Multi Platform Battlefield 4

سازنده
Dice
تاریخ انتشار
October 2013
ناشر
EA
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. Xbox One

طی بیانیه ای از سوی DICE در پاسخ به سوالات سایت Joysiq اعلام شد که وقایع بازی بتیفیلد ۴ در دوره ی زمانی مدرن رخ خواهدداد یکی از مدیران شرکت DICE ، سازنده ی سری بازیهای Battlefield ، آقای Karl Magnus Troedsson در این رابطه توضیحاتی را بیان کرد
0813-BF4.jpg

تیم ساخت بسیاری از مسائل را با استفاده از رای گیری به عمل می رساند.نظرات مردم در روند شرکت ما تاثیرگذار است.ما با پرس وجو و نظر سنجی متوجه شدیم که بیشتر بازی باز ها برای عناوین Shoter به این دوره ی زمانی علاقه ی بیشتری دارند.البته ما هم برای ساخت این بازی دوره ی مدرن را در نظر داشتیم.
وی ادامه داد:
بازی بتیفیلد ۴ را به عنوان یک عنوان خلاقانه خواهید شناخت.من هیچ اطلاعات دیگری حول این مسائل اعلام نخواهم کرد چراکه تمام آن ، یک راز است.
وی در پایان سخنانش افزود:
ما می خواهیم سری بازیهای میدان نبرد فعلا در عصر مدرن باقی بمانند چرا که ما هم اکنون در این دوره زمانی هستیم و این بسیار هیجان انگیز است.بتیفیلد ۴ در این دوره زمانی رخ خواهد داد و بسیار موفق خواهد شد.
این بازی برای هرسه پلتفرم اصلی منتشر می شود.درمورد تاریخ انتشار هم فقط چندی پیش اعلام شده بود که این بازی بین آپریل ۲۰۱۳ تا مارس ۲۰۱۴ توسط EA به انتشار خواهد رسید.

5 days ago

5 days ago
300 × 250 - gamesradar.com

640 × 500 - whitegadget.com

2 days ago
2 days ago
850 × 467 - karmadecay.com

1 day ago
1 day ago
625 × 625 - comingsoon.net

به بزرگی خودتون ببخشید:)

• Like
Reactions: B20EAST
سلام.شما درست شنیدید این بازی فوق العاده بود سرورهاش و با هر نتی میشد بازی کرد.منتها این قضیه از روز اول عرضه بازی بود تا خوده همین ۴ ماه پیش.من توی ۴ماه اخیر هم از بازی زیاد پرت میشم بیرون و هم پینگم شده ۱ خط . در صورتی که توی بتل هاردلاین یا استاروارز پینگم ۴خط هست و اصلا پرت هم نمیشم بیرون.زیاد امید به درست شدنش هم نداشته باش چون کلا پشتیبانی از بازی تموم شده.
از ۲۰۱۳ که بازی اومد چه امپراطور سروری بود نمیدونم الان چش شده اصلا
واقعا حیف پس. مولتیش بی نظیره. با این همه ادوات نظامی و ازادی عمل تقریبا مطلق. جای تاسفه که دست از پشتیبانی یه همچین چیزی برداشتن.
خودشون هفته پیش امار دادن بتل 4 از استار وارزم بیشتر یوزر داره و محبوب تره. عجیبه.

واقعا حیف پس. مولتیش بی نظیره. با این همه ادوات نظامی و ازادی عمل تقریبا مطلق. جای تاسفه که دست از پشتیبانی یه همچین چیزی برداشتن.
خودشون هفته پیش امار دادن بتل 4 از استار وارزم بیشتر یوزر داره و محبوب تره. عجیبه.

دوسال پشتیبانی عه همه جوره به نظرم کافی بود برای بازی

من مشکل پرت شدن بیرون رو ندارم....هرموقع هم که پرت شدم بیرون مشکل از نت خودم بوده چون از psn هم دیسکانکت شده

سرورای این بازی و کلا بازی های ساخت دایس فوقالعادس

بکس من پريميوم ترکيبي گرفتم الان زده پريميومي بتل پک همه چيزا برام اومدن جز خود دی ال سی ها بازم زده بايد بخريشون مشکل چيه?
سلام نميدونم تا الان مشكلتون حل شده يا نه ولي واسه گرفتن دي ال سي بازيهايي كه با اكانت تركيبي خريداري شدن، بايد داخل همون menu اول پلي استيشن كه icon بازيها هست
بريد رو بازي بتلفيلد-بعد از اون بخش overview- بخش overview رو بيا پايين تا برسه به بخش my adds on- از اونجا دي ال سي ها بازي رو دانلود كن وگرنه از خود بازي نميشه،
ps:تمام اين كارها بايد داخل اكانتي باشه كه گرفتي

• Like
Reactions: Sorena Asadi
سلام دوستان من لول ۸۱ هستم ولی هنوز اکثر متعلقات اصلحه ها باز نشده چکارکنم مثل دوربین و ... ؟
يه سري چيز ها به LEVEL نيست !
بايد با اسلحه تعداد خاصي رو بكشي تا يه دوربين يا صدا خفه كن و ... روش باز شه

• Like
Reactions: Mohammad-
همونهایی که زده پک باز نمیشن باید چکار کنم

از یه جایی به بعد با امتیاز گرفتن از طریق اون اسلحه سرویس استار اون اسلحه رو بهت میده به همراه یه بتل پک مخصوص همون اسلحه که مود های باقی مونده توی همون بتل پک هاست

• Like
Reactions: Mohammad-

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or