Multi Platform Battlefield 6

5474587458).jpg

نسخه جدید Battlefield (فعلا اسمی نداره) به صورت رسمی معرفی شد .

Battlefield Labs: پروژه‌ای برای ساخت Battlefield آینده با همکاری شما!​

طرفداران Battlefield، آماده باشید! EA یه پروژه خیلی خفن رو معرفی کرده: Battlefield Labs! این پروژه یه بازی جدید نیست، بلکه یه فرصت بی‌نظیره برای شما که مستقیما تو ساخت Battlefield بعدی نقش داشته باشید.

Battlefield Labs چیه و چرا مهمه؟

Battlefield Labs یه برنامه‌ی آزمایشیه که به شما اجازه می‌ده تو مراحل اولیه‌ی ساخت بازی شرکت کنید و با بازخوردهای سازنده‌تون، به بهتر شدن بازی کمک کنید. EA می‌خواد یه Battlefield بسازه که دقیقا همونی باشه که شما می‌خواید، و این پروژه بهترین راه برای رسیدن به این هدفه.

نقش Battlefield Studios

توسعه‌ی این پروژه توسط استودیوهای مختلف EA انجام می‌شه، اما Battlefield Studios نقش مهمی به عنوان هماهنگ‌کننده‌ی این استودیوها و نظارت بر روند کلی پروژه داره. استودیو DICE که سازنده‌ی اصلی سری Battlefield هست، نقش کلیدی تو توسعه‌ی Battlefield Labs ایفا می‌کنه و با تجربه‌ی سال‌ها ساخت بازی‌های Battlefield، دانش و تخصص لازم برای هدایت این پروژه رو بر عهده داره. استودیوهای دیگه مثل Ripple Effect ،Motive و Criterion هم تو این پروژه همکاری می‌کنن.

تو Battlefield Labs چه خبره؟

• همکاری مستقیم با سازنده‌ها: شما می‌تونید تو مراحل مختلف ساخت بازی نظر بدید و به سازنده‌ها کمک کنید.
  • تجربه‌ی نسخه‌های اولیه: قبل از انتشار بازی اصلی، نسخه‌های اولیه و ناقص بازی رو تجربه کنید و مشکلات و باگ‌ها رو گزارش بدید.
  • محتوای متنوع: Battlefield Labs شامل حالت‌های مختلف بازی، سیستم کلاس‌بندی جدید و ایده‌های خفن دیگه خواهد بود.
  • تیم توسعه‌ی قدرتمند: چهار تا از بهترین استودیوهای EA دارن روی این پروژه کار می‌کنن.
Battlefield Labs چه آینده‌ای داره؟

به نظر میاد Battlefield Labs می‌خواد یه تکونی به دنیای Battlefield بده و با برگشت به ریشه‌ها و ایده‌های جدید، یه تجربه‌ی خیلی خفن و متفاوت رو برامون رقم بزنه. حضور حالت‌های کلاسیک مثل Conquest و Breakthrough و کلی ایده جدید، نشون می‌ده که هم می‌خوان طرفدارای قدیمی رو راضی کنن، هم کلی بازیکن جدید جذب کنن.

حرف آخر

Battlefield Labs با این روش جدید و تمرکز روی همکاری با گیمرها، می‌تونه یه فصل جدید تو تاریخ Battlefield باشه. مطمئناً این پروژه با کلی بازخورد از ما و تجربه خفن سازنده‌ها، تبدیل به یکی از بهترین و محبوب‌ترین بازی‌های شوتر اول شخص می‌شه.

تاریخ انتشار:

با توجه به گزارش‌های مالی منتشر شده توسط EA، انتظار می‌رود که این بازی در سال مالی 2026 (که از آوریل 2025 تا مارس 2026 را شامل می‌شود) منتشر شود.

برای ثبت نام در برنامه Battlefield Labs به وبسایت رسمی بازی مراجعه کنید Battlefield – Electronic Arts

1738599614872.png

اولین تیزر گیم پلی :

View attachment shinobi602-1886445580232130953-01-20250203.mp4

Introducing Battlefield Labs​

آخرین ویرایش:
دوستان من شاید یک ماه دیگه بخوام بازی رو بفروشم روی استیم باید چیکار کنم ؟
روی اکانت استیم فقط همین بازی هست. اگر بخوام بفروشم سر اکانت EA من چه بلایی میاد ؟ چون اون هم لینک شده به استیم.
کسی نبود راهنمایی بکنه ؟

رویکردی که دو بازی کالاف و بتلفیلد‌ گرفتن کاملا متفاوته و اصلا مقایسشون اشتباست به نظرم.

درنهایت، برای کسایی مثل من که دنبال شوتری نزدیک به واقعیت هستن بتلفیلد هست و کالاف هم قطعا مخاطب خودش رو خواهد داشت.
——————
من بعد از کالاف ۲۰۱۹ از هیچ شوتری به اندازه بتلفیلد ۶ ‌لذت نبردم. دمشون گرم واقعا.

امروز مجدد اومدم بازی کنم رو کنسول که دیدم آپدیت داره
قبل آپدیت بعضی وقتا تیرها رجیستر نمیشدن و فکر میکردم مال نت و پینگ هست ولی الان با همون پینگ بنظر میاد تیرها رجیستر میشن و مشکل از پینگ نبوده!!!

تو سرورهای خاورمیانه بات پیدا میشه ولی اون قدر زیاد نیست که روش حساس باشید. تا الان وضعیت سرورهای خاورمیانه خوب بوده. از اون طرف من چندباری به سرورهای اروپا وصل شدم پینگ حدود ۱۳۰ تا ۱۵۰ بود که یه جاهایی اذیت میکنه

یکی از مشکلات بازی حداقل برای من نور پردازیه. یجاهایی که بین محیط ها جاله جا میشی صفحه زیادی روشن میشه و دید نداری و بعد چند ثانیه درست میشه
امیدوارم این مشکلات این شکلی هم بزودی رفع شه و همچنین تو فصل های بعدی مپ های متنوع تری ببینیم. برف یا جنگل یا دریا و...

اقایون تنها راه لذت بردن از بتلفیلد اینه که یکی دوتا از دوستانی که می تونن وصل شن اروپا، ای دی هاشون رو بذارن که ما add کنیم و بعد به واسطه این دوستان از این گور به گوری میانه راحت شیم
اکثرا هم بازی شون خوبه، فکر نکنم اسکوادهای بدی بشیم

من خودم با هیچ dns ای نمیتونم بیفتم اروپا، مرده شور اون پورتال و کامیونیتی ایش رو هم ببرن مه یه چیز اشغال ولی ای دی ایم رو میذارم حداقل همدیگه رو داشته باشیم یه وقت بهم جوین بدیم بشه راحت تر بازی کرد، سرور های خاورمیانه حتی با ۲۰ نفر هم پیدا نمیکنه برخی اوقات، اون احمق های دایس هم نمیدونم چه اصراریه همون نفرات سرور رو منتقل نمیکنن به مپ بعدی، حتما باید کل گروه رو disband کنه دوباره پلیر پیدا کنه

HAWK__DRAGON

با دوتا اندرلاین

ادد کنید حداقل یکی از بچه های گیراپی چیزی میزنه لطف کنه بقیه رو هم با خودش ببره اروپا که بشه چهار تا مچ پیدا کرد
pc بازا واقعا میتونن هایپر وی پی ان بگیرن معتبره تقریبا تمام کشورهای دنیا رو داره با غول هایی مثل نورد و اکسپرس رقابت میکنه سالی هم 200 و خورده ای قیمتشه دیگ هر کسی میتونه بگیره. من که از وقتی گرفتم از شر همه مشکلات از گیم پس بگیر تا این بازی های هایی که مشکل کانکشن دارن منجمله بتل 6 و کالاف 6 ,top spin 25 راحت شدم این تنیسه با گیر اپ رو کنسول هم هم پینگ 150 بهت میده ولی با هایپر وی پی ان پینگ سبز میده رو pc و خیلی راحتم.. قضیه پینگ اون تفنگی ها رو نمیدونم .نتم فیبر نوریه وقتی با این وصل میشم در حد یک چهارم احساس کاهش سرعت میکنم که اصلا برام اذیت کننده نیست

• Like
Reactions: DM.JAGUAR
بجا اینکارا که کدوم وی پی ان بهتره چی بزنیم چی نزنیم بریزین هرچی سازنده بازی تو فضای مجازی هست بمبارون کنین که انتخاب سرور اضاف کنن از صدتا کاهش پینگ و بلاک آی پی بهتره. مشکل مچ مکینگ هم تقریبا همه ریجنا جز اروپا و امریکا هستش فقط ما نیستیم.

دوستان دیسک بازیرو میشه با 7 تومن اینا خرید ( PS5 )..الان ظرفیت 2 اشو دارن میدن 4.200
بهتر نیست دیسک بخرم؟ فروششم راحتره؟ نهایت خواستم بفروشم با 1 تومن 1.500 زیر قیمت بعد 1 سال بفروشم؟ نظرتون چیه؟

قبل آپدیت بعضی وقتا تیرها رجیستر نمیشدن و فکر میکردم مال نت و پینگ هست ولی الان با همون پینگ بنظر میاد تیرها رجیستر میشن و مشکل از پینگ نبوده!!!

تو سرورهای خاورمیانه بات پیدا میشه ولی اون قدر زیاد نیست که روش حساس باشید. تا الان وضعیت سرورهای خاورمیانه خوب بوده. از اون طرف من چندباری به سرورهای اروپا وصل شدم پینگ حدود ۱۳۰ تا ۱۵۰ بود که یه جاهایی اذیت میکنه

یکی از مشکلات بازی حداقل برای من نور پردازیه. یجاهایی که بین محیط ها جاله جا میشی صفحه زیادی روشن میشه و دید نداری و بعد چند ثانیه درست میشه
امیدوارم این مشکلات این شکلی هم بزودی رفع شه و همچنین تو فصل های بعدی مپ های متنوع تری ببینیم. برف یا جنگل یا دریا و...
تایید میکنم واقعا رجیستر تغییر کرده
من بعد اپدیت همش 30 40 تا کیل راحت میگیرم قبلش همش 10 تا 15 تا به زور میگرفتم
با نت سامانتل
پینگم هم تغییری نکرده واقعا

از دیشب با DNS شلتر و بدون VPN و تنظیمات خاصی فقط به سرورهای اروپا و امریکا شمالی کانکت میشم
IMG_6757.jpeg
کلا چیزی به اسم سرور خاورمیانه دیگه وجود نداره :D
البته با DNS دیگه‌ای چک نکردم
دوستان چک کنید و خبر بدید

• Like
Reactions: DM.JAGUAR and AM!R
چند بار بازی ر‌و لانچ کردم فقط صفحه سفید اورد و خطای اینترنت داد
هی dns عوض کردم تا با الکترو بالاخره رفت روی منوی اولیه که باید ضربدر بزنی

حالا گیر کردم روی‌ همون قسمت و جلوتر نمیره :| خطای کانکشن میده، من نمیدونم دیگه باید چی کار کرد
هی دارم dns های مختلف تست میکنم نمیشه

اگر کسی dns به درد بخور داره ممنون میشم

کنسول PS5 . اینترنت : شاتل
این مشکل EA با IPهای ایران هستش.
منم روی FC 26 همین مشکل رو دارم.
بعضی وقتا با DNSهای خود شاتل میتونم وصل شم و بازی کنم و بعضی وقتا هم نمیشه و باید یا از این DNS پولی ها استفاده کنی یا IP خارج داشته باشی.

اتفاقا وضعیت یه سری از سرورهای خاورمیانه فاجعه است، همین دیشب با یکی از بچه بازی میکردیم کلا سه به سه بود، یعنی از ۶۴ نفر کلا شش نفر ادمیزاد بود، کلا شده بود یخ
دیگه لفت دادیم، بعضی مواقع خوب میشه اما باز تعداد pc باز ها زیاده و اگر کراس پلی رو‌خاموش کنی کلا تعطیل میشه

این احمق ها برداشتن دقیق همون سیستم مچمیکینگ ۲۰۴۲ رو گذاشتن
توی ۲۰۴۲ هم برخی اوقات قاطی میکرد و حتی زمانی که کراس پلی هم روشن بود می انداختت تو سروری که فقط ps5 بود اونم با جمعیت فوق العاده کم در حد چند نفر

بجا اینکارا که کدوم وی پی ان بهتره چی بزنیم چی نزنیم بریزین هرچی سازنده بازی تو فضای مجازی هست بمبارون کنین که انتخاب سرور اضاف کنن از صدتا کاهش پینگ و بلاک آی پی بهتره. مشکل مچ مکینگ هم تقریبا همه ریجنا جز اروپا و امریکا هستش فقط ما نیستیم.

دوست عزیز نزدیک چندساله همه ملت و طرفدارهاو اینا دارن میگن و اضلا گوش شنوایی نیست، مثل اینکه بحث، بحث هزینه است، از زمان ۲۰۴۲ لعنتی اینطوری شد و ول کن ماجرا هم نشدن

من نمیدونم سرور براوزر یا حتی همون اجاره سرور زمان بتل ۳ چه مرضی داشت که اینا قیدش رو‌ زدن اومدن پورتال گذاشتن کخ ملت برن بوست کنن و مچ دو نفره بذارن

از دیشب با DNS شلتر و بدون VPN و تنظیمات خاصی فقط به سرورهای اروپا و امریکا شمالی کانکت میشم
View attachment 396875
کلا چیزی به اسم سرور خاورمیانه دیگه وجود نداره :D
البته با DNS دیگه‌ای چک نکردم
دوستان چک کنید و خبر بدید

این تایید شده است؟ رو‌کنسول ؟ با چه نتی؟ شلتر پولی؟

من پنج شنبه شب با ps5 و شاتل و‌شلتر‌پولی تو تریال اش زدم، می افتادم با نواف و ای محمود و اینا

بعضی مواقع قاطی می کنه خود بازی بندازه با اروپا ( همین دیشب در حت دو سه مچ ) ولی زیاد طولی نمیکشه برمیگرده رو خاپر میانه

چندتا مورد
۱- سرعت باز کردن خرت و‌پرت ها علی الخصوص روی وسایل و ادوات نظامی خیلی بالاست، توی بتل ۳ پیرت در می اومد تا یک ستاره بشی و همه چی رو باز کنی الان من ۱۰-۲۰ ساعت بازی نکردم جمعا ولی تقریبا تانک و نفربر رو کامل باز کردم، اینجوری بازی پاداش خاصی برای لول اپ نداره دیگه، به جز یه سری camo

۲- مپ های بازی واقعا گیرا نیستن
حتی همون‌میرک ولی که میگفتن بزرگه، چیزی برای عرضه نداره و‌در برابر یه سری مپ‌های قدیمی چیزی نیست، فقط دوتا فلگ وسط اش با حاله و گرنه بقیه اش ! یکی دو تا مپ ها که کلا تو دیوار اند

۳- این هلی لامصب رو هیچ وقت دیگه نتونستن مثل سه و چهار در بیارن، کنترل اش و چابکی‌ایش تو دیواره، زمان فلر اش هم خیلی پایینه، اگر اذیت کنند نمیشه کاریشون کرد :|

۴- نبستن کلاس اسلحه ها خیلی اشتباه بزرگی بود، و یه سری اسلحه شدن متا :|

۵- این بپر بپری ها هم هنوز مقطوع النسل نشدن :|

۶- لامذهب :| ریوایو کن

۷- ای فلان فلان شده، تانک و‌اینجور چیزهارو اگر دیدی رو به انفجاری ولی نکن برو، تو‌ تانک بترکی خیلی بهتره تا بیای بیرون‌ و‌ بزننت و بعد تانک رو به غنیمت ببرن تا نیم ساعت هی پشت هم بزننت :|

این تایید شده است؟ رو‌کنسول ؟ با چه نتی؟ شلتر پولی؟
والا من از دیشب با PS5 و نت ایرانسل و DNS شلتر VIP و فایرآپس هر وقت وارد بازی میشم فقط به سرور اروپا کانکت میشم
بقیه دوستان رو اطلاع ندارم
شاید بخاطر DNS باشه یا موارد دیگه دخیل باشه که من اطلاع ندارم
این عکس هم مربوط به DNS فایرآپس هست که همین چند دقیقه پیش اسکرین‌شات گرفتم
IMG_6760.jpeg

• Like
Reactions: DM.JAGUAR

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or