Multi Platform Battlefield 4

سازنده
Dice
تاریخ انتشار
October 2013
ناشر
EA
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. Xbox One

طی بیانیه ای از سوی DICE در پاسخ به سوالات سایت Joysiq اعلام شد که وقایع بازی بتیفیلد ۴ در دوره ی زمانی مدرن رخ خواهدداد یکی از مدیران شرکت DICE ، سازنده ی سری بازیهای Battlefield ، آقای Karl Magnus Troedsson در این رابطه توضیحاتی را بیان کرد
0813-BF4.jpg

تیم ساخت بسیاری از مسائل را با استفاده از رای گیری به عمل می رساند.نظرات مردم در روند شرکت ما تاثیرگذار است.ما با پرس وجو و نظر سنجی متوجه شدیم که بیشتر بازی باز ها برای عناوین Shoter به این دوره ی زمانی علاقه ی بیشتری دارند.البته ما هم برای ساخت این بازی دوره ی مدرن را در نظر داشتیم.
وی ادامه داد:
بازی بتیفیلد ۴ را به عنوان یک عنوان خلاقانه خواهید شناخت.من هیچ اطلاعات دیگری حول این مسائل اعلام نخواهم کرد چراکه تمام آن ، یک راز است.
وی در پایان سخنانش افزود:
ما می خواهیم سری بازیهای میدان نبرد فعلا در عصر مدرن باقی بمانند چرا که ما هم اکنون در این دوره زمانی هستیم و این بسیار هیجان انگیز است.بتیفیلد ۴ در این دوره زمانی رخ خواهد داد و بسیار موفق خواهد شد.
این بازی برای هرسه پلتفرم اصلی منتشر می شود.درمورد تاریخ انتشار هم فقط چندی پیش اعلام شده بود که این بازی بین آپریل ۲۰۱۳ تا مارس ۲۰۱۴ توسط EA به انتشار خواهد رسید.

5 days ago

5 days ago
300 × 250 - gamesradar.com

640 × 500 - whitegadget.com

2 days ago
2 days ago
850 × 467 - karmadecay.com

1 day ago
1 day ago
625 × 625 - comingsoon.net

به بزرگی خودتون ببخشید:)

• Like
Reactions: B20EAST
ممنون.
اون assignment چی بود حالا؟
مرسی که جواب دادی داداش
qb7ry04fh0mokhipe8.png

قربانت برادر ... مربوط به دی ال سی Second Assault هستش, شما باید یه کیل استرایک 10 بزنی و تو مپ Caspian Border یا Op. Firestorm روی بلندترین سازه ی مپ, با چتر فرود بیای ...

امروز يه هدشات ١٣٠٠ و خورده اي زدم :d فيلمشم موجوده خواستين ميذاريم :d
.
.
.
.
بعدشم بدون هيچ اميدي رفتم Final Stand واسه داگ تگ كه ١ دقيقه هم نشد پيدا كردم يكي :d
من داگ تگ HANGAR رو دارم اگه شما بقيشونو دارين ٤ نفر بشيم قرار بذاريم انلاك كنيم اين لعنتيو :d

اقا من bf3 پریمیوم دارم خیلی باهاش حال میکنم خصوصا با دی ال سی های close quarters و after math. ولی خب بازی دیگه خیلی برام تکراری شده اینه که میخوام bf4 بگیرم
اما بین این و bfh موندم. لطفا راهنمایی کنید

اقا من bf3 پریمیوم دارم خیلی باهاش حال میکنم خصوصا با دی ال سی های close quarters و after math. ولی خب بازی دیگه خیلی برام تکراری شده اینه که میخوام bf4 بگیرم

من میگم 4 بگیر . خیلی بهتره از نظر من .

.
.
.
.
بعدشم بدون هيچ اميدي رفتم Final Stand واسه داگ تگ كه ١ دقيقه هم نشد پيدا كردم يكي :d
من داگ تگ HANGAR رو دارم اگه شما بقيشونو دارين ٤ نفر بشيم قرار بذاريم انلاك كنيم اين لعنتيو :d

شب بیا بگو چکا کنیم :دی

bfh فقط پول هدر دادن هست کلا 1 هفته هم برام گیم پلی نداشت

من میگم 4 بگیر . خیلی بهتره از نظر من .

شب بیا بگو چکا کنیم :دی

bfh فقط پول هدر دادن هست کلا 1 هفته هم برام گیم پلی نداشت

اخه شنیدم مپ های bf4 در مقابل bf3 افتضاحه! :| یه دو سه تا کلیپ هم دیدم زیاد با مپاش حال نکردم با توجه به اینکه من مپ های کوچیک و infntary خوشم میاد و ظاهرا bf4 همچین مپ هایی نداره...

اخه شنیدم مپ های bf4 در مقابل bf3 افتضاحه! :| یه دو سه تا کلیپ هم دیدم زیاد با مپاش حال نکردم با توجه به اینکه من مپ های کوچیک و infntary خوشم میاد و ظاهرا bf4 همچین مپ هایی نداره...
مولتی بتل هاردلاین خوبه به نظرم
منم مث خودت با مپ های کوچیک حال میکنم..اینجا نه مپا کوچیکن ن دیگه خیلی بزرگ..همه جور مپم هست
پرمیوم کنی که دیگه مشکلی نیس کلا
ولی به نظرم هاردلاینو بگیر
بتل4 مپاش که خیلی بزرگه ...

بتل3 روي كنسول ها چون 24 نفره بود خودش همينطوري كوچيك ميشد
ولي چون بتل 4 روي نسل جديد 64 نفره است هر جوري حساب كنيد مپ هاش بزرگ ميشه
در ضمن بتل 4 مپ هاي با بيس پياده نظام بيشتر داره تا 3 !
يكي مثل flood يا shanghai يا dawnbreaker اين ها از لحاظ پياده نظام كم ندارن

حالا بین dlc ها کدومش مپاش کوچیکتره؟ اینطور ک خودم فهمیدم ظاهرا Dragon's teeth تمرکزش روی پیاده نظامه که اینم نسبت به close quarters بتل 3 بازم مپاش بزرگه...
کلا در مورد dlc ها و مود هاشون اگه میشه یه توضیح بدید. Chain link توی دراگون تیث و air superiority تو چاینا رایسینگ رو میدونم چیند، بقیشو بگید

طراحی مپ های bF3 که عمرا توی BF4 پیدا شه کلا بخوای مقایسه کنی BF4 در مقابل BF3 یه اسپین آف هست ولی خوب دور همی هم بشینیم یه بازی بسازیم از BFH بهتر میشه
:d
خلاصه BF3>>>>>>>>>>>>>>>>...BF4>>>BFH :d
مپ های کوچیک هم BF4 داره مثلا مپ های DT کلا کوچیک هست منظورم از کوچیک infntary هست ولی bf3 فقط 2 تا dlc کلا زمینی بود

آخرین ویرایش:
طراحی مپ های bF3 که عمرا توی BF4 پیدا شه کلا بخوای مقایسه کنی BF4 در مقابل BF3 یه اسپین آف هست ولی خوب دور همی هم بشینیم یه بازی بسازیم از BFH بهتر میشه
:d
خلاصه BF3>>>>>>>>>>>>>>>>...BF4>>>BFH :d
مپ های کوچیک هم BF4 داره مثلا مپ های DT کلا کوچیک هست منظورم از کوچیک infntary هست ولی bf3 فقط 2 تا dlc کلا زمینی بود

اصن اسم BF3 رو اينجا نيار افت كلاس داره واسش :d

- مرسی, آقا تبریک پرچمو بردی بالا ;) ... زدن 1300 تا "اونم بدون قصه" رکورد فوق العاده ایه ... قصـــه: سابقا ملت واسه زدن رکوردهای افسانه ای حرکت جالبی میزدن/میزنن, رفقا رو جمع میکردن هر دو گروه سوار اسکات/هلی خانواده میشدن و خنتناق مپ عقب میکشیدن, تو تیررس هم هلی رو میشوندن و هلی به هلی میزدن!

- این حرکتت هم نماز داشت! :d گرفتن داگ تگ Hangar 21 بنظرم از همه سخت تره, من سر این ام کا وان گرفته بودم دستم یه هفته دم برجک قفلی زده بودم, آخر سر هم مثه داستان شما شد, یه بار جوین شدم دقیقا پشت یه فنس رو خوده داگ تگ اسپاون شدم!

به سلیقه شخصی ـت بستگی داره, اگر قبل با چیزی مثه Payday یا Kane & Lynch تونستی ارتباط برقرار کنی, هاردلاین هم راضیت میکنه در غیر اینصورت بعید میدونم ... هارد لاین یه جورایی تم نظامی نداره داستان محوریت دزد و پلیسی داره, پرش از روی بتل 3 روی هاردلاین بنظرم مثه شکست عشقی میمونه! یه جورایی نابود میشی خصوصا اینکه از بتل 3 راضی بودی هاردلاین واقعا نمیتونه راضیت کنه, برو رو بتل 4 ...

حالا بین dlc ها کدومش مپاش کوچیکتره؟ اینطور ک خودم فهمیدم ظاهرا Dragon's teeth تمرکزش روی پیاده نظامه که اینم نسبت به close quarters بتل 3 بازم مپاش بزرگه...
کلا در مورد dlc ها و مود هاشون اگه میشه یه توضیح بدید. Chain link توی دراگون تیث و air superiority تو چاینا رایسینگ رو میدونم چیند، بقیشو بگید

بله درسته ... با توجه به اینکه بتل 3 داری چیزهای جدیدی که احتمالا باهاش رو به رو میشی رو خیلی اجمالی بهت میگم : یکی مود Obliteration هستش که وسط مپ یه بمب ظاهر میشه هدف شما برداشتن اون بمب و کار گذاشتنش تو بیس حریفه / تیم حریف هم همینطور ... تیمی که بتونه تمام بیس ـهای حریف رو منفجر کنه برنده ـست / بعدی مود Carrier Assault مربوط به دی ال سی Naval Strike هستش, بیس شما و حریف بصورت یه کشتی ـه و داستانش ترکیبی از کانکوئست و راش میمونه, هدف نابودی کشتی حریفه / بقیه مودها مثه بتل 3 میمونه فقط ممکنه آپشن تیمی یا اسکواد بهش اضافه شده باشه ...

بعلاوه تو بتل 4 مود Commender رو داریم که شما بعنوان فرمانده میتونی تیم رو هدایت کنی, نقشه رو براشون باز کنی, موشک کروز و AC130 بفرستی و این مسائل ... / امکان فرمان یا درخواست (جای دکمه ی نایف سابق) براتون محیا شده میتونی درخواست تیر, مدپک و ... داشته باشی / کانتر نایف به بازی اضافه شده, یعنی اینکه نایف کردن کسی از رو به رو منوط به انجام سریع یه اکشن دیگه ـست (که به مرحمت سرعت و پینگ مناسب کاربران ایرانی) %90 با شکست مواجه میشی / تو هر مپ تعدادی اسلحه پرقدرت به صورت پیک آپ (برداشتنی) گذاشتن که یه سریش یادگاری های مربوط به نسخه های پیشین بتل هستش / امکان شخصی سازی اسلحه و تجهیزات با رنگ های باز شده و لوگوی شما وجود داره / بیس ریپ تعطیل شده (به استثناء موارد خاص!) / و در آخر هم اینکه به لطف وجود فیلد آپگرید نیاز به کار تیمی خیلی بالاتر رفته ...

باز اگر چیزی جا گذاشتم بقیه دوستان زحمتشو بکشن ...

آخرین ویرایش:
يكي به من بگه با پينگ 493 ms و حدود 5 درصد پكت لاس هم در خروجي هم در ورودي بايد چه غلطي كرد:|
ادم نميدونه از لگ بناله يا از تاخير !
بعد مدتها اومديم يه تفريحي بكنيم اين طوري شد

خدا هيچ وقت از مسببين اين مسائل نگذره

يكي به من بگه با پينگ 493 ms و حدود 5 درصد پكت لاس هم در خروجي هم در ورودي بايد چه غلطي كرد:|
ادم نميدونه از لگ بناله يا از تاخير !
بعد مدتها اومديم يه تفريحي بكنيم اين طوري شد

خدا هيچ وقت از مسببين اين مسائل نگذره

منم الان اومدم سفر مودم نتم انتن نميده يه سيم كارت همراه اول خريدم واسه نت ، واقعا خيلي خوبه از نظر پينگ و اينچيزا و راحت ميشه بازي كرد بدون بگت لاس ( در بيشتر مواقع ) و پينگ بالا
به نظرم همين كارو كن توام ؛)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or