Multi Platform Battlefield 4

سازنده
Dice
تاریخ انتشار
October 2013
ناشر
EA
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. Xbox One

طی بیانیه ای از سوی DICE در پاسخ به سوالات سایت Joysiq اعلام شد که وقایع بازی بتیفیلد ۴ در دوره ی زمانی مدرن رخ خواهدداد یکی از مدیران شرکت DICE ، سازنده ی سری بازیهای Battlefield ، آقای Karl Magnus Troedsson در این رابطه توضیحاتی را بیان کرد
0813-BF4.jpg

تیم ساخت بسیاری از مسائل را با استفاده از رای گیری به عمل می رساند.نظرات مردم در روند شرکت ما تاثیرگذار است.ما با پرس وجو و نظر سنجی متوجه شدیم که بیشتر بازی باز ها برای عناوین Shoter به این دوره ی زمانی علاقه ی بیشتری دارند.البته ما هم برای ساخت این بازی دوره ی مدرن را در نظر داشتیم.
وی ادامه داد:
بازی بتیفیلد ۴ را به عنوان یک عنوان خلاقانه خواهید شناخت.من هیچ اطلاعات دیگری حول این مسائل اعلام نخواهم کرد چراکه تمام آن ، یک راز است.
وی در پایان سخنانش افزود:
ما می خواهیم سری بازیهای میدان نبرد فعلا در عصر مدرن باقی بمانند چرا که ما هم اکنون در این دوره زمانی هستیم و این بسیار هیجان انگیز است.بتیفیلد ۴ در این دوره زمانی رخ خواهد داد و بسیار موفق خواهد شد.
این بازی برای هرسه پلتفرم اصلی منتشر می شود.درمورد تاریخ انتشار هم فقط چندی پیش اعلام شده بود که این بازی بین آپریل ۲۰۱۳ تا مارس ۲۰۱۴ توسط EA به انتشار خواهد رسید.

5 days ago

5 days ago
300 × 250 - gamesradar.com

640 × 500 - whitegadget.com

2 days ago
2 days ago
850 × 467 - karmadecay.com

1 day ago
1 day ago
625 × 625 - comingsoon.net

به بزرگی خودتون ببخشید:)

• Like
Reactions: B20EAST
ميري سرور خوب و خفن پيدا مي كني !
ميري داخلش صفا ! بعد مي بيني هر چي بازيكن غول و گولاخ هم هست اونجاست :| تا اين جاش مشكلي نيست ولي بدتر از همه اينه كه وسط clan war گير كني :d:|

يعني يه ور چند تا از كلن VDF باشن اونور از كلن ها مختلف مثل 1up و ... :| بي مروت ها همه هم با هم كاملاً تيمي بازي مي كنن:|

پ.ن:
مرده شورت رو ببرن Ea و دايس كه برداشتين گرند بازار به اون خوبي رو پورت كرديد براي هاردلاين اشغال :|

کلن وار اکثرا نتیجش همین میشه چون تو پارتی با هم دیگه در ارتباط هستند وقتی یکی از اونا رو میزنی بقیه هم میان سراغت.

ولی دلیل لفت دادن من کلن نبود,من از بازی خارج شدم به خاطر دو تا جتی که هر دوشون با اکتیو رادار افتاده بودن دنبال ما,جالبه با وجود زدن ecm باز هم هیت میداد که این من رو اذیت کرد,از اون ور هم اتک از فرصت استفاده میکرد.

هر ننه قمری رو تو مپ dawnbreaker میزنی میپره داخل جت بعد یا با اکتیو رادار یا با کوبیدن جت به هلی مثلا پی بک میکنه!

کلن وار اکثرا نتیجش همین میشه چون تو پارتی با هم دیگه در ارتباط هستند وقتی یکی از اونا رو میزنی بقیه هم میان سراغت.

ولی دلیل لفت دادن من کلن نبود,من از بازی خارج شدم به خاطر دو تا جتی که هر دوشون با اکتیو رادار افتاده بودن دنبال ما,جالبه با وجود زدن ecm باز هم هیت میداد که این من رو اذیت کرد,از اون ور هم اتک از فرصت استفاده میکرد.

هر ننه قمری رو تو مپ dawnbreaker میزنی میپره داخل جت بعد یا با اکتیو رادار یا با کوبیدن جت به هلی مثلا پی بک میکنه!

نه باو اون جا كه تو لفت دادي رو نمي گم
اصلاً اون ها يه سري وحشي بودن :| يا با C4 افتاده بودن دنبالم يا هلي شون بالا سرم بود يا مهندس ها دوره ام كرده بودن

اين اكتيو رادار هم شور اش رو در اورده :| با سرعت موشك اش رو خيلي كمتر كنن و يه الارم خاص تري براش بذارن :|يارو از دو كيلومتري ول ميده مي خوره به ما :| البته فكر نكنم ديگه پچي در كار باشه

محمد الان ECM بهتره يا FLARE ؟
من هنوز روي فلر كار مي كنم ولي انگار سرعت ريلود ECM خيلي بالاتر رفته !
اكتيو رادار رو هم مي پرونه ؟

اون كلن هم يه سرور بود به اسم ADHD كه تركيب مپ هاش عالي بود ولي ديشب كه رفتم نبود :(( نميدونم سرور منقضي شده يا اسم اش عوض شده

محمد الان ECM بهتره يا FLARE ؟
من هنوز روي فلر كار مي كنم ولي انگار سرعت ريلود ECM خيلي بالاتر رفته !
اكتيو رادار رو هم مي پرونه ؟

اون كلن هم يه سرور بود به اسم ADHD كه تركيب مپ هاش عالي بود ولي ديشب كه رفتم نبود :(( نميدونم سرور منقضي شده يا اسم اش عوض شده

قبلا به خاطر failed شدن ecm اکثرا فلیر ست میکردند ولی الان همونطور که گفتی هم سرعت ریلود ecm بالا رفته (سریع تر ریلود میشه) و هم failed شدنش به مراتب کمتر شده پس ecm انتخاب معقول تری هست بعلاوه اینکه مدت زمان بیشتری رو بهت میده تا بتونی فرار کنی. برای جتی هم که میخواد aa ــی رو که اکتیو رادار داره بزنه ECM شرطه! البته درسته سرعت ریلود بالاتر رفته ولی از اون طرف هم استینگر و ایقلا دمیج بیشتری میدن! و اینکه تو داگ فایت با نوب هایی که HS دارند ECM کمک کننده هست چون زمانی رو که ECM بهت میده تا هلی مقابل نتونه روت لاک کنه با فلیر قابل مقایسه نیست!

در مورد اکتیو رادار باید خیلی دقتت بالا باشه چون صداش با صدای لاک HS و یا استینگر خیلی تفاوت کمی داره و سریع اتفاق میوفته و اینجا لتنسی که متاسفانه ما ایرانی ها داریم هم خیلی مهمه!لتنسی و یا ریزش بسته که زیاد باشه هر چقدر هم دقت به خرج بدی یا بعد از هیت ECM رو فعال میکنی و یا اگه خوش شانس باشی دقیقا موقع هیت که در هر دو مورد کار از کار گذشته!

چند وقت پیش تو PARACEL کلا صدای لاک رو هلی رو نداشتم فقط هیت میخوردم و اصلا صدایی نمیومد تا من بتونم ECM رو فعال کنم!

ADHD هنوزم هست (جالبه ADHD تو روانشناسی یه نوع اختلال هست ,پلیر های این کلن هم دارن این اختلال رو Lol !)

ymghtqgr0pue7ajsw6v8.png

قبلا به خاطر failed شدن ecm اکثرا فلیر ست میکردند ولی الان همونطور که گفتی هم سرعت ریلود ecm بالا رفته (سریع تر ریلود میشه) و هم failed شدنش به مراتب کمتر شده پس ecm انتخاب معقول تری هست بعلاوه اینکه مدت زمان بیشتری رو بهت میده تا بتونی فرار کنی. برای جتی هم که میخواد aa ــی رو که اکتیو رادار داره بزنه ECM شرطه! البته درسته سرعت ریلود بالاتر رفته ولی از اون طرف هم استینگر و ایقلا دمیج بیشتری میدن! و اینکه تو داگ فایت با نوب هایی که HS دارند ECM کمک کننده هست چون زمانی رو که ECM بهت میده تا هلی مقابل نتونه روت لاک کنه با فلیر قابل مقایسه نیست!

در مورد اکتیو رادار باید خیلی دقتت بالا باشه چون صداش با صدای لاک HS و یا استینگر خیلی تفاوت کمی داره و سریع اتفاق میوفته و اینجا لتنسی که متاسفانه ما ایرانی ها داریم هم خیلی مهمه!لتنسی و یا ریزش بسته که زیاد باشه هر چقدر هم دقت به خرج بدی یا بعد از هیت ECM رو فعال میکنی و یا اگه خوش شانس باشی دقیقا موقع هیت که در هر دو مورد کار از کار گذشته!

چند وقت پیش تو PARACEL کلا صدای لاک رو هلی رو نداشتم فقط هیت میخوردم و اصلا صدایی نمیومد تا من بتونم ECM رو فعال کنم!

ADHD هنوزم هست (جالبه ADHD تو روانشناسی یه نوع اختلال هست ,پلیر های این کلن هم دارن این اختلال رو Lol !)

ymghtqgr0pue7ajsw6v8.png

اره خيلي نا برابره :|
با اين كه عملاً فلر تاثير و زمانش كمتر از ECM اما قدرت كمتري هم داره زمان ريلودش هم طولاني تره :|

تا بوده همين بوده :| دايس همش شل كن سفت كن بوده :|

كلاً اين اكتيو مارو صاف كرد :|

اره ديشب سرچ كردم جفت سرورهاش رو دوباره زدم تو ليست :d يه يه سرور مپ هاي پياده نظام هم دارن
نميدونم چرا از توي محبوب ها رفته بود :|
اين ميكس هاي مپ هاي بزرگ عالي اند

تاييد ميشه رواني اند :|:d

با سلام
من و دوستم این بازی شریکی و با هم خریدیم من دیشب اومدم بازی کنم به مشکل خوردم
میزدم روی مولتی و نوع بازی که انتخاب می کردم چنتا گزینه میومد (انواع بتلفید مثل پریمیوم و ...) که باید وصل میشدی به پلی استور و میخریدی چرا اینجوری شده
لطفا راه نمایی کنید
با تشکر

با سلام
من و دوستم این بازی شریکی و با هم خریدیم من دیشب اومدم بازی کنم به مشکل خوردم
میزدم روی مولتی و نوع بازی که انتخاب می کردم چنتا گزینه میومد (انواع بتلفید مثل پریمیوم و ...) که باید وصل میشدی به پلی استور و میخریدی چرا اینجوری شده
لطفا راه نمایی کنید
با تشکر

مگر پرميوم خريديد ؟
اگ نسخه معمولي رو گرفتيد كه بايد بريد توي مپ هاي بيس بازي
فكر كنم year 1 maps داخل Conquest رو بزنيد درست بشه
ولي بهتره بري داخل server browser و از اون جا مپ هايي رو انتخاب كني كه بيس بازي هستن مثل zavood , locker , golmud , flood zone و 5-6 تاي ديگه

يه صحنه اي رو ديشب ديدم توي بتلفيلد از اون صحنه هايي كه فقط توي يو تيوب و چيزهاي خنده دار ميشه ديد :d
فيلم اش رو به زودي اديت مي كنم و ميذارم :d فقط حيف كه يه يابويي اومد همه چي رو خراب كرد :|

مگر پرميوم خريديد ؟
اگ نسخه معمولي رو گرفتيد كه بايد بريد توي مپ هاي بيس بازي
فكر كنم year 1 maps داخل Conquest رو بزنيد درست بشه
ولي بهتره بري داخل server browser و از اون جا مپ هايي رو انتخاب كني كه بيس بازي هستن مثل zavood , locker , golmud , flood zone و 5-6 تاي ديگه
داداش یکم در مورد انواع بتلفیلد بیشتر توضیح می دی واز کجا میشه فهمید که پریمیومه ؟
با تشکر

داداش یکم در مورد انواع بتلفیلد بیشتر توضیح می دی واز کجا میشه فهمید که پریمیومه ؟
با تشکر

تا حالا بتلفيلد بازي نكردي ؟!

شما نسخه اي كه خريدي چي بوده ؟
ساده خريدي با DLC هارو داري ؟ نسخه پرميوم همه DLC هارو داره

تا حالا بتلفيلد بازي نكردي ؟!

شما نسخه اي كه خريدي چي بوده ؟
ساده خريدي با DLC هارو داري ؟ نسخه پرميوم همه DLC هارو داره

من نخریدم رفیقم خریده بود و من هم زیاد سر در نمیارم
من واقعیت تو بتل تازه کارم و زیادم ازش سر در نمیارم بخاطر همین زیاد سوال می پرسم البته به بزرگواری خودتن ببخشید

shang funny rage !! Lol | واقعیتش خیلی وقته دیگه اتک سوار نمیشم مثل قبل, زیاد هم دیگه باهاش حال نمیکنم چون واقعا خسته کننده هست برام.

latency:362ms packet loss:7

92s1oq8hgq3frrq72srq.png

اخر راند کلی خندیدم ! اصلا با این تاخیر من چجوری هلی رو گرفتم؟!! tow میزدم غیب میشد رو هوا !سوئیچ میکردم رو سیت گانر برای زدن تی وی با تاخیر سوئیچ میکرد هدف کلا جابجا میشد !8 تا زونی میزدم برای اینفنتری ولی چند مورد کیل نداد و طرف داشت فرار میکرد! من یکی کلا اِیمم به هم ریخته از بس برای هر لتنسی یه نوع ایم میگیرم ! مثلا تو این مورد نیم متر جلو تر از هلی باید میگرفتم تا شاید هیت میداد !

من نخریدم رفیقم خریده بود و من هم زیاد سر در نمیارم
من واقعیت تو بتل تازه کارم و زیادم ازش سر در نمیارم بخاطر همین زیاد سوال می پرسم البته به بزرگواری خودتن ببخشید

بايد ببيني DLC ها همه رو داري يا نه
اگر پرميوم باشي كه دسترسي به همه DLC ها داري و ميتوني دانلودشون كني و بازي حدود 76 گيگ ميشه

نه خوب همه تازه كارن اول اش
مد Conqusest كه مشخصه يه سري منطقه است ( كه روي نقشه همه معلومه ) بايد بري اون جا بموني تا فتح بشن و تيم شما صاحب اون منطقه بشه ميتونيد مناطق رو بگيريد يا ازشون دفاع كنيد بسته به بازي تون داره

توي Rush اگر مهاجم باشيد بايد بريد دوتا دستگاه رو بمب گذاري كنيد كافيه بريد نزديك شون بعد ميشه بمب گذاشت و اگر مدافع باشيد بايد مهاجم هارو دفع كنيد

اين دوتا مد هاي اصلي هستن
همه چيز بازي رو توي لودينگ اسكرين ها نوشته بهتره از همين CQ شروع كنيد

shang funny rage !! Lol | واقعیتش خیلی وقته دیگه اتک سوار نمیشم مثل قبل, زیاد هم دیگه باهاش حال نمیکنم چون واقعا خسته کننده هست برام.

latency:362ms packet loss:7

92s1oq8hgq3frrq72srq.png

اخر راند کلی خندیدم ! اصلا با این تاخیر من چجوری هلی رو گرفتم؟!! tow میزدم غیب میشد رو هوا !سوئیچ میکردم رو سیت گانر برای زدن تی وی با تاخیر سوئیچ میکرد هدف کلا جابجا میشد !8 تا زونی میزدم برای اینفنتری ولی چند مورد کیل نداد و طرف داشت فرار میکرد! من یکی کلا اِیمم به هم ریخته از بس برای هر لتنسی یه نوع ایم میگیرم ! مثلا تو این مورد نیم متر جلو تر از هلی باید میگرفتم تا شاید هیت میداد !

محمد ديشب فهميدي چرا هلي تركيد :|
من TV زدم تو هم tow زدي اين دوتا همون جلوي هلي خوردن به هم تركيدن ما هم تركيديم :d=))
محمد من TV بلد نيستم :| در واقع با اين پينگ نميشه به درستي TV زد چون تاخير به علاوه سرعت بالا ميشه دقت كم در برخورد ! همين ديشب هم كه يكي دو بار به هلي هاشون زدم خودم كف كرده بودم:| ولي خوب قبول دارم TV بهتره ! سيستم قفل كردن و نگه داشتن واقعاً مسخره است :| اخه اگه يهو خلبان دور بزنه همه چي از دست ميره
مرد حسابي وقتي اون همه خطر هست چرا مي موني كه با ماشين ساده كشته بشيم ترول شيم :|:d

خلباني ايت كه حرف نداره ولي خوب بي پروا پرواز مي كني من كه خيلي خيلي محتاط ام :|:d

آخرین ویرایش:
من فقط اسکواد بازی می کنم و اوج هیجانش وقتیه که چند تا کلن قوی تو اون مچ هستند و کل کل دارند خفن. تا اینجا بهترین سرور برای پینگ من Housearrest بوده که بیشتر مواقع کلن های Res,wolf,A1,Lord,... میان اونجا و با هم کل دارند و من هم اون وسط نخودی هستم :d از بس پینگم مزخرفه. مثلا من با طرف رو در روی نزدیک میشم طرف کلتش رو در میاره من دارم می بینم که دستش رفته طرف کمرش تا تازه اسلحه رو بیاره بالا و بعد یک دفعه بنگ هدشات شدم اصلا یک وضعیه )x
من بهترین حالتی که تو بازی بتل دارم (که خیلی کم پیش میاد8-|) سه خونه از پنج خونه کیفیت نتم که کنار هر سرور بازی هست پر هست و بیشتر مواقع یک خونه پر دارم ولی با این وجود هم از بازی خیلی لذت می برم

محمد ديشب فهميدي چرا هلي تركيد :|
من TV زدم تو هم tow زدي اين دوتا همون جلوي هلي خوردن به هم تركيدن ما هم تركيديم :d=))
محمد من TV بلد نيستم :| در واقع با اين پينگ نميشه به درستي TV زد چون تاخير به علاوه سرعت بالا ميشه دقت كم در برخورد ! همين ديشب هم كه يكي دو بار به هلي هاشون زدم خودم كف كرده بودم:| ولي خوب قبول دارم TV بهتره ! سيستم قفل كردن و نگه داشتن واقعاً مسخره است :| اخه اگه يهو خلبان دور بزنه همه چي از دست ميره
مرد حسابي وقتي اون همه خطر هست چرا مي موني كه با ماشين ساده كشته بشيم ترول شيم :|:d

خلباني ايت كه حرف نداره ولي خوب بي پروا پرواز مي كني من كه خيلي خيلي محتاط ام :|:d

تی وی بعضا اینطوری میشه و باعث اتش گرفتن هلی میشه !من گفتم get in و پریدم بیرون افتادم روی D ! نگاهم به بالا رو به تو بود که ببینم FIRE EX رو زدی !در مورد سوئیچ کردن هم نیازی به پریدن کامل پایلوت نیست و میشه رو هوا سریع سوئیچ کرد ولی خب لتنسی زیاد باعث میشه پایلوت بیوفته پایین!

در مورد TV اگه لتنسی 400 هم باشه باز هم TV بردار ,LG واقعا مسخره هست ,کلا هر چیزی که قابلیت لاک کردن داره من باهاش مخالفم !2 یا 3 تا تی وی که زدی خورد پس میشه زد !در مورد اماده کردن تی وی برای گانر اگه دیشب دقت میکردی من کلا برات ردیف میکردم و تکون نمیدادم (انصافا موقع پرواز با اتک همیشه گانر رو در نظر میگیرم نه خودم و این رو کسانی که با من بودن میدونن)ولی چند بار تی وی رو تو زود ریلیز کردی چون مانور تی وی تا اون حد نیست و صد البته بعضا به خاطر تاخیری که داریم تی وی بعد ریلیز شدنش مدت خیلی کمی زمان میبره فرمان بگیره که با این که خیلی مدت کوتاهی هست ولی تو انحراف تی وی تاثیر میذاره..

در مورد اون ماشین ! :dحاجی اونجا کنار ساحل یه نفر بود که با rpg مارو میزد من تا حدی ارتفاعم رو کم کردم که بزنی ولی تو یکی دیگه رو ول نمیکردی ! :d ماشین هم که ماشالا بدتر از اتک چاپره !

آخرین ویرایش:
تی وی بعضا اینطوری میشه و باعث اتش گرفتن هلی میشه !من گفتم get in و پریدم بیرون افتادم روی D ! نگاهم به بالا رو به تو بود که ببینم FIRE EX رو زدی !

در مورد TV اگه لتنسی 400 هم باشه باز هم TV بردار ,LG واقعا مسخره هست ,کلا هر چیزی که قابلیت لاک کردن داره من باهاش مخالفم !2 یا 3 تا تی وی که زدی خورد پس میشه زد !در مورد اماده کردن تی وی برای گانر اگه دیشب دقت میکردی من کلا برات ردیف میکردم و تکون نمیدادم (انصافا موقع پرواز با اتک همیشه گانر رو در نظر میگیرم نه خودم و این رو کسانی که با من بودن میدونن)ولی چند بار تی وی رو تو زود ریلیز کردی چون مانور تی وی تا اون حد نیست و صد البته بعضا به خاطر تاخیری که داریم تی وی بعد ریلیز شدنش مدت خیلی کمی زمان میبره فرمان بگیره که با این که خیلی مدت کوتاهی هست ولی تو انحراف تی وی تاثیر میذاره..

در مورد اون ماشین ! :dحاجی اونجا کنار ساحل یه نفر بود که با rpg مارو میزد من تا حدی ارتفاعم رو کم کردم که بزنی ولی تو یکی دیگه رو ول نمیکردی ! :d ماشین هم که ماشالا بدتر از اتک چاپره !

اون كه سطح هلي رو مي اوردي بالا تا بزنم كه عالي بود :d

اخه اون جا يه LAV بود يه چندتام نفر :| من هول LAV شدم گفتم الان يا با TOW مارو ميزنه يا با توپ اش بعد يكي دوتا هم پياده بود اما جالب كه ماشينه رو نديدم :d
من همون موقع ديدم از تو بيس شون يه چندتايي ريختن بيرون سريع گفتم GO GO GO تا در بريم ولي خيلي شكوهمندانه ايستادگي كردي :|:d

محمد بايد ميكروفون بذاري :| توي هلي بدون ميك نميشه :|

فردا صبح اگر مياي بيا تا با ميكروفون بازي كنيم
ولي سرور شون خيلي نوب بود :|:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or