Multi Platform Battlefield 4

سازنده
Dice
تاریخ انتشار
October 2013
ناشر
EA
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. Xbox One

طی بیانیه ای از سوی DICE در پاسخ به سوالات سایت Joysiq اعلام شد که وقایع بازی بتیفیلد ۴ در دوره ی زمانی مدرن رخ خواهدداد یکی از مدیران شرکت DICE ، سازنده ی سری بازیهای Battlefield ، آقای Karl Magnus Troedsson در این رابطه توضیحاتی را بیان کرد
0813-BF4.jpg

تیم ساخت بسیاری از مسائل را با استفاده از رای گیری به عمل می رساند.نظرات مردم در روند شرکت ما تاثیرگذار است.ما با پرس وجو و نظر سنجی متوجه شدیم که بیشتر بازی باز ها برای عناوین Shoter به این دوره ی زمانی علاقه ی بیشتری دارند.البته ما هم برای ساخت این بازی دوره ی مدرن را در نظر داشتیم.
وی ادامه داد:
بازی بتیفیلد ۴ را به عنوان یک عنوان خلاقانه خواهید شناخت.من هیچ اطلاعات دیگری حول این مسائل اعلام نخواهم کرد چراکه تمام آن ، یک راز است.
وی در پایان سخنانش افزود:
ما می خواهیم سری بازیهای میدان نبرد فعلا در عصر مدرن باقی بمانند چرا که ما هم اکنون در این دوره زمانی هستیم و این بسیار هیجان انگیز است.بتیفیلد ۴ در این دوره زمانی رخ خواهد داد و بسیار موفق خواهد شد.
این بازی برای هرسه پلتفرم اصلی منتشر می شود.درمورد تاریخ انتشار هم فقط چندی پیش اعلام شده بود که این بازی بین آپریل ۲۰۱۳ تا مارس ۲۰۱۴ توسط EA به انتشار خواهد رسید.

5 days ago

5 days ago
300 × 250 - gamesradar.com

640 × 500 - whitegadget.com

2 days ago
2 days ago
850 × 467 - karmadecay.com

1 day ago
1 day ago
625 × 625 - comingsoon.net

به بزرگی خودتون ببخشید:)

• Like
Reactions: B20EAST
داداش خب معلومه سخت افزار PS3 & X360 خیلی محدودتره کسی انتظار 64 نفره نداره , من خودم الان PC قوی ندارم نمیتونم سراغ نسخه PC برم و با همین نسخه کنسولی سر میکنم

اینو که خودمم میدونم و من حرفی از این نزدم که کنسولا میکشن و نمی خوان بزارن
حرف من اینه توان این کنسولا در این حد نیست که بازی رو بزرگ کنن پس همون 24 نفره میمونه

- - -ویرایش - - -

ببينيد دوستان از توي نخ نسخه هاي كنسول نسل حاضر بكشيد بيرون كاري به كار ما فقير بيچاره ها نداشته باشيد :d:| ما كنسول نسل بعد نميتونيم بخريم :|:d مگر خدا خودش كاري كنه :d

توي همون 24 نفره اش هم ميشه حمام خون راه انداخت اما وقتي نميتونيد كه ديگه مشكل بازي نيست كه ! من توي همون خارك اش هم با تانك جنازه مي انداختم وسط راه! هر تانكي دو سه تا كشته ميداد !
امار ديدم توي خارك 56 تا كشته بود !

توي نسل حاضر هم خود دايس ميتونست دست كم 32 نفره بازي رو RUN كنه ولي مطمئنا" يه كاسه ايي زير نيم كاسه شون هست !
بازي هايي با نفرات بالا و با كيفيت خيلي بهتر از BF3 هم داشتيم اما خود دايس و EA يه حقه ايي سوار كردن:-?

الان يه سوال ! اگر مي اومد بازي رو 32 نفره مي كرد باز هم مثل قبل نسخه هاي بعدي مي تونستن شاهكار به نظر بيان ؟!

میتونم بپرسم خودت کجا حمام خون راه انداختی تو اون کنسول؟!!!
توی مپ بازار یا مترو اره قبول دارم نهایت لذت رو میبری اما تو مپ های گنده چی؟!!
کلا ما هر تیمی 12 نفرن به طور خوشبینانه ما میگیم سرور فول هست
خب 2 نفر سوار جت میشن 2 نفر سوار هلی 2 نفر سوار تانک 2 نفرم اگه اسنایپر بشن و هی کمپ کنن ما میمونیم و 4 نفر حالا تو هی پیاده بگرد تو این مپ گنده دنبال این 4/5 نفر
من دیدم تو کاسپین 64 نفرم کشتند اما فک میکنی هر چند وقت یه بار این اتفاق میوفته؟!!
اینم که میگی دایس میتونسته باید بگم نخیر اگه بازی 32 نفره میشد باید گرافیک بازی و جزییات داخل بازی هم کم میشد که بازی افت فریم پیدا نکنه
و دایس ترجیح داده بازی رو کوچیک کنه اما گرافیک و کیفیت بازی رو حداقل بمونه
کدوم بازی رو داری میگی که با نفرات بالا و کیفیت بیشتر از bf3?
میدونم منظورت kz هست یعنی تو بتل رو با اون یکی میدونی کل مپای کیلزون رو جم کنی به اندازه خارگ بتل نمیشه حالا انتظار داری بتل هم رو ps3 نفراتش زیاد شه؟!

میتونم بپرسم خودت کجا حمام خون راه انداختی تو اون کنسول؟!!!
توی مپ بازار یا مترو اره قبول دارم نهایت لذت رو میبری اما تو مپ های گنده چی؟!!
کلا ما هر تیمی 12 نفرن به طور خوشبینانه ما میگیم سرور فول هست
خب 2 نفر سوار جت میشن 2 نفر سوار هلی 2 نفر سوار تانک 2 نفرم اگه اسنایپر بشن و هی کمپ کنن ما میمونیم و 4 نفر حالا تو هی پیاده بگرد تو این مپ گنده دنبال این 4/5 نفر
من دیدم تو کاسپین 64 نفرم کشتند اما فک میکنی هر چند وقت یه بار این اتفاق میوفته؟!!
اینم که میگی دایس میتونسته باید بگم نخیر اگه بازی 32 نفره میشد باید گرافیک بازی و جزییات داخل بازی هم کم میشد که بازی افت فریم پیدا نکنه
و دایس ترجیح داده بازی رو کوچیک کنه اما گرافیک و کیفیت بازی رو حداقل بمونه
کدوم بازی رو داری میگی که با نفرات بالا و کیفیت بیشتر از bf3?
میدونم منظورت kz هست یعنی تو بتل رو با اون یکی میدونی کل مپای کیلزون رو جم کنی به اندازه خارگ بتل نمیشه حالا انتظار داری بتل هم رو ps3 نفراتش زیاد شه؟!

من توي كاسپين نوشهر خارك و فاير هم فكر كنم بوده !
ببين محمد الكي جوش نيار اگر هر دوتا تيم تيم هاي درستي باشن بازي فوق العاده ميشه ! و در اين شكي نيست هم امار كشته ها بالا ميره هم هيجان بازي ! كاش به جاي فايراسترام GRAND BAZAAR رو ميذاشتن چون يكي از بهترين مپ ها بود !

هنوزم كه هنوزه من رابطه مستقيم اين كه نفرات بالاتر بره گرافيك بايد پايين تر بياد رو نفهميدم !!! اصلا چه ربطي داره وقتي خود بازي روي سرور اجرا ميشه ؟! در كل مثلا" بايد 8 تا ابجكتيو ديگه كه ميشن سرباز رو اضافه كنن به يه بازي تا بشه 32 نفره كه هر 8 تاي اين ابجكتيو ها داخل بازي و ديسك وجود دارن ! و فكر هم نمي كنم كه انچنان بار پردازشي خفني به بازي اضافه كنن كه دستگاه ها از پس شون برنيان ! اين برنامه ايي بوده كه خود دايس و EA گذاشتن و گرنه خيلي راحت مي اومدن مي گفتن چرا نه اينكه هر دفعه يه چيزي بگن

جزييات يه مپ ايي مثل هلگان هايراير يا بلادگرچت يا سولومون ماركت رو ببيني خارك با همه اون ابجكتيو هاي تكراري ايش پشمي بيش به حساب نمياد

اقا میشه کیل گرفت ولی راه خاصی داره شاید یکی نخواد توو نوشهر هیلی یا تانک سوار شه اونوقت بازی خیلی براش سخت و کسل کننده میشه وگرنه با تانک بری یا جت خوب بلد باشی میتونی زیاد کیل بگیری اما به چه قیمتی ؟ عموم مردم بازی میکنن چون میخوان لذت ببرن حالا یکی مثل من فان بازی میکنه یکی هم دوست داره همش حالتی رقابتی داشته باشه :d
خوب کاری کردن 64 نفری کردن :d بازی میاد بیرون یه عده میگن بده یه عده میگن خوبه غیر نیست که :d ولی کاش یه جت میذاشت که مثل f14 دو نفر خلبان داشت :(

بچه ها من برای نسل بعد دوتا بازی تو سر دارم گوش کنید اینترنتم قویه خب من تا حالا انلاین بازی نکردم و بلدم نیستم خیلی دوست دارم انلاین بزنم ولی دستگاهم کپی خوره قصد خرید ps4 دارم فقط بخاطر انلاین :d حالا یه سوال بنظر شما بتل فیلد بهتره یا کاربرای ایرانیش بیشتره یا کال اف دیوتی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟:((

بچه ها من برای نسل بعد دوتا بازی تو سر دارم گوش کنید اینترنتم قویه خب من تا حالا انلاین بازی نکردم و بلدم نیستم خیلی دوست دارم انلاین بزنم ولی دستگاهم کپی خوره قصد خرید ps4 دارم فقط بخاطر انلاین :d حالا یه سوال بنظر شما بتل فیلد بهتره یا کاربرای ایرانیش بیشتره یا کال اف دیوتی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟:((

من با هر دوشون بازی کردم واقعیت رو میخوام بگم , تو cod بیشتر هستن اما اینقدر حرف های نامربوط و به دور از اخلاق شنیدم که بیخیال شدم راحت به هم فحش میدادن من همچین آدمی نیستم
توی BF بچه ها بیشتر ملاحضه همو میکنن هر چن که طیف جدید داره مون راه cod رو میره , تا MW2 آدما قابل تحمل بودن ولی توی bo 2 شدیدا احساس کردم حقوق انسانی رعایت نمیشه و بازی رو در اولین فرصت فروختم اصلا شعاع این حرکت اینقد زیاد بود که bo 1 رو هم فروختم
با این حال نمیگه همه ولی اکثریت اونجوری بودن خدایا این بلا رو بر bf4 نازل نکن هر چن که ما دوستای خودمون داریم :d

من با هر دوشون بازی کردم واقعیت رو میخوام بگم , تو cod بیشتر هستن اما اینقدر حرف های نامربوط و به دور از اخلاق شنیدم که بیخیال شدم راحت به هم فحش میدادن من همچین آدمی نیستم
توی BF بچه ها بیشتر ملاحضه همو میکنن هر چن که طیف جدید داره مون راه cod رو میره , تا MW2 آدما قابل تحمل بودن ولی توی bo 2 شدیدا احساس کردم حقوق انسانی رعایت نمیشه و بازی رو در اولین فرصت فروختم اصلا شعاع این حرکت اینقد زیاد بود که bo 1 رو هم فروختم
با این حال نمیگه همه ولی اکثریت اونجوری بودن خدایا این بلا رو بر bf4 نازل نکن هر چن که ما دوستای خودمون داریم :d
خب چندتا سوال دارم

مگه توی بازی و دوستامون فوحش بدیم؟؟؟
خب اگه بخوایم انلاین بزنیم باید اول دوستامون رو تو لیست دوستامون بفرسیتیم بعد توی خود بازی اددشون کنیم ( ببخشید من تازه واردم)
خب مگه تو دوستای خودتو وارد بازی نمی کنی پس اونایی که فوحش میدن وارد نکن یا تو چیز دیگه ای گفتی من نفهمیدم :d؟؟؟

خب چندتا سوال دارم

مگه توی بازی و دوستامون فوحش بدیم؟؟؟
خب اگه بخوایم انلاین بزنیم باید اول دوستامون رو تو لیست دوستامون بفرسیتیم بعد توی خود بازی اددشون کنیم ( ببخشید من تازه واردم)
خب مگه تو دوستای خودتو وارد بازی نمی کنی پس اونایی که فوحش میدن وارد نکن یا تو چیز دیگه ای گفتی من نفهمیدم :d؟؟؟

فحش های ملایم که نمک بازیه!:d نهایتش طرف رو MUTE می کنی!
پیام حاوی bad language زیاد برام میاد ولی به ندرت شنیدم کسی در بازی فحش +18 بده!:d

فحش های ملایم که نمک بازیه!:d نهایتش طرف رو MUTE می کنی!
پیام حاوی bad language زیاد برام میاد ولی به ندرت شنیدم کسی در بازی فحش +18 بده!:d

ما که این همه بازی کردیم آخرش فقط یک فحش ملایم دریافت کردم :d ولی خودم تو بتل 3 موقعی که منو از سرور میداختن بیرون یک تیمم رو عوض میکردن به هزار جور فحش می بستمشون :d

من توي كاسپين نوشهر خارك و فاير هم فكر كنم بوده !
ببين محمد الكي جوش نيار اگر هر دوتا تيم تيم هاي درستي باشن بازي فوق العاده ميشه ! و در اين شكي نيست هم امار كشته ها بالا ميره هم هيجان بازي ! كاش به جاي فايراسترام GRAND BAZAAR رو ميذاشتن چون يكي از بهترين مپ ها بود !

هنوزم كه هنوزه من رابطه مستقيم اين كه نفرات بالاتر بره گرافيك بايد پايين تر بياد رو نفهميدم !!! اصلا چه ربطي داره وقتي خود بازي روي سرور اجرا ميشه ؟! در كل مثلا" بايد 8 تا ابجكتيو ديگه كه ميشن سرباز رو اضافه كنن به يه بازي تا بشه 32 نفره كه هر 8 تاي اين ابجكتيو ها داخل بازي و ديسك وجود دارن ! و فكر هم نمي كنم كه انچنان بار پردازشي خفني به بازي اضافه كنن كه دستگاه ها از پس شون برنيان ! اين برنامه ايي بوده كه خود دايس و EA گذاشتن و گرنه خيلي راحت مي اومدن مي گفتن چرا نه اينكه هر دفعه يه چيزي بگن

جزييات يه مپ ايي مثل هلگان هايراير يا بلادگرچت يا سولومون ماركت رو ببيني خارك با همه اون ابجكتيو هاي تكراري ايش پشمي بيش به حساب نمياد
من نگفتم نمیشه کیل گرفت تو همین نوشهر با همین 24 نفره یارو 100 به بالا کیل میگرفت و اونم موقعی بود که امریکایی ها تو بیسشون بلاک شده بودن و تنها کسایی کیل میگرفتند که هلی داشتند بعضا تانک ها هم کیل میگرفتند
همونطور که محسن گفت یکی که تو این وضعیت پیادس باید چیکار کنه؟!!
خوده EA مستقیما گفت ما میتونستیم بازی رو تو کنسولا ی حاضر تا 64 نفر ساپورت کنیم! اما به قیمت کم شدن گرافیک
رابطه ش هم اینه وقتی بازی جزییات بیشتری داشه باشه و یا مثلا تعداد بازی کنا بیشتر شه بازی تو هر ثانیه چند برابر باید لود کنه و CPU دستگاه چند برابر ازش کار کشیده میشه که این به دلیل اینکه CPU ه PS3 قدرت کشیدن اینو نداره و افت فریم به وجود میاد
تو خودت حاضری بازی از حالت روونش بیاد بیرون و برقی شه ولی در عوض چند تا بیشتر بازیکن داشته باشه؟!
اینم که میگید PS3 میتونست تا 32 نفر رو ساپورت کنه ولی بخاطر X360 اومدن اینو 24 نفره کردنیه خیال خام بیش نیست!
دلیلش اینه ما میریم بازی مثل TLOU رو میبینیم بعد با خومون میگیم این بازی با این همه کیفیت قدرت PS3 رو نشون میده یعنی قادر نیست بتل 3 رو با چند نفر بیشتر اجرا کنه؟!
دلیلش اینه که موتور گرافیکی و ... برای ساخت بازی مثل TLOU مخصوص خود PS3 هست و موتور گرافیکی FROSBITE که باهاش بتل ها رو میسازن اصلا هیچ مطابقتی با کنسول نداره دلیل اصلیش هم اینه که FROSTBITE 2 دوسال پیش ساخته شده و PS3 پنج سال قبل این!
پس EA و دایس هیچ کاسه ای زیر نیم کاسشون نیست در واقع سودی هم واسشون نداره که ما 24 نفره بازی کنیم یا 64 نفره!
من مولتی کیلزونو بازی نکردم ولی طبق تریلر هایی که از ش دیدم نظرم رو گفتم ولی باز قضیش برمیگرده به اینی که بالا گفتم

- - -ویرایش - - -

به نظرم اصلا طرف COD نرو!
بیشتر این بچه ها میدونن من به اندازه ای که COD بازی کردم BF بازی نکردم
اما بعد این همه مدت فهمیدم وقت تلف کردن بود!
دلایلش اینه که اولا بازی نوبانه ایه
دوما یه مشت ادم بلا نسبت گاو دارن بازیش میکنن (مخصوصا ایرانیاش) که تا میکشیشون هزار تا فحش و بد بختی به ادم تحویل میدن ( مثلا یکیشونو که چند بار پشت سر هم بزنی نوب خطابت میکنن! کسی دلیلشو میدونه؟!!)
دلیلش هم اینه که یه مشت بچه مدرسه ای هستند و هنوز دهنشون بویه شیر میده!

صحبت فحش شد من دیروز داشتم تو مپ Damavand بازی میکردم و یه M98b هم دستم بود جای دوستان خالی داشتم درو میکردم که یه نفر از Squad خودم بم پیام داد: Stop sniping dich!:|
منم اوایل چیزی بش نگفتم اما دیدم ول نمیکنه منم دیگه جوش اوردم هرچی فحش بلد بودم بش گفتم:d.جالب اینه تیم حریف هیچ مشکلی با من نداشتن اما این بابا میاد بم گیر میده:|.
کلا این جور چیزها زیاد تو بازی پیش میاد نباید به خودمون سخت بگیریم چون دیگه از بازی لذت نمیبریم[-x

- - -ویرایش - - -

به نظرم اصلا طرف COD نرو!
بیشتر این بچه ها میدونن من به اندازه ای که COD بازی کردم BF بازی نکردم
اما بعد این همه مدت فهمیدم وقت تلف کردن بود!
دلایلش اینه که اولا بازی نوبانه ایه
دوما یه مشت ادم بلا نسبت گاو دارن بازیش میکنن (مخصوصا ایرانیاش) که تا میکشیشون هزار تا فحش و بد بختی به ادم تحویل میدن ( مثلا یکیشونو که چند بار پشت سر هم بزنی نوب خطابت میکنن! کسی دلیلشو میدونه؟!!)
دلیلش هم اینه که یه مشت بچه مدرسه ای هستند و هنوز دهنشون بویه شیر میده![/QUOTE]

خب چندتا سوال دارم

مگه توی بازی و دوستامون رو وارد نمی کنیم خوب اگه فوهش میدن اددشون نکن.
بتل کی میاد ؟؟

ببين محسن بدون بيس كمپ كردن تيم حريف و اينها من كيل گرفتم ! شاهد هم محسن فالن ريج كه توي نوشهر با تانك چه صفايي كه نمي كرديم :(:(( كمپ هم نكرده بوديم تيم حريف رو بذاريم داخل كشتي ! اون اوايل بيس كمپ خيلي خيلي به ندرت اتفاق مي افتاد

ببين اضافه كردن 8 نفر امكان نداره بار گرافيكي بازي اون قدر بالا ببره كه سيستم كم بياره ! اينا خودشون بلد نيستن موتور بسازن روي سيستم مشكلي نذاريد
من مي گم حداقل براي خودم ميگم اين كم بودن نفرات كنسولي زير سر خود EA و دايس بود !
اگر قرار بود بار گرافيكي رو كم كنن نمي اومدن يه تانك فقط كمتر از PC بذارن ! تانك هم كلي ابجكت داره !

به هر حال من خودم منكر جالب تر شدن بازي در حال 64 نفره نيستم ولي با 64 نفر ادم نِرو و CHEAP KILL بالاتر ميره :|

كلا يه سري هم وطن هاي عزيزمون (بلا نسبت شما ها:d) احساس خود خفن پنداري دارن و چند بار با هاشون بازي كردم switch ميكنه ميره تيم ديگه كه منو بزنه ا،خر سر هم نميتونه ميره بيرون.:d cod و Bf هم نداره كلا عادتشون هست درست بشو هم نيستن، پاكشون كنيد راحت ميشيد . من خودم فقط چند نفري كه ميشناسم فقط بازي ميكنم.
اين بحثم ادامه نديد بهتره :d
ببين محسن بدون بيس كمپ كردن تيم حريف و اينها من كيل گرفتم ! شاهد هم محسن فالن ريج كه توي نوشهر با تانك چه صفايي كه نمي كرديم :(:(( كمپ هم نكرده بوديم تيم حريف رو بذاريم داخل كشتي ! اون اوايل بيس كمپ خيلي خيلي به ندرت اتفاق مي افتاد

ببين اضافه كردن 8 نفر امكان نداره بار گرافيكي بازي اون قدر بالا ببره كه سيستم كم بياره ! اينا خودشون بلد نيستن موتور بسازن روي سيستم مشكلي نذاريد
من مي گم حداقل براي خودم ميگم اين كم بودن نفرات كنسولي زير سر خود EA و دايس بود !
اگر قرار بود بار گرافيكي رو كم كنن نمي اومدن يه تانك فقط كمتر از PC بذارن ! تانك هم كلي ابجكت داره !

به هر حال من خودم منكر جالب تر شدن بازي در حال 64 نفره نيستم ولي با 64 نفر ادم نِرو و CHEAP KILL بالاتر ميره :|
قبلن يك خبر بود كه ميگفت مشكل از 360 بوده تعداد بازيكن ها . (مطمئن نيستم:d)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or