Multi Platform Battlefield 4

سازنده
Dice
تاریخ انتشار
October 2013
ناشر
EA
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. Xbox One

طی بیانیه ای از سوی DICE در پاسخ به سوالات سایت Joysiq اعلام شد که وقایع بازی بتیفیلد ۴ در دوره ی زمانی مدرن رخ خواهدداد یکی از مدیران شرکت DICE ، سازنده ی سری بازیهای Battlefield ، آقای Karl Magnus Troedsson در این رابطه توضیحاتی را بیان کرد
0813-BF4.jpg

تیم ساخت بسیاری از مسائل را با استفاده از رای گیری به عمل می رساند.نظرات مردم در روند شرکت ما تاثیرگذار است.ما با پرس وجو و نظر سنجی متوجه شدیم که بیشتر بازی باز ها برای عناوین Shoter به این دوره ی زمانی علاقه ی بیشتری دارند.البته ما هم برای ساخت این بازی دوره ی مدرن را در نظر داشتیم.
وی ادامه داد:
بازی بتیفیلد ۴ را به عنوان یک عنوان خلاقانه خواهید شناخت.من هیچ اطلاعات دیگری حول این مسائل اعلام نخواهم کرد چراکه تمام آن ، یک راز است.
وی در پایان سخنانش افزود:
ما می خواهیم سری بازیهای میدان نبرد فعلا در عصر مدرن باقی بمانند چرا که ما هم اکنون در این دوره زمانی هستیم و این بسیار هیجان انگیز است.بتیفیلد ۴ در این دوره زمانی رخ خواهد داد و بسیار موفق خواهد شد.
این بازی برای هرسه پلتفرم اصلی منتشر می شود.درمورد تاریخ انتشار هم فقط چندی پیش اعلام شده بود که این بازی بین آپریل ۲۰۱۳ تا مارس ۲۰۱۴ توسط EA به انتشار خواهد رسید.

5 days ago

5 days ago
300 × 250 - gamesradar.com

640 × 500 - whitegadget.com

2 days ago
2 days ago
850 × 467 - karmadecay.com

1 day ago
1 day ago
625 × 625 - comingsoon.net

به بزرگی خودتون ببخشید:)

• Like
Reactions: B20EAST
اینجا انگار همه dlc دارن یا بازی نمیکنن .تو ادد لیست من یه نفرم نیست battle بزنه شانسه منه :dاونایی ام که میزنن همه مپ DLC دارن که من ندارم :-s اون اولم که من the last of us خریدم هیشکی بازی نمیکرد حالا که بردم فروختمش امروز دیدم تو ادد لیستم 10 نفر دارن تو پارتی TLOS انلاین میزنن .فکر کنم حالا که GTA ام گرفتم همین اتفاق بیوفته :))

چنتا دلیل داره این نا هماهنگی سهیل جان

یکیش اینه اصلا بچه ها همو ادد نمی کنن برای بازی ! اقا ادد کنید دور هم مولتی بزنیم خب :d

امروز چند دستي زديم بسي حال داد :d
ولي اي هلي ديگه بدبخت شده :| تا بلندش مي كني بايد منتظر لاك كردن زميني هاي اذيت كردن جت ها و شليك هلي حريف و از همه بدتر اين AA هاي كمپر مرده شور برده رو باشم :|
از بقيه ميشه در رفت ولي اين AA اگر سوييچ كرد روت مي تركي :|

براي هلي فقط GULF OF OMAN خوبه چون توش AA نداره :d

@shahramuae
رفيق من يادم رفت برات عكس بگيرم ولي همين طوري مي تونم بهت بگم

براي CROSS HAIR سبز رو حدود 100% بذار و ابي رو كمتر از 40 درصد بعد يه سبز روشن خواهي داشت كه كاملا" توي صفحه معلومه
براي برخورد تير همه سايز رو بزرگ كن هم كامل قرمزش كن
براي كشته شدن برعكس كامل سفيدش كن با 100% كردن هر سه رنگ يعني سبز و قرمز و ابي
براي هدشات بايد ابي فيروزه ايي بذاري كه ابي رو بايد بيشتر از سبز بذاري ولي قرمز نه

دوستان به نظرتون کسی که بیش از 400 ساعت BF4 روی X360 زده باشه عاقلانه هست دوباره بازی رو روی PS4 بگیره ؟؟(ضمن اومدن BF: HL ) منظورم اینکه 60 فریم شدن بازی و بهتر شدن تکسچر ها انگیزه جدید ایجاد میکنه که از صفر شروع کنیم ؟؟

هنوزم می خواد
احتمالاً تا ابد هم بخواد:|
بابا سونی هم از این نظر مسخره بازی در اورد فک میکنی یکی از بزرگترین حسن های ps3 چی بود ؟ مثل xbox 360 gold cart نخواستنش بود که اونم عوضشو تو ps4 در اورد:(

- - -ویرایش - - -

دوستان به نظرتون کسی که بیش از 400 ساعت BF4 روی X360 زده باشه عاقلانه هست دوباره بازی رو روی PS4 بگیره ؟؟(ضمن اومدن BF: HL ) منظورم اینکه 60 فریم شدن بازی و بهتر شدن تکسچر ها انگیزه جدید ایجاد میکنه که از صفر شروع کنیم ؟؟
والا اون بستگی داره که خودت دوست داشته باشی بازی کنی یا نه بعدشم اکثرا اونایی که میخرن میرن دنبال انلاینش تا تک نفرش ولی خوب به نظر من ارزش داره که بازی کنی چون کیفیت 360 با ps4 باید زمین تا اسمون فرق داشته باشه در مورد هارد لاین هم باید بگم که کلا سبکش با این یکی بتل ها فرق داره مثلا برادر من عاشق bf3 هستش یعنی اون موقعی که اومد 150 تومن داد یه اکبند لیمیتد ادیشن خرید 100 هم داد permium editionesh کرد ولی الان میگه از سبک هارد لاین خوشش نمیاد الانم میگه مننتظره rainbow 6 هستش که اونم عالی هستش.
ببخشید سرتو درد اوردم:d

بابا سونی هم از این نظر مسخره بازی در اورد فک میکنی یکی از بزرگترین حسن های ps3 چی بود ؟ مثل xbox 360 gold cart نخواستنش بود که اونم عوضشو تو ps4 در اورد:(

- - -ویرایش - - -

والا اون بستگی داره که خودت دوست داشته باشی بازی کنی یا نه بعدشم اکثرا اونایی که میخرن میرن دنبال انلاینش تا تک نفرش ولی خوب به نظر من ارزش داره که بازی کنی چون کیفیت 360 با ps4 باید زمین تا اسمون فرق داشته باشه در مورد هارد لاین هم باید بگم که کلا سبکش با این یکی بتل ها فرق داره مثلا برادر من عاشق bf3 هستش یعنی اون موقعی که اومد 150 تومن داد یه اکبند لیمیتد ادیشن خرید 100 هم داد permium editionesh کرد ولی الان میگه از سبک هارد لاین خوشش نمیاد الانم میگه مننتظره rainbow 6 هستش که اونم عالی هستش.
ببخشید سرتو درد اوردم:d

راستی بازی بتلفیلد شصت فریم نیست ولی بالای سی فریمه البته بتلفیلد با این آپدیت آخریه خیلی بهتر شده و گرافیکشم بهتر شده البته بتلفیلد جدید رو گروه اصلی نساخته و وسکرال اون رو ساخته پس با بتلفیلد چهار فرق داره و سلیقه ای هستش که طرف خوشش بیاد یا نه

بتل 4 روي نسل هشتم فكر كنم 60 فريمه هااااا !:|
تفاوت اش با نسل هفت رو همون موقع كه بازي كردم فهميدم اصلا" انيميشن اسلحه و تعويض خشاب ها زمين تا اسمون با نسل هفت فرق داشت و خيلي رون تر بود يا انيميشن پريدن از روي در و ديوار

در مورد سيستم پلاس هم بگم كه ديگه هر شركتي يه راهكاري براي سوداوري و برگردوندن هزينه هاش داره
در ضمن پلاس خيلي بيشتر از اون كه خرجش بكنيد بهتون پس ميده !
الان من فقط دو تا بازي توي دوماه از پلاس گرفتم كه خيلي لذت بردم و هر دو 15 دلار قيمت داشتند يعني جمعا" 30 دلار ولي من 3 ماهه رو خريدم 17.99 دلار يعني كلي سود براي من مشترك البته خود سوني هم كلي سود ميبره از پلاس

:d

@shahramuae
رفيق من يادم رفت برات عكس بگيرم ولي همين طوري مي تونم بهت بگم

براي CROSS HAIR سبز رو حدود 100% بذار و ابي رو كمتر از 40 درصد بعد يه سبز روشن خواهي داشت كه كاملا" توي صفحه معلومه
براي برخورد تير همه سايز رو بزرگ كن هم كامل قرمزش كن
براي كشته شدن برعكس كامل سفيدش كن با 100% كردن هر سه رنگ يعني سبز و قرمز و ابي
براي هدشات بايد ابي فيروزه ايي بذاري كه ابي رو بايد بيشتر از سبز بذاري ولي قرمز نه

دمت گرم ، خیلی خوب شد ، فقط اون سبزه توی مپ های جنگلی یه کم دیدش سخت میشه .. ولی در کل عالی شد

دمت گرم ، خیلی خوب شد ، فقط اون سبزه توی مپ های جنگلی یه کم دیدش سخت میشه .. ولی در کل عالی شد

سبز رو چه مدلي گذاشتي ؟ ببين سبز چمني نبايد گذاشته باشي يه مدل سبز روشن بايد بشه و گرنه توي جايي مثل zavood به مشكل بر ميخوري :d كه فكر كنم همونجا هم پيچونده شدي:d

الان كه نميوتنم برم ببينم ولي با PAINT ويندوز توي رنگ هاش چك كردم اين مدلي بذار ببين احتمال خيلي زياد خودم هم همينطوري گذاشتم
قرمز 40 واحد
سبز 255 واحد
ابي هم 40 واحد
اينطوري كه بذاري سبز اش كامل تو چشم ميزنه

درست میگید، فریم اکثر اوقات نزدیک به 60 هست. ولی خیلی اوقات توی صحنه های شلوغ به 30 هم میرسه و شاید کمتر ! ولی در کل اصلا با نسل قبل که ... قابل مقایسه نیست :d

درست میگید، فریم اکثر اوقات نزدیک به 60 هست. ولی خیلی اوقات توی صحنه های شلوغ به 30 هم میرسه و شاید کمتر ! ولی در کل اصلا با نسل قبل که ... قابل مقایسه نیست :d

اینارو بیخیال محسن, گرای خودت و بیژن رو بده کار دارم :d

اینارو بیخیال محسن, گرای خودت و بیژن رو بده کار دارم :d
دیگه پینگ 298 که گرا هم بدم باید مثل اون جلوی تانکت گیرم آوردی بالا پایین بپرم فقط :d با این پینگ شما باید از المان سورپرایز به همراه XM25 استفاده کنی !
ولی جدا فریم با وجوده نسل جدید بودن هنوزم 60 ثابت نیست! تو تانک خیلی اذیت کننده میشه.

جديدا" كشف كردم مپ هاي NAVAL STRIKE براي هلي حتي خيلي بهتر از عمان هم هست :|:d
توي WAVEBREAKER كه قايق هارو ميشه به سادگي تمامي تركوند :d فقط يه مقدار اگر موشك هاي AA داشته باشن اذيت مي كنن :| تازه هلي رو به رو هم يه اسكات هلي كه ميشه با هلي خودمون درگيرش كرد اون وسط دوتا موشك حواله اش كرد بتركه :d
تنها مشكل بلند كردن هلي از وسط اون دوتا فلگ كوفتيه كه اگر يكي اون جا با RPG كمپ كرده باشه بلند نشده مي تركي :| و خطر حمله ناگهاني قايق ها هم هست :|

با دوتا از بچه ها ايراني امروز بازي كرديم عملا" سرور رو تركونديم :d

توي همون WAVEBREAKER هم يه تيكه توي دريا يه جعبه هي بالا پايين مي پريد :| نميدونم EASTER EGG بود يا باگ :| از عكس گرفتم ميذارم :d

scout nightmare!سرور KSA با AA وسط زمینش ما هم با Z-11 :d

شب بیاد ماندنی با محسن! محسن به جرات کارش با شات گان تو هلی و در حال حرکت سریع واقعا خوبه! از چه سوراخ سنبه هایی این عربها رو ابکش میکردیم:d

09ddbb703a0570bc6dfbe51188e9fbd598b6a048.png

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or