Multi Platform Battlefield 4

سازنده
Dice
تاریخ انتشار
October 2013
ناشر
EA
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. Xbox One

طی بیانیه ای از سوی DICE در پاسخ به سوالات سایت Joysiq اعلام شد که وقایع بازی بتیفیلد ۴ در دوره ی زمانی مدرن رخ خواهدداد یکی از مدیران شرکت DICE ، سازنده ی سری بازیهای Battlefield ، آقای Karl Magnus Troedsson در این رابطه توضیحاتی را بیان کرد
0813-BF4.jpg

تیم ساخت بسیاری از مسائل را با استفاده از رای گیری به عمل می رساند.نظرات مردم در روند شرکت ما تاثیرگذار است.ما با پرس وجو و نظر سنجی متوجه شدیم که بیشتر بازی باز ها برای عناوین Shoter به این دوره ی زمانی علاقه ی بیشتری دارند.البته ما هم برای ساخت این بازی دوره ی مدرن را در نظر داشتیم.
وی ادامه داد:
بازی بتیفیلد ۴ را به عنوان یک عنوان خلاقانه خواهید شناخت.من هیچ اطلاعات دیگری حول این مسائل اعلام نخواهم کرد چراکه تمام آن ، یک راز است.
وی در پایان سخنانش افزود:
ما می خواهیم سری بازیهای میدان نبرد فعلا در عصر مدرن باقی بمانند چرا که ما هم اکنون در این دوره زمانی هستیم و این بسیار هیجان انگیز است.بتیفیلد ۴ در این دوره زمانی رخ خواهد داد و بسیار موفق خواهد شد.
این بازی برای هرسه پلتفرم اصلی منتشر می شود.درمورد تاریخ انتشار هم فقط چندی پیش اعلام شده بود که این بازی بین آپریل ۲۰۱۳ تا مارس ۲۰۱۴ توسط EA به انتشار خواهد رسید.

5 days ago

5 days ago
300 × 250 - gamesradar.com

640 × 500 - whitegadget.com

2 days ago
2 days ago
850 × 467 - karmadecay.com

1 day ago
1 day ago
625 × 625 - comingsoon.net

به بزرگی خودتون ببخشید:)

• Like
Reactions: B20EAST
میدونم ولی راهی نیست برای درست کردنش؟!

داداش وقتي اب از سرچشمه گل الود بشه ما پايين دستي ها چه كار ميتونيم بكنيم :|
يه كم بايد صبر كني شايد خودش درست شه !
ميتوني هي مودم خاموش روشن كني تا بهترين كانكشن رو به دست بياري
خودم هر وقت ميخوام بتل بازي كنم با اين دوتا IP كه مال سرورهاي بتل توي امريكا و اروپاست پينگ مي گيرم اگر خوب بود ميرم نبود اينقدر خاموش روشن مي كنم تا بهترينش پيدا بشه ! پيدا هم نشد ديگه مي كشم كنار :|

ping -t 31.204.140.74

ping -t 162.244.54.189

اينهارو مستقيم كپي كن توي cmd ببين TTL و پينگ و تايم اوت ات چه جورياست

داداش وقتي اب از سرچشمه گل الود بشه ما پايين دستي ها چه كار ميتونيم بكنيم :|
يه كم بايد صبر كني شايد خودش درست شه !
ميتوني هي مودم خاموش روشن كني تا بهترين كانكشن رو به دست بياري
خودم هر وقت ميخوام بتل بازي كنم با اين دوتا IP كه مال سرورهاي بتل توي امريكا و اروپاست پينگ مي گيرم اگر خوب بود ميرم نبود اينقدر خاموش روشن مي كنم تا بهترينش پيدا بشه ! پيدا هم نشد ديگه مي كشم كنار :|

ping -t 31.204.140.74

ping -t 162.244.54.189

اينهارو مستقيم كپي كن توي cmd ببين TTL و پينگ و تايم اوت ات چه جورياست

چند باشه خوبه؟ :d آخه واسه من خیلی زیاده که ولی به جز بعضی موقع ها که یکم لگ دارم کلا مشکلی ندارم

- - -ویرایش - - -

عليك سلام
برو تو مپ OPERATION OUTBREAK كه مجاني هم هست و اخرين مپي كه اومده !
نرديك E و اونور رودخونه يه غار مانندي هست كه زيرش چندتا جعبه افتاده ! داخل اوناست و وقتي برش داري به اسلحه هاي كاربين ات براي هميشه اضافه ميشه

داداش من کلا توی DLC های Free بازی دوتا مپ بود که دانلود کردم و 2تا مپ اضافه شده که یکیش Night Operation و اون یکی هم Cummunity Operator هست، اونی که شما گفتی نیست که :(

یه چیز دیگه من الان لول 37 شدم ولی هنوز گواهینامه هیچ وسیله نقلیه جز موتور 4 چرخ ندارم :| :d

هر موقع بشه من سوار تانک و هلیکوپتر بقیه میشم ولی به عنوان شوتر ، 3-4 نفرم میکشم ولی خب اصلا اینطوری خیلی طول میکشه تا بتونم خودم برونم ، چیکار باید بکنم سریعتر اون گواهینامه رو بگیرم؟

هر موقع هم سوار هلیکوپتر شدم همون Take off که میکنم کله پا میشم :| با چی باید از رو زمین بلند شم؟ :d

چند باشه خوبه؟ :d آخه واسه من خیلی زیاده که ولی به جز بعضی موقع ها که یکم لگ دارم کلا مشکلی ندارم

داداش من کلا توی DLC های Free بازی دوتا مپ بود که دانلود کردم و 2تا مپ اضافه شده که یکیش Night Operation و اون یکی هم Cummunity Operator هست، اونی که شما گفتی نیست که :(

یه چیز دیگه من الان لول 37 شدم ولی هنوز گواهینامه هیچ وسیله نقلیه جز موتور 4 چرخ ندارم :| :d

هر موقع بشه من سوار تانک و هلیکوپتر بقیه میشم ولی به عنوان شوتر ، 3-4 نفرم میکشم ولی خب اصلا اینطوری خیلی طول میکشه تا بتونم خودم برونم ، چیکار باید بکنم سریعتر اون گواهینامه رو بگیرم؟

هر موقع هم سوار هلیکوپتر شدم همون Take off که میکنم کله پا میشم :| با چی باید از رو زمین بلند شم؟ :d

هر چي كمتر بهتر ديگه :d TTL رو هم تا جايي كه من فهميدم هر چي بيشتر باشه بهتره حالا باز اساتيد فن بهتر ميدونن
پينگ 200 باشه خوبه ! تا 250 هم ميشه كاريش كرد ولي از اين بيشتر نميشه پياده و به صورت حركتي رو خوب بازي كرد چون خيلي سخته كه در برابر دشمن دووم بياري
اگر پينگ تون بالاي 250 بود سعي كنيد تانك يا LAV سوار شيد ولي اگر بالاي 300 بود ديگه ... :| بهتره بريد كاماندر شيد :d

همون دومي ميشه :d
برو توي همون دومي كه حالت جنگلي داره

گواهينامه ؟!:eek:
نكنه اون شوخي من رو مي گي :|:d گواهينامه نداريم :d بايد اونقدر تجربه كسب كني و ديد بازي داشته باشي تا بتوني با همه وسايل خوب بري
البته اين كه در همه وسيله ها عالي باشي خيلي سخته ! من خودم توي تانك و LAV و هلي خوبم ولي جت براي داگ فايت نميتونم استفاده كنم :|

بايد بازيت رو بهتر كني ! اگر گانر تانك يا LAV بشي ديگه جديداً ميشه هم اندازه راننده تانك كشت ! فقط اتش زا يادتون نره !

در مورد هلي هم بهتره بري توي TEAT RANGE بازي كه داخل بخش مولتي مي توني پيداش كني !
اون جا هي تمرين كن ! من نميدونم تنظيماتت براي هلي و كنترلش چطوريه ولي احتمال زياد هنوز درك درستي از هلي پيدا نكردي

برو توي تنظيمات و قسمت هلي رو پيدا كن! تغييرش بده تا Accelrate ( يا همچين چيزي ) هلي بره روي R2 حالا با اين مي توني قدرت موتورهاي هلي رو كنترل و زياد كني و با L2 فكر كنم كم كني
هي توي همون تست رنج تمرين كن تا دستت بياد !!!

من هيچ وقت اولين باري كه توي بتل 3 هلي سواري كردم يادم نميره :| يك عذاب عظما بود :|
@xXFallenRageXx

هر چي كمتر بهتر ديگه :d TTL رو هم تا جايي كه من فهميدم هر چي بيشتر باشه بهتره حالا باز اساتيد فن بهتر ميدونن
پينگ 200 باشه خوبه ! تا 250 هم ميشه كاريش كرد ولي از اين بيشتر نميشه پياده و به صورت حركتي رو خوب بازي كرد چون خيلي سخته كه در برابر دشمن دووم بياري
اگر پينگ تون بالاي 250 بود سعي كنيد تانك يا LAV سوار شيد ولي اگر بالاي 300 بود ديگه ... :| بهتره بريد كاماندر شيد :d

همون دومي ميشه :d
برو توي همون دومي كه حالت جنگلي داره

گواهينامه ؟!:eek:
نكنه اون شوخي من رو مي گي :|:d گواهينامه نداريم :d بايد اونقدر تجربه كسب كني و ديد بازي داشته باشي تا بتوني با همه وسايل خوب بري
البته اين كه در همه وسيله ها عالي باشي خيلي سخته ! من خودم توي تانك و LAV و هلي خوبم ولي جت براي داگ فايت نميتونم استفاده كنم :|

بايد بازيت رو بهتر كني ! اگر گانر تانك يا LAV بشي ديگه جديداً ميشه هم اندازه راننده تانك كشت ! فقط اتش زا يادتون نره !

در مورد هلي هم بهتره بري توي TEAT RANGE بازي كه داخل بخش مولتي مي توني پيداش كني !
اون جا هي تمرين كن ! من نميدونم تنظيماتت براي هلي و كنترلش چطوريه ولي احتمال زياد هنوز درك درستي از هلي پيدا نكردي

برو توي تنظيمات و قسمت هلي رو پيدا كن! تغييرش بده تا Accelrate ( يا همچين چيزي ) هلي بره روي R2 حالا با اين مي توني قدرت موتورهاي هلي رو كنترل و زياد كني و با L2 فكر كنم كم كني
هي توي همون تست رنج تمرين كن تا دستت بياد !!!

من هيچ وقت اولين باري كه توي بتل 3 هلي سواري كردم يادم نميره :| يك عذاب عظما بود :|
@xXFallenRageXx

شاید باورت نشه واسه من نزدیک 300 :-s اینقدر با نت داغون بازی کردم که به محض اینکه پینگم میاد پایین با اختلاف 10-12 تا اول میشم :d (توی TDMبیشتر موقع ها بعد هم Rush)

آره اون بار گفتی گواهینامه :d ولی خیلی دیر میشه اون سطحش پر شه جدا سخته اولش :(

آره فکر کنم اون محیط تمرینی داخل بازی هم خیلی میتونه کمک کنه اصلا نرفته بودم اونجا :)

فقط یه چیز دیگه بپرسم دیگه تمومه :d

چطوری میتونم عضو یک کلن (گروپ) بشم توی بازی؟

شاید باورت نشه واسه من نزدیک 300 :-s اینقدر با نت داغون بازی کردم که به محض اینکه پینگم میاد پایین با اختلاف 10-12 تا اول میشم :d (توی TDMبیشتر موقع ها بعد هم Rush)

آره اون بار گفتی گواهینامه :d ولی خیلی دیر میشه اون سطحش پر شه جدا سخته اولش :(

آره فکر کنم اون محیط تمرینی داخل بازی هم خیلی میتونه کمک کنه اصلا نرفته بودم اونجا :)

فقط یه چیز دیگه بپرسم دیگه تمومه :d

چطوری میتونم عضو یک کلن (گروپ) بشم توی بازی؟

خوب TDM و RUSH هر دو مدهايي هستن كه نياز به پينگ بهتري نسبت به CQ دارن
اگر ميخواي وسايل رو تكميل كني برو cQ بازي كن و هي بوست بزن تا زودتر تكميل شه ! تكميل شدن وسايل توي بتل4 كه خيلي خيلي اسونتر از بتل 3 است :|

اون جا براي ياد گفرتن هوايي خيلي عاليه

بايد از طريق بتل لاگ عمل كني ! چيز زياد مهم و به درد بخوري هم نيست ! من الان توي چندتا كلن عضوم ولي خوب فايده خاصي نداره

خوب TDM و RUSH هر دو مدهايي هستن كه نياز به پينگ بهتري نسبت به CQ دارن
اگر ميخواي وسايل رو تكميل كني برو cQ بازي كن و هي بوست بزن تا زودتر تكميل شه ! تكميل شدن وسايل توي بتل4 كه خيلي خيلي اسونتر از بتل 3 است :|

اون جا براي ياد گفرتن هوايي خيلي عاليه

بايد از طريق بتل لاگ عمل كني ! چيز زياد مهم و به درد بخوري هم نيست ! من الان توي چندتا كلن عضوم ولي خوب فايده خاصي نداره

این 2 تا از مدهای مورد علاقمه واسه همین بیشتر از همه بازی میکنم

یکی از دلایلی که CQ کمتر بازی میکنم به خاطر همینه که همه سوار تانک و جت میشن من پیاده میرم جنگ :| :d

از بتل لاگ داخل بازی باید وارد شم یا اینکه بعد از بتل لاگ داخل سایت؟

این 2 تا از مدهای مورد علاقمه واسه همین بیشتر از همه بازی میکنم

یکی از دلایلی که CQ کمتر بازی میکنم به خاطر همینه که همه سوار تانک و جت میشن من پیاده میرم جنگ :| :d

از بتل لاگ داخل بازی باید وارد شم یا اینکه بعد از بتل لاگ داخل سایت؟

امتياز كمتري توي اون دوتا مد هست چون اكثراً بايد بكشي تا امتياز بگيري

نه اتفاقاً كمي صبر كني تانك و غيره گيرت مياد ! البته هلي و جت سخت گير مياد ولي تانك راحت تر گير مياد يا بايد صبر كني يا گانر شي و با يكي ديگه بري

نه از سايت بتل لاگ هر چند به نظر من پلاتون و كلن به دردي نميخوره

خب شاید بعضی از دوستان در جریان باشند! از یه شوخی شروع شد ولی داره واقعی میشه در اینده نزدیک!

تو پروفایل بتل لاگم هم قید کردم و تغییرات هم اعمال شده .اکانتم رو دارم واگذار میکنم به یک دختر !فعلا در مرحله تمرین هستیم مدت زمانی میشه,من اصلا همچین قصدی نداشتم ,یه روز به خاطر فان پروفایلم رو تغییر دادم به دوستان هم اطلاع دادم ولی بعدش با خودم گفتم اگه امکانش باشه ؟برای خود من خیلی جالب به نظر اومد بعد به صورت امتحانی شروع کردیم من فکر میکردم خیلی سخت باشه و حوصله سر بر ولی برای یه دختر که بتل فیلد رو به هیچ عنوان تجربه نکرده واقعا خوب بود!!!

بحثم تو باور یا نکردن موضوع نیست برام هم مهم نیست چون من پشت دستگاه چیزی رو که خواهم دید واقعا خوشحالم میکنه این رو صمیمانه میگم...

این اکانت من هست به خاطر تغییرات پروفایل قبلی این هم تغییر کرده ,من با همین ان میشم زمانی که بخوام بازی کنم..فقط مدتی زمان لازمه.

Progression - XxGwinb1eidXx - Battlelog / Battlefield 4

من فقط تروفی هندگان M1911 مونده تا پلات شه بازی، میخاستم بدونم میشه مثلا سروری پیدا کرد که همه هندگان داشته باشن یا یه همپین چیزایی؟ :s

برو tdm بازي كن ! لازم هم نيست همه handgun داشته باشن !
سعي كن دشمن هارو دور بزني و از M9 استفاده كن

خب شاید بعضی از دوستان در جریان باشند! از یه شوخی شروع شد ولی داره واقعی میشه در اینده نزدیک!

تو پروفایل بتل لاگم هم قید کردم و تغییرات هم اعمال شده .اکانتم رو دارم واگذار میکنم به یک دختر !فعلا در مرحله تمرین هستیم مدت زمانی میشه,من اصلا همچین قصدی نداشتم ,یه روز به خاطر فان پروفایلم رو تغییر دادم به دوستان هم اطلاع دادم ولی بعدش با خودم گفتم اگه امکانش باشه ؟برای خود من خیلی جالب به نظر اومد بعد به صورت امتحانی شروع کردیم من فکر میکردم خیلی سخت باشه و حوصله سر بر ولی برای یه دختر که بتل فیلد رو به هیچ عنوان تجربه نکرده واقعا خوب بود!!!

بحثم تو باور یا نکردن موضوع نیست برام هم مهم نیست چون من پشت دستگاه چیزی رو که خواهم دید واقعا خوشحالم میکنه این رو صمیمانه میگم...

این اکانت من هست به خاطر تغییرات پروفایل قبلی این هم تغییر کرده ,من با همین ان میشم زمانی که بخوام بازی کنم..فقط مدتی زمان لازمه.

Progression - XxGwinb1eidXx - Battlelog / Battlefield 4

محمد من چند بار كامنت ات رو از اول به اخر، از اخر به اول، از وسط به دو طرف خوندم اما دقيق متوجه نشدم :|
يعني ميخواي ديگه بتل بازي نكني ؟! :eek:
اكانت رو مي خواي بدي به يه دختر كي چي بشه :| خودش بره بازي كنه كه بهتره تا تجربه هم به دست بياره :|

من کمپین بازیو تموم کردم روی Hard. منتهی تروفیای اتمام بازیو نداده. هیچکدومو. فقط تروفی مرحله سوئز و بعدشم تروفی تصمیم اخر بازیو داد. هر سه تا پایانو باید ببینم؟:|

من کمپین بازیو تموم کردم روی Hard. منتهی تروفیای اتمام بازیو نداده. هیچکدومو. فقط تروفی مرحله سوئز و بعدشم تروفی تصمیم اخر بازیو داد. هر سه تا پایانو باید ببینم؟:|

فکر کنم اون مقدار XP که واسه هر مرحله خودش میزاره رو باید به دست بیاری تا بهت تروفیشو بده!

هرچند واسه خودمم تروفی مرحله آخر گلیچ شد 10 بار رفتم اون چپترُ :|

فکر کنم اون مقدار XP که واسه هر مرحله خودش میزاره رو باید به دست بیاری تا بهت تروفیشو بده!

هرچند واسه خودمم تروفی مرحله آخر گلیچ شد 10 بار رفتم اون چپترُ :|
آخه گرفتم اونم. الانم میرم که تصمیم سومم بگیرم. شاید باز شد تروفیش:|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or