Multi Platform Battlefield 4

سازنده
Dice
تاریخ انتشار
October 2013
ناشر
EA
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. Xbox One

طی بیانیه ای از سوی DICE در پاسخ به سوالات سایت Joysiq اعلام شد که وقایع بازی بتیفیلد ۴ در دوره ی زمانی مدرن رخ خواهدداد یکی از مدیران شرکت DICE ، سازنده ی سری بازیهای Battlefield ، آقای Karl Magnus Troedsson در این رابطه توضیحاتی را بیان کرد
0813-BF4.jpg

تیم ساخت بسیاری از مسائل را با استفاده از رای گیری به عمل می رساند.نظرات مردم در روند شرکت ما تاثیرگذار است.ما با پرس وجو و نظر سنجی متوجه شدیم که بیشتر بازی باز ها برای عناوین Shoter به این دوره ی زمانی علاقه ی بیشتری دارند.البته ما هم برای ساخت این بازی دوره ی مدرن را در نظر داشتیم.
وی ادامه داد:
بازی بتیفیلد ۴ را به عنوان یک عنوان خلاقانه خواهید شناخت.من هیچ اطلاعات دیگری حول این مسائل اعلام نخواهم کرد چراکه تمام آن ، یک راز است.
وی در پایان سخنانش افزود:
ما می خواهیم سری بازیهای میدان نبرد فعلا در عصر مدرن باقی بمانند چرا که ما هم اکنون در این دوره زمانی هستیم و این بسیار هیجان انگیز است.بتیفیلد ۴ در این دوره زمانی رخ خواهد داد و بسیار موفق خواهد شد.
این بازی برای هرسه پلتفرم اصلی منتشر می شود.درمورد تاریخ انتشار هم فقط چندی پیش اعلام شده بود که این بازی بین آپریل ۲۰۱۳ تا مارس ۲۰۱۴ توسط EA به انتشار خواهد رسید.

5 days ago

5 days ago
300 × 250 - gamesradar.com

640 × 500 - whitegadget.com

2 days ago
2 days ago
850 × 467 - karmadecay.com

1 day ago
1 day ago
625 × 625 - comingsoon.net

به بزرگی خودتون ببخشید:)

• Like
Reactions: B20EAST
دوستان اينجا كسي بتل ٤ ( حتما ريجن ٢ ) واسه فروش نداره؟ اگه دارين پيام خصوصي بدين.
شرمنده اينجا گفتم بازارسنتر مشكل داره نميشه اونجا رفت.

دوستان حساب کردم کل dlcها 26گیگه اما پرمیوم 34گیگه بقیش چیه؟من اول 2تا ازdlcهارو دانلود کردم الان چرا میرم پرمیومو دانلود کنم همش رو waiting وامیسه

بچها این ابدیت جدیده که داره میاد جز اسلحه،مپ جدید هم اضاف میکنه؟
خیر.2تا مپ رایگان جدید رو گفتن با اپدیت بعدی که قراره تابستون بیاد عرضه بشه.
البته اگر اشتباه نکنم جز اون2تا مپ جدید دارن روی یه dlc جدید هم کار میکنن که 4تا مپ کلاسیک رو به بازی اضافه میکنه البته اون برای پرمیوم ها رایگانه و برای بقیه پولی.

البته اگر اشتباه نکنم جز اون2تا مپ جدید دارن روی یه dlc جدید هم کار میکنن که 4تا مپ کلاسیک رو به بازی اضافه میکنه البته اون برای پرمیوم ها رایگانه و برای بقیه پولی.

رفيق در مورد مپ هاي رايگان و dlc رايگان براي پرميوم ها مطمئني ؟

دایس گفته بود برا همه مجانی چ افراد معمولی چ پرمیوم

- - -ویرایش - - -

یجا خونده بودم که قرار با همین ابدیت یه مپ که تو جنگل اضاف بشه

[MENTION=59549]NERO 7[/MENTION]
بله عزیز.جریان مپ رایگان با dlc دو موضوع جدا هستند.
مپ رایگان طبق اعلام رسمی با اپدیت تابستون عرضه خواهد شد.
در مورد اون dlc هم اسمش هست Veteran که قراره مپ های کلاسیک به بازی اضافه بشه و برای پرمیوم ها رایگان هست و برای بقیه پولی اما نکته ای که وجو داره اینه که الان خیلی وقته خبری از اسم Veteran نیست و اینکه توی خبره قبلی ای که دایس اعلام کرد از این به بعد تمامی محتواهای منتشر شده برای بتل4 رایگان خواهد بود پس ممکنه Veteran کنسل شده باشه یا اینکه به عنوان dlc مجانی به همه بدنش.

- - -ویرایش - - -

[MENTION=91864]porfesor[/MENTION]
یجا خونده بودم که قرار با همین ابدیت یه مپ که تو جنگل اضاف بشه[/QUOTE]
خیر عزیز.خیلی وقته دایس تایید کرده مپ جنگی با اپدیت تابستون میاد. توی این اپدیت فردا فقط 5 تا اسلحه جدید اضافه میشه با گان مد. جزیات بیشتر فردا همزان با لانچ اپدیت منتشر میشه.اونی هم که شما خوندی خبرش قدیمی بوده چون بله قرار بود مپ جنگلی با اپدیت بهار بیاد ولی اینگاری نرسیدن بسازنش به موقع , افتاد برای تابستون.

@NERO 7
بله عزیز.جریان مپ رایگان با dlc دو موضوع جدا هستند.
مپ رایگان طبق اعلام رسمی با اپدیت تابستون عرضه خواهد شد.
در مورد اون dlc هم اسمش هست Veteran که قراره مپ های کلاسیک به بازی اضافه بشه و برای پرمیوم ها رایگان هست و برای بقیه پولی اما نکته ای که وجو داره اینه که الان خیلی وقته خبری از اسم Veteran نیست و اینکه توی خبره قبلی ای که دایس اعلام کرد از این به بعد تمامی محتواهای منتشر شده برای بتل4 رایگان خواهد بود پس ممکنه Veteran کنسل شده باشه یا اینکه به عنوان dlc مجانی به همه بدنش.

- - -ویرایش - - -

@porfesor
یجا خونده بودم که قرار با همین ابدیت یه مپ که تو جنگل اضاف بشه
خیر عزیز.خیلی وقته دایس تایید کرده مپ جنگی با اپدیت تابستون میاد. توی این اپدیت فردا فقط 5 تا اسلحه جدید اضافه میشه با گان مد. جزیات بیشتر فردا همزان با لانچ اپدیت منتشر میشه.اونی هم که شما خوندی خبرش قدیمی بوده چون بله قرار بود مپ جنگلی با اپدیت بهار بیاد ولی اینگاری نرسیدن بسازنش به موقع , افتاد برای تابستون.[/QUOTE]

داداش الان ميشه بگي تا تابستون چه چيزايي قراره بدن؟
مپ مجاني ؟ ماد شب ؟ اگه يه توضيح كوچيك بدي ممنون ميشم

دوستان حساب کردم کل dlcها 26گیگه اما پرمیوم 34گیگه بقیش چیه؟من اول 2تا ازdlcهارو دانلود کردم الان چرا میرم پرمیومو دانلود کنم همش رو waiting وامیسه

دوستان لطفا راهنمایی کنید
میخوام دانلود کنم میگهyou must fist delete the disc version of the content

دوستان لطفا راهنمایی کنید
میخوام دانلود کنم میگهyou must fist delete the disc version of the content
خب داداش برو بازی رو از توی storage پاک کن. چون بازی رو با پریمیوم خریدی دیگه نمیتونی جدا پریمیوم رو بگیری باید بازی دیسکی رو پاک کنی و کل بازی با دی ال سی ها رو یکجا دانلود کنی

خیر عزیز.خیلی وقته دایس تایید کرده مپ جنگی با اپدیت تابستون میاد. توی این اپدیت فردا فقط 5 تا اسلحه جدید اضافه میشه با گان مد. جزیات بیشتر فردا همزان با لانچ اپدیت منتشر میشه.اونی هم که شما خوندی خبرش قدیمی بوده چون بله قرار بود مپ جنگلی با اپدیت بهار بیاد ولی اینگاری نرسیدن بسازنش به موقع , افتاد برای تابستون.

داداش الان ميشه بگي تا تابستون چه چيزايي قراره بدن؟
مپ مجاني ؟ ماد شب ؟ اگه يه توضيح كوچيك بدي ممنون ميشم[/QUOTE]
اپدیت تابستون مپ مجانی جنگلی رو قطعی به همراه داره.در ضمن ممکنه مپ مجانی دومی هم توی کار باشه.برای ماد شب چیزی نگفتن ولی گفتن دارن روش کار میکنن پس ممکنه اونم با اپدیت تابستون میاد ولی تایید نشدست.در کل از نظر شخصیم اپدیت تابستون یه اپدیت حجیم با جزیات فراوان خواهد بود.

خب داداش برو بازی رو از توی storage پاک کن. چون بازی رو با پریمیوم خریدی دیگه نمیتونی جدا پریمیوم رو بگیری باید بازی دیسکی رو پاک کنی و کل بازی با دی ال سی ها رو یکجا دانلود کنی

مرسی
فقط 1مشکلی هست من فقط پریمیوم خریدم نه خود بازیو.بعدش چرا dlcها جداگانه نصب میشه اما خود پریمیوم نصب نمیشه؟

عاقا من میخوام نسخه پرمیوم بازیو بگیرم ولی شدید میترسم بخاطر لگ زیاد نتونم بازی کنم!
من با بازی هایی مث جی تی ای یا فارکرای 4 مولتیشون زیاد لگ ندارم (یعنی قابل احساس نیست) بنظرتون با این لگ پیدا میکنم یا نه؟
وضعیت سرورای بتل 4 نسبت به این دوتا چیه؟

عاقا من میخوام نسخه پرمیوم بازیو بگیرم ولی شدید میترسم بخاطر لگ زیاد نتونم بازی کنم!
من با بازی هایی مث جی تی ای یا فارکرای 4 مولتیشون زیاد لگ ندارم (یعنی قابل احساس نیست) بنظرتون با این لگ پیدا میکنم یا نه؟
وضعیت سرورای بتل 4 نسبت به این دوتا چیه؟

در مورد لگ اصلا شك نكن كه توي اين بازي كمترين لگ رو خواهي داشت :d
بخر خيالت تخت :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or