Multi Platform Battlefield 4

سازنده
Dice
تاریخ انتشار
October 2013
ناشر
EA
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. Xbox One

طی بیانیه ای از سوی DICE در پاسخ به سوالات سایت Joysiq اعلام شد که وقایع بازی بتیفیلد ۴ در دوره ی زمانی مدرن رخ خواهدداد یکی از مدیران شرکت DICE ، سازنده ی سری بازیهای Battlefield ، آقای Karl Magnus Troedsson در این رابطه توضیحاتی را بیان کرد
0813-BF4.jpg

تیم ساخت بسیاری از مسائل را با استفاده از رای گیری به عمل می رساند.نظرات مردم در روند شرکت ما تاثیرگذار است.ما با پرس وجو و نظر سنجی متوجه شدیم که بیشتر بازی باز ها برای عناوین Shoter به این دوره ی زمانی علاقه ی بیشتری دارند.البته ما هم برای ساخت این بازی دوره ی مدرن را در نظر داشتیم.
وی ادامه داد:
بازی بتیفیلد ۴ را به عنوان یک عنوان خلاقانه خواهید شناخت.من هیچ اطلاعات دیگری حول این مسائل اعلام نخواهم کرد چراکه تمام آن ، یک راز است.
وی در پایان سخنانش افزود:
ما می خواهیم سری بازیهای میدان نبرد فعلا در عصر مدرن باقی بمانند چرا که ما هم اکنون در این دوره زمانی هستیم و این بسیار هیجان انگیز است.بتیفیلد ۴ در این دوره زمانی رخ خواهد داد و بسیار موفق خواهد شد.
این بازی برای هرسه پلتفرم اصلی منتشر می شود.درمورد تاریخ انتشار هم فقط چندی پیش اعلام شده بود که این بازی بین آپریل ۲۰۱۳ تا مارس ۲۰۱۴ توسط EA به انتشار خواهد رسید.

5 days ago

5 days ago
300 × 250 - gamesradar.com

640 × 500 - whitegadget.com

2 days ago
2 days ago
850 × 467 - karmadecay.com

1 day ago
1 day ago
625 × 625 - comingsoon.net

به بزرگی خودتون ببخشید:)

• Like
Reactions: B20EAST
شما با خودت چند چندی؟ مگه رایس بچه منه که به من تیکه میندازی؟ من حرفم به رزولوشنه چه رایس باشه چه بتل ....رزولوشن 900 با 1080 خیلی تفاوتشونه!
1600*900 میشه 1.440.000 پیکسل اما 1920*1080 میشه 2.073.600 !!!! واقعا باید آدم خودش رو گول بزنه بگه این رزولوشن ها فرقی با هم ندارن
DF یه مقاله گذاشته بود که توش قدرت PS4 و X1 رو مقایسه کرده بود و یه سری انالیزها انجام داده بود و گفته بودکه مثلا فلان بازی توی PS4 1080p اگه اجرا بشه و روی X1 900P باشه . اون 900p اگه آپ اسکیل بشه دیگه تفاوتشون محسوس نیست .
البته این مقاله بیشتر در توجیه رزولوشن 900p اون بازی مذکور توی بازیسنتر استفاده میشه .

DF یه مقاله گذاشته بود که توش قدرت PS4 و X1 رو مقایسه کرده بود و یه سری انالیزها انجام داده بود و گفته بودکه مثلا فلان بازی توی PS4 1080p اگه اجرا بشه و روی X1 900P باشه . اون 900p اگه آپ اسکیل بشه دیگه تفاوتشون محسوس نیست .
البته این مقاله بیشتر در توجیه رزولوشن 900p اون بازی مذکور توی بازیسنتر استفاده میشه .
البته اونطور که من متوجه شدم مشکل رزولوشن ها در وان حل شده به کمک esram اما اینکه بگیم 900 با full hd فرقی نداره اشتباهه! یه مقایسه eurogamer گذاشته که رزولوشنهای بتل رو مقایسه کرده! تفاوت خیلی خیلی زیاده تو رزولوشنها

البته اونطور که من متوجه شدم مشکل رزولوشن ها در وان حل شده به کمک esram اما اینکه بگیم 900 با full hd فرقی نداره اشتباهه! یه مقایسه eurogamer گذاشته که رزولوشنهای بتل رو مقایسه کرده! تفاوت خیلی خیلی زیاده تو رزولوشنها
این تفاوت خیلی خیلی زیاد و که قطعا از آرایه اغراق استفاده می کنی . همون مقایسات دیجیتال فاندری و راجع به بتل هم اگه ببینی اونقدری تفاوت زیاد نیست و
http://cfa.eurogamer.net/2013/articles//a/1/6/2/2/4/3/2/1_1080_copy.png
http://cfa.eurogamer.net/2013/articles//a/1/6/2/2/4/3/2/1_900_copy.png
حالا اگه فکر می کنی تفاوت خیلی خیلی زیاده که من دیگه بحثی ندارم .

آخرین ویرایش:
این تفاوت خیلی خیلی زیاد و که قطعا از آرایه اغراق استفاده می کنی . همون مقایسات دیجیتال فاندری و راجع به بتل هم اگه ببینی اونقدری تفاوت زیاد نیست و
حالا اگه فکر می کنی تفاوت خیلی خیلی زیاده که من دیگه بحثی ندارم .
البته جفت لینکات یکیه!
من به جای شما زحمتش رو میکشم:دی
1080:
Pxnc.png

900p
Nxnc.png

البته باید زوم کنید با این تصویر کوچیک نمیشه متوجه شد! مخصوصا روی برگای درخت زوم کنید واضحه
البته به پشت اسلحه هم دقت کنید به بهتر بودن 1080 ایمان میارین

آخرین ویرایش:
عزیز رزولوشن 1920 در 600 رو از کجا آوردی؟:دی 1600*900

رزولوشن نصف شده! 100% احساس میشه

من که نگفتم 600 گفتم 900 ، ولی حرف شما درسته 900*1600 :d;)

این دو تا عکی هم که دوستان گذاشتند کسی منکر فرق FHD با 900p نیست ..ولی این فرق اونقدری نیست که از لذت بازی کم کنه...
به نظر من از نظر بصری تو بتل فیلد اولویت فریم خوب بعدش گرافیک خوب و در انتها رزولوشن خوبه...

آخرین ویرایش:
توی عکس هم که واضحه مپ مترو هستش ، کفش هم آب گرفته ! :d
تبلیغش رو چند هفته پیش توی یوتیوب دیده بودم تیم آمریکا در مقابل اروپا اونم روی رسیور XOBOX ONE یعنی تبلیغ از این بی نمک تر نمیشد درست کنن دوتا نوب چیپ بی مزه میان توی ویدیو منگل بازی درمیارن که تیم آمریکا میخواد در مقابل تیم اروپا بازی کنه تقریبا مثل همون حرکتی که ACTIVISION واسه MW3 درآورد اینا میخوان واسه BF4 انجام بدن:-&
بفرما آکواریوم درست کردن حتما انواع جانور خزنده و جهنده هم توی این اکو سیستم گزاشتن مثلا تمساح انداختن توی آب یهو میپره چیز ملت رو گاز میگیره:-s:))

آخرین ویرایش:
نظریه خوبیه استقبال میشه:d

صادق عشقش همين خزنده هاست :d البته منم استقبال مي كنم :d

اقا ويدئويي ديگه در نيومده ؟؟؟ هفته ديگه بازي براي اين نسل در مياد ! دو سال پيش براي همين موقع BF3 كلي از چيزميزهاش لو رفته بود من خودم قبل رسيدن بازي به دستم مپ مترو و فاير رو ديده بودم !

تریلر جدید Only in Battlefield 4: Anthem TV Trailer

مدیافایر:
Watch
Download

یـوتـوب:
watch?v=wAH__zmdkk4
--------------------------------

تمامی رنک های BF4:

اگه سیستم رنک آپ BF4 مثل BFBC2 باشه عالی میشه. اگه اشتباه نکنم سیستم رنک آپ کردن توی BF3 آسون تر و سرعت رنک آپ کردن هم سریعتر بود.

تریلر جدید Only in Battlefield 4: Anthem TV Trailer

مدیافایر:
Watch
Download

یـوتـوب:
watch?v=wAH__zmdkk4
--------------------------------

تمامی رنک های BF4:

اگه سیستم رنک آپ BF4 مثل BFBC2 باشه عالی میشه. اگه اشتباه نکنم سیستم رنک آپ کردن توی BF3 آسون تر و سرعت رنک آپ کردن هم سریعتر بود.
اصلان جان برای تو هر سیستمی بذارند جوابگو نیست..:d ته شو در میاری...;)

اصلان جان برای تو هر سیستمی بذارند جوابگو نیست..:d
آخه علی جان قبلا اگه یادم باشه رنک آپ کردن توی BFBC2 خیلی سخت تر بود!:d
--------------------------------------------------------------------------------

کسانی که ورژن PS3 ـه BF4 رو توی PS Store پیش خرید کردند، الان میتونند ورژن PS4 ـه BF4 رو با قیمت ۱۰ دلار پیش خرید کنند. (یادتون باشه تا تاریخ March 28, 2014 مهلت دارین)
*ترجیحا از طریق دستگاه PS3 به PS Store مراجعه کنید! من از طریق PC رفتم... قیمت رو اشتباهی زده ۶۰ دلار!!!:|

وقتی که PS4 رو خریدید، توی PS Store، از بخش PS4 Digital Upgrade به بخش PS3 to PS4 میرید و BF4 رو دانلود میکنید!
فقط اگه حجمش زیاد باشه همگی به ف... میرویم. :bighug:

آخه علی جان قبلا اگه یادم باشه رنک آپ کردن توی BFBC2 خیلی سخت تر بود!:d
--------------------------------------------------------------------------------

کسانی که ورژن PS3 ـه BF4 رو توی PS Store پیش خرید کردند، الان میتونند ورژن PS4 ـه BF4 رو با قیمت ۱۰ دلار پیش خرید کنند. (یادتون باشه تا تاریخ March 28, 2014 مهلت دارین)
*ترجیحا از طریق دستگاه PS3 به PS Store مراجعه کنید! من از طریق PC رفتم... قیمت رو اشتباهی زده ۶۰ دلار!!!:|

وقتی که PS4 رو خریدید، توی PS Store، از بخش PS4 Digital Upgrade به بخش PS3 to PS4 میرید و BF4 رو دانلود میکنید!
فقط اگه حجمش زیاد باشه همگی به ف... میرویم. :bighug:
مگه شهر فرنگ شما هم مشکل دانلود اینترنتی داره؟:d
من که اصلا دلم نمیاد رو ps3 بازی کنم...ترجیح میدم با تاخیر باشه، ولی با کیفیت بهتر...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or