من توي كاسپين نوشهر خارك و فاير هم فكر كنم بوده !
ببين محمد الكي جوش نيار اگر هر دوتا تيم تيم هاي درستي باشن بازي فوق العاده ميشه ! و در اين شكي نيست هم امار كشته ها بالا ميره هم هيجان بازي ! كاش به جاي فايراسترام GRAND BAZAAR رو ميذاشتن چون يكي از بهترين مپ ها بود !
هنوزم كه هنوزه من رابطه مستقيم اين كه نفرات بالاتر بره گرافيك بايد پايين تر بياد رو نفهميدم !!! اصلا چه ربطي داره وقتي خود بازي روي سرور اجرا ميشه ؟! در كل مثلا" بايد 8 تا ابجكتيو ديگه كه ميشن سرباز رو اضافه كنن به يه بازي تا بشه 32 نفره كه هر 8 تاي اين ابجكتيو ها داخل بازي و ديسك وجود دارن ! و فكر هم نمي كنم كه انچنان بار پردازشي خفني به بازي اضافه كنن كه دستگاه ها از پس شون برنيان ! اين برنامه ايي بوده كه خود دايس و EA گذاشتن و گرنه خيلي راحت مي اومدن مي گفتن چرا نه اينكه هر دفعه يه چيزي بگن
جزييات يه مپ ايي مثل هلگان هايراير يا بلادگرچت يا سولومون ماركت رو ببيني خارك با همه اون ابجكتيو هاي تكراري ايش پشمي بيش به حساب نمياد
من نگفتم نمیشه کیل گرفت تو همین نوشهر با همین 24 نفره یارو 100 به بالا کیل میگرفت و اونم موقعی بود که امریکایی ها تو بیسشون بلاک شده بودن و تنها کسایی کیل میگرفتند که هلی داشتند بعضا تانک ها هم کیل میگرفتند
همونطور که محسن گفت یکی که تو این وضعیت پیادس باید چیکار کنه؟!!
خوده EA مستقیما گفت ما میتونستیم بازی رو تو کنسولا ی حاضر تا 64 نفر ساپورت کنیم! اما به قیمت کم شدن گرافیک
رابطه ش هم اینه وقتی بازی جزییات بیشتری داشه باشه و یا مثلا تعداد بازی کنا بیشتر شه بازی تو هر ثانیه چند برابر باید لود کنه و CPU دستگاه چند برابر ازش کار کشیده میشه که این به دلیل اینکه CPU ه PS3 قدرت کشیدن اینو نداره و افت فریم به وجود میاد
تو خودت حاضری بازی از حالت روونش بیاد بیرون و برقی شه ولی در عوض چند تا بیشتر بازیکن داشته باشه؟!
اینم که میگید PS3 میتونست تا 32 نفر رو ساپورت کنه ولی بخاطر X360 اومدن اینو 24 نفره کردنیه خیال خام بیش نیست!
دلیلش اینه ما میریم بازی مثل TLOU رو میبینیم بعد با خومون میگیم این بازی با این همه کیفیت قدرت PS3 رو نشون میده یعنی قادر نیست بتل 3 رو با چند نفر بیشتر اجرا کنه؟!
دلیلش اینه که موتور گرافیکی و ... برای ساخت بازی مثل TLOU مخصوص خود PS3 هست و موتور گرافیکی FROSBITE که باهاش بتل ها رو میسازن اصلا هیچ مطابقتی با کنسول نداره دلیل اصلیش هم اینه که FROSTBITE 2 دوسال پیش ساخته شده و PS3 پنج سال قبل این!
پس EA و دایس هیچ کاسه ای زیر نیم کاسشون نیست در واقع سودی هم واسشون نداره که ما 24 نفره بازی کنیم یا 64 نفره!
من مولتی کیلزونو بازی نکردم ولی طبق تریلر هایی که از ش دیدم نظرم رو گفتم ولی باز قضیش برمیگرده به اینی که بالا گفتم
- - -ویرایش - - -
بچه ها من برای نسل بعد دوتا بازی تو سر دارم گوش کنید اینترنتم قویه خب من تا حالا انلاین بازی نکردم و بلدم نیستم خیلی دوست دارم انلاین بزنم ولی دستگاهم کپی خوره قصد خرید ps4 دارم فقط بخاطر انلاین :d حالا یه سوال بنظر شما بتل فیلد بهتره یا کاربرای ایرانیش بیشتره یا کال اف دیوتی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
به نظرم اصلا طرف COD نرو!
بیشتر این بچه ها میدونن من به اندازه ای که COD بازی کردم BF بازی نکردم
اما بعد این همه مدت فهمیدم وقت تلف کردن بود!
دلایلش اینه که اولا بازی نوبانه ایه
دوما یه مشت ادم بلا نسبت گاو دارن بازیش میکنن (مخصوصا ایرانیاش) که تا میکشیشون هزار تا فحش و بد بختی به ادم تحویل میدن ( مثلا یکیشونو که چند بار پشت سر هم بزنی نوب خطابت میکنن! کسی دلیلشو میدونه؟!!)
دلیلش هم اینه که یه مشت بچه مدرسه ای هستند و هنوز دهنشون بویه شیر میده!