Multi Platform Battlefield 4

سازنده
Dice
تاریخ انتشار
October 2013
ناشر
EA
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. Xbox One

طی بیانیه ای از سوی DICE در پاسخ به سوالات سایت Joysiq اعلام شد که وقایع بازی بتیفیلد ۴ در دوره ی زمانی مدرن رخ خواهدداد یکی از مدیران شرکت DICE ، سازنده ی سری بازیهای Battlefield ، آقای Karl Magnus Troedsson در این رابطه توضیحاتی را بیان کرد
0813-BF4.jpg

تیم ساخت بسیاری از مسائل را با استفاده از رای گیری به عمل می رساند.نظرات مردم در روند شرکت ما تاثیرگذار است.ما با پرس وجو و نظر سنجی متوجه شدیم که بیشتر بازی باز ها برای عناوین Shoter به این دوره ی زمانی علاقه ی بیشتری دارند.البته ما هم برای ساخت این بازی دوره ی مدرن را در نظر داشتیم.
وی ادامه داد:
بازی بتیفیلد ۴ را به عنوان یک عنوان خلاقانه خواهید شناخت.من هیچ اطلاعات دیگری حول این مسائل اعلام نخواهم کرد چراکه تمام آن ، یک راز است.
وی در پایان سخنانش افزود:
ما می خواهیم سری بازیهای میدان نبرد فعلا در عصر مدرن باقی بمانند چرا که ما هم اکنون در این دوره زمانی هستیم و این بسیار هیجان انگیز است.بتیفیلد ۴ در این دوره زمانی رخ خواهد داد و بسیار موفق خواهد شد.
این بازی برای هرسه پلتفرم اصلی منتشر می شود.درمورد تاریخ انتشار هم فقط چندی پیش اعلام شده بود که این بازی بین آپریل ۲۰۱۳ تا مارس ۲۰۱۴ توسط EA به انتشار خواهد رسید.

5 days ago

5 days ago
300 × 250 - gamesradar.com

640 × 500 - whitegadget.com

2 days ago
2 days ago
850 × 467 - karmadecay.com

1 day ago
1 day ago
625 × 625 - comingsoon.net

به بزرگی خودتون ببخشید:)

• Like
Reactions: B20EAST
نگتین....الان بخرم چقدر باید آپدیت کنم

مطمئن نيستم ولي يكي از بچه ها تازه خريده اون ميتونه بهت بگه [MENTION=85472]mohse[/MENTION]7337
ولي بايد حدود 5-4 گيگ باشه

اگه بازی رو ریجن 2 بخرم، میتونم با بقیه‌ی ریجنها هم بازی کنم؟ ریجن لاک نیست؟

نه داداش ريجن لاك نيست مشكلي نيست از اون لحاظ
با هر جا پينگ بهتره داشته به همون جا وصل ات مي كنه

- - -ویرایش - - -

مطمئن نيستم ولي يكي از بچه ها تازه خريده اون ميتونه بهت بگه [MENTION=85472]mohse[/MENTION]7337
ولي بايد حدود 5-4 گيگ باشه

اگه بازی رو ریجن 2 بخرم، میتونم با بقیه‌ی ریجنها هم بازی کنم؟ ریجن لاک نیست؟

نه داداش ريجن لاك نيست مشكلي نيست از اون لحاظ
با هر جا پينگ بهتره داشته به همون جا وصل ات مي كنه

من اکانت پلاسم ریجن 1 هست
بازی که بخرم ریجن 2 هست
می تونم dlc بخرم(یه اکانت ریجن 2 دارم که پلاس نیست میتونم با اون بخرم رو ریجن 1 dlc داشته باشم)

واقعا ممنون میشم ج.اب بدین

من اکانت پلاسم ریجن 1 هست
بازی که بخرم ریجن 2 هست
می تونم dlc بخرم(یه اکانت ریجن 2 دارم که پلاس نیست میتونم با اون بخرم رو ریجن 1 dlc داشته باشم)

واقعا ممنون میشم ج.اب بدین

با اكانت ريجن 2 DLC رو بخر بعد با همون ريجن بازي كن فقط اكانت ريجن 2 رو PRIMARY كن
مشكلي نداره

سلام

من تازه چند روزه آنلاین این بازی میکنم:-s تا قبل از Level 10 همه چیز خوب بود ، تو بیشتر مد های بازی اول دوم میشدم ولی الان که دیگه محدودیت Level رو برداشته خیلی سخت شده واسم، اسلحه ها اونا خیلی قویتر از من شده :(

من اگر از مد Engineer اسلحه انتخاب کنم فقط اسلحه های این مد باز میشه؟ مصلا الان اسلحه های شاتگان یا اسنایپر واسم باز نشده، باید چیکار کنم برای آزاد کردن اون اسلحه ها؟
میشه سرور بازی عوض کرد؟ مثلا امروز داشتم با یه عد بازی میکردم فقط 2تا مپ رو انتخاب کرده بودن و فقط توی اون دوتا بازی میکردن، من هرچی Left میدادم و باز جوین میشدم باز میرفتم پیش اونا :-s
یکی مد Rush رو توضیح میده، من درست متوجه نشدم

- - -ویرایش - - -

دادش 3.8گیگ باید آپدیت کنی،من هفته پیش خریدم بازیو

در نگاه اول باید بگم . بازی یکم سریع شده :d اینجوری فک کنم شلوغ بشه توو هوا کشته بشیم :d کلن من پیر شدم ؟ یا بازی کردن بخش سینگل اینجوری واقعن مشقت بار شده !

- - -ویرایش - - -

سلام

من تازه چند روزه آنلاین این بازی میکنم:-s تا قبل از Level 10 همه چیز خوب بود ، تو بیشتر مد های بازی اول دوم میشدم ولی الان که دیگه محدودیت Level رو برداشته خیلی سخت شده واسم، اسلحه ها اونا خیلی قویتر از من شده :(

من اگر از مد Engineer اسلحه انتخاب کنم فقط اسلحه های این مد باز میشه؟ مصلا الان اسلحه های شاتگان یا اسنایپر واسم باز نشده، باید چیکار کنم برای آزاد کردن اون اسلحه ها؟
میشه سرور بازی عوض کرد؟ مثلا امروز داشتم با یه عد بازی میکردم فقط 2تا مپ رو انتخاب کرده بودن و فقط توی اون دوتا بازی میکردن، من هرچی Left میدادم و باز جوین میشدم باز میرفتم پیش اونا :-s
یکی مد Rush رو توضیح میده، من درست متوجه نشدم

- - -ویرایش - - -

دادش 3.8گیگ باید آپدیت کنی،من هفته پیش خریدم بازیو

کلاس اسالت رو بیشتر توو مپ های کوچیکتر استفاده کن . اینجنیر بیشتر توو مپ هایی که بزرگتر هستن
آره دیگه هر چی بیشتر امتیاز با اسلحه ها کلاس اینجینر بگیری سریعتر آنلاک میشن توو همون کلاس . بتلاگ فعال کردی ؟ فک کنم قشنگ اونجا راحتر بشه دید چه چیزایی لازم تره برای آنلاک کردن
سرور هم حتمن پینگت یه جوری بوده که به همون وصل میشدی وگرنه میشه عوض کرد . موقع سرچ یه مپ دیگه رو بزار میره یه سرور دیگه البته فک کنم بتونی یه سری سرور رو هم فیوریت کنی و بعدن به همونا وصل بشی
مود راش هم یه تیم دفاع میکنه یه تیم حمله , تیم حمله باید دو تا بمب رو فعال کنن و منفجر کنن و دفاع هم باید تا زمانی که مقرر شده اجازه همچین کاری رو ندن تا برنده بشن . اگر دو تا بمب منفجر شدن . توو مپ دفاع کننده صد متر عقب تر دو تا بمب دیگه پیدا میشه و همین روال تکرار میشه تا سه بار . اگه همه بمب ها منفجر شدن که تیم برنده حمله کننده ها هستن اگر هم تا پایان بازی 6 تا بمب منفجر نشدن بنده دفاع کننده ها هست . :d

کلاس اسالت رو بیشتر توو مپ های کوچیکتر استفاده کن . اینجنیر بیشتر توو مپ هایی که بزرگتر هستن
آره دیگه هر چی بیشتر امتیاز با اسلحه ها کلاس اینجینر بگیری سریعتر آنلاک میشن توو همون کلاس . بتلاگ فعال کردی ؟ فک کنم قشنگ اونجا راحتر بشه دید چه چیزایی لازم تره برای آنلاک کردن
سرور هم حتمن پینگت یه جوری بوده که به همون وصل میشدی وگرنه میشه عوض کرد . موقع سرچ یه مپ دیگه رو بزار میره یه سرور دیگه البته فک کنم بتونی یه سری سرور رو هم فیوریت کنی و بعدن به همونا وصل بشی
مود راش هم یه تیم دفاع میکنه یه تیم حمله , تیم حمله باید دو تا بمب رو فعال کنن و منفجر کنن و دفاع هم باید تا زمانی که مقرر شده اجازه همچین کاری رو ندن تا برنده بشن . اگر دو تا بمب منفجر شدن . توو مپ دفاع کننده صد متر عقب تر دو تا بمب دیگه پیدا میشه و همین روال تکرار میشه تا سه بار . اگه همه بمب ها منفجر شدن که تیم برنده حمله کننده ها هستن اگر هم تا پایان بازی 6 تا بمب منفجر نشدن بنده دفاع کننده ها هست . :d

تفنگهای اول اسالت اصلا خوب نیستن، نمیتونم باهاش خوب بازی کنم، راه دیگه نداره واسه باز کردن اسلحه ها بعدی؟ :d

آهان متوجه شدم ممنون :)

تفنگهای اول اسالت اصلا خوب نیستن، نمیتونم باهاش خوب بازی کنم، راه دیگه نداره واسه باز کردن اسلحه ها بعدی؟ :d

آهان متوجه شدم ممنون :)
البته فکر نکن اسلحه هایی که باز میشن خیلی خفنن.اسلحه روباید بسته به نوع بازی کردنت انتخاب کنی.
.
.
راسی دوستان جدیدا لگ و تاخیر شدیدی دارم.
کسی هست اصلا راحت بازی کنه؟

البته فکر نکن اسلحه هایی که باز میشن خیلی خفنن.اسلحه روباید بسته به نوع بازی کردنت انتخاب کنی.
.
.
راسی دوستان جدیدا لگ و تاخیر شدیدی دارم.
کسی هست اصلا راحت بازی کنه؟

من دوسدارم شاتگان باز شه ولی نمیدونم با کدوم مد بازی کنم سریعتر باز میشه :(

امروز رفتم قسمت سینگل رو تموم کنم ، وقتی رفتم قسمت سینگل دیدم بازی دوباره اومده از اول :| چرا اینطوری شده؟؟ Save هام هست هنوز توی دستگاه یعنی پاک نشده

این Boost Available چیه؟ چه طوری باید ازش استفاده کنم یا سریغتر lvl up بشم؟

من دوسدارم شاتگان باز شه ولی نمیدونم با کدوم مد بازی کنم سریعتر باز میشه :(

امروز رفتم قسمت سینگل رو تموم کنم ، وقتی رفتم قسمت سینگل دیدم بازی دوباره اومده از اول :| چرا اینطوری شده؟؟ Save هام هست هنوز توی دستگاه یعنی پاک نشده

این Boost Available چیه؟ چه طوری باید ازش استفاده کنم یا سریغتر lvl up بشم؟
سینگل بازی که کلا تعطیله...همون مشکله سیو داره..
boost هم وقتی جوین شدی استارت رو بزن سمت راست پایین صفحه هستش .
هر لول اپ یه بتل پک میده که توش 50،100،200 درصد boost هس توش...

سینگل بازی که کلا تعطیله...همون مشکله سیو داره..
boost هم وقتی جوین شدی استارت رو بزن سمت راست پایین صفحه هستش .
هر لول اپ یه بتل پک میده که توش 50،100،200 درصد boost هس توش...

بعضی از اسلحه ها فکر کنم با تموم کردن قسمت سینگل باز میشه درسته؟

همون چمدونها طلایی و برنزه؟

اره.....
شاتگان رو دقیق یادم نیست کی باز شد ...اخه اکثر سرورای خصوصی شاتگان ممنوعه
ببین هر مپی یه کلاس و اسلحه ای مخصوصش خودش رو میطلبه .
حالا یه مدت بازی کنی دستت میاد

در مورد سوالات و مباحث چند پست اخير !!!

نه محسن ! تو نسل قبلي رو بازي كردي ؟ اگر بازي كردي كه اين حس سريع شدن به دوتا چيز برمي گرده يكي 60 فريم بودن بازي و ديگري 64 نفره بودنش ! تقريباً سه برابر نسل هفتم بازيكن داره ! تازه اگر بتوني سرور هاي راش 64 نفره پيدا كني ( كه خيلي خيلي كم اند ) نور علي نور ميشه ! اصلاً بازي حال و هواي ديگه ايي پيدا مي كنه
البته پير هم شدي :d ما هم پير شديم :(:d البته دود از خود ماها بلند ميشه :d اين بِچه خارجي ها هم نون پينگ شون رو ميخورن :d حالا يه عده شون هم بازيكن هاي خوبي اند !

در مورد شاتگان هم بايد بگم برخي اسلحه ها فقط با بازي كردن و امتياز گرفتن با يه كلاس باز ميشه
مثلا" CARBINE هارو بايد با امتياز گرفتن توي كلاس مهندس ، سر شاخه اش رو باز كنيد و بعد با كشتن و امتياز گرفتن با CARBINE ها بقيه اسلحه هاي اين شاخه رو باز كنيد

شاتگان هم فكر كنم زير شاخه كلاس SUPPORT هستش
5-6 تا اسلحه هم با تموم كردن بخش سينگل باز ميشن و البته گرفتن اسكورهاي لازم شون
مشكل سيو خراب شدن هم براي خيلي ها بوده براي يه عده هم بوده مثلاً خود من سيو ام خراب نشد ! يا بايد ريسك كني يا يه سره بازي كني
يا وقتي ميخواي از بازي خارج بشي قبل از خارج شدن از سيو هات رو سرورهاي CLOUD سوني بك اپ بگيري كه مختص كاربران پلاس هست

آره دست میگی باید با مُد Support بازی کنم واسه شاتگان از توی سایت خودش دیدم :)

کلا باید بازی کنم دستم بیاد سوراخا نقشه ها بازیو ولی یه نقشه بازیو :d کلا که این چندروزه خیلی حال کردم با آنلاین بازی واقعا سرگرم کننده و مهمترین دلیلش هم سرعت زیاد پیدا کردن و جوین شدن به سرورها بازیه که تو بازیهای آنلاین دیگه عذاب آوره :d

بازیو میخواسم پلات کنم، حالا واسه تموم کردن بازی روی Hard چند ساعت طول میکشه یه کله برم؟ :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or