Multi Platform Battlefield 4

سازنده
Dice
تاریخ انتشار
October 2013
ناشر
EA
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. Xbox One

طی بیانیه ای از سوی DICE در پاسخ به سوالات سایت Joysiq اعلام شد که وقایع بازی بتیفیلد ۴ در دوره ی زمانی مدرن رخ خواهدداد یکی از مدیران شرکت DICE ، سازنده ی سری بازیهای Battlefield ، آقای Karl Magnus Troedsson در این رابطه توضیحاتی را بیان کرد
0813-BF4.jpg

تیم ساخت بسیاری از مسائل را با استفاده از رای گیری به عمل می رساند.نظرات مردم در روند شرکت ما تاثیرگذار است.ما با پرس وجو و نظر سنجی متوجه شدیم که بیشتر بازی باز ها برای عناوین Shoter به این دوره ی زمانی علاقه ی بیشتری دارند.البته ما هم برای ساخت این بازی دوره ی مدرن را در نظر داشتیم.
وی ادامه داد:
بازی بتیفیلد ۴ را به عنوان یک عنوان خلاقانه خواهید شناخت.من هیچ اطلاعات دیگری حول این مسائل اعلام نخواهم کرد چراکه تمام آن ، یک راز است.
وی در پایان سخنانش افزود:
ما می خواهیم سری بازیهای میدان نبرد فعلا در عصر مدرن باقی بمانند چرا که ما هم اکنون در این دوره زمانی هستیم و این بسیار هیجان انگیز است.بتیفیلد ۴ در این دوره زمانی رخ خواهد داد و بسیار موفق خواهد شد.
این بازی برای هرسه پلتفرم اصلی منتشر می شود.درمورد تاریخ انتشار هم فقط چندی پیش اعلام شده بود که این بازی بین آپریل ۲۰۱۳ تا مارس ۲۰۱۴ توسط EA به انتشار خواهد رسید.

5 days ago

5 days ago
300 × 250 - gamesradar.com

640 × 500 - whitegadget.com

2 days ago
2 days ago
850 × 467 - karmadecay.com

1 day ago
1 day ago
625 × 625 - comingsoon.net

به بزرگی خودتون ببخشید:)

• Like
Reactions: B20EAST
من در مورد 3 بحث نکردم من بحثم 4 هست !خسته شدم از بس بتل 3 رو گفتی!!!:)

دوست عزیز شرایط بازی برای همه کسانی که وسیله میگیرند یکسان هست!!قبلا تو تاپیک هم گفتم این رو! نکنه رو شما استینگر کار میکنه اما رو خارجی ها نه؟!!:)

کسی که تو دان بریکر با تانک 65 تا کیل میگیره و کشته نمیشه حتی یک بار این بابا و گانرش یعنی کار بلدن!این مپ هم لیتل برد داره که LG داره هم اتک داره هم جت داره و هم تانک داره با 32 نفر از تیم مقابل که انواع راکت لانچر هارو دارند!

کسی که تو GL RAILWAY با جت اونم stealth jet کیلش 0-72 هست این پایلوته! و خیلی از نمونه های دیگه!

من هم موافقم بازی ایراداتی داره ولی برای همه این ایرادات صدق میکنه نه من و شما!حالا کسی 100000 کیل با تانکی که شما قبولش نداری میگیره و کسی هم میاد تو تانک میشینه دوبار ک میزننش دیگه سمتش نمیره!همین!

حالا جدای مساله نت و پکت لاست که ایرانی ها دارند, من کلیت شرایط وسیله هارو گفتم...

من به شخصه هرموقع وسيله نقليه باشه ميشينم اگه نباشه حوصلم نمي گيره صبر كنم يكي ديگه بيادمگه اين كه هدف خاصي داشته باشم ...اگر واسه فان بازي كنم صبر نميكنم

Sent from my iPhone using Tapatalk

من در مورد 3 بحث نکردم من بحثم 4 هست !خسته شدم از بس بتل 3 رو گفتی!!!:)

دوست عزیز شرایط بازی برای همه کسانی که وسیله میگیرند یکسان هست!!قبلا تو تاپیک هم گفتم این رو! نکنه رو شما استینگر کار میکنه اما رو خارجی ها نه؟!!:) همین لیدهای بتل 3 که بحث میکنید بعضی هاشون تو بتل 4 هم لید هستن چون کارشون درسته واقعا!

کسی که تو دان بریکر با تانک 65 تا کیل میگیره و کشته نمیشه حتی یک بار این بابا و گانرش یعنی کار بلدن!این مپ هم لیتل برد داره که LG داره هم اتک داره هم جت داره و هم تانک داره با 32 نفر از تیم مقابل که انواع راکت لانچر هارو دارند!

کسی که تو GL RAILWAY با جت اونم stealth jet کیلش 0-72 هست این پایلوته! و خیلی از نمونه های دیگه!

من هم موافقم بازی ایراداتی داره ولی برای همه این ایرادات صدق میکنه نه من و شما!حالا کسی 100000 کیل با تانکی که شما قبولش نداری میگیره و کسی هم میاد تو تانک میشینه دوبار ک میزننش دیگه سمتش نمیره!همین!

حالا جدای مساله نت و پکت لاست که ایرانی ها دارند, من کلیت شرایط وسیله هارو گفتم...

رفيق چرا دعوا مي گيري :|
من كلا" گفتم بچه ها وسيله باز هستند ولي مشكل بيس از بتل 4 كه خودت هم با اين نكته موافقي
در مورد اين كه مي گي يكي فلان قدر كيل با تانك مي گيره ، تيم حريف رو هم حساب كردي يا نه ؟ وقتي تيم حريف با هم هماهنگ نباشه مطمئنا" ميشه تعداد بالايي كيل گرفت البته بحث جت جداست چون جت رو از طريق زمين و نفر پياده نميشه زياد زد چون هم سرعت داره هم ارتفاع گيري زياد

اینکه میگن کمترین kill رو اسنایپر میگیرن اصلا اینطوریم نیست من چند روز پیش با ssr-61 تو مپ golmud بیشترین kill گرفتم(50تا کیل) البته یکیشونم(نفر دومشون) که اخر بازی از ما 115 تا kill گرفته بود گیر داده بود به من همش منو با drone suav میزد :dمنم رو مخش بودم خوب ;)

این جتم کیل گرفتن باهاش سخته موندم چطوری بعضیا اینقد تو جت خوبن :-b
از یه طرف بچها ما نمیان با هم بازی کنیم قبلا 2 3 نفری بودن که اونام دیگه بازی نمیکنن. این خارجیا خیلی با هم هماهنگ هستن 3 نفر تو little bird میشینن که 2 تا engineer داره همزمان repear میکنن یکیشون lga برمیداره یکی دیگه ام rocket luncher هوا زمین میزنن وپایین اوردن اینا واقعا سخته :|

دوستان مپ های پرمیموم خوبن؟باحالن؟
و 1سوال فنی:|
1دوربینی هست حالت دید در شبه چجوری واسه اسنایپ باز میشه؟
perspolis19 اد کنید

- - -ویرایش - - -

perspolis19 اد کنید

perspolis19 اد کنید

- - -ویرایش - - -

perspolis19 اد کنید

مپ هاش واسه تنوع خوبه اگه زیاد مپ های اصلی رو بازی کردی

درمورد دوربین هم تا اونجا که یادم میاد باید باهاشون کیل یا اسیست بگیری تا پوینت جمع کنی با هر اسلحه خاص تا بهت بتل پک اون اسلحه هارو بده و از اون طریق بقیه modification هایی که قفل هست رو باز کنی

- - -ویرایش - - -

perspolis19 اد کنید
اره خوبن حتما امتحانشون کن.البته از نظر شخصی خودم از 5تا dlc که داره دوتاش یعنی چاین رایزینگ و نوال استریک اصلا قشنگ نیستن و فقط ترافیک و وقت دور ریختنه.
به ترتیب این ها رو بگیر:
فاینال استند-داراگون-اسالت

اره خوبن حتما امتحانشون کن.البته از نظر شخصی خودم از 5تا dlc که داره دوتاش یعنی چاین رایزینگ و نوال استریک اصلا قشنگ نیستن و فقط ترافیک و وقت دور ریختنه.
به ترتیب این ها رو بگیر:
فاینال استند-داراگون-اسالت

من خودم از مپ هاي سكند اسالت و دراگون بيشتر خوشم اومد...از اون يكي ها هم مپ هاي دراگون پس و سيلك رود و جاينت گريلا و يدونه هم توي توي naval strike بود اسم مپش يادم نيست
ولي به نظر من دركل همشون خوبن واسه تنوع به جز مپ gulian peaks (اسمش فك كنم اين بود) كه خيلي مسخره و خرتوخره :|

دوستان نوافق هستن کلا تو وایبز یک جا واسه این بازی درست کنیم؟
کلا لیت بازی رو ۱ با هم با هیچ ایرانی بازی نکردم
یک منم اد کنید شبا بازی کنیم
m26ir
راستی من مورد دارم تو بازی یا بقیه هم اینطورین
چون کلا بتل باز نبودم همیشه کال اغ بازی کردم زززرت مینن میمیرم

این مپه صحرا تو کدومه؟من 3 تا DLCیارو دانلود کردم اینقدر خوب بودن سراغ چاینا و دراگون نرفتم.تو کدومه این صحرایه؟
مپ صحرا توی چاین رایزینگ هست به حجم 3گیگو 800 مگ .در ضمن از نظرم داراگون بهترین dlc بازی هست حتما دانلودش کن.

- - -ویرایش - - -

سلام آخرین آپ دیت این بازی شماره 1.18 بود .۳گيگ خورده
درسته?
بله اخرین اپدیت 3 گیگو 400 مگ حجم داره.

اقا الان ما بخوایم تازه بازی رو بگیریم چند گیگ باید ابدیت دان کنیم ؟ بالای 20 گیگه ؟ چون بتل به ابدیتاش معروفه:d گفتم اگر خیلی زیاده بیخیال بازی شم :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or