Multi Platform Battlefield 4

سازنده
Dice
تاریخ انتشار
October 2013
ناشر
EA
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. Xbox One

طی بیانیه ای از سوی DICE در پاسخ به سوالات سایت Joysiq اعلام شد که وقایع بازی بتیفیلد ۴ در دوره ی زمانی مدرن رخ خواهدداد یکی از مدیران شرکت DICE ، سازنده ی سری بازیهای Battlefield ، آقای Karl Magnus Troedsson در این رابطه توضیحاتی را بیان کرد
0813-BF4.jpg

تیم ساخت بسیاری از مسائل را با استفاده از رای گیری به عمل می رساند.نظرات مردم در روند شرکت ما تاثیرگذار است.ما با پرس وجو و نظر سنجی متوجه شدیم که بیشتر بازی باز ها برای عناوین Shoter به این دوره ی زمانی علاقه ی بیشتری دارند.البته ما هم برای ساخت این بازی دوره ی مدرن را در نظر داشتیم.
وی ادامه داد:
بازی بتیفیلد ۴ را به عنوان یک عنوان خلاقانه خواهید شناخت.من هیچ اطلاعات دیگری حول این مسائل اعلام نخواهم کرد چراکه تمام آن ، یک راز است.
وی در پایان سخنانش افزود:
ما می خواهیم سری بازیهای میدان نبرد فعلا در عصر مدرن باقی بمانند چرا که ما هم اکنون در این دوره زمانی هستیم و این بسیار هیجان انگیز است.بتیفیلد ۴ در این دوره زمانی رخ خواهد داد و بسیار موفق خواهد شد.
این بازی برای هرسه پلتفرم اصلی منتشر می شود.درمورد تاریخ انتشار هم فقط چندی پیش اعلام شده بود که این بازی بین آپریل ۲۰۱۳ تا مارس ۲۰۱۴ توسط EA به انتشار خواهد رسید.

5 days ago

5 days ago
300 × 250 - gamesradar.com

640 × 500 - whitegadget.com

2 days ago
2 days ago
850 × 467 - karmadecay.com

1 day ago
1 day ago
625 × 625 - comingsoon.net

به بزرگی خودتون ببخشید:)

• Like
Reactions: B20EAST
دقیقا اولین دفعه ای که من روی PS4 از نزدیک دیدمش و بازیش کردم همین حس رو داشتم حتی همزمان با PC خودم هم مقایسه کردم و متوجه شدم توی تنظیمات گرافیکی PC نزدیکترین تنظیمات به نسخه PS4 رو میشه High دونست البته Resolution هم 900p هست که Upscale شده به 1080p و این بازی رو نسبت به نسخه PC کدرتر نشون میده حتی بقیه افکتهای نسخه PS4 مثل Motion Blur و AA و نورپردازی هم ابدا نزدیک به نسخه PC نیست درکل BF4 روی PC با تنظیمات Ultra کاملا نسخه کنسولهای نسل بعد رو از دور خارج میکنه البته علتش رو خودت گفتی چون لیدپلتفرم بازی در اصل PC هست و انجین روی این پلتفرم بیشترین بازده رو داره و در آخر باید بگم که سخت افزار قدرتمند و گرونتر PC رو با یه کنسول 400 دلاری مقایسه کردن از پایه اشتباهه البته دوستان از این صحبت من بد برداشت نکنن چون من خودم عاشق PS4ــم و از اول هم طرفدار کنسولهای سونی بودم و هستم ولی خب حقیقت رو باید گفت و پذیرفت هر چند تلخ باشه.به نظر من تنها چیزی که میتونه قدرت این کنسول رو به خوبی نشون بده و فک آدم رو به معنای واقعی کلمه بندازه انحصاریهایی هست که در آینده واسه PS4 میاد نه یک بازی مولتی پلتفرم که توی این زمینه PC با توجه به سخت افزار قویتر نسبت به کنسولها میتونه بازده بهتری داشته باشه
دقیقا ! منم فکر کنم بازی همون high setting هست . البته باز به نظرم texture های بازی رو نگاه کنی به جز اینکه بعضیاشون مقداری شسته شده به نظر میرسن با این حال با نسخه pc آز نظر جزییاتی فرقی ندارن . یه مورد دیگه بعضی صحنه ها هم motion blur توش داره که توی pc نیست.
البته یک چیزی هم بگم اگر بر فرض بگیریم PS4 و one در کل GPU که روشون استفاده شده در حده HD 7870 اینا باشن همین کارت هم بدون AA میتونه روی Ultra فریمی در حد و اندازه 45-50 بده روی همین 1080 که با کمی Optimize همین Dice میتونه نسخه های کنسولی رو به فریم 50-60 توی multi راحت برسونتش !!!!! پس عملی هست. در ضمن کلا بازیهای لانچ همیشه انتظاره بالایی ازشون نمیره چون سخت افزار کنسولها براشون خام هست و تجربه زیادی با بهینه سازی روی کنسولها ندارن. که این توی اینده بهتر میشه
بلکه pc به کنار ! D:

من ميدونستم وقتي تعداد نفرات داخل يه سرور ميره وضع خيلي داغون ميشه ولي فكر نمي كردم تا اين حد !!!:|

الان ميرم بتل ريپورت هاي بچه هارو مي بينم ، اخر هر ليست ( تقريبا" از نفر 15-20 به بعد ) K/D افتضاحي دارن ! يعني حتي 13 به صفر هم ديدم با فقط 317 امتياز كه اين ها هم فقط ري اسپاون هم اسكوادي هاش بوده !
يه نكته ديگه هم برتري كامل 4 نفر اول هر تيم ه كه نشون ميده روي بقيه تيم دشمن كاملا" احاطه دارن !

يعني واقعا" بايد ممنون و متشكر بازيكن هاي كنسولي مثلا" PS3 بود چون فكر كنم با اين بالا رفتن نفرات فقط تعداد نوب ها و بازي نا بلدها بيشتر شده نه هيجان خود بازي !!!

دوستان اگه پرميوم بگيريم هرچي dlcبياد مجاني؟؟؟ و اينكه اينdlc ها تو بخش مولتي يا سينگل؟اين battelpack ها چي داستانش ؟
DLC ها همه قیمتش شامل میشه که خوبه به نسبت
همه dlc ها برای بخشه multi بازی هست
battlepack هم که باز میکنی شامیل ایتمهای مخصوص multi هست
کلا Premium مخصوصه مولتی هست .

دوستان پینگ من با ۴.۲.۲.۴ روی ۱۰۰ تا ۱۳۰ ـه ولی به بعضی از سرور ها که وصل میشم لگ حرکتی فجیعی دارم هی تلپورت میشم در حالی که پینگم با سرور بازی تقریبا فول ـه!
همه این مشکل رو دارن یا فقط نت من اینجوریه؟

دوستان پینگ من با ۴.۲.۲.۴ روی ۱۰۰ تا ۱۳۰ ـه ولی به بعضی از سرور ها که وصل میشم لگ حرکتی فجیعی دارم هی تلپورت میشم در حالی که پینگم با سرور بازی تقریبا فول ـه!
همه این مشکل رو دارن یا فقط نت من اینجوریه؟

خب رفیق لگ حرکتی به سرعت نتت بر میگرده(حواست باشه در حین بازی چیزی تویه دانلود نباشه)فکر کنم سرعت شما نوسان داره.از اینکه ea سرورای قدرتمندی داره شکی درش نیست ولی پینگ 100 تا 130 هم برای 64 نفره بازی کردن فکر نمیکنم خوب باشه.با لندن یه تست بگیر بیشتر معلوم میشه

خب رفیق لگ حرکتی به سرعت نتت بر میگرده(حواست باشه در حین بازی چیزی تویه دانلود نباشه)فکر کنم سرعت شما نوسان داره.از اینکه ea سرورای قدرتمندی داره شکی درش نیست ولی پینگ 100 تا 130 هم برای 64 نفره بازی کردن فکر نمیکنم خوب باشه.با لندن یه تست بگیر بیشتر معلوم میشه
اتفاقا پینگش عالیه!!
من با پینگ 300 همچین مشکلی نداشتم . ندارم و نخواهم داشت ( چه 64 نفر چه 24 نفر زیاد فرقی توی پینگ و سرعت ایجاد نمیکنه)
اینکه پینگت خوبه شکی توش نیست احتمالا مشکل ای اس پی داری زنگ بزن از اوضاع شون خبردار شو چون الان یکم مخابرات بیشتر کشور مشکل داره شاید از اون باشه!!

- - -ویرایش - - -

من ميدونستم وقتي تعداد نفرات داخل يه سرور ميره وضع خيلي داغون ميشه ولي فكر نمي كردم تا اين حد !!!:|

الان ميرم بتل ريپورت هاي بچه هارو مي بينم ، اخر هر ليست ( تقريبا" از نفر 15-20 به بعد ) K/D افتضاحي دارن ! يعني حتي 13 به صفر هم ديدم با فقط 317 امتياز كه اين ها هم فقط ري اسپاون هم اسكوادي هاش بوده !
يه نكته ديگه هم برتري كامل 4 نفر اول هر تيم ه كه نشون ميده روي بقيه تيم دشمن كاملا" احاطه دارن !

يعني واقعا" بايد ممنون و متشكر بازيكن هاي كنسولي مثلا" PS3 بود چون فكر كنم با اين بالا رفتن نفرات فقط تعداد نوب ها و بازي نا بلدها بيشتر شده نه هيجان خود بازي !!!
منم تو pc همین مشکل رو داشتم با اینکه تو بتل 3 کنسول خدایی بودم :d تو pc بتل 4 زیاد نتونستم خوب بازی کنم دلیل اصلی هم این بود که از بازی با pc خوشم نمیاد!
دوس دارم تو کنسول بازی کنم حالا با هر مشکلی و کمی کاستی راه میام
این 64 نفره هم چون این اولین تجربه تعداد بالای بازیکناست . واسه امثال ما کنسولی ها یکم طول میکشه تا باهاش راه بیایم
64 نفره خیلی خر تو خره حالا چه تو OPERATION LOCKER و یا چه ROGUE...
بیشتر 48 نفره خوبه نه زیاده نه کم.

دوستان میشه در مورد این China Rising Map یه توضیح بدید؟! نسخه ای که من خریدم این هستش. ولی هنوز به دستم نرسیده. محتوای دانلودی داره؟

خداییش چجوری میتونید با دسته مولتی بازی کنید..منی که یک عمر موس و کیبرد دستم بوده نمیتونم fps درست بازی کنم ای کاش ps4 موس و کیبرد ساپورت میکرد

خداییش چجوری میتونید با دسته مولتی بازی کنید..منی که یک عمر موس و کیبرد دستم بوده نمیتونم fps درست بازی کنم ای کاش ps4 موس و کیبرد ساپورت میکرد
اتفاقا لذتی که با دسته میبرم موس کیبورد به من نمیده!
باید یکم بازی کنی دستت میوفته

"خیلی راحت"
یه چند صد بار که Headshot شی و بمیری دستت میاد :d:d:d
در ضمن fps ها روی کنسول کلا مقداری aim assist دارن ! که کمک میکنه اون دسته حرکاتی که با mouse میشه خیلی سریع انجام داد رو سریع انجام بدی ( البته میتونی خاموشش هم کنی )

"خیلی راحت"

در ضمن fps ها روی کنسول کلا مقداری aim assist دارن ! که کمک میکنه اون دسته حرکاتی که با mouse میشه خیلی سریع انجام داد رو سریع انجام بدی ( البته میتونی خاموشش هم کنی )
aim assist رو خاموش کنید راحت ترید چون یک سری جا ها به کشتنتون میده:d
---
یه باگ بدی داره اینه که کلا کنترلر توی بازی از کار میوفته و باید از بازی خارج بشی:d:|من امروز چند بار اینجوری شد اکثرا وقتی وارد Battlelog میشید و Invite میدید اینجوری میشه.
PS4 Controller Stops - Forums - Battlelog / Battlefield 4
PS4 controller not w - Forums - Battlelog / Battlefield 3
Whenever Sony is doing maintenance and you press the PS button while playing a game, you are putting the game in the background and the maintenance is causing it to glitch, so when you return to the game it won't give you control. You can fix it by pressing the PS button and closing the application and restarting it. Just try not to press the PS button for anything when playing a game for a while until Sony fixes it

آخرین ویرایش:
آپدیت بعدی در راه است! بیشترش مربوط به بالانس کردن designated marksman rifles, grenades, hand flared, helicopters و موارد دیگر هستش.

تـویـیـت های Alan Kertz:
28285206607138817385.png

93158291071495107574.png

17628386292605857577.png

مثل اینکه بیشتر کارکنان DICE از مرخصی اجباری برگشتند... (طبق قوانین کشور سوئد مرخصی اجباری هستش! lol)

اینم یه کامنت توپ در Battlelog:

27951431025902443945.jpg

=))...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or