Multi Platform Battlefield 4

سازنده
Dice
تاریخ انتشار
October 2013
ناشر
EA
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. Xbox One

طی بیانیه ای از سوی DICE در پاسخ به سوالات سایت Joysiq اعلام شد که وقایع بازی بتیفیلد ۴ در دوره ی زمانی مدرن رخ خواهدداد یکی از مدیران شرکت DICE ، سازنده ی سری بازیهای Battlefield ، آقای Karl Magnus Troedsson در این رابطه توضیحاتی را بیان کرد
0813-BF4.jpg

تیم ساخت بسیاری از مسائل را با استفاده از رای گیری به عمل می رساند.نظرات مردم در روند شرکت ما تاثیرگذار است.ما با پرس وجو و نظر سنجی متوجه شدیم که بیشتر بازی باز ها برای عناوین Shoter به این دوره ی زمانی علاقه ی بیشتری دارند.البته ما هم برای ساخت این بازی دوره ی مدرن را در نظر داشتیم.
وی ادامه داد:
بازی بتیفیلد ۴ را به عنوان یک عنوان خلاقانه خواهید شناخت.من هیچ اطلاعات دیگری حول این مسائل اعلام نخواهم کرد چراکه تمام آن ، یک راز است.
وی در پایان سخنانش افزود:
ما می خواهیم سری بازیهای میدان نبرد فعلا در عصر مدرن باقی بمانند چرا که ما هم اکنون در این دوره زمانی هستیم و این بسیار هیجان انگیز است.بتیفیلد ۴ در این دوره زمانی رخ خواهد داد و بسیار موفق خواهد شد.
این بازی برای هرسه پلتفرم اصلی منتشر می شود.درمورد تاریخ انتشار هم فقط چندی پیش اعلام شده بود که این بازی بین آپریل ۲۰۱۳ تا مارس ۲۰۱۴ توسط EA به انتشار خواهد رسید.

5 days ago

5 days ago
300 × 250 - gamesradar.com

640 × 500 - whitegadget.com

2 days ago
2 days ago
850 × 467 - karmadecay.com

1 day ago
1 day ago
625 × 625 - comingsoon.net

به بزرگی خودتون ببخشید:)

• Like
Reactions: B20EAST
اوهو اوهو اوهو... چقدر خاک گرفته اینجا !
باورم نمیشه یعنی این بازی داره میره صفحه دوم! با پونصدو خورده ای ساعت بازی تازه دارم بخش های جدیدو توش یاد میگیرم. یعنی تمومی نداره که...!

دليلش پينگ هاي خوشگل و لگ ها عظيمي كه اين چند وقته ادم دچارشون شده :|
من چند روز پيش داشتم بازي مي كردم ديدم پينگ ام 220 ه داشتم اشكه شوق ميريختم :|

اقا این بالا پایین پریدن بعد کشتن یه نفر داره فراگیر میشه :d خیلی با حال شده .بعضی از این خارجیا خیلی پایه ان . با اسنایپر بودیم 2 نفر رو ساختمون 2 نفر ام از دشمن زوم کرده بودن رو ما با هلی .جت هر چی گیرشون میومد میومدن بالا ساختمون مارو بکشن بعد ام از هلی پیاده میشدن کلی ام بالا پایین میپریدن دیگه اشکشونو در اوردیم
32 تا kill داشیم 25 تاش فقط این 2 نفر کشته بودم دیگه بالا سر جسد هم دیگه تیر میزدیم .اونقد fun شده بود . خیلی خنده بود . اگه ایرانی باشیم با voice که عالی میشه .
راستی تو recone چطوری میشه این موشک کروز ازاد کرد .همین drone که بالا سر مپ میچرخن ؟ خیلی تو مود حمل بمب بدرد میخوره . هنوز 4 تا از تفنگ اسنایپ ام باز نشده هر چی بازی میکنم اونارو باز نمیکنه . راهی دیگه داره ؟

ميدوني اون چه فحش ناجوريه ؟!:|
اون 4 تا رو بايد dlc داشته باشن تا باز شن
كروز هم فقط از تو بمبر ميشه زد يا از commander mode ولي اگر منظورت اون UCAV ه كه توي ساپورته و بايد CHINA RISING داشته باشي
يه MAV داريم كه بايد تا اخر ريكون بري باز شه يه SUAV داريم كه اون هم بايد CHINA داشته باشي تا باز شه

نميدونم براي شماها هم اتفاقا افتاده يا نه ولي ديروز كه من بازي كردم سيستم احمق بازي ورداشته بود كلي سرور خوب رو كه پيدا كرده بودم از FAV هام در اورده بود :|
تا حالا نشده تو fav من سروری بمونه نمیدونم چرا؟؟؟!!!!
تا اونجا که یادمه وقتی مدت یه سرور تموم میشد این اتفاق میفتاد ولی من خیلی وقت ها شده از favم در اورده بعد رفتم دنبال سرور گشتم پیداش کردم:d

فكر نكنم كسي تا حالا امتحان كرده باشه ميشه از همون روش شير كردن بازي ها براي شير كردن پرميوم استفاده كرد ولي پرميوم شدن توي بتل لاگ هم بايد ثبت بشه يعني اكانت PSN لينك شده باشه با اكانت اوريجين ! من رو دستگاه خودم پرميوم شير شد بين دوتا اكانت مختلف ولي تا حالا نديدم كسي تونسته باشه شير كنه

اين از بين رفتن FAV ها اشكال از طرف خودشونه ميان تعميرات كنن همه چي رو به باد ميدن

ميدوني اون چه فحش ناجوريه ؟!:|
اون 4 تا رو بايد dlc داشته باشن تا باز شن
كروز هم فقط از تو بمبر ميشه زد يا از commander mode ولي اگر منظورت اون UCAV ه كه توي ساپورته و بايد CHINA RISING داشته باشي
يه MAV داريم كه بايد تا اخر ريكون بري باز شه يه SUAV داريم كه اون هم بايد CHINA داشته باشي تا باز شه

ممنون از توضیحات کاملت :d اگه فحش ام هست که دیگه همه دارن به هم دیگه میدن ظاهرا ...اما وقتی با یکی درگیر میشی سر این موضوع لج میکنن خیلی خنده دار میشه .با حاله یکی روت زوم کنه هی ام حالشو بگیری :))

گفتن مارچ و احتمالا" اواخر مارچ مياد بالاي 2 گيگ هم بايد باشه

دوستان يه سوال !
تا حالا كسي حس نكرده توي مترو يه سري گليچ نارنجك مي كنن ؟ گليچ كه يه سري ... مي كنن ولي بعضي مواقع US ايي ها از اون راه پله كناريه خيلي نارنجك هاشون رو جلو پرت مي كنن ! يعني قشنگ مياد ديگه سمت فلگ B ! بعد مي بيني خودش اون ته ايستاده :|

میگم دوستانی BF4 میزنن ایدیهاشون چیه!!!!!!!!!! چرا جمع جور نمیشیم یه جا که حداقل کم کم هر سری چنتا ایرانی تو سروری که داریم play میدیم حضور داشته باشن؟

کسایی ک پایه هستند یا خودشون ادد کنن یا ایدیشونو اینجا بزارن یا خصوصی برام بفرستند ^_^

میگم دوستانی BF4 میزنن ایدیهاشون چیه!!!!!!!!!! چرا جمع جور نمیشیم یه جا که حداقل کم کم هر سری چنتا ایرانی تو سروری که داریم play میدیم حضور داشته باشن؟

کسایی ک پایه هستند یا خودشون ادد کنن یا ایدیشونو اینجا بزارن یا خصوصی برام بفرستند ^_^

aliheidari2520
البته منتظرم شب آپدیت جدیدو دانلود کنم بعد ...
لامصصصب هر دفعه بالای 3 گیگ آپدیت میده تمام باگها هم هنوز سر جاشه ! اندازه یه بازی کامل تاحالا آپدیت دادن !

- - -ویرایش - - -

لیست کاملا تغییرات و بهینه سازی هایی که قرار تو winter patch ببینیم...

9a085eefd08d87036a015ddbef0016950f3f67c8.png

آقا این یکی مونده به آخری رو درست متوجه نشدم ! جریان این aim assist چیه؟!
مولتی با ایم اسیست خیلی مسخره میشه که !!

aliheidari2520
البته منتظرم شب آپدیت جدیدو دانلود کنم بعد ...
لامصصصب هر دفعه بالای 3 گیگ آپدیت میده تمام باگها هم هنوز سر جاشه ! اندازه یه بازی کامل تاحالا آپدیت دادن !

- - -ویرایش - - -

آقا این یکی مونده به آخری رو درست متوجه نشدم ! جریان این aim assist چیه؟!
مولتی با ایم اسیست خیلی مسخره میشه که !!

دیگه با انصاف باشیم...بازی نسبت به اولش خیلی خیلی بهتر شده از نظر باگ هاش

aim assist توی بازی های کنسولی تا حدی وجود داره ولی درحد aimbot نیست(البته بجز gta:d) و خیلی کمتره اونم به خاطر مکانیسم دسته های کنسول هاس و واقعا لازمه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or