخصوص بتلفیلد که امضای کار هست بدن و اخرشم تاریخ ریلیز بین اکتبر تا دسامبر همین امسال باشه.
این ها مگر خودشون نگفتن ما میخوام بلک پانتر بسازیم ،نید فور اسپید بسازیم ، اپدیت بزرگ اپکس بسازیم و … ؟ خب پس دیگه اینقدر لفتش ندن بزارن بقیه استادیو ها برن پی بازی های اصلی خودشون وگرنه اگر بخواد اسفند بیاد واقعا ضد حال میشه.
یه کوچلو کرانچ بکنن تابستان و یا بازی با مقداری باگ هم ریلیز شه ما راضیم :D
شاید باورت نشه ولی من بیشتر از هر بازی دیگه ای برای این هایپم واقعا امیدوارم خراب نکنه
این تصوراتی هم که در مورد معرفی و تاریخ عرضه بازی داری دقیقا توی ذهن منم به همین شکله
من بهترین دوران شوتر آنلاینمو تو بتلفیلد دارم، می‌دونم که اون روزا برنمی‌گردن ولی این بازی اگر واقعا بتلفیلد باشه میتونه تداعی کننده خاطرات اون روزای خوش باشن
الان که حرف مدال شده بود رفتم مرحله اول نسخه War fighter دیدم و افسوس خوردم که چطور از اون گان پلی های سنگین و دارک رسیدیم به این بپر بپرا و اسکین های رنگین کمونی
واقعا از ته دلم میگم جای خالی بتلفیلد حس میشه،بازی واقعا اگر خوب باشه دلتا فورسم با مجانی بودنش حریفش نمیشه
کم نیستن گیمرایی مثل ما که منتظر یه شوتر خوبن

opertion اگه درست نوشته باشم
موخام
موخام
Operation خودش یک مد جدا نیست، معمولا ترکیب چندتا مد با هم هستش، مثلا توی V ترکیب Breakthrough و Conquest بود و توی 1 چندین Breakthrough بود که Sector به Sector جلو میرفت و اگر پیشروی صورت نمیگرفت و تعداد تیکت های تیم مهاجم(تعداد دد ها و اسپاون شدنشون) تموم میشد ۳ تا شانس در قالب ۳ روز میداد .

• Like
Reactions: sendo and ps34
JackFrags ویدئوی جدیدی منتشر کرده و می‌گه احتمالا بازی امسال منتشر خواهد شد :D. وقتی جک گفته احتمالا پس شما حتما همین سال جاری برای عرضه بازی در نظر بگیرید :D.

پ.ن:
Jack acting like he isn't John Battlefield :D. (IFYKYK :hide:)​
من که فن جک فرگز بودم، موقع ریلیز 2042، بعد از دیدن این ویدیو دیگه هیچوقت ویدیو هاشو نگاه نکردم و حرفاشو قبول ندارم.

:):):) "Insane details in Battlefield 2042"

JackFrags ویدئوی جدیدی منتشر کرده و می‌گه احتمالا بازی امسال منتشر خواهد شد :D. وقتی جک گفته احتمالا پس شما حتما همین سال جاری برای عرضه بازی در نظر بگیرید :D
بتلفیلد چه این نسخه جدیدش چه قبلی هاش ، هزار هم که بازی های خوبی باشن اما متاسفانه آمار فروششون نسبت به بقیه شوترهای رقیب خوب نیست !
بنظرم امسال با توجه به تاخیر gta و همچنین اخبار به شدت نا امید کننده از cod جدید ، اگر عقل توی سر EA باشه هرجور که شده تا قبل تعطیلات سال نو میلادی باید بازی را بدن حتی اگر بخش کمپین و بتل رویالش با تاخیر منتشر بشن ولی مولتی را باید برسونه.
همه چیز تا 16 خرداد کنفرانس سامر مشخص میشه به امید موفقیت

IMG_5917.jpeg

IMG_5930.jpeg

من که فن جک فرگز بودم، موقع ریلیز 2042، بعد از دیدن این ویدیو دیگه هیچوقت ویدیو هاشو نگاه نکردم و حرفاشو قبول ندارم.

:):):) "Insane details in Battlefield 2042"

من احساس میکنم این جک فرگ از ea پول میگیره بازیو تبلیغ کنه
jackfrags و westie و یه چند نفر دیگه با ea به صورت battlefield partner هستن در تولید محتوا پس نه تنها بد نمیگن ( یعنی نمیتونن که بگن) کلی هم تمجید و مزخرفات الکی میگن و میشه گفت از زمان bf1 پارتنر شدن و در زمان bfv که خودشون رو پاره کردن که ماله بکشن دیگه 2042 بماند.

به نفع طرفداراس این نسخه خوب باشه وگرنه دیگه تا ابد با بتلفیلد باید خداحافظی کنم و تنها شوتر انلاین این مدلی که گیرمون میاد کالافه که تبدیل شده به سیرک فورتنایت
دقیقا ، آخرین فرصته !
یا اینبار یا هیچوقت.
پایین اومدن محبوبیت کالاف ، امید بستن همه فن ها به این نسخه ، منتشر نشدن چندین ساله ی بتلفیلدی خفن و همه و همه این نسخه رو نسخه ی حیاتی توی این سری کرده.

EA اعلام کرد رونمایی کامل از Battlefield جدید در تابستان انجام می‌شود و زمان عرضه بازی کمتر از 11 ماه دیگر است!

اخبار تکمیلی از کنفرانس دیشب EA :

🔴 گسترش مرحله آزمایشی Battlefield Labs

با انتشار به‌روزرسانی جدید از سوی تیم ارتباطات Battlefield، اعلام شد که مرحله آزمایشی «Battlefield Labs» طی ماه مه گسترش خواهد یافت و بازیکنان بیشتری از مناطق اروپا، آمریکای شمالی و برخی مناطق منتخب آسیا به این تست‌ها دعوت خواهند شد. تیم سازنده اعلام کرده است:

«حتی ایده‌هایی که در نهایت وارد نسخه نهایی نمی‌شوند، نقش مهمی در شناخت سلیقه و نیازهای بازیکنان دارند.»

با توجه به ثبات سرورها و زیرساخت فنی بازی، انتظار می‌رود دامنه دعوت‌ها در هفته‌های آینده افزایش یابد.

🗓 تاریخ: مه ۲۰۲۵

🌍 مناطق تحت پوشش: اروپا، آمریکای شمالی، برخی مناطق منتخب آسیا

——————————————

🔴واکنش EA به تأخیر GTA 6 و وضعیت انتشار Battlefield جدید:

در جریان ارائه مالی اخیر شرکت EA، مدیرعامل این شرکت «اندرو ویلسون» اعلام کرد که با توجه به تأخیر بازی GTA 6، اکنون شرایط برای عرضه نسخه جدید Battlefield بسیار مساعدتر شده است.

طبق اعلام رسمی، بازی جدید Battlefield تا مارس ۲۰۲۶ منتشر خواهد شد و معرفی کامل آن نیز طی تابستان امسال انجام خواهد گرفت.

ویلسون در پاسخ به پرسش یکی از سرمایه‌گذاران در خصوص رقابت با سایر عناوین و تأثیر تأخیر GTA 6 گفت:

«حالا که پنجره رقابتی خلوت‌تر از گذشته به‌نظر می‌رسد، نسبت به زمان عرضه Battlefield احساس بسیار خوبی داریم.»

وی در ادامه تأکید کرد که توسعه بازی‌های بزرگ نیازمند سال‌ها زمان است و بعید است ناشران دیگر بتوانند به‌سرعت برنامه عرضه بازی‌های خود را جلو بیندازند تا از این پنجره زمانی بهره ببرند.

————————————

🔴کمپانی EA فعلاً برنامه‌ای برای افزایش قیمت بازی‌ها ندارد

در جریان نشست مالی سالانه EA، یکی از موضوعات مورد بحث، احتمال افزایش قیمت بازی‌ها بود؛ موضوعی که شرکت‌های بزرگی مثل نینتندو و مایکروسافت اخیراً به آن روی آورده‌اند.

در پاسخ به این سوال، مدیرعامل EA، اندرو ویلسون تأکید کرد که هدف اصلی آن‌ها ارائه تجربه‌ای با کیفیت و ارزشمند برای بازیکنان است، صرف‌نظر از قیمت:

«چه یک محصول یک دلاری باشد، چه ۱۰۰ دلاری، اولویت ما همیشه کیفیت بالا و ارزش افزوده برای کاربران است.»

وی همچنین گفت ساختار کسب‌وکار EA در دهه گذشته دستخوش تغییرات زیادی شده و اکنون بازی‌ها از مدل‌های رایگان تا نسخه‌های دیلاکس را شامل می‌شوند.

در ادامه، مدیر مالی EA نیز شفاف‌سازی کرد:

«در حال حاضر، هیچ تغییری در استراتژی قیمت‌گذاری بازی‌های‌مان اعمال نکرده‌ایم.»

IMG_5927.jpeg

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• sendo
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or